Dodaj do ulubionych

kapselek od tyskiego

26.08.04, 10:51
wczoraj popatrzyłem na logo tyskiego - to ta korona - tyle że odwrotnie, do
góry nogami i co ? normalnie jaja po przepuklinie:)
albo taki żubr logo z PKO SA, bokiem ogladany to normalnie - sikający
pingwin:)
macie cos jeszcze?
Obserwuj wątek
    • borsuczyca Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 10:55
      to raczej nie w temacie, ale zapragnęłam się podzielić spostrzeżeniami, no
      sprawdza mi się czasami to co tam jest napisane, powoli zaczynam mieć obsesję,
      nawet jak widzę na ziemi taki kapselek to muszę podnieść i przeczytać:)
      • kopov Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 10:57
        ? a co tam jest napisane, ja nic nie przeczytałem tylko ta korona:)
        • borsuczyca Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 11:03
          spojrzyj na zmieniony nagłówek postu, np. idę sobie powolutku skrajnie zadumana
          na spotkanie, patrzę kapselek tymbarkowy na ziemi, podniosłam odruchowo, a
          tam:"przyspiesz!", uruchomiłam "piąty bieg" i niezdążyłam :(
          • borsuczyca nie zdążyłam n/t 26.08.04, 11:04

• kopov bez jaj proszę n/t:) 26.08.04, 11:08

• kopov Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 11:07
            :) zauważyłem,
            a co jakby było napisane zdejmij majtki?:)
            • borsuczyca Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 11:18
              to zależy od sytuacji, w której ów kapselek byłby odczytany:)
              • kopov Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 11:19
                czy chcesz powiedzieć, ze chodzisz bez?:)
                • borsuczyca Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 11:25
                  tym 12latkom to tylko jedno w głowie;) chcę powiedzieć, że gdybym przeczytała
                  taki tekst a kapselku w odpowiednim miejscu (odludnym)i w odpowiedniej sytuacji
                  (w towarzystwie pewnego konkretnego osobnika płci męskiej) , to choćby przez
                  głowę;)
                  • kopov Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 11:29
                    :) to masz jaja:))))
                    tylko nie pisz posta "na kapselku n/t" :))))))
                    • borsuczyca Re: kapselek od tymbarka 26.08.04, 11:37
                      kopov napisała:

> :) to masz jaja:))))
                      > tylko nie pisz posta "na kapselku n/t" :)))))), dobrze, nie będę:))))
      • maretina kopov, obejzales film?:)/nt 26.08.04, 11:14

• kopov Re: kopov, obejzales film?:)/nt 26.08.04, 11:17
          qrD jakie 2 min do momentu jak kumpel sie spieprzył z wózka :)i zadzwonił
          dzwonek,
          nie moge sie połączyć z ta strona ale będę próbował:)
          a TY?
          • maretina Re: kopov, obejzales film?:)/nt 26.08.04, 11:21
            kopov napisała:

> qrD jakie 2 min do momentu jak kumpel sie spieprzył z wózka :)i zadzwonił
            > dzwonek,
            > nie moge sie połączyć z ta strona ale będę próbował:)
            > a TY?
            tak:), to taki niemiecki kill bill:). w takim razie z twardziela wieczoem ysle
            film, nie link;)
            • kopov Re: kopov, obejzales film?:)/nt 26.08.04, 11:23
              :) super, a gazeta to przyjmie? (pojemność?)
              • maretina Re: kopov, obejzales film?:)/nt 26.08.04, 11:26
                kopov napisała:

> :) super, a gazeta to przyjmie? (pojemność?)
                hmmmm nie pomyslalam o tym, moj blondyniz zie ujawnil:(. pokombinyje, bo warto
                obejzec;)
                • kopov Re: kopov, obejzales film?:)/nt 26.08.04, 11:33
                  ja jeszcze popróbuję, :)))))))
    • tereska10 Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 10:59
      Masz oko do szczegółów :)
      • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 11:00
        i nie tylko:)))))
        a co sprawdziłaś kapsel czy pingwina?
    • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 11:11
      nie, no, nie wierzę, oglądam negatyw mojego zdjęcia legitymacyjnego, po prostu
      murzynka, tej!
      • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 11:13
        ale z włosami blond:)
        • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 11:19
          blond. dżejms blond.
          • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 11:21
            borewicz, porucznik borewicz:)
            • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 11:28
              nazywam się major Bień i jestem majorem
              • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 11:36
                Grze Bień?
                • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 11:41
                  jak już to gra
                  • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:04
                    no dobra ale cos poza negatywem?
                    • Gość: Asik Re: kapselek od tyskiego IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 26.08.04, 14:12
                      Czy byłeś z psem na spacerze, jak Ciebie nie było, Kopov?:-)
                      • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:17
                        nie, pies był rano:)
                        • Gość: Asik Re: kapselek od tyskiego IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 26.08.04, 14:20
                          A, to już nie musi wychodzić za potrzebą?:-)
                          • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:35
                            on nie ma potrzeb:)
                            bierze to co mu los (czyli ja ) przyniesie:)
                            • Gość: Asik Re: kapselek od tyskiego IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 26.08.04, 14:38
                              kopov napisała:

> on nie ma potrzeb:)
                              > bierze to co mu los (czyli ja ) przyniesie:)

Jest na Twojej łasce i niełasce:-))))
                              Ale, siku czasami musi zrobić?:-)
                              • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:41
                                a po co?
                                przeciez nie będzie byle ch.. nim rządził nie?
                                • Gość: Asik Re: kapselek od tyskiego IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 26.08.04, 14:52
                                  Może do pinety(kociej), czy coś takiego, robić:-)))))
                                  • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:00
                                    a po co? niech się hartuje w boju!
                                    • Gość: Asik Re: kapselek od tyskiego IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 26.08.04, 15:02
                                      A, później na starość będzie popuszczał:-)))))
                                      Na forum zrobił się taki ruch, a ja muszę zmykać już:-)
                                      • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:07
                                        butów nie pogub:) cześć
                    • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:15
                      co sobie życzysz?
                      • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:18
                        no cos na temat:)
                        ja wiem co nic nie zauważyłaś? - lekki kompleks sterczących kosmyków?
                        a sorry ty nie oglądasz TV
                        • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:25
                          ?????????????????
                          • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:34
                            masz kartę banku PKO SA? tak to looknij na ich logo tylko przekręcone o 90
                            stopni, a jak nie to wejdź na stronę www i popatrz na tego żubra pod innym
                            katem - to jest temat
                            a kompleks kosmyków to nowa reklama szamponu:)))))))))
                            • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:40
                              a kto ci w ogóle powiedział, że to żubr. może to właśnie pingwin z dwoma
                              penisami na boku. co? nie mogą mieć takiego logo?
                              • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:42
                                jakby nie mówli to pewnie, że dla mnie to byłby pingwin, ale niestety chwalą
                                sie grupą banków zubra:(
                                • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:52
                                  acha
                                  • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 14:58
                                    :)) nie martw sie, nie wszystko mozna wiedzieć:))
                                    • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:03
                                      nie martwię się. czasami lepiej czegoś nie wiedzieć
                                      • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:06
                                        masz cos konkretnego na mysli? podziel się:)
                                        • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:10
                                          może i mam. ale niech pozostanie tak, jak jest.
                                          lepiej wymyśl mi, co mam zrobić na obiad
                                          • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:13
                                            penne z białym sosem albo ze szpinakiem,:)
                                            • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:21
                                              przepis proszę
                                              • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:27
                                                no bez jaj, klusek nie umiesz ugotować?
                                                jak kupisz włoski makaron penne to pewnie tam będa jakieś przepisy
                                                sos biały tak jak beszamelowy :)+ wędzonka, szynka z patelni dodać polać i juz
                                                szpinak zrobić tak jak na pudełku napiszą dodać czosnek i tarty ser ( na koniec)
                                                moze byc parmezan
                                                wejdź na kulinaria potrawy włoskie
                                                • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:31
                                                  jezu, kopov, no!
                                                  to nie takie proste! :((
                                                  ja nawet nie wiem jak ten makaron wygląda! to taki co pan kleks nim atakował?
                                                  • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:34
                                                    rurki 1cm śr, ok 4cm dł do szpinaku moze być zwykły, np szpinakowy taki zielony
                                                    nie pisz o tym publicznie bo sie będą koleżanki smiały z Ciebie:)
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:47
                                                    takie koleżanki, co by się ze mnie śmiały, bo nie wiem jak makaron wygląda, to
                                                    mam w .... (wiadomo, nie napiszę, bo mi adminka cenny wpisik wykasuje)
                                                    a makaron z pana kleksa, intuicja mnie nie zawodzi! :)
                                                  • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:50
                                                    w dupie chcialas powiedzieć?:)
                                                    no to co na obiad?
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:53
                                                    ja trochę innego określenia używam, dupy to by mi chyba nie wywaliła
                                                    zapiekankę chyba zrobię jakąś albo co. nie wiem, mam niemoc twórczą. może
                                                    teściowa coś zrobi, a może do restałrant pójdziemy?
                                                  • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:56
                                                    czy chodziło o wiździe?
                                                    opcja 3 jest optymalna:)
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 15:57
                                                    jasne że o to chodziło :)
                                                    lecę
                                                    do jutra (?)
                                                  • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 16:01
                                                    (?)
              • listek_a Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 12:23
                to bylo: nazywam sie major Bień i mam stopień majora
                • niedzwiedzica_sousie Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 12:36
                  ja jestem i tak pod wielkim wrażeniem samej siebie, że nazwisko pamiętałam.
                  widziałam film sto lat temu :)
    • kopov będę ok 13.00 :))))))) n/t 26.08.04, 11:39

• Gość: marta uparta Re: kapselek od tyskiego IP: 217.153.168.* 26.08.04, 16:27
      faktycznie:)))) ale trzeba go na glowie postawic, a nie na dupie:))))
      • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 16:36
        w przypadku tego banku to bez znaczenia:)
        • Gość: marta uparta Re: kapselek od tyskiego IP: 217.153.168.* 26.08.04, 16:39
          nic zlego na zubra:))) przeciez na szczescie stoi za rogiem:))))
          • kopov Re: kapselek od tyskiego 26.08.04, 16:43
            chyba tylko zboczeńcom?:)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka