Dodaj do ulubionych

JAK ROZPOZNAC MILOSC?

IP: *.uni-greifswald.de 14.09.04, 01:32
jAK ROZPOZNAC NA ILE % TRZYMA FACETA PRZY TOBIE CZYSTE PROSTE UCZUCIE
MILOSC...A NIE JAKIS INTERES ALBO TYLKO ZAUROCZENIE?
JESTEM OSOBA W GRUNCIE RZECZY BAAARDZO NIEUFNA.....OD DLUZSZEGO CZASU MAM
CHLOPAKA WIDZE ZE MU NA MNIE BAAARDZO ZALEZY...I MIMO ZE JEST DUZO OZNAK ZE
TO MILOSC ....NIE POTRAFIE SAMEJ SIEBIE NA STALE PRZEKONAC ZE MOZNA MU
ZAUFAC I POPROSTU ZAPOMNIEC ...O WYSTAWIANIU" NA PROBE"JEGO UCZUC.
POWIEDZCIE KIEDY I PO CZYM MOZNA POZNAC ZE TRZEBA WRZUCIC NA LUZ..I
POPROSTU SIE ZAKOCHAC BEZ PAMIECI!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Dlaczego tyle w tobie zimnej kalkulacji? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.09.04, 01:49
      A jak on ma rozpoznac czy z twojej strony to milosc, skoro tyle w tym
      kalkulacji? Moze kiedys milosc cie zaskoczy i naprawde sie zakochasz, bo nie
      wierze w to ze mozna takie zakochanie wyrezyserowac. Jak cie juz dopadnie to
      zadne proby i kalkulacje nie pomoga.
      • Gość: nina Re: Dlaczego tyle w tobie zimnej kalkulacji? IP: *.uni-greifswald.de 14.09.04, 01:54
        jakie zakochanie wyrezyserowac???

az mnie przerazilo co napisalas....bo poczulam sie jakby w moim zwiazku nie
        bylo ani krzty uczucia..

nigdy w zyciu nie doswiadczyalm zakochania od 1 wejrzenia.....zawsze dopiero
        zaskakiwalo po czasie....ale nie pozwalalam sobie na totalne
        oslepienie....chcialabym bardzo przezyc takie totalne zauroczenie....ale zbyt
        bardzo boje sie ze ktos mnie wykiwa...a ja bede wtedy po uszy zakochana
        • hal9000 Re: Dlaczego tyle w tobie zimnej kalkulacji? 14.09.04, 02:07
          Gość portalu: nina napisał(a):

> bardzo boje sie ze ktos mnie wykiwa...a ja bede wtedy po uszy zakochana

No to wtedy przeżyjesz zawód miłosny. To nieodłączne ryzyko i chyba każdy wie
          jak to jest... :-)
          • Gość: nina Re: Dlaczego tyle w tobie zimnej kalkulacji? IP: *.uni-greifswald.de 14.09.04, 02:19
            ale tu nie chodzi tylko o zawod milosny...eee tamm zawod milosny to
            przezylam.....pol roku ryczalam....ale wiedzialam ze przejdzie...bo zadnych
            zobowiazan ..

no ale jak myslisz o zamieszkaniu razem...??? o planach na przyszlosc..? i
            takich innych...to wtedy ci sie cale zycie odwroci do gory nogami....jak przy
            rozwodzie....to juz nie takie latwe
    • borsuczyca Re: JAK ROZPOZNAC MILOSC? 14.09.04, 07:18
      czy on Cię kocha? któż to wie;), ale z tego co piszesz, to Ty napewno nie,
      prawdziwa miłość to bezgraniczne zaufanie
    • listek_a Re: JAK ROZPOZNAC MILOSC? 14.09.04, 07:37
      Oj pogubiłaś się w tym wszystkim, miłości tu nie ma...
    • Gość: Asik Re: JAK ROZPOZNAC MILOSC? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 14.09.04, 10:02
      Najpierw sama powinnaś nauczyć się kochać. Oceniasz jego miłość tak, jak Ty ją
      teraz widzisz. Gdybyś kochała jego, to nie zastanawiałabyś się nad szczerością
      jego uczuć. Miłość to bezinteresowne dawanie. Dobrze jak trochę patrzymy
      rozumem, ale serce musi przeważać:-) Nie potrafiłabym być z kimś, jeśli nie
      kochałabym. To jest jak branie od kogoś, nie dając tego samego wzamian. A, jak
      nie zakochasz się, to co jemu wtedy powiesz? Wtedy to on będzie się czuł przez
      Ciebie oszukany. Nie można wyliczyć miłości, uczucia, że przyjdzie ono wtedy,
      kiedy my chcemy. Najczęściej przychodzi nieoczekiwanie. Trzeba w tych sprawach
      być uczciwym wobec drugiej osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka