Gość: :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:47 Napiszcie proszę jakie trzeba badania zrobić aby się dowiedzieć czy przypadkiem nie ma się kiły itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tralala Re: Choroby przenoszone drogą płciową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:49 Idz do lekarza on Ci powie. PS. płeć a nie płuć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Choroby przenoszone drogą płciową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:51 jestem troche zdenerwowana i to dlatego.A czy takie syfy latwo sie dostaja czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Choroby przenoszone drogą płciową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:52 nie mam pojecia... wpisz sobie w googla "kiła" to sie dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Choroby przenoszone drogą płciową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 00:03 juz wszystko wiem.Dziekuje za rady Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Choroby przenoszone drogą płciową 03.09.04, 00:17 Gość portalu: :-( napisał(a): > juz wszystko wiem.Dziekuje za rady nic ci nie poradzimy,jak żyję żadnych syfów nie miałam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Choroby przenoszone drogą płciową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 00:32 kochanica.francuza napisała: > > juz wszystko wiem.Dziekuje za rady > nic ci nie poradzimy,jak żyję żadnych syfów nie miałam:-) Nawet na czole...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Choroby przenoszone drogą płciową 03.09.04, 14:42 Gość portalu: tralala napisał(a): > kochanica.francuza napisała: > > > juz wszystko wiem.Dziekuje za rady > > nic ci nie poradzimy,jak żyję żadnych syfów nie miałam:-) > > Nawet na czole...? ;) Ty nie bądź taki dociekliwy.;-) Odpowiedz Link Zgłoś