Dodaj do ulubionych

chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczynami

11.11.13, 22:25
tak z 5-7 lat starszymi zawsze miałem młodsze partnerki a teraz chciałbym miec starsza
a tu ch. rok dwa lata starsze mi odpisuja ale inne nie- za to ja dostaje jakies ofery od dziewczyn 6-7lat młodszych(nie zamiesciłem oczywiscie zdjecia)-no własnie jak wyciagnac np taka 42ke? co napisac w anonsie? nie moge napisac ze jestem odpowiedzialny - bo nie jestem hehe
Obserwuj wątek
    • tymon99 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 22:31
      zapisz się do koła przewodników górskich.
    • kama265 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 22:34
      że interesuje cię tylko stały związek
      że najpierw przyjaźń a potem ... itd itp
      • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 22:43
        a ile masz lat?
        • kama265 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 22:57
          troszkę za mało jeszcze :)
    • kama265 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 22:41
      zresztą, kolega fiigo-fago Ci chętnie da parę rad :)
      jak skonstruować anons, żeby laski płakały ;)
      • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 22:44
        nie chce sie spotykac z debilkami
      • fiigo-fago Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:40
        Nie daję takich rad, bo to musiałby być jakiś wyrafinowany fałsz, a w te klocki jestem kiepski. ;)
        Za to w prosty fałsz, czemu nie ;) – Niech napisze że ma więcej lat niż ma. Kobiety nie chcą się czuć staro przy swoim facecie (gdy są w wieku w którym ogólnie zaczynają czuć się staro). Do tego panuje ogólne przekonanie że facet powinien być albo równolatkiem albo starszy. Prawda wcześniej czy później wyjdzie na jaw, ale do tego czasu gdy kobieta zaangażuje się emocjonalnie, to takie drobne kłamstewko wybaczy. ;)
    • nie.mam.20 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 22:47
      poszukuje mlodej (min 42 lata), ladnej, madrej, ktora zechce poprowadzic mnie przez reszte zycia.
      Ktora nie zgodzi sie, ze nie jest ladna, madra?
      Jak bedziesz mial szczescie to i 43latka sie znajdzie.
      A, dopisz, ze masz spory zapas chusteczek do nosa jednorazowego uzytku, ktore poddajesz recyclingowi.
      • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 22:59
        nie chce mamusi chce fajnej inteligetnej kobiety
        • kama265 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:01
          no dobra namówiłeś mnie ;))))
          • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:23
            ale co mogłabys mi dac nowego? jakas nowa informacje
            :)
            • kama265 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:38
              nie no proszę Cię
              jestem fajna i inteligentna :)
              jakiej informacji Ci jeszcze brakuje ;)
              • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:01
                cos co tylko Ty masz cos czego nigdy nie miałem nie robiłem cos co tylko czeka na mnie cos do czego tylko ja mam klucz:)
                ps
                pojechałem hehe
                • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:21
                  Mój boże, marzy ci się dziewica 40+
                  • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:25
                    mój boze powaliło cie?
                    • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:28
                      Tak mi się skojarzył ten opis. Z całą pewnością dałaby ci to czego nie dała nikomu innemu ani żadna inna nie dała tobie.
                      • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:34
                        jakby była jakas super to by mi jej błona nie porzeszkadzała- bym sprawdził jak sie takowa przebija czy rzeczywiscie nie jest to takie proste:)
                        • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:39
                          Nie przeszkadzała? Myślałam, że to taki męski fetysz jest, żeby kogoś zdeflorować.
                          • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:46
                            moze jak ma 17lat ale jak ma 40ci to brakowałoby jej mnostwa doswiadczen zwiazanych ze swoja cielesnoscia
                            • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:48
                              Czyli jednak nie chodzi wam o cnotę, tylko o młódkę. Zawsze to podejrzewałam.
                          • nie.mam.20 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 03:09
                            nie lepiej zapytac, zeby nie bladzic? ;-{)
        • nie.mam.20 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:07
          jestes 100% przekonany?
          • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:20
            tak
      • zuzanna5.0 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 13.11.13, 10:24
        A może być 34 latka wyglądająca na 42?:>
    • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:17
      Wystarczy, że będziesz się spotykał z rówieśnicami, to co roku będzie to kobieta starsza od wcześniejszej. Za 6-7lat dobijesz do pań po 40. ;)

A w anonsie prawdę napisz, że chcesz przelecieć ryczącą czterdziestkę.
      • miau.weglowy Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:25
        bo oczywiscie czterdziestki to sie zadowalaja byle jakimi ochlapami
        dream on...
        • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:32
          zalezy które takie ktore mi sie podobaja to pewnie wcale łatwo nie jest
          • miau.weglowy Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 20:06
            na poczatek przestan z tym hehe
            • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 13.11.13, 00:00
              e nie wychowuj mnie lepiej powiedz cos miłego:)
              • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 13.11.13, 00:06
                A propos wychowywania, chyba wiem, dlaczego nie możesz sobie narzeczonej znaleźć. Wzbudzasz w kobietach macierzyńskie uczucia, co niestety wyklucza zostanie twoją kochanką albo żoną. Tak jak na forum traktują cię forumowiczki, tak podejrzewam w realu traktują cię kobiety.
      • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:29
        moja była mi obiecała ze bede miał swoja 40che i co i jajo
        • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:41
          Rówieśnic chętnych o seksu brakuje? A gadali, że rocznik 77 to gigantyczny jest.
          • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 11.11.13, 23:57
            chce czegos innego
            • kama265 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:00
              o. teraz mnie zaciekawiłeś. a czego???
              • six_a Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:01
                kanapy do spania. jak masz, to się nadajesz.
                • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:10
                  no własnie miałem dzis spac na takiej fajnej-ale jej nowy chłopak przyjechał :( po za tym powiedziała ze chciałaby miec ze mna dziecko i najlepiej zebym jej kolezance tez zrobił dziecko i cholera nie wiem czy to był zart czy cos w tym jest
                  • six_a Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:11
                    nie opowiadaj mi tego.
                    nie chcę mieć koszmarów.
                    • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:23
                      dziewczyny powiedziały ze chca miec inteligetne dzieci:) nie chciałabys miec wybitnego dziecka sixa?
                      • six_a Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:27
                        czwartego?
                        no kuśwa nie wiem, ale chyba nie.
                        dzięki!
                      • wszedlem Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 02:26
                        byc moze zgrabnie ukrywasz swoj potencjal, ale jesli mialbym wyrokowac na podstwie tutejszych wypowiedzi to raczej dziecko mierne splodzisz...
                        • saszanasza Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 09:06
                          wszedlem napisał:

> byc moze zgrabnie ukrywasz swoj potencjal, ale jesli mialbym wyrokowac na podst
                          > wie tutejszych wypowiedzi to raczej dziecko mierne splodzisz

moim zdaniem to on szuka takiej po menopauzie:D
              • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:04
                to chyba oczywiste tabu
            • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:02
              Przyjaciółki z dodatkami? Bo chyba nie kolejnej żony.
              • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:20
                zone mam dalej ta sama bo slub konkordatowy- głupia pinda mogłaby mnie na nowo pokochac nasze dziecko jest nieszczesliwe:( w sumie jakby sie we mnie na nowo zakochała tak jak kiedys mruczałaby mi do ucha to napewno bym do niej wrocił jakbym (był sam) w sumie nawet jejk sur-wienie by mi nie przeszkadzało-ale jakby do mnie wrociła musiałaby byc tylko moja-ale to głupia pinda zalezna od mamuni nie uwolni sie od tego i nie odda mi dziecka:( moze umrze?:)
                • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:24
                  Oj, Minasz, Minasz, masz obsesję na jej punkcie. A gadają, że to po 2, najdalej po 5latach przechodzi. A co do teściowej, to w końcu umrze, trzeba tylko cierpliwie czekać.
                  • minasz [...] 12.11.13, 00:30
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:33
                      Na portalu randkowym szukasz miłości? Ona podobno sama przychodzi. Wystarczy nie być zdesperowanym.
                      • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:43
                        moze to mi pisane-moja była tez tak poznałem po 2min wiedziałem ze bedzie moja zona i bede miał z nia dziecko była taka normalna hehehehe czułem sie tak jakbysmy sie znali pare lat nawet jak nic nie mowilismy było fajnie

zreszta miała byc moja zona do konca dalej tak uwazam ale sie pogubiła straciła swojego smoka i umarła i jej ciało nosi trupa- moze cos kiedys w niej wykiełkuje ale ja nie bede długo czekał-zreszta w ogole bym nie czekał jakby nie miłosc do syna
                        • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:46
                          Może jednak skuś się na jakąś psychoterapię. Choćby i u gestaltowca albo psychoanalityka, bo się chłopie wykończysz.
                          • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 00:56
                            juz mnie to tak nie rozwala-ale moj syn ma powazne problemy i nie jestem w stanie mu pomoc bo jestem za krótko w zasadzie aby mu pomo powinieem wiej czau spedzac z jego matka
                            • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 01:06
                              Kup mu komórkę albo tableta z dostępem o skype. Zabierz na wakacje.
                          • nie.mam.20 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 03:19
                            moze powinien zamieszkac u krytyka ze skrzypiczka? Terapia, opieka, nocne rozmowy o tow. S, nie mialby czasu na glupoty (myslenie o exie).
                            Albo by zanegowali tego nygusa Frojda?
                        • magadanskaya Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 04:19
                          minasz napisał:

> jej ciało nosi trupa-

to już chyba jakiś związek frazeologiczny ?

>moze cos kiedys w niej wykiełku
                          > je

Dżizas, dobrze, że jednak dziś nie śpię, bobym miała koszmary jak siksa.
                          • nie.mam.20 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 05:44
                            po butelce slodkiego likieru, to kazdy by mial koszmary :(
                          • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 11:43
                            moje dziecko jest bardzo nieszczesliwe-jak go spytałem z kim chciałby mieszkac i gdzie to mi powiedział że ze swoim bratem ciotecznym i ciocia dobrze chociaz ze w warszawie - kurcze szczesliwe dziecko by chciało byc z mama i tata - a moj syn woli mieszkac ze swoim bratem ciotecnym
                            • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 11:58
                              Znaczy, że z tatą też nie chce mieszkać?

Zawsze powtarzałam, że nie ma to jak profesjonalna niania. Nierzadko jest to jedyna stała osoba w życiu dziecka, która zapewnia mu poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji. Co by się nie wydarzyło, to niania zawsze będzie obok. Jak się rodzice rozwiodą, to nic, niania się nie rozwiodła. Jak jedno wyjedzie zagranicę, to też nic, bo niania nie wyjechała, cały czas sobie mieszka w pokoju obok. Jak rodzice stworzą patchworkową rodzinę i nasprowadzają jakichś obcych do domu na czas bliżej nieokreślony, nic, niania i tak jest najważniejsza, najbliższa i stała. Jak po rozwodzie każde z rodziców zamieszka gzie indziej i jeszcze z nową rodziną a dziecko będzie jak piłeczka pingpongowa raz tu raz tam, też nic, bo od domu do domu będzie jeździć z nianią.
                            • lenka.magdalenka Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 12:34
                              minasz napisał:

> moje dziecko jest bardzo nieszczesliwe-jak go spytałem z kim chciałby mieszkac
                              > i gdzie to mi powiedział że ze swoim bratem ciotecznym i ciocia dobrze chociaz
                              > ze w warszawie - kurcze szczesliwe dziecko by chciało byc z mama i tata - a moj
                              > syn woli mieszkac ze swoim bratem ciotecnym

co się dziwisz dzieciak mądry i widzi co się w domu dzieje więc wcale nic dziwnego ,ze ma dość takiej atmosfery i woli mieszkać u dalszej rodziny niż z własną .
                              straszne ..
                              • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 14:38
                                dokładnie straszne - nawet nie wiesz jak mnie to boli ze moje dziecko jest nieszczesliwe
                                naszczescie nieraz udaje mi sie go wyciagnac bo była chce byc sam na sam z gachem to pokazuje mu inny swiat- teraz jest zaziebiony i siedzi z dziadkowi - nie moge tej pindy namowic zeby mi go dała teraz na tydzien do go chociaz poucze czegos
                                • berta-death Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 15:02
                                  A nie możesz mu korepetytora zafundować? Skoro ciebie nie chce wpuścić, to może wpuści jakąś nauczycielkę, która go pouczy pisania, czytania, rachowania, posługiwania się komputerem i jakąś wiedzę o świecie ogólnym wtłoczy. Tak ze 2-3 razy w tygodniu, po godzinie powinno wystarczyć, żeby po miesiącu był w stanie z tobą się kontaktować telefonicznie bądź czatowo. Możesz mu też opłacić sesje u psychologa, ma dzieciak problemy, trudny okres przeżywa, nie sądzę, żeby eksowa się nie zgodziła, żeby z raz czy dwa razy w tygodniu spotkał się z psychologiem. Chociaż w ten sposób będziesz miał wpływ na niego i wgląd w to co się z nim dzieje.
                • kama265 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 10:56
                  o rany, jednak wycofuję swoją wcześniejszą ofertę ;)
                  nie zrozumiałam do końca o co Ci chodzi, ale może to i lepiej, bo to, co zrozumiałam mnie przestraszyło ;)
          • nie.mam.20 ktora kobita wpusci smutasa do lozka? 12.11.13, 03:13
            tylko bardzo zdesperowana.
            swoja droga, co on ofiaruje swojej ladnej interesujacej inteligentnej 40+ ??????
            siebie z problemami?
    • maly.jasio To dej se czadu... 12.11.13, 00:15
      z praktyki Ci poviem, ze jest podobnie - jak z mlodszymi.
    • magadanskaya O, to już wiem 12.11.13, 04:08
      co zrobić z czasem, który pozostał mi do pierwszego budzika.
      Idę po czipesy i czytam! <3
      • minasz Re: O, to już wiem 12.11.13, 11:48
        a co sie stało ze nie ufasz nikomu?
        • magadanskaya Re: O, to już wiem 12.11.13, 16:12
          Oj to było w kontekście filmiku w sygnaturce, ale mi się nie wkleił :)
          Ja ufam ludziom, czasem chyba aż za bardzo :>
    • facet_on_line Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 16:12
      stary podstawowa i zasadnicza sprawa
      ty chcesz się pospotykać ze starszymi dziewczynami a nie nauczyłeś się jeszcze ,że po 40-stce to są już kobiety a nie dziewczyny
      skoro nie zmienisz podejścia to nie wróżę Ci nic dobrego
      • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 13.11.13, 00:05
        e nie zgadzam sie sa kdziewczyny kobiety i matrony - te 2 pierwsze mnie interesuja
    • paco_lopez Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 12.11.13, 18:12
      wiek nie ma tu wielkiego znaczenia . musisz umieć ją rozbawić . one tego potrzebują, a w w tym wieku wiele z nich jest już takimi ciociami stereotypowymi , że zanudziłbyś się.
    • six_a Re: minasz, mam dla ciebie 12.11.13, 20:04
      lekturę na dobranoc

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14905907.html

dzwoni czy nie dzwoni?
      • minasz Re: minasz, mam dla ciebie 13.11.13, 00:11
        mam napisac ksiazke? w sumie mam w rodzinie pisarzy to moze mam talent:)
    • chienne_mechante_1 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 13.11.13, 09:02
      Tylko zmień login, bo straszna beksa z ciebie. Sensowne kobiety po 40 nie szukają syneczka, by mu nosek wycierać.
      • minasz Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 13.11.13, 09:59
        czyli co nalezy je posuwac i gdzies zabierac i gadac głebokim głosem hehe
    • chienne_mechante_1 Re: chciałem sie pospotykac ze starszymi dziewczy 13.11.13, 10:26
      Podaj chociaz jeden powód, dla którego normalna, mająca poczucie własnej wartości kobieta miałaby chcieć z tobą obcować. Postać, którą wykreowałeś na tym forum to: kłamca, beksa, zrzęda, narcyz, uwikłany w poprzedni związek, mizogin, wulgarny typ. No chyba że to wszystko jest maską, a w rzeczywistości jesteś zdrowym na ciele i umyśle, sympatycznym i zabawnym facetem, który szuka niezobowiązującego układu. Jakoś jednak trudno mi w to uwierzyć ;-P
      • coffei.na a do tego : 13.11.13, 10:38
        chienne_mechante_1 napisała:

> Podaj chociaz jeden powód, dla którego normalna, mająca poczucie własnej wartoś
        > ci kobieta miałaby chcieć z tobą obcować. Postać, którą wykreowałeś na tym foru
        > m to: kłamca, beksa, zrzęda, narcyz, uwikłany w poprzedni związek, mizogin, wul
        > garny typ. No chyba że to wszystko jest maską, a w rzeczywistości jesteś zdrowy
        > m na ciele i umyśle, sympatycznym i zabawnym facetem, który szuka niezobowiązuj
        > ącego układu. Jakoś jednak trudno mi w to uwierzyć ;-P

uwielbia techno!!! i wszystko jasne....

gdybym nie wiedziała Candy,ze masz 40 lat tobym myślała,że zalatujesz góra 19 stką...
        poza tym zgadzam się z powyższym opisem..masz problemy na poziomie gimnazjalisty i ciągle marudzisz!
        Jak zwykle szkoda mi dzieciaka-bo to co masz mu osobiście do przekazania...brak słów!
        Wiesz forum to jedno,można się powygłupiać pobzdurzyć,ale jakoś mam nieodparte wrażenie...że Ty na prawdę trzymasz się tego w życiu co nam tutaj skrupulatnie wypisujesz...
        • minasz Re: a do tego : 13.11.13, 10:52
          manipulujesz nie mam 40 lat:)

tzn czego sie trzymam w zyciu? troche jasniej
          • coffei.na Re: a do tego : 13.11.13, 11:39
            minasz napisał:

> manipulujesz nie mam 40 lat:)

Akurat wiek Ci się wypsnął-nie przezywaj,to dla faceta super wiek
            >
            > tzn czego sie trzymam w zyciu? troche jasniej
            Dobra syneczku,nie wiem czemu-aż sama mam ciary-ale jakoś tam budzisz czasami sympatię...
            Dla Ciebie liczy sie przede wszystkim zabawa.Kryjesz swoje prawdziwe ja,boisz się pokazać kim tak na prawdę Jesteś.Uciekasz w jakieś dziwne sytuacje,wiklasz się w z gory przegrane historie a potem miałczysz jak poraniony kotek.
            A to,że wyrwiesz na chwilę kobiete,zabawisz się,na pewno nie świadczy o Twojej meskości.
            Masz chyba dość spłaszczone patrzenie na swiat.
            Weź małego,idz na spacer,pokaż piękno swiata,choc raz zachowaj się jak ojciec a nie jak kolega syna.
            Oj Candy Candy....co z Ciebie wyrośnie? Jak mawial Kulfon...
            • minasz Re: a do tego : 13.11.13, 23:19
              nie mam 40tu lat wiec trudno zebym pisał ze mam-zreszta jak chcesz moge miec i 50 ja akurat z tym nie mam problemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka