Dodaj do ulubionych

jesteś gorsza

18.03.15, 17:41
Wiecie, jestem gorsza, bo:
mam tylko ślub cywilny,
nie mam dzieci,
nie miałam wielu partnerów sex.
Tak twierdzi moja sąsiadka, co uważa się za moja przyjaciółkę, od zawsze taka była, ja przejrzałam dopiero po studniach, dlatego co nieco o mnie wie, teraz unikam jej jak ognia. czasem tylko jeździmy razem windą z 11 pietra, nie ma możliwości ucieczki…. Ma wtedy pole do popisu. W sumie żal mi jej, leczy kompleksy. Teraz mąż , były mąż , chce unieważnić małżeństwo z nią , więc ma co leczyć …
Skąd biorą się tacy ludzie? Co mierzą swoja wartość grubością portfela męża, nie mają żadnych dokonań, nawet zainteresowań, a mają się za cuda boskie….
Obserwuj wątek
    • coffei.na Re: jesteś gorsza 18.03.15, 17:46
      W takim przypadku cedzę jedno bardzo wymowne zdanie,a mianowicie:Skocz mi na pukel!!

Radze ci sprawdzić -mina bezcenna!
    • horpyna4 Re: jesteś gorsza 18.03.15, 19:52
      Jak będzie jeszcze kiedyś tak nawijać w windzie, to możesz powiedzieć: "Masz z tym jakiś problem? Bo ja nie."

Zaproponuj jej też, żeby się wybrała do psychologa, bo sama sobie bidulka nie poradzi z kompleksami...
    • czoklitka Re: jesteś gorsza 18.03.15, 20:03
      musisz przyjąć do wiadomości, że niektórzy po prostu mają się za te cuda boskie, a unikanie ich jest najlepszym rozwiązaniem.
    • taki-sobie-nick Re: jesteś gorsza 18.03.15, 20:08
      robaczywagruszka napisała:

> Wiecie, jestem gorsza, bo:
      > mam tylko ślub cywilny,
      > nie mam dzieci,
      > nie miałam wielu partnerów sex.

Wiecie, szczerze zazdrościmy problemów. Obyś tylko takie miała. Mam na myśli opinię sąsiadki.
      • robaczywagruszka Re: jesteś gorsza 18.03.15, 20:35
        taki-sobie-nick napisała:

>
        > Wiecie, szczerze zazdrościmy problemów. Obyś tylko takie miała. Mam na myśli op
        > inię sąsiadki.

ale ja się wcale nie żale, ona jest dla mnie żałosna, czasem nawet śmieszna z opinia, ze wszyscy w koło jej wszystkiego zazdroszczą, a dziś gdy mnie oświeca, jakie plany ma jej były, to po postu padłam, kobicie plują w twarz , a ona mówi ,ze pada
    • kino.mockba Re: jesteś gorsza 18.03.15, 20:33
      > ja przejrzałam dopiero po studniach,

Była kiedyś taka impreza juwenaliowa, co miała coś ze studnią w nazwie. Mi to się raczej wzrok po niej nie wyostrzył:/
    • facettt jesteś lepsza 18.03.15, 20:49
      - mam tylko ślub cywilny,
      - nie mam dzieci,

tesz bym tak chcial
      rozwiazac ten Inreres i jakis nowy - od nowa.
      a tak...
      to jusz po zawodach...
    • dziala_nawalony Re: jesteś gorsza 18.03.15, 21:24

> mam tylko ślub cywilny,
      > nie mam dzieci,

..trzeba miec jednak q..ewski tupet, ona to powiedziala ot tak sobie, wprost?

> .
      • taki-sobie-nick Re: jesteś gorsza 18.03.15, 23:43
        dziala_nawalony napisał:

> robaczywagruszka napisała:
        >
        > > Wiecie, jestem gorsza, bo:
        > > mam tylko ślub cywilny,
        > > nie mam dzieci,
        > > nie miałam wielu partnerów sex.
        >
        >
        > ..trzeba miec jednak q..ewski tupet, ona to powiedziala ot tak sobie, wprost?

Dziecinne pytanie. Dlaczego zaraz wprost? Mogła ogródkami. Wprost to mówią zazwyczaj pięcioletnie dzieci.
    • wersja_robocza Re: jesteś gorsza 19.03.15, 08:27
      No to jesteście lustrzanym odbiciem.
      • ursyda Re: jesteś gorsza 19.03.15, 11:08
        O rany, z ust mi to wyjęłaś.
        • sid-15 Re: jesteś gorsza 19.03.15, 18:35
          No właśnie.:) Albo sąsiadka jest bardzo upierdliwa, albo autorka wątku bardzo sfrustrowana.:)
    • paco_lopez Re: jesteś gorsza 19.03.15, 09:09
      to malizna. Jest je pełno wszędzie. Nic nie poradzisz.. Musisz szukać swojej autonomii. I bądź 6 razy bardziej niegrzeczna dla kogoś kto jest niegrzeczny wobec ciebi
    • ina_nova Re: jesteś gorsza 19.03.15, 11:36
      >>W sumie żal mi jej, leczy kompleksy. Teraz mąż , były mąż , chce unieważnić małżeństwo z nią , więc ma co leczyć ?

Widzę, że przednia okolica, tez dodajesz swoje 3 grosze. Powiedz skąd jesteście, tak dla przestrogi by się tam nie przeprowadzać.
    • varia1 Re: jesteś gorsza 19.03.15, 15:29

no ja znam takie sąsiadki, które powiedziałyby że właśnie dlatego jesteś lepsza

jak ja bym mojej sąsiadce z jedenastego piętra powiedziała ilu miałam partnerów seksualnych... eeeee, u mnie nie ma jedenastego piętra
    • majaa Re: jesteś gorsza 19.03.15, 17:04
      Ale czym Ty się przejmujesz, no naprawdę... a niech sobie myśli, co chce, pewnie masz rację, że to taka jej "terapia" w związku z własnymi nieciekawymi przejściami. Olać, nie brać pod uwagę, nie utrzymywać kontaktów.
    • nstemi Re: jesteś gorsza 19.03.15, 21:06
      Skoro już musisz jeździć z nią na to 11te, to się nad nią poużalaj dla odmiany. No wiesz, że ten mąż tak unieważnić chce i w ogóle.
      Nie zapomnij z optymizmem podkreślić, że cywilnego szczęśliwie nie trzeba unieważniać, że dobrze, ze nie masz dzieci bo to straszne przeżycie jak tatuś chce ślub unieważnić. I że jeśli chodzi o liczbę facetów liczy się jakość nie ilość :-) Odbierz jej to pole do popisu.
      A tak w ogóle to czym Ty się przejmujesz?
      • meniera33 Re: jesteś gorsza 20.03.15, 08:47
        Dobry pomysł. Jeśli sąsiadka tak stereotypami wali - to uświadom jej, że po unieważnieniu małżeństwa jej dzieci będą dziećmi nieślubnymi ( potocznej nazwy nie użyję bo się nie godzi).
        Mi z kolei moja przyjaciółka powiedziała, że jako kobieta po rozwodzie jestem traktowana przez otoczenie jak "towar wybrakowany, gorszej jakości". To miała być taka prawda objawiona, gdybym była nieświadoma co tak na prawdę o mnie myślą. Sama ma kiepskie małżeństwo i często płacze przez swoje chłopa, który nie traktuje jej jak należy, ale do kościoła dumnie co niedziela chodzą.
        Nie ma co się przejmować.
        • robaczywagruszka Re: jesteś gorsza 20.03.15, 19:08
          ona w ogóle nie kuma, że ja mam to w d... nie kuma ironii, nie umie słuchać, paple, musi powiedzieć, co sobie zaplanowała, wierzy , że skręcam się z zazdrości :D, aaa i jeszcze dla niej rozwódka to lepsze niż panna...świat jest pełen dziwaków....szczęście, że prowadzę mobilny tryb życia, ...
          • mendigo Re: jesteś gorsza 20.03.15, 19:16
            No, dużo jeździsz windą.
            • robaczywagruszka Re: jesteś gorsza 20.03.15, 19:30
              przemądrzanie się - fenomen tego forum .....
              • mendigo Re: jesteś gorsza 20.03.15, 19:45
                Widzę, że oprócz wielu problemów w szybie masz jeszcze kilka w necie. Nieźle jak na osobę, która "ma w dupie".
            • sid-15 Re: jesteś gorsza 20.03.15, 21:28
              :D
          • czoklitka Re: jesteś gorsza 20.03.15, 19:32
            a co Ty tak to przeżywasz?
    • razydwa Re: jesteś gorsza 19.03.15, 21:20
      Musisz wsiadać z nią do windy? Powiedz, że czekasz na następną ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka