borsuczyca 27.08.04, 15:02 i się nie mogę dodzwonić i nie wiem czy żyje, czy nie, czy może zapomniał telefonu, albo mu się rozładował, albo może go wyłączył, no oszaleję chyba:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca Re: dzwonię i dzwonię 27.08.04, 15:05 tam go nie ma, tylko mi nie mów, że skąd mogę wiedzieć, pewne rzeczy się wie po prostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: dzwonię i dzwonię 27.08.04, 15:06 ja bym jednak sprobowal... Moze koledzy go namowili ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: dzwonię i dzwonię 27.08.04, 15:29 wiesz co marysiu, ja się martwię o człowieka czy mu się nic nie stało, a Ty nie dość, że żartujesz, to jeszcze głupio żartujesz, a jakby tego było mało, to na dodatek logiki w tym za grosz, to kto tu jest facet, ja czy Ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dzwonię i dzwonię 27.08.04, 15:32 no nie martw się na zapas. to na pewno wina sprzętu. gdyby mu się coś stało to ktoś by do ciebie zadzwonił z tej jego komórki Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: dzwonię i dzwonię 27.08.04, 15:32 ja nie wiem co ma logika wspolnego z bytnoscia u panienki, do ktorej najpierw sie dzwoni pod 0-700... ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś