sl.13 10.11.13, 16:51 kobieta.gazeta.pl/kobieta/51,107880,14889581.html?i=1 Jak wam się widzą? Bo w komentarzach prawie jednogłośny zachwyt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gree.nka Re: Przystojniacy 10.11.13, 17:35 ja bym podzieliła tych panów na dwie grupy z kluczem głównym spadające spodnie i niespadające spodnie. Bardziej mi się podoba grupa, która gaci nie gubi. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Przystojniacy 10.11.13, 17:42 Ja na trzy. Włochaci, rodem z dyskoteki i reszta. Biorę resztę (mniejszość). Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Przystojniacy 10.11.13, 17:53 mnie też się te opadające gacie w oczy rzuciły... :~) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przystojniacy 10.11.13, 18:32 ja bym podzieliła tych panów na dwie grupy z kluczem głównym spadające spodnie i niespadające spodnie. Bardziej mi się podoba grupa, która gaci nie gubi. Prześliczny wpis! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Przystojniacy 10.11.13, 18:03 niezła stylóweczka - huntery chyba? delikatnie muśnięte obornikiem w aromacie trzydniowego potu. niektórym to niewiele chyba trzeba do rozmarzenia. jakiś kamasz z pierwszej wojny, utytłane spodnie zjeżdżające z zadka, brak koszulki iłaaaaał. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Przystojniacy 10.11.13, 18:05 a skąd tym co spadały to czyściutkie spodenki mieli, takie nówki nie śmigane Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Przystojniacy 10.11.13, 18:09 nie starczyło mi cierpliwości. ale miszczem był zdecydowanie gość z krzyżykiem do pasa i piłą. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Przystojniacy 10.11.13, 18:22 Uff, a już myślałam, że jestem jak współczesny nastolatek wychowany na photoshopie i myślący, że cycki nie podlegają prawom grawitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 niereprezentatywne 10.11.13, 18:11 z 24 fotek, aż na 8 jest widoczny tatuaż u faceta czyli wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:13 Za przeproszeniem ....generalizujesz. Dobrze wykonany tatuaż to nie jest jak to okresliłeś wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:15 każdy tatuaż to wiocha, chyba mam prawo do własnego zdania na ten temat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:18 Owszem każdy ma prawo. I co tak po prostu ....."wiocha" ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:21 no wiocha, a tatuaże na twarzy lub teksty w stylu "Kocham Weronikę" to już wiocha totalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:25 To rzeczywiście nieporozumienie. Ja mówię o tatuażach artystycznych. Swiostych małych dziełach sztuki. Nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:34 Tak, artystycznych... już nie jeden głąb wytatuował sobie jakiś napis po chińsku (bo fajnie wyglądał), którego znaczenie było w stylu "spuść po mnie wodę" lub jeszcze głupsze :) poza tym, trzeba mieć nieźle pod czapą przekręcone, aby aby robić sobie ozdobę praktycznie nieusuwalną na własnym ciele w sytuacji gdy moda i upodobania ludzi zmieniają się co roku lub co kilka lat... Nikt nie chodzi w butach sprzed 10 lat, nie nosi torebki sprzed 15 i nie jeździ samochodem sprzed 20 (no chyba, że go nie stać na lepszy), nikt nie chce być totalnie niemodnym :) jak można się tatuować w sytuacji gdy nie wiadomo jak tatuaże i konkretne symbole będą postrzegane za 10-20 lat? Głupota jakich mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:38 Nie masz racji. Tym samym dajesz do zrozumienia, że ten kto ma tatuaż jest głupkiem. Nie każdy robi tatuaż pod wpływem chwili i nie jaki popadnie. Można mieć tatuaż, który nie będzie eksponowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:44 mila2712 napisała: > Można mieć tatuaż, który nie będzie eksponowany. a to jest jeszcze głupsze, to tak jakby kupić piękną kanapę i wstawić ją piwnicy do której nikt nie ma wstępu :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:48 Nieprawda. Tatuaż robi się dla siebie nie po to by chwalić się nim przed głupiutkimi panienkami na dyskotekach. On ma coś symbolizować. Niekoniecznie każdy musi o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:51 mila2712 napisała: > Nieprawda. Tatuaż robi się dla siebie nie po to by chwalić się nim przed głupiu > tkimi panienkami na dyskotekach. > On ma coś symbolizować. Niekoniecznie każdy musi o tym wiedzieć. sorry, ale Twój tekst można streścić krótko "pier.dolenie o szopenie" Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:53 Nie bądź wulgarny! Trochę szacunku do dyskutanta. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:56 od razu widać, że Ty albo Twój facet macie tatuaż, teraz to już zostało Ci bronić głupiej decyzji jego/Twojej do końca Twych dni :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:59 zabrakło odwagi do zrobienia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 19:01 To, że coś mi się podoba nie oznacza że muszę to mieć. Zresztą tatuaże są fajne ale tylko u meżczyzn ( i nie na łydce ) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 19:03 mila2712 napisała: > Zresztą tatuaże są fajne ale tylko u meżczyzn ( i nie na łydce ) cóż za nietolerancja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 19:05 O kuźwa, masz tatuaż - źle, nie masz - jeszcze gorzej. Cały Janek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 19:02 A pamiętam....wątpliwości jednej forumowiczki. Nie mam tatuażu nie bedę miała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: niereprezentatywne 10.11.13, 19:04 mila2712 napisała: > A pamiętam....wątpliwości jednej forumowiczki. oj, nie wiem jak rozumieć ten tekst? :) może to nie do mnie? > Nie mam tatuażu nie bedę miała. > :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:41 Czy ktoś chodzi dziś w dzwonach? Czy kobiety noszą majtki barchanowe? Czy młodzi mężczyźni noszą dziś wąsy? NIE (nie licząc jakichś dziwaków), nie noszą bo wyszły z mody... Myślisz, że tatuaże są jakimś magicznym wyjątkiem, który nigdy nie wyjdzie z mody? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:43 Tatuaż nie ma nic wspólnego z modą. Nie znasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: niereprezentatywne 10.11.13, 18:47 mila2712 napisała: > Tatuaż nie ma nic wspólnego z modą. oczywiście, że ma, to Ty się nie znasz :) Kiedyś ta moda występowała tylko u recydywistów, marginesu społecznego, ludzi w więzieniach, 50 lat temu nikt wykształcony, o wysokiej pozycji społecznej się nie tatuował Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: niereprezentatywne 11.11.13, 09:23 no i co z tego. na łyso też tylko obcinali w więzieniach w czerwonej armii i w sierocińcach, tam gdzie groziła wszawica. w szpilkach chodziły głównie prostytutki a w spodniach z kieszeniami z boku myśliwi i gajowi. zaraz napiszesz jak sie ubierasz i jaka czapkę nosisz i to bądzie wzór dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: niereprezentatywne 11.11.13, 11:21 Niby racja, ale weź poprawkę na to, że jednak wizerunek, jaki by nie był, wciąż ma wpływ na postrzeganie danego człowieka, jego pozycji społecznej, wiarygodności i kompetencji. Wyobraź sobie sytuację, że idziesz do sądu a tam sprawę prowadzi pan sędzia z dredami i wytatuowany od stóp do głów. Jak przyjmiesz ten jego wyrok, zwłaszcza jak będzie niekorzystny dla ciebie. Albo przyprowadzasz dziecko do szkoły a tam pani uczycielka wytatuowana, z kolczykiem w nosie, kilkoma kolorami włosów na głowie, wyfryzurowana na punka, w jakichś skórzanych spodniach z ćwiekami. Zostawiasz dzieciaka w tej klasie, czy bez tracenia czasu na rozważania wszystkich za i przeciw przepisujesz do klasy, w której uczy nobliwa pani z kokiem i wykrochmalonej bluzce z koronkowym kołnierzem. Albo idziesz do notariusza, adwokata albo księgowego i widzisz wytatuowanego i ogolonego na łyso pakera w dresowych spodniach, z podbitym okiem i pitbulem leżącym pod biurkiem. Wychodzisz z założenia, że być może ma wysokie kwalifikacje i warto dać mu szansę, czy od razu kierujesz się do niewytatuowanej konkurencji przyodzianej w garnitur i mającej normalną fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: niereprezentatywne 11.11.13, 13:28 Ale to też jest kwestia preferencji i poglądów, bo niektórzy zostawią dziecko u pani z dredami, a inni pójdą do łysego prawnika z pitbullem. Ok, jest pewien uniwersalny kod, lecz nie aż tak ściśle przestrzegany, gdyż na to wszystko nakłada się osobiste podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: niereprezentatywne 11.11.13, 13:49 Jedni tak inni nie. Tych innych jest więcej. To taki uwarunkowany ewolucyjnie pewien kod kulturowy, związany z mową ciała, którą rozpoznaje się niejako intuicyjnie. Ubiór, fryzura, dodatki, podobnie jak samochód, miejsce zamieszkania i osoby z bliższego i dalszego kręgu rodzinno znajomowościowego, świadczą o człowieku. O tym kim jest, ile zarabia, z czego żyje, co sobą reprezentuje, jaką ma mentalność, światopogląd i całą resztę. Czy się to komuś podoba czy nie, to jak cię widzą tak cię piszą. Można oczywiście kłócić się, że nie szata zdobi człowieka, że nie można osądzać książki po okładce i inne tego typu dyrdymały, nie mniej jednak ludzie są tylko ludźmi i osądzają innych po pozorach i stereotypach. Rzadko kiedy dają innym drugie szanse. I trzeba się z tym liczyć podczas ustalania swojego wizerunku. Pani z kolczykami i ćwiekami może być wybitnym pedagogiem, podobnie jak łysy pan z tatuażami i pitbulem może być genialnym adwokatem, zdolnym wygrać każdą sprawę. Tylko kto da im szansę na wykazanie się, kto da im szansę na zdobycie doświadczenia zawodowego. Nie bez powodu na nieortodoksyjny wizerunek mogą sobie pozwolić bez szkody dla swoich interesów zawodowych, tylko najlepsi w swoim fachu, których nazwisko mówi samo za siebie, więc nawet dredy i wyplamiony t-shirt nie zrażą nikogo. Szef yahoo może sobie chodzić po biurze boso i w powyciąganym t-shircie, podobnie jak i gość z listy forbesa może sobie jeździć 30-letnim rzęchem. Ale niech tak się spróbuje pokazać potencjalnym klientom czy kontrahentom zwykły Kowalski zaczynający dopiero swoją karierę przedsiębiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: niereprezentatywne 11.11.13, 16:11 Ależ ja tego nie neguję. Podkreślam tylko, że przełkniemy kogoś niewyglądającego standardowo, jeśli należy do naszej grupy lub pokrewnej. To na poziomie jednostkowym, bo raczej żaden prezes banku pana z pitbulem lub pani z dredami w okienku nie posadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: niereprezentatywne 12.11.13, 15:53 ja tych wykrochmalonych nauczycielek mam juz dosyć, a sędzia a la waldorf może być przekupną świnią , podobnie adwokat pani w koronkach może brać koperty. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: niereprezentatywne 11.11.13, 09:20 janek jesteś jak stara ciotka z piotrkowa. Juz ci pisałem. Też nie mam tatuażu i też zgrzytam jak widzę , że ktoś ma roślinność na łydce albo czaszki na plecach, ale twoje wynurzenia o tym , ze dwudziestoletnim samochodem jeździ tylko ten co go nie stać na nowy albo ze tylko swir nosi rozszerzane na dole spodnie albo wąsy , a to znów jest funkcją wieku nie tego jak ten zarost współgra z resztą świadczy jedynie, że jesteś docięty do sztancy i masz wielkie z tego powodu mniemanie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 11.11.13, 12:03 Oj tam na łydce to rzyczywiście nieporozumnienie. Jakies liściaste wzory także ale na boga dlaczego zgrzytasz zębami ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: niereprezentatywne 12.11.13, 15:50 nie na boga tylko do stu diabłów. niektóre typy są jak ostemplowane i to mnie odstręcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: niereprezentatywne 14.11.13, 19:09 Ojojoj a ja Tobie kiedyś zaproponowałam tatuaż ( bodajże na okrągłe urodzinki ) hahahaaha. Do stu diabłów! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Przystojniacy 10.11.13, 18:50 Tak trochę wieś tańczy i śpiewa. W modelach jedno mi się nie podoba. Zazwyczaj mają okropnie głupie gęby. Rzadko który ma ciekawą, ładną twarz. Oni w maskach weneckich powinni się pokazywać, wtedy zdjęcia byłyby ciekawsze. Poza tym stylizacja na budowlańca średnio mi się podoba. ps. dlaczego zalinkowany na stronie z panami na budowie, artykuł o seksie analnym jest opatrzony zdjęciem dzieci gmyrających koło odbytu osoby dorosłej? Nawet biorąc poprawkę na to, że to są amorki puszczające bańki mydlane, to nadal jest to ciut niesmaczne. Żeby nie powiedzieć obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:03 a niby jaką rolę pełniły rumiane amorki na obrazach kościelnych? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:05 gree.nka napisała: > a niby jaką rolę pełniły rumiane amorki na obrazach kościelnych? na KOŚCIELNYCH greenka? nie myli ci się aby? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:07 nie, na większości obrazów ze świętymi, scenami religijnymi pojawiają się amorki. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:08 gree.nka napisała: > nie, na większości obrazów ze świętymi, scenami religijnymi pojawiają się amork > i. no właśnie - POJAWIAJĄ SIĘ robią coś poza tym? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:11 Czasem się migdalą do siebie, czasem do kogoś dorosłego. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:14 berta-death napisała: > Czasem się migdalą do siebie, czasem do kogoś dorosłego. A możesz wkleić przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Przystojniacy 11.11.13, 10:34 Nie mogę, bo musiałabym się najpierw znać na sztuce sakralnej, żeby sobie po tytule, nazwisku autora czy chociażby nazwie kościoła jakieś dzieło znaleźć. Natomiast jak się rzuca okiem na kościelne rzeźby czy malunki, to bywają one mocno dwuznaczne. Jeśli chodzi o bobasy w dyskusyjnych pozach i sytuacjach to faktycznie nie tyle sakralne co ogólnie renesansowe malarstwo to zawiera. Amorki jako bożki miłości i inne scenki rodzajowe inspirowane starożytną mitologią to dość popularny motyw tego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przystojniacy 11.11.13, 12:01 Pewnie, że masz rację, wystarczy nieco wizyt po kościołach barokowych i rokokowych i wszędzie pedofilia pod przykrywką pobożności. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:10 Sztuka sakralna zawiera przecież aniołki w kształcie pulchnych bobasów, dumnie eksponujcych swoje nieletnie genitalia. Podobno po epidemii dżumy to nastało, bo wtedy kościół sfrustrowanym rodzicom wmawiał, że bóg nadal jest dobry i te dzieci tak im masowo poodbierał, żeby zostały aniołkami w niebie. I wtedy zaczęto masowo tymi aniołkami święte obrazki ozdabiać. Rzeźbić je w kościołach, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:13 berta-death napisała: > Sztuka sakralna zawiera przecież aniołki w kształcie pulchnych bobasów, dumnie > eksponujcych swoje nieletnie genitalia. Owszem, zawiera. Niemniej zrozumiałam, że Greenka sugeruje, że owe amorki służą celom seksualnym. Na marginesie - ni odrobiny amorka koło panów budowlanych nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:07 No właśnie, większość to takie typowe chłopaczki z dyskoteki (nie mylić z modnym klubem ąę). Czy naprawdę kobiety masowo kręci taki typ fizyczności - goła klata, łopata i tatuaż? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:15 sl.13 napisała: > No właśnie, większość to takie typowe chłopaczki z dyskoteki (nie mylić z modny > m klubem ąę). Czy naprawdę kobiety masowo kręci taki typ fizyczności - goła kla > ta, łopata i tatuaż? Mnie zniechęcają głupie miny, fryzury na rekruta i odstające uszki. Tudzież brak intelektu w spojrzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Przystojniacy 10.11.13, 20:55 Brak intelektu w spojrzeniu - tego określenia mi brakowało.:) To tacy odpowiednicy dziuń ze słitfoci. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Przystojniacy 10.11.13, 22:16 żartujesz? ci chłopacy z budowy wyglądają bardziej żywotnie niż jakiś goguś w przylizanych włosach i garniturku. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Przystojniacy 14.11.13, 19:21 Gdzie ty tutaj, za przeproszeniem, żywotność widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:11 jeśli jest to jakiś afrodyzjak dla laseczek, to chciałbym się pochwalić ,że moja profesja polega też na łopacie i taczkach, ale z dyplomem wyższej uczelni-czyli przystojny, nie głupi i często też spocony ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:13 Jeszcze napisz, że biurowce w Dubaju budujesz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Przystojniacy 10.11.13, 19:25 nie bo to by było kłamstwo. a ja tylko prawdę mówię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Przystojniacy 11.11.13, 11:25 Nie wiem czy taki znów afrodyzjak. Kapitan Bomba [;Zemsta Faraona]; - Archeolodzy Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Przystojniacy 11.11.13, 17:15 słodziak ;) ale faktycznie, reszta szczyle Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Przystojniacy 11.11.13, 10:56 3,5,9 ewentualnie 21,24 słodziaczek-reszta szczyle :-) Kuźde 5/25 ależ jestem wybredna :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Przystojniacy 11.11.13, 11:26 wrzuce Ci link do oryginalu na priva, bo tutaj zniknal. Napisz, jakie wrazenia? ;-{) Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: Przystojniacy 11.11.13, 11:49 Mnie tam się podobają. Zwykli chłopcy wykonujący prace fizyczne. Bardziej to na mnie działa niż uniform z korpo, czy metroseksy z bilbordów. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przystojniacy 11.11.13, 12:11 nie mają błysku inteligencji w oczach. Proste chłopaki jak style od ich łopat. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Przystojniacy 12.11.13, 15:56 Ocenianie czyjes inteligencji po blysku w oczach chyba nie swiadczy najlepiej o wlasnym intelekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: Przystojniacy 11.11.13, 12:12 niektórzy z tych panów bardzo się nawet widza na ten przykład 3-5-9; 8 tez mogłaby być; ogólnie lepsze takie chłopaki, niż jakieś lalusie co w rozpiętych koszulach latają wypryskani perfumami i z nazelowanymi włoskami; to dopiero porażka; Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Przystojniacy 11.11.13, 13:30 3 twarzy nie widać, ale zapowiada się dobrze, 5 jest nie w moim typie, ale na prezentowanym tle to superprzystojniak z klasą, o męskiej urodzie, 14 wygląda fajnie i niedresiarsko. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 dziekuje za uznanie, to sa w wiekszosci 11.11.13, 14:21 australijscy kontraktowicze i subkontrakowicze (sprawdzone w SJP) z wyraznym lekcewazeniem przepisow BHP (zdaje sie, ze mnie ofiara zarazil). Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: dziekuje za uznanie, to sa w wiekszosci 11.11.13, 14:44 chyba zjadłeś t. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: dziekuje za uznanie, to sa w wiekszosci 11.11.13, 22:56 no, zjadlem, ale to juz sie nie powtorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: dziekuje za uznanie, to sa w wiekszosci 11.11.13, 16:12 To Australijczycy, potomkowie skazańców? To wiele wyjaśnia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: dziekuje za uznanie, to sa w wiekszosci 11.11.13, 23:00 potomkowie skazańców? wygladaja na New Australians ;-{) to wyjasnia jeszcze wiecej.... plus Irish..... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkaa_27 Re: Przystojniacy 12.11.13, 15:37 Wszystko jest kwestią gustu ;) No i ciężko tak ocenić po samym wyglądzie... Wiadomo, że praca fizyczna pozwala wyrzeźbić niezłe ciałko ;) ale ja bym tutaj dodała jeden szczegół, mianowicie im bardziej facet umięśniony, tym gorzej niestety wyglądają takie "kudły" szczególnie na klacie... Nie wiem co sądzicie, ale dla mnie to jest nie tyle męskie co po prostu nieestetyczne. Szczególnie że pozbycie się stamtąd włosów to chwila moment, wystarczy choćby bodygroom (mąż używa więc wiem) i wygląda się co najmniej jak mister universe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Przystojniacy 12.11.13, 20:57 Jak zobaczyłam tego pierwszego z taczką gnoju to mi się skojarzyło z "Chłopami" i Jagną Borynową, i więcej tych "przystojniaków" nie miałam ochoty oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Przystojniacy 14.11.13, 19:07 :) Każdy ma swój gust, ale mnie osłabia utożsamianie owłosienia na ciele z męskością. Włochata klata od testosteronu, łysieją podobno też od testosteronu, taaa... Odpowiedz Link Zgłoś
headvig 3 12.11.13, 21:15 ja biorę pana ze slajdu nr 3. choć twarzy nie widać, klata i piła łańcuchowa mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś