ingeborg 17.04.15, 12:56 W ciągu 15-20 lat, sądząc po prognozach. Martwicie się o to? Przygotowujecie się jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:00 tak praktykuję warzywnictwo, oraz wycinkę leśną z elementami rękodzieła sakralnego Odpowiedz Link Zgłoś
0babciajadzienka Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:04 Dzien dobry. No nie wiadomo w jaka strone pojdzie cywilizacja. Moze i w taka. Jak na razie mozna mowic i pisac niekoniecznie to o czym sie mysli naprawde, pisac jak mezczyzna kiedy sie jest baba i odwrotnie. Takie to internetowe kruczki. To dobrze? madrze? Kiedy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:08 Dzień dobry. Tak proszę Pani przenikliwość Pani umysłu jest przenikliwa do żywego Odpowiedz Link Zgłoś
badkratos Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:07 Nie zabiorą, z tego powodu że energia jest droga , łatwiej jakiemuś Azjacie zapłacić miskę ryżu niż lądować kilowaty energii w roboty Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:11 Azjaci zarabiają już tyle co PL...a ci z Shanghaju to już wogle ...poza tym nie chce im się robić...przyjedzie taki na 6 m0-cy na saksy i zmyka n prowincje do 115 orga dzieci ... a wczoraj jechałem w przedziale z Ukraińcem co rozpaczliwie szukał roboty w PL... jak się wyraził :"xuj xujni" Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 16:41 Jeżeli energii, to kilowatogodziny. Kilowaty to jednostki mocy, a płaci się nie za moc, tylko za energię. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:24 Dlatego prewencyjnie należy spalić, zniszczyć, zetrzeć w pył roboty lub ich części. Tak jak to zrobili robotnicy obawiający się utraty pracy bodajże w jakiejś fabryce w 19 wieku (skleroza nie pozwala pamiętać szczegółów :P). Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:32 ja mam maszynę Ty pas transmisyjny... wersja? pomóc Ci? Bo jak chcesz to Ci pomogę? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:40 mariuszg2 napisał: > ja mam maszynę Ty pas transmisyjny... wersja? pomóc Ci? Bo jak chcesz to Ci pom > ogę? Nie trzeeeba. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie mi nie zabiora 17.04.15, 13:32 mi nie zabiora bo pracuje w bardzo specyficznej branzy ale niestety nie moge napisac jakiej bo wtedy bede od razu zdemaskowany takze ja sie nie martwie bo ja bede mial prace nawed za 100 lad o ile bede zyl i bede chcial pracowac ale pewnie nie bede musial bo juz moglbym do konca zycia nie pracowac i zyc jak krol ale odkladam zeby nie placic kredytow Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 13:32 Nie sądzę. Ja się obawiam raczej, że zbrojna budżetówka mi zabierze. Robię w rozbojach. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 A niech ją biorą w cholerę.. 17.04.15, 14:20 Tylko nie każcie mi tych robotów potem myć, czyścić i szorować.. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A niech ją biorą w cholerę.. 17.04.15, 14:51 no nie? taki niby robot, a nawet się sam umyć nie potrafi. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A niech ją biorą w cholerę.. 17.04.15, 15:10 six_a napisała: > taki niby robot, a nawet się sam umyć nie potrafi. Moje tak mają - pralka się brudzi, odkurzacz kurzy, ekspres do kawy zachodzi osadem, nie wspominając o blenderze czy maszynce do mięsa. Ułatwienie..to niech się same czyszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: A niech ją biorą w cholerę.. 17.04.15, 15:19 > Moje tak mają - pralka się brudzi, odkurzacz kurzy, ekspres do kawy zachodzi o > sadem, nie wspominając o blenderze czy maszynce do mięsa. Ułatwienie..to niech > się same czyszczą. To nie masz robota do czyszczenia robotów? Ja właśnie szukam dobrego robota do czyszczenia robota do czyszczenia robotów. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A niech ją biorą w cholerę.. 17.04.15, 15:26 fuzja-jadrowa napisał(a): > To nie masz robota do czyszczenia robotów? > > Ja właśnie szukam dobrego robota do czyszczenia robota do czyszczenia robotów. Z niecierpliwością czekam na takiego, mógłby jeszcze buty pucować. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: A niech ją biorą w cholerę.. 17.04.15, 16:49 Tiaaa... będzie tak: - Ten robot zastępuje pracę pięciu osób! - A kto go obsługuje i konserwuje? - Sześciu specjalistów... Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: A niech ją biorą w cholerę.. 17.04.15, 16:54 Ale zdalnie i na umowę o dzieło. Z tego trzech za darmochę, żeby zdobyć doświadczenie. Spokojnie, nic się nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
kura_wuja Re: A niech ją biorą w cholerę.. 17.04.15, 19:03 Przeciez robota do czyszczenia robotow juz dawno wymyslono. Nazywa sie Kunta Kinte potocznie Toby, czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ale wszystkie Odziezowki to w Lodzi polikwidowali 17.04.15, 15:42 juz dawno. a wiara jakos dalej plynie... - to na jakim Paliwie ? bimbrem sie napedzaja ? myvimu.com/exhibit/47913517-lodz-herb Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: ale wszystkie Odziezowki to w Lodzi polikwido 17.04.15, 17:20 I co? Nie masz sie w co ubrac? maly.jasio napisał: > juz dawno. > a wiara jakos dalej plynie... > - to na jakim Paliwie ? > bimbrem sie napedzaja ? > myvimu.com/exhibit/47913517-lodz-herb Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: ale wszystkie Odziezowki to w Lodzi polikwido 17.04.15, 19:16 molly_wither napisał(a): > I co? Nie masz sie w co ubrac? ubrac to mam - ale chcialoby sie co wypic... www.youtube.com/watch?v=XAssxigOogI Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 14:51 kupię sobie robota i wszystko w rodzinie zostanie. albo nie. mnie już wtedy nie będzie, tak to sobie rozwiążę. genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnymarek2 Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 14:55 > Przygotowujecie się jakoś? Tak, zakładamy związki zawodowe imienia Neda "Ciemnego" Ludda. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 14:57 Pracę mogą zabrać byle dali jakiś zasiłek, odpowiadałby mi styl życia Powolniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 15:35 Będę pierwsza, co sobie takiego kupi, niech pracuje za mnie, tylko niech robi to porządniej. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither I bardzo dobrze! 17.04.15, 17:19 Mnie, kobiecie dojrzalej, lada moment moze zabrac prace mlodsza, a tej mlodszej zabierze robot. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Roboty zabiorą wam pracę 17.04.15, 23:02 Czekam z utęsknieniem na nanoroboty. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-15 Re: Roboty zabiorą wam pracę 18.04.15, 09:58 No chwila, przecież podobno trza rozmnażać się na potęgę, bo nie będzie komu robić na nasze emerytury. :P Odpowiedz Link Zgłoś