Dodaj do ulubionych

co kupic na 2 rocznice slubu?

13.09.04, 15:47
? Pomozcie!
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: ty to głupol jesteś :))))) n/t 13.09.04, 15:48
    • inezja21 Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 15:49
      to ty jesteś żonaty??????????
      • lena_zienkiewicz Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 15:50
        inezja21 napisała:

> to ty jesteś żonaty??????????

Już się rozszedł.Dla mnie zresztą-ale to tak na marginesie :)
        • inezja21 Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 15:51
          hmmm...poczułam się głupio:)
          • lena_zienkiewicz Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 15:55
            inezja21 napisała:

> hmmm...poczułam się głupio:)

Eeeee co ty, dlaczego?
            • inezja21 Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 15:55
              nie zamierzałam wam w życie butami włazić...:)
              • lena_zienkiewicz Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 15:59
                inezja21 napisała:

> nie zamierzałam wam w życie butami włazić...:)

Spróbowałabyś tylko!!! :)
                • mario2 Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 16:00
                  Kochanie- zapros kolezanke do trojkata :)
                  • lena_zienkiewicz Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 16:01
                    mario2 napisał:

> Kochanie- zapros kolezanke do trojkata :)

Kawał świni z ciebie.Rzucasz dla mnie żonę, namawiasz mnie na rzucenie chłopa,
                    a teraz już z chęcią w trójkąciki byś się zabawił :///
                    • inezja21 Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 13.09.04, 16:02
                      o,nie nic z tego.Bo ja tylko z moim przyszłym mężem mam ochotę i z nikim
                      więcej:)
                      • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:03
                        poznasz lepiej mario2 i zobaczysz, że będziesz lecieć na niego :)
                        • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:04
                          niezupełnie.Ja mam mózg zablokowany i tylko mój ukochany ma kod dostępu:)
                          • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:05
                            ale mario jest hakerem :)
                            • mario2 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:08
                              poza tym kod do mozgu nie jest potrzebny. Wystarczy wytrych do majtek :)
                              • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:09
                                mario2 napisał:

> poza tym kod do mozgu nie jest potrzebny. Wystarczy wytrych do majtek :)

Hehe, chyba, że kłódka zardzewiała :)
                                • mario2 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:12
                                  naoliwimy :)
                        • mario2 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:05
                          nawet trojkaciki sie spodobaja. Tobie tez :)
                          • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:08
                            może jednak nie,dzięki wielkie.
                            • mario2 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:09
                              wiesz- mozesz sie czegos nauczyc :)
                              • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:10
                                Uczyć to ja się na studiach wolę:)
                                • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:10
                                  ginekologię studiujesz?
                                  • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:11
                                    nie,na artystycznej uczelni.
                                    • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:12
                                      no to o wytrychach i kodach dostępu niczego się nie dowiesz :)
                                      • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:13
                                        ale o znacznie ciekawszych i ważniejszych rzeczach tak:)
                                        • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:14
                                          może i ciekawszych, ale za to jak mało życiowych! :)
                                          • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:16
                                            a od kiedy seks i eksperymenyty z nim są najbardziej życiowe i najwazniejsze?
                                            To strasznie krótkowzroczne zapatrywania. Nadejda czasy, gdy tobie wszystko
                                            wytną, mariowi nie będzie stawało nawet po biosteronie i co wam wtedy zostanie?
                                            • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:18
                                              to wtedy pójdziemy na studia!!!! :)
                                              • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:18
                                                w wieku 65 lat?na emeryture sie idzie...
                                                • mario2 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:20
                                                  e tam- na uniwersytet 3 wieku :)
                                                  albo telewizyjne technikum rolnicze :)
                                                • lena_zienkiewicz Re: e tam 13.09.04, 16:20
                                                  na emeryturę przechodzą tylko ludzie bez fantazji, co mnie i mariowi nie
                                                  grozi :)
                                                  • mario2 Re: e tam 13.09.04, 16:23
                                                    w mysl zasady- zyj mocno, kochaj prawdziwie, umrzyj mlodo :)
                                            • mario2 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:19
                                              a co jest dla ciebie najwazniejsze?
                                              • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:21
                                                więź z Bogiem, więź z bliskimi, prawdziwa miłość,to żebyśmy się kochali z moim
                                                przyszłym mężem w wieku 80 lat tak samo jak teraz...
                                                opieka nad starszymi osobami,szacunek dla osób mądrzejszych i bardziej
                                                doświadczonych, a przede wszystkim żyję muzyką:)
                                                • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:23
                                                  inezja21 napisała:

> więź z Bogiem, więź z bliskimi, prawdziwa miłość,to żebyśmy się kochali z
                                                  moim
                                                  > przyszłym mężem w wieku 80 lat tak samo jak teraz...
                                                  > opieka nad starszymi osobami,szacunek dla osób mądrzejszych i bardziej
                                                  > doświadczonych, a przede wszystkim żyję muzyką:)

Ale nawet po 90-tce będziemy cię kochać.Gorzej będzie z bogiem się tobą
                                                  dzielić :/ Ale-damy radę!! :)
                                                  • mario2 a co to jest bog? 13.09.04, 16:24
                                                    cos od Wielkiej Kremowki?
                                                  • lena_zienkiewicz Re: oj mario! 13.09.04, 16:24
                                                    no i nam wystraszyłeś koleżankę :/
                                                  • mario2 Re: oj mario! 13.09.04, 16:25
                                                    czym? Kremowka? :)))
                                                  • inezja21 Re: oj mario! 13.09.04, 16:26
                                                    to ja się już pożegnam bo mam pilniejszych troszke zajęc.Zycze milego czego tam
                                                    chcecie:)
                                                  • lena_zienkiewicz Re: dzięki, nawzajem :) n/t 13.09.04, 16:27
                                                  • inezja21 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:24
                                                    masz specyficzne poczucie humoru,leno!!!
                                                  • lena_zienkiewicz Re: no wiesz inezja21 13.09.04, 16:25
                                                    ale to komplement czy obraza?
                                                  • mario2 Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:26
                                                    a jaka smieszna w lozku jest... :)))
                                                  • lena_zienkiewicz Re: no wiesz mario! 13.09.04, 16:27
                                                    mario2 napisał:

> a jaka smieszna w lozku jest... :)))

Ale to obraza czy komplement? :)
                                                  • mario2 Re: no wiesz mario! 13.09.04, 16:28
                                                    jasne ze komplement.
                                                    Gorzej by bylo gdybym przy Tobie w lozku plakal :)
                                                  • lena_zienkiewicz Re: no wiesz mario! 13.09.04, 16:29
                                                    mario2 napisał:

> jasne ze komplement.
                                                    > Gorzej by bylo gdybym przy Tobie w lozku plakal :)

Ty, mario, teraz to dałeś mi wiele do myślenia.Bo może przeze mnie ty tak
                                                    pijesz !!! :)))
                                                  • mario2 Re: no wiesz mario! 13.09.04, 16:30
                                                    z braku Ciebie na codzien :)
                                                  • lena_zienkiewicz Re: no wiesz mario! 13.09.04, 16:45
                                                    mario2 napisał:

> z braku Ciebie na codzien :)

Aha :) no to trzeba to zmienić :)
                                                  • mario2 Re: no wiesz mario! 13.09.04, 16:47
                                                    oki zaczynamy dzis? :)))
                                                  • lena_zienkiewicz Re: jasne :)))))) n/t 13.09.04, 16:51
                                                  • mario2 Re: jasne :)))))) n/t 13.09.04, 16:52
                                                    to co? Na Piaskach o 18.30? :)))
                                                  • lena_zienkiewicz Re: jasne :)))))) n/t 13.09.04, 16:55
                                                    mario2 napisał:

> to co? Na Piaskach o 18.30? :)))

Zapraszamy cię z pierożkiem na piwo, ok?Tyle, że nie dzisiaj, bo jestem w
                                                    fatalnym stanie (zdrowotnym :/ )
                                                  • mario2 Re: jasne :)))))) n/t 13.09.04, 16:58
                                                    to ja Was zapraszam :)
                                                    Moze byc nawet dzis :)
                                                  • lena_zienkiewicz Re: nie przegadasz, bo 13.09.04, 16:59
                                                    lubimy stawiać warunki, więc:
                                                    1.my zapraszamy
                                                    2.nie dzisiaj
                                                    3.w sosnowcu

Ten trzeci może być?
                                                  • mario2 Re: nie przegadasz, bo 13.09.04, 17:04
                                                    Ale tam ludzi na dworcu jedza!
                                                  • lena_zienkiewicz Re: eee, 13.09.04, 17:07
                                                    to autem przyjedź
                                                  • mario2 Re: eee, 13.09.04, 17:08
                                                    to mnie zjedza gdzies indziej :(
                                                  • mario2 poza tym 13.09.04, 17:08
                                                    autem na piwo?
                                                  • lena_zienkiewicz Re: poza tym 13.09.04, 17:09
                                                    mario2 napisał:

> autem na piwo?

Jezus maria, do warszawy toś chciał autem jechać!!
                                                  • mario2 Re: poza tym 13.09.04, 17:11
                                                    ale Monika miala prowadzic spowrotem :)
                                                    Poza tym jest roznica miedy Sosnowcem i Warszawa :)
                                                  • lena_zienkiewicz Re: poza tym 13.09.04, 17:12
                                                    > Poza tym jest roznica miedy Sosnowcem i Warszawa :)

No właśnie, więc o co chodzi?
                                                  • mario2 Re: poza tym 13.09.04, 17:13
                                                    wiec przyjade pociagiem :)
                                                  • lena_zienkiewicz Re: poza tym 13.09.04, 17:17
                                                    mario2 napisał:

> wiec przyjade pociagiem :)

no to jesteśmy umówieni :)
                                                  • mario2 Re: poza tym 13.09.04, 17:18
                                                    jasne. Gdyby cos- daj znac!
                                                    Na @ masz moja komorke!
                                                  • lena_zienkiewicz Re: poza tym 13.09.04, 17:19
                                                    sprawdzałam i nie mam :/ wysłałeś teraz?
                                                  • mario2 Re: poza tym 13.09.04, 17:23
                                                    masz O!
                                                  • lena_zienkiewicz Re: poza tym 13.09.04, 17:23
                                                    aaa teraz mam.I nawet odpisałam :D
                                                  • mario2 Re: poza tym 13.09.04, 17:29
                                                    widzialem :)
                            • lena_zienkiewicz Re: czekaj, czekaj 13.09.04, 16:10
                              inezja21 napisała:

> może jednak nie,dzięki wielkie.

Co nie?Co nie?Masz się zgodzić i koniec :)
    • Gość: margie Re: co kupic na 2 rocznice slubu? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 14.09.04, 10:06
      boze, co za pytanie:)) Faceci s ajednak beznadziejni:) Coz z bizuterii-
      bransoletke, wisiorek z lancuszkiem. Albo perfumy, jakas odjazdowa bielizne,
      zegarek. Mozesz tez wymyslec cos - np dac do oprawy jakies wasze ulubione
      zdjecie w jakas droga rame, zalezy od wnetrza. Moze teczke do pracy, albo kup
      cos do domu o czym marzy- zmywarke, robot kuchenny czy cos takiego. ja
      osobiscie chcialbym bransoletke:)) Powodzenia:))
      • mario2 Re: co kupic na 2 rocznice slubu? 14.09.04, 10:08
        hmmmm pewna jestes? Bo moze samochod bylby lepszy? Albo futro?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka