Dodaj do ulubionych

Pink i inne babochłopy

29.04.15, 21:16
Powiedzcie mi, dlaczego sądzicie, że każda kobieta powinna dążyć do rozwinięcia podobnej masy mięśniowej i podobnej sprawności, jak te prezentowane przez Pink w poniższym teledysku.
Możecie także wyznawać miłość do Pink, ale tylko z obszernym uzasadnieniem, bo nic mi po truizmach.
Panów szczególnie zachęcam, aby przełamali zawstydzenie i wyznali skrywaną dotąd fascynację silnymi (dosłownie) kobietami.
Ktoś się odważy?

Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 21:32
      mendigo napisał:

> Powiedzcie mi, dlaczego sądzicie, że każda kobieta powinna dążyć do rozwinięcia
      > podobnej masy mięśniowej i podobnej sprawności,

..nie kazda,ale..tak, o ile sama tego chce.

> Panów szczególnie zachęcam, aby przełamali zawstydzenie i wyznali skrywaną dotą
      > d fascynację silnymi (dosłownie) kobietami.
      > Ktoś się odważy?
      >
      > ..dlaczego skrywana? nic nie skrywam, raz fascynuje mnie eteryczna mala szatynka, a innym razem uwielbiam kobiete o szerokich bioderkach, wesolym usposobieniu.., ktora bylaby idealna partnerka w trudnych czasach, czyli takie jakie widuje sie na filmach o dzikim zachodzie..idealna kobieta dla trapera..8)
      • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 21:37
        wyżej wymieniona nie ma szerokich bioder, tylko wąskie, talie głęboko skrywaną pod mocno rozwiniętymi mięśniami skośnymi brzucha i do tego mały biust
        tyle dobrego, że tyłek ma mięsisty

ale nie wiem dlaczego akurat ona miałaby reprezentować wszystkie wysportowane kobiety
        • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 21:41
          piataziuta napisała:

> wyżej wymieniona nie ma szerokich bioder, tylko wąskie, talie głęboko skrywaną
          > pod mocno rozwiniętymi mięśniami skośnymi brzucha i do tego mały biust
          > tyle dobrego, że tyłek ma mięsisty
          >
          ..ktos kto zwie sie pink, nie wart jest poswiecenia chociazby dwoch klikniec myszka kompa, nie zajrzalem tam, a pisze o moich ulubionych typach kobiecych urody..8)
          • alpepe Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:15
            Jak to dobrze, że Pink ma to w poważaniu.
            • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 23:13
              alpepe napisała:

> Jak to dobrze, że Pink ma to w poważaniu.

wprost swietnie,! ..//..czyli z rozowa, nadal zachowany jest blogi stan rownowagi naszych wzajemnych relacji.
            • sealive2 Re: Pink i inne babochłopy 01.05.15, 09:47
              TTym bardziej Pink ma zalozycielke tematu w...powazaniu:-) Poza tym to sie mendigo upisalo, misi miec "kobieta cel w zyciu".;-)
          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:20
            Że co? O co ci chodzi z "Pink"? Dlaczego ten pseudonim miałby ją dyskredytować?
            • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:34
              o, podepnę się
              • senseiek Re: Pink i inne babochłopy 05.05.15, 03:38
                czoklitka napisała:

> o, podepnę się

Nie marnuj sie, na tak lichy intelektualnie watek..
                • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 05.05.15, 16:19
                  Och, odezwał się nasz człowiek renesansu. Cóż za zaszczyt. Późno już i zapomniałeś, jak się po polsku pisze? A nie, ty tak zawsze przecież. Może spróbuj pisać w C++, będzie ci łatwiej.
            • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 23:00
              mendigo napisał:

> Że co? O co ci chodzi z "Pink"? Dlaczego ten pseudonim miałby ją dyskredytować?
              >

zle znosze ten kolor w czymkolwiek, a juz jako imie, leee,
      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:11
        dziala_nawalony napisał:

> >a innym razem uwielbiam kobiete o szerokich bioderkach, (...), ktora bylaby idealna partnerka w trudnych czasach,

Racja, w trudnych czasach byłoby się czym pożywić. Dobrze kombinujesz. Ale z Pink też kilka pożywnych obiadków by było.
        • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 07:15
          mendigo napisał:

> dziala_nawalony napisał:
          >
          >
          > > >a innym razem uwielbiam kobiete o szerokich bioderkach, (...), ktora
          > bylaby idealna partnerka w trudnych czasach,
          >
          > Racja, w trudnych czasach byłoby się czym pożywić. Dobrze kombinujesz. Ale z Pi
          > nk też kilka pożywnych obiadków by było.
          >
          ..no, w zasadzie,..ale nie o pozywnych obiadkach myslalem,..moja niebanalna kobieta ma intrygowac i fascynowac jednoczesnie,..to tu, w tym odbieram najsilniejszy pociag do takiej, wlasnie..to musi zawsze byc cos wiecej, niz wspolnie zmietolona po nocy posciel w lozku,.a przy okazji, Mendi martwie sie o Ciebie, ostatnio jakos tak niewyraznie wygladasz!? ,..jestes oki?
          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 11:50
            Że ja? Najpierw mi powiedz, czym ta moja bladość czy tam brak wyrazistości się objawia, to się odniosę. Bo jak patrzę na ryło w lustrze, to powiedziałabym, że wręcz czerwone. A i wpisy normalne, automatyczna czcionka, automatyczny kolor. No nie wiem, o co chodzi.
            • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:52
              ..moze i rylo masz wiejskiej zdrowej dziouchy,ale..cus brak ci wigoru i jakiegos takiego zaciecia, ktore do niedawna,az buzowalo w Twoich postach,..a moze tylko mi sie tak wydaje?..nie..,a jednak nie wydaje mi sie, wyraznie jestes jakas taka przygaszona, ..olej farsunki i usmiechnij sie sama do siebie, albo moze.. do mnie?
              • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:08
                No znudziło mi się trochę, co poradzę. Ponad rok tu siedzę. Czekam, aż mi się znudzi do końca i znajdę se coś innego do straty czasu.
                • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:22
                  ..pewnie, w koncu kazdy, kto tu przychodzi, potem dzielnie nawywija,by po jakims czasie, przewaznie po angielsku odejsc,..ale co tam rok!!,..jednemu z tych tu.., znacznie wiecej, a wliczajac kolejne reaktywacje to ..juz od 94'.. z rozna aktywnoscia w roznych okresach, ale w sumie kawal czasu..hi..hi..Mendi,a jesli juz kiedys, to musisz wiedziec,ze pozostawisz tutaj spore grono niepocieszonych panow,..8)
                  • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:36
                    No i znowu o seksie. Ja wiem, o jakim pocieszeniu mówisz. I powtarzam: ... phh... pomyślimy.
                    • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:43
                      ..i juz nic nie mowie, zeby sie nie skojarzylo.hmm..no ..8)
    • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 21:33
      1)kto tak sądzi?
      2)dlaczego myślisz, że ci z punktu pierwszego sądzą, że powinna tak robić "każda kobieta"
      3)dlaczego masa mięśniowa miałaby być reprezentowana akurat przez Pink?
      4)co ma miłość do Pink z miłością do masy mięśniowej?
      5)dlaczego panowie fascynujący się silnymi kobietami, mieliby być tym faktem zawstydzeni?
      6)co piłaś?

* oglądając teledysk na wszelki wypadek wyłączyłam dźwięk, żeby nie gwałcić uszu
      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:15
        1) No wy wszyscy. A co, nie sądzicie?
        3) Bo mało jest kobiet tak umięśnionych i sprawnych jednocześnie. A w każdym razie na jutiubie dziś wieczorem.
        4) A skąd wniosek, że ma mieć?
        5) A dlaczego się wstydzą stulejki? Nie wiem. Poza?
        6) Dziękuję, we wtorek, ale wyniki będą na cito.
    • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 21:42
      A ja mogę się wypowiedzieć jako ta, która tak nie sądzi?
      wg mnie masę mięśniową niech rozwijają sobie grubokościste, bo im bliżej do babochłopów.
      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:16
        Czyli nie popierasz prób rozwijania muskulatury u biednych rachitycznych z woli Natury panien?
        • alpepe Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:20
          pewnie sama jest słodka i wiotka.
          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:22
            Ja też kiedyś byłam wiotka. Udało mi się nieco wrzucić, ale nigdy nie dojdę do takiego poziomu jw. Brak warunków fizycznych.
          • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:35
            a może słona i tłusta...
            • alpepe Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:44
              może. Są różne typy budowy, tobie wydają się podobać astenicy, pewnie sama masz taką budowę. Stąd to określenie wiotka. A słodka od czoklitki.
              • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 16:41
                Chyba strzeliłas Alpepe. Ale przynajmniej radzę sobie sama z otwieraniem sloików, mianowicie przebijam nakretki nożem. ;-)
        • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:32
          tak, bo one, zresztą tak jak szczupli faceci, kojarzą mi się z pajęczakami mając te swoje malutkie muskułki. Jak już bawić się w musk, to porządny.
    • alpepe Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:13
      Nie rozumiem tej pogardy wobec takich kobiet. Obejrzałam z zachwytem. Pink trenowała gimnastykę sportową, jej ciało jest tak ukształtowane przez trening. Tak wyglądają amerykańskie gimnastyczki. Choreografia i sprawność fizyczna oszałamiająca jak dla mnie.
      Tak pewnie kiedyś wyglądały Amazonki.
      Co do sprawności, ja się zaniedbałam z ćwiczeniami po urodzeniu drugiej córki i jak się dowiedziałam, że co środę o 20 jest w klubie gimnastyka sportowa dla dorosłych, zachciało mi się strasznie, tylko zegar tyka, ja nie mam czasu albo nie mogę zostawić córek samych, ale może w przyszłym roku mi się uda. Moja młodsza trenuję gimnastykę sportową i ja co widzę maty na treningu, mam ochotę zdjąć buty i zacząć ćwiczyć razem z nią. Córka niepodobna do Pink, bardzo szczupła i wysoka, ale silna, więc warunków nie ma najlepszych. Mistrzyni klubu rocznika w P4 ;) .
      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:17
        No :D
        Twoje zdrowie!
    • alpepe Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 22:30
      Chyba kupię płytę Pink z tą piosenką. "Ładnieś mnie siostro urządziła!"
    • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 29.04.15, 23:35
      hmm, mam od niej znacznie więcej mięśni, na brzuchu, łapkach o nogach już nie wspomnę. Tyle, że genetycznie jestem od niej dwa razy mniejsza :-)
      Jak najbardziej jej sylwetka podoba mi się.
      • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 10:58
        łał
        ćwiczysz 5-7 dni w tygodniu i jesz tylko wióry i chude białko?
      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 11:43
        Czyli taka mała kulturystka z ciebie? Czy chodzi ci o to, że twoje mięśnie są bardziej widoczne?

Zresztą przejdźmy do rzeczy - podaj mi obwód bicepsa i nadgarstka, żebym mogła sobie ciebie dobrze wyobrazić. Jeśli mi zaimponujesz, to niewykluczone, że następny wątek zrobię o tobie.
        • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:13
          obwód bicepsa nic nam nie powie
          niech poda wzrost, wagę, procent tkanki tłuszczowej i ile kilo bierze na sztangę do przysiadów :D
          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:16
            Co tam w przysiadzie, w martwym ciągu. I ile pompek zrobi na jednej ręce!
            Ale to ci dopiero nic nie powie...
            Dobra, zróbmy tak - każdemu wedle potrzeb: mnie poda stosunek obwodu nadgarstka do bicepsa, a tobie wyżej wymienione. I zobaczymy, kto lepiej na tym wyjdzie.
            Słyszysz, samuela? Wiem, że tu siedzisz i słyszysz. Podawaj, jak nie chcesz wyjść na ściemniaczkę.
            • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:19
              zanim samłela wróci podam pierwsza moje wymiary bicepsa i nadgarstka, ok?
              • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:24
                no więc nadgarstek 14, biceps 27-28
                jestem babochłopem?
                • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:33
                  Buahaha, jesteś!

Mam tak samo: 14 na 28 cm. Ale ja po schudnięciu ;>

Ech, co ja się będę oszukiwać. Mała jestem, ku.... Mała.
                  I wychodzi na to, że ty też. Przykro mi.
                  • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:47
                    omg! mój nadgarstek ma 12 cm :-D a biceps 29 cm. Generalnie jestem drobna i niska, ale mięśnie mam bardziej widoczne. Ćwiczę 4-5 razy w tyg od kilku dobrych lat. Poziom tkanki tłuszczowej koło 16%.
                    • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:58
                      >Poziom tkanki tłuszczowej koło 16%
                      o muj borze
                      wystarczy ćwiczyć, czy trzeba jeść wióry i odstawić pizzę czipsy i wino?
                      wiem...
                      nie musisz odpowiadać
                      nigdy taka nie będę!
                      • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:04
                        jestem weganką. Więc białko tylko roślinne. Piwo piję czasami, bo bardzo lubię-n wtedy robię intensywniejszy trening. Wina nie lubię, czipsy? fuuuu. Jestem lekko przegięta na punkcie zdrowego odżywiania- więc żadne przetworzone produktu nie wchodzą w grę.
                        Wiesz ja też nie zakładałam, że taka będę ale wkręciłam się i widzę, że robi mi to dobrze.
                        • fuzja-jadrowa Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:14
                          U mnie odwrotnie, czuję się lepiej, gdy mam na sobie cienką warstwę tłuszczu. Zejście poniżej pewnego poziomu całkowicie rozregulowuje mi organizm.

Nie miałaś problemów z zajściem w ciążę?
                          • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:26

> Nie miałaś problemów z zajściem w ciążę?

miałam, ale przez niedoczynność tarczycy, PCOS i hashimoto. Generalnie nikt nie wie jakim cudem zaszłam w ciążę :-)Wszystko zaczęło się od tego jak przez terapię hormonalną 'konieczną' przytyłam do 63 kg!! Wyobrażacie sobie to przy moim mikrym wzroście? Kulka! Wtedy zaczęłam się odchudzać i ćwiczyć. Przed zajściem w ciąże ważyłam jakieś 47 kg i powiem szczerze, że od kiedy zaczęłam ćwiczyć i zdrowo się odżywiać, moje wyniki były lepsze, a dolegliwości mniej uciążliwe.
                    • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:03
                      To ile ty masz wzrostu, kurduplu?
                    • fuzja-jadrowa Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:11
                      > omg! mój nadgarstek ma 12 cm :-D a biceps 29 cm.

Ty chudzinko. :)

Mój nadgarstek ma niecałe 14 cm, biceps, jak u Ciebie.
                      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:17
                        Zara, zara. I ważysz 47 kg?
                        • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:19
                          50, ale mam 160 cm wzrostu ;-) zanim zaczęłam ćwiczyć ważyłam 47.
                          • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:24
                            sprawiłyście, że odechciało mi się kanapki
                            • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:29
                              jedz i nie marudź. Ja ćwiczę, bo mi to dobrze robi moje choróbska. Jak bym była zdrowa, to nie wiem czy bym tak szalała.
                              • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:35
                                ale ja ćwiczę, bo to mi rozładowuje wku...,
                                im mocniej tym lepiej
                                ale nie mam motywacji, żeby sobie pewnych rzeczy odmówić, więc moja tkanka tłuszczowa jest i nigdzie sobie nie chce pójść
                            • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:34
                              Hm. A ja właśnie kończę ciasteczka z Lidla. Patrz, jak różnie reagujemy. No ale ja mam dziś dzień wolny :D
                              • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:38
                                też mam wolne
                                a w wolne trzymam się twardo jednej z zasad zdrowego odżywiania: jem często
                                co 20 min robię kurs z łóżka do lodówki
                              • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:39
                                mendigo napisał:

> Hm. A ja właśnie kończę ciasteczka z Lidla

fffuuuu, tłuszcz utwardzony, olej palmowy i glutaminian sodu. ;-)
                                Smacznego!
                                • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:09
                                  Mylisz się, moja droga. Nie ma tam żadnego oleju palmowego. Jest za to czekolada, po której będę wyglądać jak ofiara trądu i różyczki. Jednak jak już się rzekło - ja mam dziś wolne, jest początek majówki i pie.... Chcę zeżreć ciasteczka - to je zjem.
                          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:31
                            samuela_vimes napisała:
                            >50, ale mam 160 cm wzrostu

Nie, nie. Fuzja. Coś tam pisała wcześniej, że tyle waży.
                            Same kurduple, nawiasem mówiąc...
                            • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:39
                              małe najlepsze ;-)
                              • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:10
                                Obrotowy tak twierdzi. Że łatwiejsze do obracania czy coś takiego.
                                • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:30
                                  już ja mu poobracam ;-)
                        • fuzja-jadrowa Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:44
                          47 ważyłam przez dłuższy czas. Jak tylko wracam do aktywności ruchowej, waga się podnosi.

Teraz 48 i pół mi wyszło (nie ręczę za wagę).

Na pierwszy rzut oka nie widać, bo jestem ogólnie drobna i szczupła, ale bary/łapy mam. Pozostałość po sportowej wczesnoszkolnej przeszłości, podejrzewam.
                          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:18
                            I pewnie tak samo niska jak cała reszta tutaj (oprócz ursydy, która jest bardzo wysoka i jeszcze wyższa optycznie)?
                      • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:50
                        Ej, ja też mam w nadgarstku 14 a wszystko można o mnie powiedzieć ale nie to, że jestem mała.
                        • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:53
                          musisz podać biceps
                          • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:59
                            30,5
                            • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:04
                              no to nie jesteś mała :)
                              • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:15
                                Mam jakieś 170 a wyglądam na wyższą. Ludzie się zawsze dziwią jak podaje wzrost, ciekawe.
                            • fuzja-jadrowa Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:19
                              Stawiam na 170 cm zwrostu. Tera obwod uda i dlugosc szyi.

A na koniec test na wysokosc glosu - dasz rade bez problemu zaspiewac koncowe niskie laduda z refrenu Gypsy Woman Crystal Waters?

Wtedy bede wiedziala o Tobie wszystko, nawet nie musimy sie spotykac.
                              • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:24
                                ja dam!
                                wygrałam?
                                • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:27
                                  No właśnie. Jaki ja mam głos?
                                  • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:29
                                    alt raczej
                                    • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:31
                                      O rany, nie mów, że pamiętasz.
                                      • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:33
                                        pamiętam zdecydowanie, że niższy

kojarzę też figurę, włosy i zęby
                                        najgorzej z twarzą :P
                                        • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:34
                                          piataziuta napisała:
                                          > najgorzej z twarzą :P

No teraz to mi smutno!
                                          • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:36
                                            e tam, ja po prostu słabo pamiętam twarze
                                            • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:38
                                              Smu! Tno!
                                              • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:55
                                                e tam
                                                z wersji pamiętam usta i zęby
                                                z mariusza czerwonawy kolor twarzy
                                                ze świętych jeży bladą skórę i żółtą bluzkę
                                                z ingeborga biust
                                                a z dziewczyny rzeźnika drobne usta i że mrużyła oczy jak się uśmiechała
                                                były jeszcze dwie panie których ników nie pamiętam, z jednej kojarzę włosy z drugiej opalony dekolt
                                                nie pamiętam niczyjej twarzy dokładnie :P

każdy pamięta wybiórczo
                                                ze mnie niektórzy zapamiętali, że pytałam o wiek i centymetry, ale nie zapamiętali, że to żarty

• mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:12
                                                  I jak centymetry mariusza? Mieści się w średniej polskiej?
                                                  • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:21
                                                    nie wiem, Mariusz jest bardzo nieśmiały
                              • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 14:26
                                Już chciałam wszystko napisać ale przeczytałam ostatnie zdanie i nic nie napiszę bo ja bardzo chcę się spotkać!
                        • leptosom Re: Pink i inne babochłopy 01.05.15, 13:12
                          no nie tak sobie Ciebie wyobrażałem. czar prysł. te 14cm..:)
                  • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:49
                    to jestem babochłopę czy jestem mała, bo nie rozumiem w końcu
                    • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:04
                      Jesteś małe babochłopię.
                      Sztuka kompromisu, ha!
                      • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:08
                        to by się jakby zgadzało :P
                        mój facet, któremu sięgam głową najwyżej do ramienia robi wielkie oczy jak napinam kaptury
                        • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:09
                          A mój krzyczy, jak go obejmę udami i ścisnę.
                          Sport to zdrowie.
                          • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:30
                            mendigo napisał:

> A mój krzyczy, jak go obejmę udami i ścisnę.
                            > Sport to zdrowie.

oni tak lubią ;-)
                            • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:37
                              Też tak myślę. W końcu drzwi są otwarte. Nikt mu pistoletu do głowy nie przystawia.
                              • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:39
                                co najwyżej czasami
                                • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:13
                                  Nie, nigdy. Czasem tylko szczelę. Ale to z sympatii. I nigdy nie oddaje - znaczy że lubi.
            • samuela_vimes Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 12:48
              tam, na jednej ręce, ja bez rąk robię :-D
    • lilith70 Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 00:07
      Ona nie jest w moim "guście", ale lepsza kobieta umięśniona niż galaretowata :)
    • mierdolinho Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 02:10
      Co Ty mi tu p@#$@#$sz, Kaley Couoco jest bardziej wypchana/wyżyłowana. Babochłopowatośc Pink objawia się na twarzy/we fryzurze...
      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 11:45
        Kim, do ku... nędzy, jest Kaley Cuoco? Wrzuciłam w gugla i wypluł mi jakąś zwyczajną pannę.
        • alpepe Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 11:55
          Panna Teorii Wielkiego Podrywu, tak to chyba się nazywa po polsku. Ma budowę ciała niezbyt.
          • alpepe Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 11:55
            z
        • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:53
          Jak można nie oglądać Big Bang Theory?
          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:14
            No nie rozerwę się no. Nie mogę pisywać na forum i do tego jeszcze tasiemców oglądać.
            • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 15:17
              "tasiemce oglądać", do diabła.
      • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 13:52
        To ta z BBT? Fatalne nogi a po zrobieniu sobie biustu i w tych krótkich włosach zaczyna wyglądać jak trans.
        • mierdolinho Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 16:25
          E tam, czepiasz się tych nóg; jedyne co mnie od niej ewidentnie odpycha to ten zad (steatopygia?) i może jeszcze trochę za bardzo nalana twarz. A na tranzola/nrdowskiego lekkoatletę to wygląda właśnie pink.
          Wychodzi na to że po raz kolejny facet jest bardziej wyrozumiały niż kobieta;P
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 07:30
      lubiem pink.

A co do jej możliwości fizycznych, to polecam ten film.
      vimeo.com/12338443
    • ursyda Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 09:48
      Nie lubię babochłopów, kobiet z krótkimi włosami a Pink uwielbiam, uważam że ma super ciało, fajny i mocny głos i nie wyobrażam jej sobie z innymi włosami. Rewelacyjnie się rusza.
    • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 16:31
      jestem w szoku - wczoraj 20 wpisów, a teraz zaglądam i już prawie 100! Mają powodzenie te babochłopy ;)
      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 16:33
        Phi, wszędzie tam, gdzie można pochwalić się wymiarami, zachowując pozory skromności, będziesz miała prawdziwą lawinę postów. To dawaj, twoja kolej: wzrost, waga, nadgarstek i biceps.
        • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 16:35
          nie ma miarki, więc się nie zmierzę. Ale... wzrost 170cm, waga 56 kg
          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 17:00
            Czyli należysz do elity wątku w kwestii wzrostu. Brawo.
            • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 17:12
              E tam, i tak byłam za niska aby startowac na modelkę. No i skoro się tu chwalimy, to mam jeszcze wielgachny biust.
              • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 17:20
                "Wielgachny" to mi nic nie mówi. Obwód pod i na. Albo chociaż miseczkę, to se wyobrażę.
                • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 21:28
                  efa mam, 75
                  • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:02
                    no to niezła laska z ciebie
                    ale z tym "wielgachnym" to przesadziłaś
                    75K to wielgachny
                    75F to średni i bardzo w Polsce popularny :)
                    • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:03
                      no to średnio wielgachny, w kazdym razie ja sama się dziwuję i nie dowierzam
                    • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:05
                      No jak? Ona ma podobno 75F:
                      https://www.buestenhalter.com/germany/galerien/model_galerie/lena/lena_01s_75f_buegel_bh.png

Wielkie cyce, jak na moje oko.
                      • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:10
                        >Wielkie cyce, jak na moje oko.

zwlaszcza gdy spuszczone z uwięzi, cytując Ziutę
                      • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:10
                        ta pani ma raczej 75H upchane w za mały stanik
                        I zdeformowane od tego piersi
                        • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:13
                          Nie wiem. Niech się czoklita wypowie. Ja jestem skromniej wyposażona.
                          • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:15
                            ja akurat mam ładne, serio. no ale może za młoda jeszcze jestem na deformacje.
                            • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 23:03
                              deformacje nie zależą od wieku, tylko od noszenia za małych staników
                              • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 04.05.15, 16:05
                                wow, nieźle znasz się na stanikach, ze uważasz, że tamten zalinkowany jest na panią za mały i ma zdeformowane cyce :-)
                  • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:02
                    Jezus maria, to jak kule burzące. Groźnie.
                    • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:11
                      zwłaszcza,m gdy chcę męża spoluczkowac, to zastanawiam się, czy nie uderzyć go jedną z moich piersi
                      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:12
                        Weź go w kleszcze. Tylko nie uduś.
                        • czoklitka Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:13
                          dobra
    • facet_on_line Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 16:46
      mój kumpel ma żonę bardzo drobną atrakcyjną zgrabną laskę i na boku przyjaciółkę z urody przeciętna aby nie powiedzieć pospolita wysoka może nie tak muskularna ale odpowiednich gabarytów czyli cyc , tyłek i udo każdy się zastanawia dlaczego akurat z taką zdradza
      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 17:01
        Bo za drobne się ciężko łapie.
        Pogratulować kumpla, nawiasem.
        • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 17:42
          mendigo napisał:

> Bo za drobne się ciężko łapie.
          > Pogratulować kumpla, nawiasem.
          >

..tylko seks, seks, a moze kolezanka nie przypala jego ulubionej gorchowki, albo czule szepcze do ucha jaki to on madry i w ogole wyjatkowy, a nie,ze on tak zaraz sam z siebie z lapami do..tego ten..
          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 17:49
            Jakby był taki wyjątkowy, to by się z łapami do obcej baby nie wybierał. Uczciwość jest dziś wyjątkowa, nawalony. Choć może nie w cenie.
            • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 18:11
              ..w cenie, jasne,..i cholernie trudna, ech..Mendi staram sie, choc bez bicia przyznaje.. pokus wokol jest w /../ i jeszcze troche..i nie wiem jak inni, ale mam cos takiego,ze im bardziej zafascynuje mnie jakas kobieta, ladna, madra etcetera, itp..to mi jakos tak trudno zdobyc sie na odwage,musialby mnie pierwsza dotknac..hi..hi ,a tego unikam..przynajmniej tymczasem,ale czy to przejaw uczciwosci malzenskiej, czy raczej zimna kalkulacja, ze stracilbym zbyt duzo..nie wiem..Widzisz sama, intrygujesz wielu, w tym i mnie,ale nie odwazylbym sie wysuwac w Twoim kierunku zadnych zdroznych propozycji, chociaz musisz byc niezle ciachoo..8)
              • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 19:06
                Co ty mie się tak podlizujesz? Nie pożyczam, oświadczam na wstępie.
                • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 19:16
                  mendigo napisał:

> Co ty mie się tak podlizujesz? Nie pożyczam, oświadczam na wstępie.

..tak to odczytalas? ..stwierdzam tylko suche fakty, nic poza,no i nie lubie miec dlugow, jakichkolwiek dlugow, czy innych zobowiazan z odroczonym terminem..
                  >
                  • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 19:56
                    Podlizywania ciąg dalszy, choć trzeba ci przyznać, że robisz to bardzo subtelnie, co się chwali. To teraz na ciebie przyszła kolej - dasz obwód nadgarstka i bicepsa, i możemy spokojnie ruszać na majówkę.
                    • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 20:09
                      mendigo napisał:

> Podlizywania ciąg dalszy, choć trzeba ci przyznać, że robisz to bardzo subtelni
                      > e, co się chwali.

usmiecham sie i..zamilcze, tak bezpieczniej bedzie..8)

To teraz na ciebie przyszła kolej - dasz obwód nadgarstka i b
                      > icepsa, i możemy spokojnie ruszać na majówkę.
                      >
                      ..nie znam, serio..ale w kazdym razie pudzian ze mnie zaden,..i co nie jestem zdyskwalifikowany przez to? ,..oj, zeby tak mozna zabrac z soba Was wszystkie jak tu jestescie i ruszyc z koszykami pelnymi dobrego zarcia,..gdzies w jakies uroczysko..8)
                      • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:03
                        Podyskutować o poezji i pooglądać motylki, co? Ech...
                        • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:18
                          mendigo napisał:

> Podyskutować o poezji i pooglądać motylki, co? Ech...

..chocby i o tym,ale widze,jednak nie wierzysz, ze mozna rozmawiac z facetem bez zadnych dwuznacznosci?
                          ..no tak,bo jesli bazujesz na dotychczasowych wlasnych obserwacjach, gdzie co drugi az sie slini na widok zgrabnego tylka, to nie dziwie sie,..ale nie wszyscy mysla tylko o jednym, Mendi,..i daleki jestem teraz od meskiej kokieteri,..
                          >
                          • mendigo Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:29
                            No wiem, wielu dużo myśli o piłce nożnej.
                            Ok, ok, wydurniam się, gdybyś nie zauważył.
                            Późno już, więc oddalę się kulturalnie i z wdziękiem, potykając się o pieprzony dywanik, który ktoś postanowił położyć na środku podłogi, cholera wie po co.
                            • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 30.04.15, 22:32
                              ..jasne, w koncu niech i oczy odpoczna,..dobranoc.
      • tirol1 Re: Pink i inne babochłopy 01.05.15, 13:00
        a ja z kolei nie lubie kobiet z dużymi cyckami:)
        wolę drobne przypominające młodych facetów:)
        • piataziuta Re: Pink i inne babochłopy 01.05.15, 13:05
          też takie lubię

i żeby były męskie

i żeby miały penisa
    • ksiieciiuniio Nie 01.05.15, 22:42
      Mnie się takie babchłopy absolutnie nie podobają.
      Co nie znaczy że mi się nie podbija kobiety z widocznym mięśniami (choć lekko zarysowanymi), bo i owszem, na brzuchu jak maja, np. Shakira
    • miau.weglowy ja nie sadze/nt 02.05.15, 01:40

• znana.jako.ggigus każdy człowiek powinien dążyć 04.05.15, 13:12
      do tego, co mu/ jej się podoba i ignorować kontrolujące otoczenie.
      Tak sądzę.

• wersja_robocza Re: Pink i inne babochłopy 04.05.15, 14:51
      Wcale nie sądzę. A samą Pink lubię. I zazdroszczę tych ładnych mięśni i sprawności. :P Bardzo pozytywna, radosna kobieta. I zdolna. Och ach. :cool:
    • pani.truskawka Re: Pink i inne babochłopy 08.05.15, 11:36
      Nie podobają mi się aż tak umięśnione kobiety. Okropnie wygląda też między innymi Madonna.
      • dziala_nawalony Re: Pink i inne babochłopy 08.05.15, 12:29
        pani.truskawka napisał(a):

> Nie podobają mi się aż tak umięśnione kobiety. Okropnie wygląda też między inny
        > mi Madonna.

..madonna, zeby tylko tak wygladala, ale ona tez spiewa!!!
    • rudenko Re: Pink i inne babochłopy 08.05.15, 13:18
      i.huffpost.com/gen/1585965/thumbs/o-PINK-GRAMMY-2010-570.jpg?1
      W zasadzie brakuje jej kilku centymetrów, ale to problem wielu ludzi ;-)
    • sid_15 Re: Pink i inne babochłopy 09.05.15, 09:20
      Nie podoba mi się taka sylwetka, ale zazdroszczę determinacji ludziom, którzy są w stanie systematycznie wylewać z siebie siódme poty (a sportowcom to już w ogóle), bo moim rekordem był aerobik trzy razy w tygodniu. Ech, muszę znaleźć motywację, żeby bardziej regularnie zacząć ćwiczyć (no dobra, żeby zacząć ćwiczyć), ostatnio mam takiego lenia, że nawet rower się kurzy, a przecież właśnie teraz sezon.
    • superzielona120 Re: Pink i inne babochłopy 16.05.15, 18:10
      jaki babochłop, piekne wysportowane ma ciało. czego wy chcecie, jakiejś galarety??? Widzicie jaka wygimnastykowana, jak skacze, dla mnie genialnie, pozazdrościć kondycji, napradę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka