Dodaj do ulubionych

miłosci na forum kobieta

02.09.04, 12:01
sporo tu zauroczen sie narodziło na naszym forum.

maretina-kopov
listek_a-kopov
obierzyna-kopov
blanchet-kopov

lena_zienkiewicz-zawodowiec
asik-zawodowiec
swetty-zawodowiec
pierozek-zawodowiec

i jeszcze są inne ale nie chce mi sie wypisywac.

to forum powinno zmienic nazwe na forum miłosc.
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: boli cię to? n/t 02.09.04, 12:02
    • Gość: obierzyna a lena-obierzyna to pryszcz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 12:03
      • lena_zienkiewicz Re:właśnie! n/t 02.09.04, 12:03
    • blanchet Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 12:06
      chce sprostować że ja to kocham się w ernescie linhoffie z dekameronu- jak już
      tak sobie używasz z moim nickiem :)
      • Gość: obierzyna Re: miłosci na forum kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 12:08
        on jest zonaty. nie przeszkadza ci to?
      • niedzwiedzica_sousie a co w nim takiego? n/t 02.09.04, 14:40
    • pierozek_monika a ja się wypieram! Ja ciągle szukam w kim by się 02.09.04, 12:08
      tu zakochać!
    • pierozek_monika jeśli już to lena_zienkiewicz-pierozek_monika!!!!! 02.09.04, 12:09
      ale to miłość platoniczna :)
      • lena_zienkiewicz Re: jeśli już to lena_zienkiewicz-pierozek_monika 02.09.04, 12:10
        pierozek_monika napisała:

> ale to miłość platoniczna :)

Która trwa już kilka lat :)
      • lena_zienkiewicz Re: monika-a pamiętasz jak 02.09.04, 12:11
        o nas mówili nasi "wrogowie" na studiach?Haha, że też teraz sobie przypomniałam
        • pierozek_monika Re: monika-a pamiętasz jak 02.09.04, 12:12
          kto tak mówił i dlaczego???!!!!!
    • kasiek5 Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 12:10
      tylko pozazdrościć występującym w tylu konfiguracjach dwóm panom......:)
    • listek_a Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 12:11
      cholera wydało się!pewnie mnie odrzuci teraz:((((((((
    • kopov obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:12
      jest jescze gruba jolka-kopov i pani od geografii-kopov
      • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:16
        cześć kopov;-)
        masz jeszcze te cipsy z pokemonami?;-)
        • pierozek_monika Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:17
          przestań mu wreszczie wyżerać kanapki!!!!!! Pewnie strasznie chudziuśki kopow
          co? :(((((
          • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:19
            zaraz zaraz: dałam mu wybór! albo kanapki albo cipsy:-)). Wybrał kanapki;-)
          • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:21
            no, do swojego wzrostu ma 3kg niedowagi:(
        • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:20
          nie chciałas iśc ze mna dzisiaj na przerwie do schowka z mapami, to se tylko
          torebkę po nich mozesz powąchać:PPPPPPPPP
          A gdzie Twój nick grubasy na zapasy?
          • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:22
            zostawiłam woźnego samego na zapasach;-)
            • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:24
              to pewnie woźna Margasową teraz obraca:(
              • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:27
                ja tam nie wiem. Mnie interesują tylko kanapki. No i cipsy;-)
                • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:29
                  i co teczki nie mogłaś dzisiaj otworzyć? i juz tak bedzie codziennie:)
                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:31
                    a pamiętasz gdzie schowałeś kluczyk?! No sprawdź, czy go tam jeszcze masz?;-)
                    • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:32
                      mam mam, trochę sie wygiął qrD ale jest:)
                      • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:34
                        jesteś pewien, że to jest TEN kluczyk?
                        • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:35
                          chcesz sie założyć:)
                          • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:38
                            ok. o cipsy;-)
                            • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:41
                              no to przegrałaś, otworzyłem teczkę tym właśnie kluczykiem:)
                              dawaj cipsy:)
                              • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:43
                                nie wierzę! jak byłeś z tą rudą geeograficą w składziku z mapami, to Ci ten
                                kluczyk wypadł i ja go później podmieniłam! to Ty dawaj cipsy;-)
                                • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:45
                                  fakt wypadł mi ale ruda se go szybko wyjęła i jeszcze mnie opieprzyła, że sie
                                  mogła skaleczyć, pierdu pierdu
                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:47
                                    no jak skaleczyć?! przecież to plastikowy kluczyk jest;-)
                                    • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:50
                                      oo itu sie jolka sama wywaliłaś na łopatki jak Ty plastiku od metalu nie
                                      rozróżniasz, zresztą przecież go nie widziałaś nawet to skąd mozesz wiedzieć?:)
                                      • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:51
                                        plastikowy był! sprawdzałam organoleptycznie. Co Ty mi tu kopov opowiadasz?!
                                        • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:54
                                          to uzyłaś nie tych organów i nie tej lepkości,
                                          P.S. najlepsze organy sa w Oliwie
                                          • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:00
                                            Lepkość była odpowiednia, czyt. wysoka.
                                            A najlepsze koncerty to już się w tym sezonie skończyły:-(
                                            • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:02
                                              tweety to Ty?:)
                                              • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:04
                                                pudło!
                                                ;-)
                                                • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:07
                                                  nie znam nikogo więcej z gdańska no chyba, ze leszek:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:08
                                                    a ja to w Gdańsku znam Dorotę i Grześka. Też ich znasz?;-)
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:10
                                                    nie ale znam neptuna:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:13
                                                    tego z widłami?;-)
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:18
                                                    nooo,ten co juz cały gnój rozrzucił, i za inna robota sie rozgląda:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:19
                                                    ja to widziałam, że jemu coś sika...;-)
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:21
                                                    to Ty się nie masz gdzie patrzeć? ow siki moze?
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:22
                                                    owsiki to trzeba leczyć;-)
                                                    a jak tam pogoda w Wawie?
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:25
                                                    jak są chore to trzeba, ale tak to po co ?
                                                    słońce/chmury/słońce/chmury i chyba ciepło bo ja mam koszulke z k. rekawem
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:30
                                                    one są nieuleczalnie chore;). można im tylko usmierzać ból. morfinka te sprawy;-)
                                                    a ja mam nawet bez rękawów.

• kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:40
                                                    chyba na AIDS?:) mozna im oszczędzić bólu nie zaciskając dupy:)
                                                    jak bez rękawów? to Ci wszystko bokiem widać, nie wstydzisz sie?
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:43
                                                    a co? jak ktos ma troche ciala, to od razu musi sie wstydzic;-).
                                                    wszystkim naopowiadales kopov, ze ja jestem gruba, a ja po prostu jestem...
                                                    puszysta;-)
                                                    a w ogole to przez Ciebie pomidorowa mi wystygła;(
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:48
                                                    to polej nia picę zamiast keczapu:)
                                                    wiesz ile waży m3 puchu? a ile Ty ważysz? to juz teraz masz odpowiedź na temat
                                                    puszystośći:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:53
                                                    w życiu kobiety nie tylko uroda jest ważna. Ważny jest też np. talent do
                                                    sportów. Walki;-)
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:56
                                                    przecież do urody jeszcze nie doszliśmy, na razie bylismy przy wadze,fakt detal
                                                    ale nieraz istotny szczególnie, kiedy cięższy jest na górze:)
                                                    albo talent łowiecki, jak u lwic?:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:00
                                                    na razie kopov, to my mamy po 12 lat, więc o co Ci chodzi z tym cieżarem na
                                                    górze?! Przecież zapasy Ci się nie podobają;-)
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:05
                                                    wiesz, moja matka karze mi krótko obcinać włosy, a ja chciałbym mieć długie,
                                                    nieraz proszę koleżanki z podwórka zeby siadły mi na głowie bo lubie siebie
                                                    oglądać z grzywką, no i rozumiesz z tym ciężarem:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:11
                                                    geografica też nie jest jak puch i to Ci jakoś nie przeszkadza?!
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:18
                                                    jak nie przeszkadza? ciagnąłem Cie dzisiaj do schowka, żeby się do mnie nie
                                                    przywalała to nie poszłaś:(
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:20
                                                    gdybyś rano zaproponował mi cipsy i kanapkę, to byśmy inaczej pogadali;-).
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:29
                                                    sprawdź wczorajszy post, nawet byłem gotowy Cie pocałowac:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:33
                                                    a po co?;-)
                                                    wiesz kopov mnie w gruncie rzeczy najbardziej interesują Twoje kanapki;-)
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:40
                                                    żeby chłopaki nie mówili, ze jestem prawiczkiem,
                                                    kanapka też by była, tylko się uparłaś, nie to nie, następnym razem powiem
                                                    rudej że z nia pójdę jak Cie do tablicy weźmie
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:44
                                                    kochany jesteś;-)
                                                    ale wiesz ja to z geografii obryta jestem. Możemy za to razem poodrabiać
                                                    matematyke?;-)
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:49
                                                    to co to są lessy i dlaczego w nich tworzą się wąwozy?
                                                    a z matmy to co macierze? czy figury geometryczne bys chciała odrobić?
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 14:56
                                                    No to przecież skały osadowe są, a wiadomo przecież że kropla drąży skałe;-)
                                                    Ale geografię to ja wole polityczną. A z matematyki to tylko figury.
                                                    Przestrzenne;-).
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 15:06
                                                    z geografii pała:)
                                                    tylko debile mogli napisać ze to skała osadowa powiedz gdzie to wyczytałaś:)
                                                    less to jest pył niesiony od czoła lodowca przez wiatr i osadzany na wilgotnych
                                                    zagłebieniach czyli wąwozy juz były a dopiero potem osiadł na nich less, przez
                                                    wiele lat debile mysleli, ze było odwrotnie,
                                                    pewnie walce co?
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 15:09
                                                    no wiesz kopov, ja się jeszcze uczę;-).
                                                    A Lessi to wróci;-)
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 15:12
                                                    to co mówisz że jesteś obryta z geografii? zobaczysz pójdziesz do tablicy
                                                    możemy zrobic tak ja Cię naucze geografii a Ty będziesz chodzić jako
                                                    przyzwoitka ze mną i z rudą do składziku, pasi?
                                                    a i jeszcze na duzej przerwie postawisz mi loda?:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 15:15
                                                    loda w zamian za dzięcioła?
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 15:19
                                                    :)))))) dobre

tylko zeby wiewiórek w dziupli nie było:)
                                                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 15:28
                                                    ;-))
                                                    pa!
                                                  • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 15:29
                                                    arivederczi qrD babka czestochowa:)
          • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:24
            a może chociaż pokemon został?;-)
            • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:28
              po co Ci? kup sobie lusterko:PPPPPPPPPPP
              • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:28
                mam lusterko. powiększające;-))
                • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:30
                  :))))
                  to sobie kanapki przy nim jedz, nie bedziesz głodna
                  • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:41
                    mama mi mówi, że prawdziwi mężczyźni lubią dziewczyny "przy kości";-)
                    • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:43
                      przy kości tak ale nie bez kości:)
                      a oczym Ty z matka rozmawiasz, nie lepiej pójść na rower?
                      • boski.zawodowiec Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:44
                        kopov a co ty sie tak bronisz?
                        jakies nie ten tego sa te co cie pod nie podciagnieto?
                        • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:48
                          trzeba mieć jakąś godność, nie?
                        • lena_zienkiewicz Re: a ładnie to tak kochanie? 02.09.04, 12:51
                          boski.zawodowiec napisał:

> kopov a co ty sie tak bronisz?
                          > jakies nie ten tego sa te co cie pod nie podciagnieto?

Mydlisz mi oczy, ale nie oburzyłeś się faktem, że podciągnięto cię pod tyle
                          kobiet?
                      • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:44
                        wolę zapasy;-)
                        • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:47
                          ja wiem, ze Tobie to tylko w tych zapasach o oplotkę chodzi, ale ja sie nie
                          piszę weź woźnego
                          • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:49
                            Woźny to akurat lubi te zapasy tylko w tv oglądać;(.
                            A Ty kopov jesteś sam i ja nikogo nie mam, to może byśmy.... Chłopaki się
                            przestaną z Ciebie śmiać;-)
                            • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:53
                              nie kłam, widziałem jak w zimie rozłozyliście kurtki w szatni zamiast maty i go
                              ściskałas nogami a jemu gały jak żabie wychodziły z orbit,
                              a chłopaków to ja olewam niech sie śmieja,
                              zresztą ruda jakby sie dowiedziała to znów pała na okres o nie tego drugi raz
                              nie przeżyję
                              • gruba_jolka Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 12:58
                                nie to nie;-(. Mama woła mnie na obiad, więc (na razie) zmykam. A Ty na jutro
                                szykuj kanapki, bo jak nie, to naślę na Ciebie woźnego, a on ma całkiem niezłą
                                krzepę (chociaż może jak leżał na tych kurtkach to tego nie było widać). Masz
                                szczęście, że jutro nie ma geografii..;-)
                                • kopov Re: obiecanki cacanki a głupiemu stoi :-) n/t 02.09.04, 13:01
                                  też cos przetrącę, a woźny to ma krzepę chyba w dupie jak banany prostuje?:)
    • listek_a Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 12:20
      anka121 napisała:

> sporo tu zauroczen sie narodziło na naszym forum.
      >
      > maretina-kopov
      > listek_a-kopov
      > obierzyna-kopov
      > blanchet-kopov

Dziewczyny! Prokurator bedzie nas scigal za 12 latka!!
      • maretina Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 12:39
        > Dziewczyny! Prokurator bedzie nas scigal za 12 latka!!

mam znajomego psychiatre, zalatwie nam zolte papiery;)))
        • listek_a Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 12:48
          Jak dłużej tu popracuje to załatwianie bedzie zbedne:) Nie wiedziałam, ze tak
          szybko zdobede tu sławe:)))
    • boski.zawodowiec hmmmmmmmmmm 02.09.04, 12:30
      a ty tez sie kochasz we mnie?
    • maretina Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 12:38
      jesli milosc to prosze mojego nicka stawiac przy nicku monopol;)
      kopova baaarddzzzzo lubie:))
    • mathias_sammer Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 12:53
      fajna stronka, moze przyda sie? :))))

www.taniesms.pl/sms,milosne,2.php
      M.S.
      • kopov gołąb pocztowy wychodzi taniej:) n/T 02.09.04, 12:55

• Gość: Asik Re: miłosci na forum kobieta IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.09.04, 13:08
      Zauroczenie to jeszcze nie miłość:-)
      A, do zauroczenia potrzeba czegoś więcej, niż klawiatura komputera.
      Ja tam z tej listy wypisuję się. Aż, takiej przyjemności Zawodowcowi nie będę
      robić:-)
      Czyli zostało 4 do 3. Kopov górą:-))))))))

• gruba_jolka Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:11
        kopov ma jeszcze mnie;-)
        pozdr,
        gruba jolka
        • Gość: Asik Re: miłosci na forum kobieta IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.09.04, 13:17
          gruba_jolka napisała:

> kopov ma jeszcze mnie;-)
          > pozdr,
          > gruba jolka
          -----------
          To jeszcze większą jest górą:-)))))))))
          Albo, guru w kwestii zauroczania innych, bo sam nie zakocha się:-)))))
          • maretina Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:18
            dokladnie, nawet chce sie o to wiecznie zakladac, prawie w kazdym watu sie mnie
            pyta: "zalozymy sie?";))))))
            • gruba_jolka Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:20
              teraz to my się akurat założyliśmy o kluczyk do jego teczki. Tej w ktorej trzyma
              kanapki;-)
              • maretina Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:22
                gruba_jolka napisała:

> teraz to my się akurat założyliśmy o kluczyk do jego teczki. Tej w ktorej
                trzym
                > a
                > kanapki;-)

mysle, ze kopov w teczce targa jajka:))))))))
              • kopov Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:22
                nie o kluczyk tylko o cipsy
                • gruba_jolka Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:23
                  detale...
                  idziesz na zapasy?;-)
                  • kopov Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:27
                    wole cipsy,
                    na zapasy to chodzi woźny i kutasy:) nie idę
                • maretina Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:25
                  kopov napisała:

> nie o kluczyk tylko o cipsy

jedz zelki-bedziiesz wielki:)
                  • kopov Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:41
                    pij mleko będziesz rzygac daleko:)
                    • gruba_jolka Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:47
                      gość w dom, Bóg wie po co;-)
                      • kopov Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:49
                        -będzie dupcyć noco
                    • maretina Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:48
                      kopov napisała:

> pij mleko będziesz rzygac daleko:)

pij lyski bedziesz mial ryj sliski:))))
                      • kopov Re: miłosci na forum kobieta 02.09.04, 13:50
                        albo częste wytryski
    • niedzwiedzica_sousie a ja się trochę kocham w.... 02.09.04, 15:13
      Blanchet.
      taka jest świeża i znarowiona i tupiąca nóżką i egzaltowana tak trochę
      śmiesznie i stara się być taka dorosła i jest uczciwa wobec siebie i prawdziwa
      bardzo, no - bardzo to wszystko fajne
      ciekawe czy spodobałaby mi się fizycznie....;)
    • borsuczyca hmm... zmieniłabym w nagłówku: miłości-sympatie 02.09.04, 15:37
      to normalne chyba, ze jak ludzie ze sobą rozmawiają, to zaczynają się lubić,
      lub nie lubić, tak się zresztą dzieje bez względu na płeć, a mówienie o
      miłości, a nawet zauroczeniu, to obawiam się gruba przesada, to że lubię np.
      blanchet i nie tylko ją:), nie znaczy, że jestem bi:), sama się dziwię, że
      takie truizmy tu wypisuję, pozdro:)
      • niedzwiedzica_sousie Re: hmm... zmieniłabym w nagłówku: miłości-sympat 02.09.04, 15:43
        MASZ OCZYWIŚCIE CAŁKOWITĄ RACJĘ KOLEŻANKO Z LASU :)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka