ursyda 31.08.13, 20:11 Czy najczęściej sobie poprawiacie humor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:15 no ja właśnie w tej chwili zupełnie nie wiem. czuję się jak dżdżownica na asfalcie, nawet lux-porządki w wykonaniu męża nie pomogły. może coś ktoś napisze fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:23 Dziś Ci nie pomogę Stefka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:29 Video that will change your life. I have no words left. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:37 naprawdę ładne w swej prostocie. :~) Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:57 ten filmik naprawdę podnosi Cię na duchu? nie żartuj. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 08:30 napisała ta, którą podnosi na duchu piosenka Grechuty "Nie dokazuje, miła nie dokazuj" :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 08:31 errata "nie dokazuj" Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 14:24 ciekawe, skąd tak odważne twierdzenia wysuwasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:19 ulubina muzyka, słuchawki na uszy i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:31 kieliszek dobrego czewonego wina plus czekolada z orzechami rozmowa z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:33 Jeden kieliszek to mnie tylko rozdrażni a więcej nie mogę bo jutro pracuję. Rozmawiać to ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:36 spacer jazda na rowerze czasami wysiłek fizyczny pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: od dwóch lat jest Ci smutno? 31.08.13, 21:01 Nie, nie jest ale jak jest to muzyka nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: od dwóch lat jest Ci smutno? 31.08.13, 21:11 ursyda napisała: > Nie, nie jest ale jak jest to muzyka nie pomaga. jak nie pomaga to zmień muzykę , jeśli słuchasz jakiejś spokojnej, wolnej, włacz szybka, jak mam doła to słucham wowczas jakiegoś łozgoty - ogłusza i zakopoweru piosenek z szybkim rytmem i skrzypcami - drażni i w pewnym momencie przechodzi i mam dość Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:21 Jem słodycze, do skutku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:24 Między innymi słodycze są przyczyną mego smutku! Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:35 No to tym bardziej, jak w homeopatii - podobne leczymy podobnym - tylko w mniejszej ilości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:32 oby nie za często bo skutki uboczne mogą być poważne :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:22 Chodzi o rzeczy legalne czy nielegalne? Bo to dość istotna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:25 teoretycznie dywagując, co nielegalnego poprawia humor? takie tam jakieś liście? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:31 Pewnie dziwki i narkotyki. Tylko już nie wiem, które to nielegalne. Mnie by poprawiło humor pewnie jakaś pierdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:38 przypomniałam sobie: zawsze, ale to zawsze poprawiają mi humor psy. a teraz akurat siedzę sama, nawet kot wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 14:18 >przypomniałam sobie: zawsze, ale to zawsze poprawiają mi humor psy a jakie rasy lubisz? mnie również zwierzątka poprawiają humorek. niestety już nie mam, więc pozostaje oglądanie na jutiubie. o, takie coś na przykład: www.youtube.com/watch?v=lC7UaPliOOo&list=RD02wxsPfUTpMz4 czyż one nie są przepiękne? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co robicie jak wam smutno? 04.09.13, 19:42 labradory! kundle. flat coated retrivery. nowofunlandy. berneńczyki. dogi de bordeaux. dogi niemieckie. malamuty. z respektem odnoszę się do rodezjanów, wyżłów wajmarskich, wilczurów, no i oczywiście wilczarzy irlandzkich. ech, długo by pisać... mam wielkiego, czarnego labradora. kocham go tak, jak nic i nikogo. :~) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:41 Podobno liście, ale Pani, takie czasy nastały, że nawet dilerom nie można ufać. Zapłaci człowiek za nielegalne a sprzedadzą mu legalne. No i popraw sobie człowieku humor. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:48 Legalnymi też bym nie dała rady. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: Co robicie jak wam smutno? 07.09.13, 01:42 właśnie, właśnie, człowiek się "nastawi" a tu żadnych schodów do nieba :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Złośliwościami 31.08.13, 20:32 Mam Ci wyświadczyć bezinteresowną złośliwość? Masz u na początku, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Idziemy sie przejsc po Antoniusstraße :) 31.08.13, 20:37 z uslug nie korzystamy, ale panienki w oknach pod czerwonymi latarenkami usmiechaja sie czule do nas (niewazne , ze naprawde - to do naszej kieszeni) i od razu robi sie cieplej na duszy :) www.grenzecho.net/ArtikelLoad.aspx?aid=d5b59392-315c-4f76-bd99-3949fc0f9db8 Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Idziemy sie przejsc po Antoniusstraße :) 31.08.13, 20:41 Ta Jasiek, na pewno by mi to pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Idziemy sie przejsc po Antoniusstraße :) 31.08.13, 20:42 Ciekawe czy są takie z panami. Te by mogły pomóc, zawsze to przyjemnie oko zawiesić na czymś ładnym. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Idziemy sie przejsc po Antoniusstraße :) 31.08.13, 20:52 ursyda napisała: > Ta Jasiek, na pewno by mi to pomogło. od dawna Ci sugeruje zebys wpadla - to zabiore Cie na spacer... (zona czesto wyjezdza...) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Idziemy sie przejsc po Antoniusstraße :) 31.08.13, 20:56 Jesteś niezmordowany. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Idziemy sie przejsc po Antoniusstraße :) 31.08.13, 21:00 ursyda napisała: > Jesteś niezmordowany. co Ty. - nie te lata. ale za to jestem nadal niepoprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:47 modlimy się po rosyjsku...mniej więcej w ten deseń...(podano tez słowa...po rosyjsku) ????? ???????? - ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:49 Jakbym była Azjatką to bym teraz poszła przebić się mieczem. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 20:59 ursyda napisała: > Jakbym była Azjatką to bym teraz poszła przebić się mieczem. a ja nie! Walcz! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 16:15 gree.nka napisała: > ursyda napisała: > > > Jakbym była Azjatką to bym teraz poszła przebić się mieczem. > a ja nie! > Walcz! > naga broń kobiety jest zabójcza...pokój z Tobą...ujmij rękojeść w swoją dloń i powoli włóż do pochwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:01 Jak w myślach powyzywam kilku osobników to prawie jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:18 To powiedz sobie tak "srac na losy świata tego wypiąc dupe prawie na każdego" i uśmiechnij się sobie prosto w oczy patrząc w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:09 na okazje pojawienia się smutku mam sprawdzony zestaw składający się w sumie z kilku utworów muzycznych Grechuty, Kaczmarskiego, zespołu Myslovitz, Edith Piaf oraz Marleny Dietrich. bardzo dobry działa także babski wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 22:24 u mnie składanka z powyższych mogłaby się skończyć li i jedynie rzewnym płaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:21 Trzeba uwolnić endorfiny albo przeczekać. Dzisiaj nawet chciałam się poruszać, ale poczekałam aż mi przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
x.i Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:23 Idzie gość przez wielkie puste pole (ino horyzont widać), piękna pogoda, słoneczko, i nagle widzi spore drzewo. Drzewo nie ma żadnych liści, tylko na szczycie rośnie jedno jabłko. Facet podchodzi coraz bliżej drzewa, a im bliżej podchodzi, tym większy zrywa się wiatr, nagania chmury, słońce niknie i nagle ziemia pęka i zaczyna z niej wyłazić wielka, ogromna dupa. Wyłazi i wyłazi, coraz wyżej i wyżej, w końcu sięga wierzchołka drzewa i jeb - zjada jabłko. Po czym zaczyna się chować w ziemie, chmury powoli się rozwiewają, dupa znika, wiatr znika, znowu cisza, spokój, świeci słoneczko. Facet stoi oniemiały, pełny szok, wreszcie się trochę otrząsnął i mówi: - Co to było ? Znów zrywa się wiatr, nagania chmury, słońce niknie z ziemi zaczyna wyłazić dupa. Wychyliła się powoli i mówi: - Antonówka. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:29 To był zajączek nie facet. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:30 Nawet w dowcipie w któym dupa zrzuca antonówki? Odpowiedz Link Zgłoś
x.i Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:32 to są kwestie zupełnie niezależne Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:51 myslimy o tych, ktorym jest jeszcze smutniej. Eeee zartowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:54 Kupuje sobie dobre wino, wlaczam Mele Koteluk i mysle:"jak to dobrze,ze nie ma u nas jeszcze wojny". Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:55 pani, u nas jest jak po wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 21:56 BTW "After the war" = zarąbisty kawalek. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Co robicie jak wam smutno? 02.09.13, 08:28 U nas, czyli gdzie? W domu? To ja mam gorzej, bo u mnie "zimna wojna". Jak po wojnie to nie jest zle,bo to oznacza,ze mozna juz budowac nowe:) Zimna wojna to stan, ktory nie wiadomo ,jak dlugo bedzie trwal i jak sie skonczy:( soulshuntr napisał(a): > pani, u nas jest jak po wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 11:30 To jest też nowy pomysł. Przydałaby mi się nowa torebka, płaszczyk, buty, może jakiś szaliczek?:) Przemyślę to:) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Co robicie jak wam smutno? 02.09.13, 08:30 No tak,zapomnialam ,ze mnie to tez uszczesliwia,ale na krotko, bo potem przychodzi refleksja,czy wystarczy do pierwszego i po co mi byla kolejna rzecz. To sie tez leczy podobno:) samuela_vimes napisała: > zakupy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 22:27 wszelkie huśtawki nastrojów, w tym również depresję, napady paniki "zabijam" oglądaniem seriali kryminalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 22:40 kiedyś filmy Jarmuscha czy Bergmana działały na mnie odstresowująco. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Co robicie jak wam smutno? 03.09.13, 23:04 jestem fanką tzw. technologicznego bełkotu i najbardziej uwielbiam wszelkie CSI i NCIS, a dalej Zbrodnicze umysły, Dowody zbrodni, Bones, Rizolli i Isles, Battlestar Galactica (właśnie został mi ostatni odcinek do obejrzenia) i Dextera też mam zamiar ruszyć w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
magadanskaya TAK! 02.09.13, 16:40 Seriale to jest to! Polecam "Dextera" oraz "Breaking bad" ;) A jeśli masz ochotę na coś krótszego, ale zabawnego, to polecam "Piątek-the series" na YT, ewentualnie inne produkcje Dakkana, np. tę: glamxl.tosiewytnie.pl/#n95857584-v43764-tNID Endżoj :) Aaaaaa- jeszcze głaskanie i przytulanie kota poprawia mi nastrój. No i czipsy, ale to chyba kiepska porada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mojemieszkanie24 Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 22:45 płaczę.... Teraz na przykład z bezsilności :/ Dokonałam kilku złych zakupów i jestem kilka tys. do tyłu eh ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co robicie jak wam smutno? 31.08.13, 23:36 hurghada moje miejsce na ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 00:44 zakładamy nowy słit wątuś. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 12:42 musztarda. po ślónsku zynf. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 13:21 I to taka po obiedzie. pfrrr:P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 14:09 Dziękuję, dzisiaj zjem na mieście:P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 15:21 No teraz to od razu mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.gdas Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 00:44 Oglądam melodramaty i komedie romantyczne:) Szczególnie te na podstawie powieści Sparksa. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 06:49 Rozmawiam z kimś, kto wesprze. Jem coś dobrego. Przytulam się do psa. Podobno ćwiczenia są też dobre, ale jak jestem zła czy smutna, to mi się nie chce tyłka ruszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 09:44 ja podśpiewuję, wyłącznie optymistyczne pieśni, w rodzaju: soooooy un perdador, i'm a loser baby so why don't you kill me Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 11:24 Kurde, trzeci dzień jestem od rana do nocy w pracy, jak zacznę śpiewać to ktoś mnie odwiezie do Tworek w kamizelce z przydługimi rękawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 12:56 jak minie wtorek i nie odwiozą mnie do tworek, to uznam to za spory sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 12:20 4 kasztelany i spoko albo obiegnąc do okoła Park SląskoChorzowski tj ok 8km Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 12:23 Z tym bieganiem to trafiłeś. Jak kulą w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 12:27 no jak sie jest singlem to można się wybrać do agencji towarzyskiej albo albo do domówki no my faceci już niestety tacy jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 13:29 wydaje mi się, że faceci nie są ofiarami smutków. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 14:10 Wydaje mi się, że nie jestem facetem ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Co robicie jak wam smutno? 02.09.13, 20:15 haha przecież to oczywiste, nie musiałeś tego pisać Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Co robicie jak wam smutno? 01.09.13, 15:43 Okładam się moimi kotami. Odpowiedz Link Zgłoś