Dodaj do ulubionych

Niewdzięcznica?

30.01.15, 20:38
Dostalam od ukochanego prezent (wycieczke), ktora koliduje z naszymi planami wakacyjnymi. Tzn.planow precyzyjnych jeszcze nie ma a tym bardziej nie zapadly zadne wiazace decyzje natomiast w rozmowach pojawial sie temat dluzszego urlopu w okresie wakacyjnym, i wyjazd do jednego z 3-4 wybranych wczesniej krajow.
Z jednej strony powinnam sie cieszyc, z drugiej ow prezent niweczy nasze plany. I tu mam problem bo rozmawialismy o tym wielokrotnie, wiec nie bardzo rozumiem jaka byla motywacja do podjecia takiej decyzji...wycieczka jest krotka (10dni), ale jednoczesnie na tyle dluga Ze blokuje planowany 3tygodniowy urlop. Czuje sie fatalnie ale nie do konca potrafie sie cieszyc z tego prezentu:(
Ps. Nie jest to wyjazd w zadne z planowanych miejsc....
Obserwuj wątek
    • molly_wither Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 20:44
      Sa prezenty tzw.nietrafione, wlasnie ci sie taki trafil:)
      • am_i_lucky Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 20:52
        Najgorsze jest to ze tak generalnie to jest przeciez super prezent...tylko kurde czemu akurat teraz?:(
    • leptosom Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 20:44
      Czuje sie fatalnie ale nie do konca potrafie sie cieszyc z tego prezentu:(
      Brak pytania. Nie odpowiada Ci, oddaj prezent organizatorowi.
      • am_i_lucky Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 20:50
        Pytanie jest w temacie. Czy jestem wstretna niewdziecznica? Czy mam prawo byc zawiedziona? Wycieczka jest super prezentem tylko ta akurat ni w kij ni w oko. Normalnie skalabym pod sufit. Ale w tym terminie mielismy byc zupelnie gdzie indziej.
        • leptosom Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 23:11
          nie spytałaś się co to znaczy? przecież nie tak miało być/nie tak umawialiście się!
        • czoklitka Re: Niewdzięcznica? 31.01.15, 21:40
          >Czy jestem wstretna niewdziecznica? Czy mam prawo byc zawiedziona?

Nie, nie jesteś i masz prawo być zawiedzona
    • coffei.na Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 20:50
      Marzę o tak "króciutkiej" 10 -cio dniowej wycieczce..
      Mogę jechać za ciebie-o ile wszystko opłacone!

Ale jeszcze raz...o co ci chodzi właściwie????!!!
      • am_i_lucky Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 20:56
        Serio musze napisac wprost zeby bylo zrozumiale?
        No to wyobraz sobie ze w planach byla Kanada lub USA a wycieczka jest do Portugalii. I nie mam nic przeciwko Portugalii tylko wydawalo mi sie ze mamy inne plany.
        Problem mam taki ze moj facet jak sie okazuje albo kompletnie mnie nie slucha, albo kompltnie mnie nie zna.
        • coffei.na Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 20:59
          Hesus...a ja proszę tylko o ugotowanie obiadu...i kuźwa nawet tego nie mam!!!
          Idę się napić.
          W samotności.
          Nie!nie!Ty nie możesz ze mną iść... Nawet nie proś!

• kalllka Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:04
            Nikt tak dobrze jak ty- kofie,
            nie zrobi mądrej kapusty.
            • coffei.na Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:09
              zapraszam w niedzielę-będzie modro kapusta w roli głównej,przy asyście rolady i klusek mordoklejek!
              • coffei.na Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:11
                + kompot domowej roboty z firzichów ręcznie zbieranych :)
          • am_i_lucky Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:05
            To jest watek o mnie a nie o Tobie i roZmawiamy o mojej sytuacji a nie o Twojej.
            • facettt wyssane z palca dylematy 30.01.15, 21:16
              w USA i tak nie da sie nic zobaczyc.
              w takim czasie (2 tygodnie)
              zarcie podle, ludzie niespecjalni.

za to Portugalia to perelka.
              pieczona ryba z kartoflami
              do tego most (swieze vino)
              i wiesz, z zyjesz.

• allerune Re: wyssane z palca dylematy 02.02.15, 15:56
                miało być 3 tygodnie...

... na jedno wybrzeże spokojnie starczy
        • engine8 Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:56
          I czy wlasnie nie o to chodzi aby sie poznac zanim sie zlozy przysiegas na cale zycie?
          On Ciebie nie slucha, Ty robisz fochy z byle G.... Dla jednych to bzdury a dla innych poeod do rozwodu....
          Wiecej takich testow zycze
        • varia1 Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 22:43
          3 tygodnie w Stanach? to prawie nic
          ja bym wolała Portugalię
        • leptosom Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 23:16
          macie trudności z komunikacją? u moich kuzynów była podobna sytuacja. Rozmawiali, przygotowywali się do wyjazdu nad Adriatyk, po czym facet załatwia wyjazd na górską wędrówkę do Austrii.
    • eat.clitoristwood Zaraz zaraz, albo 30.01.15, 21:10
      wakacje albo urlop.
      Chyba, że potomstwo.
    • piataziuta Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:17
      Tak. Niewdzięcznica i dyktatorka.
      Pojedziesz na wakacje, ale tylko takie, które sama wymyśliłaś.
      Straszna cecha.
    • czoklitka Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:25
      Nie możesz zwrócić wycieczki? I wytłumaczyć, że zależy Tobie na czymś innym. Najwyżej się chłopina zafocha. W końcu nie zawsze ma się kilka tygodni urlopu, więc jeśli już on jest, warto go spożytkować na to, na co ma się ochotę.
      • czoklitka Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:26
        aha, jeśli on nie chce jechać tam, gdzie Ty chcesz, to niech jedzie gdzieś indziej.
    • wersja_robocza Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 21:29
      Malo elastyczna jesteś? Bo skoro poki co żadnych planów nie było to dlaczego szukasz problemu?
    • nues Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 22:07
      Prezent to prezent. Żądaj czego chcesz!
    • paco_lopez Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 22:22
      Polamania nog zycze
    • nudzimisie_strasznie Re: Niewdzięcznica? 30.01.15, 22:23
      Jak by mi kto z 3 tygodni wakacji zrobił w prezencie 10 dni, to ja bym mu w prezencie dała kryminał, tylko wyrwała ostatnie 10 stron, albo wyłączyła mecz na 10 minut przezd końcem i w prezencie recytowała wiersze.
      • wersja_robocza Re: Niewdzięcznica? 31.01.15, 21:26
        kto powiedział, ze te 10 dni to jedyna opcja wakacyjna?
        • nudzimisie_strasznie Re: Niewdzięcznica? 31.01.15, 21:52
          Kto powiedział, że oglądanie meczu na żywo, to jedyna opcja?

• wersja_robocza Re: Niewdzięcznica? 31.01.15, 22:06
            Oj serio. Moze przeoczyłam, ale wakacje nie były zaklepane, zaplanaowane, opłacone. Pojawiła się opcja 10 dni. Nie doczytałam, ze to jedyne wakacje mają być. Ale moze dlatego, że nie przeczytałam całego wątku. B-) A moze ja mało wymagajaca jestem. Albo zobojęniała. Albo 2w1. B-)
            • nudzimisie_strasznie Re: Niewdzięcznica? 31.01.15, 22:24
              Aj tam, myślę, że jesteś po prostu spontaniczna, w przeciwieństwie do mnie, niewolnicy planów.

A tak w ogóle, 10 dni wakacji w Portugalii, w prezencie, ehhh, rozmarzyłam się.
              • wersja_robocza Re: Niewdzięcznica? 31.01.15, 22:32
                Albo nie zawracam sobie głowy dobiazgami. Albo godzę się na wszystko a nawet na mniej. Zależy jak na to spojrzeć. :P Gdyby tu były poczynione plany, urlopy, rezerwacje, poniesione koszty...ale mnie wyglada na luźne sugestie z półrocznym wyprzedzeniem. 10 dni w Portugalii - super. Do tego mozna jeszcze coś zorganizować. Ale 3 tygodnie za Oceanem... Ocean nie wyparuje. Zdążą jeszcze. No chyba ze autorka napaliła się na te Stany jak szczerbaty na suchary... to współczuję. ;)
    • znana.jako.ggigus no ale skoro nie masz precyzyjnych 31.01.15, 11:49
      planów, to ofiarowana wycieczka w niczym nie koliduje.
      Ty myślisz mope w sierponiu pojadę do Macedonii, a masz wykupiony pobyt w Albanii w pierwszym tygodniu sierpnia i ostatnim lipca.
      Wiec w czym problem?
      Nb. w Albanii, w przeciwieństwie do Polski, w każdym miejscu podają pyszną kawę i w ogóle jedzenie jest pyszne, więc się opyla.
      • doral2 Re: no ale skoro nie masz precyzyjnych 31.01.15, 21:17
        owszem, koliduje.
        z jej poczuciem wartości.
    • 1lapaz Re: Niewdzięcznica? 01.02.15, 00:07
      jedno wielkie nieporozumienie którego nikt wcześniej nie rozszyfrował z powody braku wykształcenia typowo logicznego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka