pomorzanka34 29.03.15, 17:46 smaczny kąsek można by powiedzieć aż sama się sobie dziwie ale jest coś w nim intrygującego jak uważacie dziewczyny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sid-15 Re: Amaro to taki 29.03.15, 17:49 Mnie nie porywa. Aż boję się napisać, bo obcokrajowiec, tfu tfu, ale wolę Jamiego Olivera, jest uroczy. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Basiura! 29.03.15, 17:51 On Basiura się zowie Prawda to? tak słyszałam kajś :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Basiura! 29.03.15, 18:05 no nie?? bardzo,bardzo twarzowe! zauważ jak to działa : Amaro,a do tego Modest!...sam seks...niby! mnie w zasadzie bardziej Basiura kręci....a Kobuszewski taki na przykład...to już ogień na dachu!! Odpowiedz Link Zgłoś
sid-15 Re: Basiura! 29.03.15, 18:08 On może być jak dr Jekyll i mr Hyde - Wojciech Basiura i Modest Amaro w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Basiura! 29.03.15, 18:11 Ty,toś wymyśliła! albo tożsamość Bourna ! w zasadzie Modest-niezłe imię dla chłopca! może sobie zrobisz co Sidzia? jak nie będziesz miała mu co dać,to przynajmniej imię mu odyebiesz jak ta lala! Odpowiedz Link Zgłoś
sid-15 Re: Basiura! 29.03.15, 18:22 Ja się na matkę nie nadaję, więc jeśli nie wpadnę po pijaku, to co najwyżej będę ludziom podsuwać pomysł.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Basiura! 29.03.15, 23:02 sid-15 napisała: > Ja się na matkę nie nadaję, więc jeśli nie wpadnę po pijaku, to co najwyżej będ > ę ludziom podsuwać pomysł.:) Idź na całość, podsuń Basiurę. Że niby modne zdrobnienie od Barbary. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Amaro to taki 29.03.15, 18:17 nie ma w nim jeśli o mnie chodzi nic intrygującego taki wielki jak kłoda, dziwny, nie Odpowiedz Link Zgłoś
sid-15 Re: Amaro to taki 29.03.15, 18:35 Trochę a propos - włączyłam tv, gdzie perfekcyjna pani domu przyszła do hotelu. Pyta o koszt noclegu w pokoju dwuosobowym i recepcjonistka mówi, że 220 zł ze śniadaniem. A konserwatorka powierzchni płaskich pyta: a śniadanie jest wliczone? Oszaleć można... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Amaro to taki 29.03.15, 20:53 Mnie pytanie nie dziwi. Wchodzę z ojcem moich dzieci do zajazdu pod Częstochową, pierwsza w nocy. On pyta o cenę za nocleg ZE ŚNIADANIEM dla dwóch osób. Odpowiedź zadowalająca, dostęp do internetu. Rano PO ŚNIADANIU okazało się, że nie, nie jest bynajmniej wliczone w cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-15 Re: Amaro to taki 29.03.15, 22:34 Aha, no to ja nie wiedziałam, że śniadanie jest posiłkiem tak niejednoznacznym. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Amaro to taki 29.03.15, 22:53 No widzisz, ja też wcześniej nie wiedziałam, tym bardziej, że b'n'b wydaje się standardem w motelach, zajazdach i hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Amaro to taki 29.03.15, 23:00 Jeśli Amaro to kąsek, to mocno przeżuty... Odpowiedz Link Zgłoś