przyszlamamamia 24.03.15, 22:06 Hej! Powiecie mi na czym polegają te studia? Ile kosztują? Jakie kierunki mozna studiować..? I czy można więcej niż jdeden kierunek jednocześnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura_wuja Re: Studia eksternistyczne? 24.03.15, 22:16 Tak w skrocie, studia eksternistyczne polegaja na tym, ze idziesz tylko na zaliczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyszlamamamia Re: Studia eksternistyczne? 24.03.15, 22:22 A jakie kierunki można studiować? Odpowiedz Link Zgłoś
kura_wuja Re: Studia eksternistyczne? 24.03.15, 22:27 Nie rozumiem doroslych ludzi, ktorzy sami nie wiedza czego chca. Idz na prawo. Albo na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
miau.weglowy Re: Studia eksternistyczne? 25.03.15, 16:03 i na dodatek nie umiejo uzywac gugla ani telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
facettt mozna, ale k... po cco ? 25.03.15, 16:40 przyszlamamamia napisał(a): I czy można więcej niż jdeden kierunek jednocześnie? mozna, ale k... po cco ? kup sobie pare ksiazek. tesz sie inntelektualnie rozwiniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Studia eksternistyczne? 25.03.15, 17:44 daj se spokój nawet z takim studiami skoro w dobie Internetu nie potrafisz znaleźć informacji na czym polegają i co to takiego Odpowiedz Link Zgłoś
przyszlamamamia Re: Studia eksternistyczne? 25.03.15, 23:55 Wieśniactwem to nie grzeszycie :* Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Studia eksternistyczne - tylko k. po cco ? 26.03.15, 00:52 ale mondrosciom grzeszymy. po co Ci dwa kierunki na studiach eksternistyczych? jeden - a dobry, nie wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
meniera33 Re: Studia eksternistyczne - tylko k. po cco ? 26.03.15, 08:43 Może ma w otoczeniu kilku polglówków, którzy ściągając skończyli byle jakie studia , bez żadnego wysiłku, a co najważniejsze nauki i sobie myśli "dlaczego jeden, ja sobie od razu 4 kierunki pyknę". Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Studia eksternistyczne - tylko k. po cco ? 26.03.15, 08:53 Mnie ciekawi, jak ta pani zdobyła maturę, chyba poprzez napad. Odpowiedz Link Zgłoś
titta4 Re: Studia eksternistyczne - tylko k. po cco ? 26.03.15, 09:56 A mnie, jak przy bliźniakach - noworodkach, bliźniakach roczniakach i planach stworzenia dodatkowo rodziny zastępczej, rodzinnego domu dziecka i pogotowia opiekuńczego chce znaleźć czas na studiowanie kilku kierunków :D Odpowiedz Link Zgłoś
titta4 Re: Studia eksternistyczne - tylko k. po cco ? 26.03.15, 09:58 forum.gazeta.pl/forum/w,16,157069297,157070787,Re_Czy_jest_taka_mozliwosc_by_.html Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Studia eksternistyczne - tylko k. po cco ? 26.03.15, 10:15 ambitna bestia. Pewnie zapatrzyła się na tę żonę ponoć gangstera, Łukomską-Pyżalską. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Studia eksternistyczne? 26.03.15, 13:46 > Wieśniactwem to nie grzeszycie :* mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Studia eksternistyczne? 26.03.15, 21:51 Bo to nie grzech, a ino folchlor. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A później się dziwią, 26.03.15, 10:18 skąd się biorą islamscy eksterniści. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A później się dziwią, 26.03.15, 10:24 alpepe napisała: > Z Ap-allachów. chyba raczej z nizin,nizin spolecznych.. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A później się dziwią, 26.03.15, 11:33 Brak gry słownej, do kąta na pięć minut i wymyślać! Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: A później się dziwią, 26.03.15, 11:54 alpepe napisała: > Brak gry słownej, do kąta na pięć minut i wymyślać! ta, latwo powiedziec, no i teraz wez i wymysl, na poczekaniu! ..8) dlutkiem szybko operuje, ale slowami to cienki bolek jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A później się dziwią, 26.03.15, 12:49 alpepe napisała: > Z Ap-allachów. Posiadacze smartfonek z App-allachów. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Studia eksternistyczne? 26.03.15, 13:54 w wujek Googiel zapomniał się o swoim istnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
nstemi Re: Studia eksternistyczne? 26.03.15, 21:20 Ech ja wrzuciłam w wujka gugiela i na pierwszej stronie wyskakuje jakieś pitu pitu, z którego nic nie wynika. Nic poza tym, że takie studia są możliwe tylko wyjątkowych sytuacjach. Może mi się te eksternistyczne mylą z indywidualnym tokiem studiów, ale zawsze się mi wydawało, że to zabawa dla wybitnych. Takich, co to na przykład już na studiach biorą udział w jakichś wielkich projektach naukowych i zbierają dane do pracy doktorskiej (byli tacy: rzadko bardzo, ale byli). Autorko, a dlaczego właśnie taki pomysł? Myślisz, że to wygodniej samemu bez ćwiczeń, wykładów itp? Chociaż, biorąc pod uwagę poziom studiów rozmaitych w Polsce to chyba faktycznie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Studia eksternistyczne? 26.03.15, 21:48 mnie tam Googiel wyrzucił kilka uczelni wyższych proponujących te studia. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Studia eksternistyczne? 31.03.15, 18:51 Jak kogoś stać to i kilka może studiować. Odpowiedz Link Zgłoś