Dodaj do ulubionych

Medal dla dziadka

10.08.04, 12:28
Kiedyś jednego dziadka naszła w nocy ochota na golonkę, ponieważ miał jedną
swinię to odrąbał jej te golonkę i zeżarł. Na drugi dzień, żal mu sie zrobiło
prosiaka więc aby ulzyc jego cierpieniom wystrugał drewnianą protezę
świńskiej nogi.
Swinia przyzwyczaiła się do nowej nogi i zyli sobie wspólnie na zbitej
dechami wsi. Pewnego dnia na ową wieś zawitała delegacja Towarzystwa Opieki
nad Zwierzętami, trafili oczywiście na świnie z protezą i tak ich wzruszył
widok tej swini z drewnianą nogą, że przyznali dziadkowi medal za "wyjatkowe
serce dla zwierząt" No i jak tu nie wierzyć w ludzką miłość do zwierząt?:)
Obserwuj wątek
    • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 12:44
      To się świnia do rana nie wykrwawiła jak jej dziadek nóżkę odrąbał?
      • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 12:46
        widać nie, chyba jej załozył opaske uciskową?:)
        moze on naprawdę kochał zwierzęta tylko troche popił wieczorem:)
        • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 12:47
          A czyli nastawił golonkę do gotowania, i poszedł w tym czasie świnkę
          opatrywać :)
          • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 12:54
            ?:) to nie był mój dziadek, usłyszałem te opowieść na wsi:) ale pewnie najpierw
            wrzucił do gara a potem opatrywał..........chyba że przywiązał ją najpierw za
            nogę powyzej golonki i świnia szarpiąc się zacisnęła sama sznurek ?
            • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 12:58
              Ja wcale nie pomyślałam, że to był Twój dziadek :) Tak się tylko zastanawiałam
              jak sobie poradził coby golonkę zjeść i świniątko uratować od wykrwawienia :)
              • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:05
                aha, myslałem, że powinienem znac szczegóły:)
                no tez mi to po głowie chodziło, ale jak sie okazało że zyli długo i
                szczęsliwie to sobie juz tym głowy nie zaprzatałem:)
                • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:08
                  Taaa - jak Shrek i Fiona :)
                • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:11
                  jeszcze nie widziałem, starzy powiedzieli, że jak sprzątnę piwnicę to mi dadzą
                  na bilet:(
                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:12
                    O rany - a dużą masz piwnicę?
                    • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:20
                      dużą i zawaloną rupieciami (nie moimi) ze dwa dni by trzeba zeby ja doprowadzić
                      do wyglądu:)
                      • Gość: andropov Re: Medal dla dziadka IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 13:24
                        kopov rozkracz nogi to ci wsadze w kiche.....
                        • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:27
                          juz rozkraczyłem:) a chce Ci sie w taki upał? a gra wstepna? a moze jakis
                          wiersz przedtem?
                          • Gość: andropov Re: Medal dla dziadka IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 13:30
                            nie pier..l, tylko pier..l! lubie grzac sie w upal!
                            • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:33
                              no to ja jestem redy wal, tylko jak zapakujesz to uważaj na koszulę żeby nie
                              weszła guziki mnie rozpraszają:)
                              • Gość: andropov Re: Medal dla dziadka IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 13:36
                                dobra, dobra, wazne zeby weszlo to co trzeba, guziki? no way! nosze krotkie polowki!
                                • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:39
                                  ale ja noszę długie koszule, masz uważać zeby mi jej nie wpechnąć:)
                                  • Gość: andropov Re: Medal dla dziadka IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 13:42
                                    no problem, z twojej koszuli zrobie sobie turban na glowe, a jak do tego bedzie
                                    jeszcze ostro przepocona to juz w ogole odjazd na max!
                                    • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:46
                                      teraz jest nagonka na tych w turbanach, to uważaj bo Cie wyslą za granicę,
                                      jeszcze jak lufa będzie wystawać to możesz byc teoretycznie groźnym terrorystą.
                                      Co tam w łodzi? jaka pogoda ? pozdrów Leszka o warszawki:)
                                    • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:59
                                      andropow nie bój się, Twój numer IP tez mam, nikomu nic nie powiem:))))))))))
                                      • Gość: andropov Re: Medal dla dziadka IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 14:02
                                        nie boje sie, licze na to ze skoczysz z warszawki, to tylko 13o km,
                                        niepotrzebnie zascielilem przed chwila lozko.
                                        • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:04
                                          dobrze ze nie zasłałeś:)))))
                                          • Gość: majjka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:03
                                            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                                            • kopov [...] 10.08.04, 16:12
                                            • nat.ka [...] 10.08.04, 17:15
                      • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:25
                        Ooo Kochany - ja bym za taką piwnicę jeszcze o zaliczkę na Shreka 3 poprosiła
                        który z pewnością niebawem powstanie.
                        • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:29
                          a ja sprzedam króliki jak stary będzie spał i tyle, nie będę piwnicy sprzatać
                          • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:37
                            Masz króliki? Takie duże?
                            • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:41
                              :))))) no pisałem chyba, że choduję dla playboya biorą ogonki i uszy dla swioch
                              modelek:)
                              • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:42
                                kopov napisała:

> :))))) no pisałem chyba, że choduję dla playboya biorą ogonki i uszy dla
                                swioch
                                >
                                > modelek:)

Ja nie czytałam nic o Twoich królikach. A co z resztą robisz?
                                • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:48
                                  a to załuj:) co robie z resztą królika? a doprawiam im poliestrowe uszy i ogony
                                  i interes się kręci:)
                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:50
                                    kopov napisała:

> a to załuj:) co robie z resztą królika? a doprawiam im poliestrowe uszy i
                                    ogony
                                    >
                                    > i interes się kręci:)

Też kiedyś miałam króliki... Ale z playbpyem interesów nie kręciłam - nie
                                    miałam dojść. A teraz to ani Palyboya ani królika.... nawet ogonka nie mam... :(
                                    • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 13:54
                                      a jakiej rasy?
                                      playboya to mozesz sobie kupić: a jak masz męża to pewnie i jakis ogonek sie
                                      znajdzie, chyba za bardzo sie rozczulasz nad sobą?:)
                                      • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:10
                                        Nawet się pożalić nie można...
                                        • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:20
                                          a bo jest na co? rozumiem złamany paznokieć ale nie wzieli do playboya?
                                          to jaka rasa tych królików?
                                          • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:22
                                            kopov napisała:

> a bo jest na co? rozumiem złamany paznokieć ale nie wzieli do playboya?
                                            > to jaka rasa tych królików?

A jaka rasa - takie zwykła, łaciate... I teraz powiesz że jak do Palyboya to
                                            musi być specjalna rasa, tak?
                                            • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:24
                                              cholenderki?:)
                                              pewnie ze tak, ogonki albo białe albo czarne uszy też a takie szaro-bure to
                                              chyba tylko na przód sie nadadzą?:)))))))
                                              • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:26
                                                Jakie tam szro-bure. Czarno białe też były :) Nie mogą być czarno-białe?
                                                • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:30
                                                  najlepiej jak by były czarne albo białe, a tak trzeba będzie farbować i niższa
                                                  cenę się weźmie troche szkoda
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:37
                                                    kopov napisała:

> najlepiej jak by były czarne albo białe, a tak trzeba będzie farbować i
                                                    niższa
                                                    > cenę się weźmie troche szkoda

Wiesz... można im wmówić, że czarano-białe są lepsze, bo jak ktoś chce raz
                                                    czarnego, raz białego, to może mieć dwa na raz w jednym jak szmpon z odżywką :)
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:47
                                                    niby tak, ale umowa jest na białe i czarne, trzeba by zmienić warunki umowy,
                                                    murzynki to noszą białe to jak by taka wyglądała z czarno-białym ? podałaby
                                                    pracodawcę o mobbing albo jeszcze co gorszego i kto byłby winien - kopov
                                                    oczywiście
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:50
                                                    To szare dać Azjatkom!
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:56
                                                    :))))))))))))) albo eskimoskom:)
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:01
                                                    Mmmm.... eskimoski z szarymi ogonkami... No rarytas!
                                                    Ja jeszcze nutrie miałam, ale ogonki to u nich nieciekawe...
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:07
                                                    to z tych nutrii pomarańczowe zęby by się nadały, i dla eskimosek i dla azjatek
                                                    odjazd na maxa:)))))))))))0
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:11
                                                    kopov napisała:

> to z tych nutrii pomarańczowe zęby by się nadały, i dla eskimosek i dla
                                                    azjatek
                                                    >
                                                    > odjazd na maxa:)))))))))))0

I szorstkie futro dla dodatkowych doznań :))))))))
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:15
                                                    przyczepione "pod włos" w kierunku głowy:))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:16
                                                    kopov napisała:

> przyczepione "pod włos" w kierunku głowy:))))))))))))))))))))))))))))))

Dokładnie - skąd wiedziałeś? :)
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:19
                                                    -dla podniesienia wrazen:)))))))))))))))
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:22
                                                    Zapomniałam, że jesteś specjalistą od podnoszenia wrażeń - wybacz mi to
                                                    uchybienie...
                                                    A masz może na zbyciu jeden komplet króliczkowy?
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:27
                                                    :))))))))))) a jak mówią ślązacy "najważniejsze jest pierwsze wrażenie"
                                                    wiesz co znaczy wrazić?:)
                                                    no moge mieć:) ale po co?:)
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:30
                                                    kopov napisała:

> :))))))))))) a jak mówią ślązacy "najważniejsze jest pierwsze wrażenie"
                                                    > wiesz co znaczy wrazić?:)
                                                    Niestety nie...

> no moge mieć:) ale po co?:)
                                                    Jak po co! Dla mnie! Tak spod lady - w promocyjnej cenie :o)
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:35
                                                    wrazić - znaczy włozyc albo wsadzić
                                                    nie ma sprawy, ale gdzie Ty w tym wystapisz? chcesz czarne czy białe? i
                                                    przynieś trochę poliestru zebym mógł sztuczne ogony i uszy dorobić w zamian za
                                                    naturalne:)
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:37
                                                    kopov napisała:

> wrazić - znaczy włozyc albo wsadzić

:)

> nie ma sprawy, ale gdzie Ty w tym wystapisz?

Znajdzie się okazja - lubię w czymś porządnym kasiorę liczyć ;)))
                                                    Tylko się nad kolorewm zastanawiam... A jest różnica w cenie?
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:44
                                                    jako dzentelmen nie rozmawiam o pieniadzach:))))
                                                    dla Ciebie za darmo:))) no chyba, że na szreka mnie weźmiesz:)
                                                    dobierz moze pod kolor włosów?:)
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:47
                                                    kopov napisała:

> jako dzentelmen nie rozmawiam o pieniadzach:))))
                                                    > dla Ciebie za darmo:))) no chyba, że na szreka mnie weźmiesz:)
                                                    > dobierz moze pod kolor włosów?:)

Dobrze, to dżentelmeńsko mi doradź jakie pasują uszy do włosów naturalny ciemny
                                                    blond, z jasnymi pasemkami i odrostami na 2 cm? :))))))))
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:50
                                                    myslę, że zdecydowanie czarne, przy białych wygladałabyś jakbys miała brudne
                                                    włosy:)
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:48
                                                    A! I szreka mam na kompie, to możemy zaoszczędzić na biletach i na cipsy
                                                    wydać :)
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:52
                                                    mozemy mozemy, mówiłem, ze nie mam kasy to niby jak miałbym zaoszczędzić?
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:55
                                                    No to ja zaoszczędzę i wydamy na cipsy i wafelki :)
                                                    Acha - i nie zapomnij przynieść czarnego zestawu ogonek + uszka, bo się nie
                                                    będę miała w co ubrać.
                                                    No to pa ;D
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:57
                                                    to ci pa:) a miałaś sie ubierać do liczenia kasiory to o co tu chodzi?
                                                  • sweetytweety Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:59
                                                    Oj Kopov... Jak zaoszczędzę na biletach to będę miała co liczyć, prawda?
                                                    Zresztą odkładam do świnki drobniaki, to też policzymy dla rozrywki przed
                                                    szrekiem ;)
                                                    Pa Ci ;)))))))))))))))))))))
    • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:46
      jakimś podejrzanym fałszem to trąci, kopov.
      • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:48
        masz dowody?:)
        • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 14:56
          jakieś niezborne to jest, nie trzyma sie czasu i przestrzeni:)
          jakim cudem udało mu się uchlasnąć golonkę w nocy na wsi, gdzie deficyt światła
          jest pewno, biedny świniak prędzej by zdechł z bólu albo wykrwawienia, jakim
          cudem dziadzio doprawił do takiej surowej nogi protezę, aż dziw, że świńska
          noga sie nie zakaziła i nie toczyły jej robaki, co robiło to Towarzystwo na
          takiej zapadłej wsi i skąd miało pieniądze na medal?
          • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:05
            drogi watsonie, najpierw należałoby postawić pytanie skad dziadek miał swiniaka
            chyba?:)
            moze przy lampie naftowej? wykrwawienie juz było omawiane:),sterylna
            prezerwatywa na surowa nogę sie nada? moze miał, no i jak sterylna prezerwatywa
            to robaki nie weszły:P, towarzystwo przyjechało na inspekcje do np.PGR-u:)
            amedal im został z obchodów rewolucji troche przerobili tylko breżniewa:)
            • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:12
              sam fakt posiadania świni jest jeszcze w miarę zrozumiały, wieś to w końcu, a
              lampy naftowe też już dawno wyszły na wsi z użycia bo stodoły się zajmowały
              ogniem, więc to też mało wiarygodne.skąd niby na wsi sterylna prezerwatywa??
              heheh
              takie towarzystwo to na żadne inspekcje nie jeździ, siedzą tacy na dupie,
              czasem zrobią wywiad do telewizji i animalsów a propos koni wywożonych na rzeź
              albo porzuconych psów i tyle, jedyne, co udało Ci się wytłumaczyć to medal,
              chociaż tez wątpię w istnienie takiego odznaczenia.
              Słowem, historia ta jest ekstremalnie mało wiarygodna, kopov, chyba Ci ktoś kit
              sprzedał, a Ty uwierzyłeś jak 12latek.
              • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:18
                ja Ci przedstawiłem uprawdopodobniona wersję a Ty sie czepiasz drobiazgów:P
                ja tam ludziom wierzę jak im dobrze z oczu patrzy.
                zresztą założ wątek "czy na wsi macie prezerwatywy" zobaczysz co będzie:P
                • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:22
                  że niby ja nie wierzę Ci, taaaak? po prostu mam podejrzliwość we krwi, a skoro
                  nie masz przekonujących argumentów muszę stwierdzić, że Twoja historyjka jest
                  zwykłą fałszywą prowokacją tu, na forum:)))))))))
                  i nie podpuszczaj mnie tu z tymi prezerwatywami:)
                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:30
                    jeden detektyw był taki podejrzliwy, że sledził własną sledzionę:)
                    a kogo miałbym prowokować i po co?
                    to nie podpucha tylko chęć udowodnienia słuszności swoich argumentów a widzisz
                    boisz się:P
                    • Gość: .................. Re: Medal dla dziadka IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 15:38
                      Powiedz mi lepiej kopov jakby bylo, gdyby dziadek zezarl dwie nogi
                      i wstawil dwie drewniane. Czy daliby mu dwa medale? Moze ten dziadek
                      za madry nie byl. Swinia ma w koncu 4 nogi. Jest z czego ucinac.
                      • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:44
                        widzisz, kopov, Twoje argumenty są niestety niepodpart:P
                        a prowokować to Ty lubisz, nie zaprzeczysz.
                        ale w sumie to dobrze, taki sezon ogórkowy na forum, że trzeba było COŚ
                        napisać, żeby się chociaz jedna osoba (np sweetytweety) nie nudziła:))))))))
                        dla mnie to oczywiste, że dziadek nie miał zbyt dużo oleju w głowie, mógł od
                        razu 4 uciąć, świniak by się mniej namęczył no i na jakiejś taczce można by go
                        było wozić...
                        • Gość: .................. Re: Medal dla dziadka IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 15:53
                          No nie, nie tak by bylo. Zadnego wozenia taczka. Dziadek 4 nogi by
                          domontowal, a to by oznaczalo ze dziadek 4 razy bardziej wspolczuly
                          i 4 razy mocniej kochajacy zwierzeta jest. Napewno by mu tez 4
                          medale dali (od kazdej nogi po jednym), szczegolnie kiedy kopow by
                          mial je wreczac. On chlop szczodry jest i dziadka za takaz sama
                          ceche by wynagrodzil.
                          • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:56
                            ale pomyśl sobie jaki medal by dostał, gdyby przytwierdził świni taczkę, albo
                            taki rydwan, na prąd, np z małym silnikiem spalinowym albo na jakie dynamo.
                            poza tym-wyobrażasz sobie świnię na 4 drewnianych nogach??
                            • Gość: .................. Re: Medal dla dziadka IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 16:09
                              Na 4 drewnianych nogach za pomoca kopova, dziadek ja by na jakims
                              pedestale ustawil. Z tym umocowaniem taczki masz niezly pomysl.
                              Jednak obawiam sie, ze choc dziadek madry jest, mialby problemy
                              nauczyc swine nia jezdzic. Byc moze medalowi wreczyciele przyszliby mu
                              z pomoca i wpadliby na wysmienity pomysl, nadajac jej honorowe prawo
                              jazdy -a wtedy wszystkie drogi otworem by dla niej staly, az do
                              samego koryta.
                              • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:14
                                można by zrobić coś w rodzaju tramwaju, z tym, że na silnik spalinowy. otóż
                                dziadek, za pieniądze zarobione z przetopu i sprzedaży otrzymanego weń medalu
                                wyżłobiłby tory na swym podwórzu, np między stajnią a korytem, między furtką a
                                korytem, między drzewem a furtką. Po rzeczonych torach przemieszczała by się
                                świnio-taczka z podczepionym u dołu silnku spalinowym.
                                jedyny problem to paliwo.
                        • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:55
                          ciekawe kto by te taczkę pchał? i co z reszta golonek zrobić ludzie na wsi nie
                          kupuja 4, jak maja ochote na jedną chyba jednak dziadek nie był taki głupi?:)
                          • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:57
                            poszedł by na targ we czwartek i opylił, jako golonka domowej roboty!
                            • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:02
                              targ jes w piatek, a potem jakby go ochota naszła to by musial iśc na targ po
                              nową (i czekac do piatku) bez sensu.
                              Miał ochote uciał i zjadł proste i organiczne:)
                              • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:04
                                odchodzisz, kopov, od meritum sprawy, mianowicie fałszywości całego zdarzenia,
                                a uściślając-ta świnia nie mogła tego przeżyć.
                                • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:13
                                  skąd wiesz?:) czy wiesz coś czego ja nie wiem? zreszta napisałem, że usłyszałem
                                  to na wsi od kogoś:P majjka przyszła:))))))))))))
                                  • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:17
                                    i tutaj, jak widać powyżej w poście kopova, następuje powolne wycofywanie się,
                                    a mianowicie "od kogoś to na wsi usłyszałem, nie wiem, nie pamiętam co się
                                    działo, pijany byłem trochę" itp itd.
                                    otóż, mój drogi, na logikę, świnia nie mogła tego przeżyć, no chyba, że w
                                    wersji jaką ja zaprezentowałam wyżej, czyli jako świnio-taczka.
                                    • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:21
                                      nie wycofuję się przeczytaj od początku:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                      na początku napisałem, ze to słyszałem, albo pokaż mi że było inaczej
                                      • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:24
                                        nic Ci nie będę pokazywać:PPPPPPPPPPPPP
                                        lepiej sie wycofaj, bo to wszystko to jedna wielka ściema:)
                                        • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:27
                                          :))))))))))
                                          a z czego lub skąd mam się wycofać i dokąd?
                                          ściema to jest Twoja świniotaczka:))))))
                                          • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:30
                                            no z tej historii, przyznaj, że trąci absurdem i fałszem:))))))))
                                            moja świnio-taczka ma racjonalne przesłanki i logiczne wytłumaczenie, a w jej
                                            genezie tkwią pomysły Papcia Chmiela:)
                                            • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:35
                                              nic nie przyznam, opowieść jest piekna sama w sobie i dawno nic równie ładnego
                                              nie słyszałem:)))))))))))))) na taki dzień jak dzisiaj wręcz idealna.
                                              Logika swinio taczki ni etrzyma sie "kupy" bo albo swinia bez nóg albo jakis
                                              napęd a ja napęd to wiadomo koszty o których sama pisałaś ze na wsi nie bez
                                              znaczenia:)
                                              • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:40
                                                na taki dzień jak dziś, czyli jaki? jak każdy inny:)
                                                ależ pisałam o napędzie, widzisz, nie uważasz na to, co piszę, powinnam w tym
                                                momencie puścić focha:))))
                                                już się nawet zastanowiłam nad paliwem do silniczka spalinowego, otóż będzie to
                                                naturalne paliwo uzyskane z gnojówki! i w ten sposób całość mojego projektu
                                                trzyma się kupy bardzo mocno!
                                                • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:45
                                                  jaki dzień? nuda nuda nuda, królewskie rządzi upał duchota zblazowanie nic
                                                  nikomu sie nie chce, i jeszcze nikt nie doceni wysiłku:) jakby nie majjka to
                                                  bym sie chyba powiesił:) ale o napędzie to nie do mnie pisałaś nie chciałem
                                                  zaglądać w Twoja prywatna korsp.:))))))))))))))
                                                  MadMax :))))))))
                                                  • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:54
                                                    ha! jednak musiałeś zajrzeć, bo to i owo o świnio-taczce wiedziałeś!!!:)
                                                    poza tym tu nie ma żadnej prywatnej, przynajmniej tak mi się wydaje:)
                                                    gdzie ta majka?
                                                    no, to napisałam, że przynajmniej sweetytweety się nie nudziła i dotrzymywała
                                                    Ci kroku w tym kłamliwym wątku:PPP jednak ktoś docenił:P
                                                  • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 17:03
                                                    :)))) majjka jest pod andropowem, a sweety jak nick wskazuje jest b. miła i
                                                    dotrzymuje mi towarzystwa w tych trudnych chwilach nie prosząc o nic w zamian (
                                                    no moze poza króliczym zestawem):)))))))))))))
                                                    a watek nie jest kłamliwy :PPPPPPPP cos sie tak przypięła do tej kłamliwości?
                                                  • nat.ka Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 17:09
                                                    jak jest pod nim, to daj im spokój, chociaż tam:)
                                                    słodka nie znaczy miła:PPP
                                                    ale ok, jestem w stanie przyjąć to do wiadomości:))))
                                                    wiesz, porucznik nat.ka, tudzież prokurator nat.ka ma to i owo w genach:))))
                      • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 15:48
                        odp1 myslę, że dwóch golonek ( na noc) nie dał by rady stąd tylko jedna
                        odp2 nie zdecydowanie jeden, wszyscy we wsi zaczęliby świniom robić protezy dla
                        medali i Towarzystwo nie miałoby tyle medali
                        odp3 nie znam go osobiście ale trudno powiedzieć że był głupi:)
                        • Gość: .................. Re: Medal dla dziadka IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.08.04, 15:57
                          Pomogliby mu wiesniacy z tymi dwoma golonkami, bez obawy. Nie sadze
                          tez, ze wszyscy we wsi sa tacy madrzy jak dziadek. Nic nie
                          wspominasz o podobnym zajsciu i jednoczesnie wynagradzaniu za nie.
                          Wniosek prosty. Tylko madry dziadek potrafi.
                          • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:00
                            myslisz, że chciałby sie podzielic tylko dla samego ucięcia? eee raczej nie
                            tez nie sądzę że we wsi wszyscy sa tacy mądrzy jak dziadek:)
      • eweleena Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:12
        noo, prowokacyjka mała. do rana by się świnka wykrwawiła...
        • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:14
          musiz przeczytać dokładnie wszystko, było to juz wyjasniane:)
          • eweleena Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:15
            coś Ty, Kopov, za dużo dla mnie. :-)
            • kopov Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 16:18
              oks pierwsza wersja mówi, że dziadek przywiązał świnię powyżej golenia
              sznurkiem swinia szarpiąc się zacisnęła sznur i się nie wykrwawiła, wersja 2
              to założona na kikut prezerwatywa (sterylna):))))
              • undyna Re: Medal dla dziadka 10.08.04, 17:52
                trzecia wersja: to tylko ludowe bajania zimowowieczorne:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka