Dodaj do ulubionych

proszę o radę

IP: *.gts.pl 20.08.04, 09:42
od dwóch tygodni mam ciągle 37 stopni, czyli lekki stan pogorączkowy - biorę
już najróżniejsze lekarsta i nic...mam lekki katar i to wszystko. Niestety
dobija mnie klimatyzacja w biurze i obawiam sie, ze to nie daje mi szansy na
wyleczenie.....może macie jakieś dobre sposoby, a może zmieniła mi sie
temperatura, bo slyszalam, ze czasami tak sie dzieje
Obserwuj wątek
    • haniballecter123 Re: proszę o radę 20.08.04, 09:49
      A może powinnaś się wybrać do lekarza, jeśli taki stan trwa dwa tygodnie to
      może lekarz będzie wiedział co ci dolega
      • maretina Re: proszę o radę 20.08.04, 09:50
        wyklucz ciaze.
      • Gość: on Re: proszę o radę IP: *.crowley.pl 20.08.04, 09:52
        A po co do lekarza? Przecież to forum rozwiązuje wszystkie problemy, tu sami psychologowie, lekarze, seksuolodzy, prawdziwie wiarygodne miejsce. Jak będzie miała raka (nie życzę) to też zamiast pójśc do onkologa przyjdzie tutaj na forum i forumowe ciotki będą udzielały swych cennych porad.

• Gość: Alla Re: proszę o radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:59
      Nie podszywaj sie pode mnie! Ja chce aby adminka zrobila COS z tym!!
      • Gość: ona Re: proszę o radę IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 20.08.04, 11:39
        dziewczyno, rzeczywiście masz problem , ja bym chyba wykończyła się psychicznie
        będąc na Twoim miejscu:)))
        hipochondryczka z Ciebie niezła, 37st. widmo strasznej choroby
        życzę miłego dnia i mniej biadolenia
        • Gość: alla Re: proszę o radę IP: *.gts.pl 20.08.04, 11:43
          :)) dzieki za ta ostatnia rade, wiem, ze moze przesadzam, bo ponoc 37 to nic
          groznego, ale zaczyna mnie to troche meczyc i chcialam sie poradzic...
          • maretina Re: proszę o radę 20.08.04, 11:48
            wcale nie zadna hipohondryczka dlugo utrzymujacy sie stan podgoraczkowy jest
            rownie grozny jak temp 38. swiadczy to o chorobie. zatem nie boj sie pytac
            lekarza, od tego on jest.
            • Gość: alla Re: proszę o radę IP: *.gts.pl 20.08.04, 11:52
              niestety nie mam czasu isc do lekarza, ale dziewczyna mojego brata ma juz to
              samo - najpierw robi sie mnostwo aft w buzi (bola strasznie), potem katar i
              stan podgoraczkowy. Wtedy myslalam, ze zjadlam cos brudnego, nie myslalam, ze
              to jakis wirus....mam nadzieje, ze wkrotce mi przejdzie. Jesli chodzi o
              lekarzy, to moja rodzina to lekarze....i moja mam mi mowi, ze to na pewno nic
              groznego, bo przy groznych sprawach jest znacznie wyzsza temperatura...
              • kopov Re: proszę o radę 20.08.04, 11:55
                afty to pewnie od seksu oralnego:) a próbowałas zmienić termometr?
                • Gość: alla Re: proszę o radę IP: *.gts.pl 20.08.04, 11:59
                  hihi - nie od seksu oralnego, ale rzeczywiście pokarało mnie...całowałam się z
                  moim eks i to pewnie dlatego, bo dokładnie po tym wszystko mi się zaczęło.....
                  • kopov Re: proszę o radę 20.08.04, 12:00
                    no a co z termometrem?
                    • Gość: alla Re: proszę o radę IP: *.gts.pl 20.08.04, 12:03
                      no pomyślę nad tym i może zmienie......ale to chyba nie wina termometru, bo mam
                      lekko ciepłe czoło....i 37 ani kreski więcej...
                      • kopov Re: proszę o radę 20.08.04, 12:05
                        lekko ciepłe czoło to masz od czytania moich postów:)
                        niech ktos jeszcze zmierzy tym termometrem temperaturę (dobrze, żeby był to
                        ktoś zdrowy, nie ten z którym sie całowałaś:))
                        • Gość: alla Re: proszę o radę IP: *.gts.pl 20.08.04, 12:06
                          :))) no dobra - tak zrobię
                          • kopov Re: proszę o radę 20.08.04, 12:08
                            jak się okaże, że miałem rację to podam Ci numer konta:)
                            to tylko 50 pln:)
              • Gość: ona Re: proszę o radę IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 20.08.04, 12:09
                Gość portalu: alla napisał(a):

Jesli chodzi o
                > lekarzy, to moja rodzina to lekarze....i moja mam mi mowi, ze to na pewno nic
                > groznego, bo przy groznych sprawach jest znacznie wyzsza temperatura

właśnie to miałam na myśli, dobrze ,że chociaż mama zachowuje zdrowy rozsądek:))
                • Gość: alla Re: proszę o radę IP: *.gts.pl 20.08.04, 12:14
                  wiem wiem.....problem w tym ,że mój tata zmarł na raka, a moja mam chorowała na
                  raka i ja mam lekką paranoję na tym punkcie....wiem, że przesadzam, ale kurde
                  ciężko nad tym zapanować.....mama mnie równo opieprzyła, że przeginam i to
                  ostro....no i pewnei ma racje
                  • Gość: ona Re: proszę o radę IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 20.08.04, 12:17
                    Gość portalu: alla napisał(a):

> wiem wiem.....problem w tym ,że mój tata zmarł na raka, a moja mam chorowała
                    na
                    > raka i ja mam lekką paranoję na tym punkcie....wiem, że przesadzam, ale kurde
                    > ciężko nad tym zapanować.....mama mnie równo opieprzyła, że przeginam i to
                    > ostro....no i pewnei ma racje

doświadczenia tłumaczą Cię w jakimś stopniu, współczuję
                    pozdrawiam
                    • Gość: alla Re: proszę o radę IP: *.gts.pl 20.08.04, 12:18
                      dzięki za zrozumienie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka