samuela_vimes 15.06.15, 19:23 śmierć Jona Snow. Jak można było takie śliczności uśmiercić? :-( Smutno wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damajah Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 19:44 what?? Serial chyba z książką niewiele ma wspólnego... :( Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 19:49 no właśnie książki nie czytałam, jakoś mnie męczyła. Zwłaszcza te wątki poboczne. Ale chyba zrobię drugie podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 10:35 what? chyba nie czytałaś książki Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 19:51 Samuelo, do cholery, ostrzegaj, że SPOILER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 19:53 auć, sorki. Sądziłam, że już wszyscy zdążyli obejrzeć ostatni odcinek w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 19:54 nie ;-( ale ja mam nadzieję, że czerwona kapłanka go uzdrowi :-D Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: popsuła mi dzień 17.06.15, 10:20 Jak uzdrowi Jona, to jej wybaczą nawet to, że spaliła dzieciaka na stosie. Naprawdę nie wiem co ten gość miał w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 20:11 ić f holerę. ty mi popsułaś wieczór :/ Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 20:45 musiałam się wyżalić :-( trochę empatii Odpowiedz Link Zgłoś
kura_wuja Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 21:19 sie kotu wyzal ty, ty niedobra dziewczyno ty. Tak zepsuc wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 21:25 mówiłam kotom, to się obróciły do mnie tyłkiem i tyle. Ja cierpię i muszę się tym cierpieniem z wami podzielić, w końcu jestem egoistką. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nieladnie 15.06.15, 21:32 samuela_vimes napisała: > mówiłam kotom, to się obróciły do mnie tyłkiem i tyle. Ja cierpię i muszę się t > ym cierpieniem z wami podzielić, w końcu jestem egoistką. nieladnie. empatystka - to dzieli sie kasa z innymi. a cierpienia - to pozostawia dla siebie. vudka bys sie chociaz podzielila. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: nieladnie 15.06.15, 23:49 wódki nie lubię, ale whisky z żalu mogę wypić ewentualnie i się podzielić nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
kura_wuja Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 22:01 to za kare zrob im szlaban na whiscasa. Moze cos dotrze do tych egoistycznych lebkow. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 00:15 moje koty nie jedzą whiskasa, jeszcze czego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 22:26 Właśnie obejrzałam i cierpię z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: popsuła mi dzień 15.06.15, 21:26 Nie,zacofana jestem,ale! Mogę Ci powiedzieć jak zdziałać masło,jak uzyskać kiszka z mlyka i jak odbierać poród krowy. Tadaaam 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 00:16 nie ta na to kofcia liczyłam, nie na to! poród krowy i masło niczym nie równają się ze stratą jona :-( Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 06:04 Łoł maleńka! Wiesz jaki to ciężki proceder??! A taki fajny ten jon,czy jak mu tam?? Wart tylu niewieścich szlochów?? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 01:36 Z której strony on śliczny. Minę miał cały czas taką, jakby miał nieustające problemy gastryczne. Poza tym ludzie gadają, że kapłanka go wskrzesi. Nie mówiąc o tym, że to wszystko się kupy nie trzyma. Jak taki fighter niepokonany mógł dać się zabić w tak głupi sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 07:03 trzyma się kupy trzyma, od wielu odcinków pokazywano narastające złe nastroje w straży, jak wielu wrogów miał Snow pokazała szczególnie scena z zeszłego odcinka z Samem, gdy po śmierci maestra powiedziano mu, że nie ma już żadnych przyjaciół, a był z tego samego "obozu" co Snow dziwne to by było jakby się w tej straży nic nie wydarzyło, chociaż że go tak na chama zaciukali, to przykre jednak Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 10:45 To, że był zamach ok. Ale to przecież z 20-poziomowy warrior, używając języka RPG. Nie dał się siłą nadprzyrodzonym, ścinał niemal kilka łbów jednym cięciem. Do tego bystrzak, nigdy nie dał się zaskoczyć, jeszcze wilkora miał do obrony. A tu go utłukli niczym Cezara. Ktoś taki powinien w mgnieniu oka zauważyć, że ktoś się do niego z nożem przystawia i sparować cios a potem powalić wszystkich przeciwników. To by było zgodne z logiką postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 14:35 berta-death napisała: > To by było zgodne z logiką postaci. To film, a nie logika. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 08:42 berta-death napisała: > Jak taki fighter niepokonany mógł da > ć się zabić w tak głupi sposób? Chodzi właśnie o to, że tacy niepokonani fajterzy giną w głupi sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 07:00 jedyna nadzieja w rudej, że go czarami ożywi, chociaż te jej czary na niewiele się zdały w finale sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta00 Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 07:27 Obejrzałem pierwszy sezon i nie mogę zrozumieć na czym polega fenomen tego serialu. To jest tak sztuczny, jednowymiarowy, pozbawiony emocji twór, że szkoda na niego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 08:39 samuela_vimes napisała: > śmierć Jona Snow. Jak można było takie śliczności uśmiercić? :-( > Smutno wam? Nie, wprost przeciwnie. Jon Snow może umierać kiedy chce, jeśli o mnie chodzi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 10:32 musiałam zajrzeć do wikipedii. chyba jedyny serial, do którego nie mam ochoty nawet zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 14:35 Ale chamówa z tym niespodziewanym spoilerem. Dobrze, że go uśmiercili, jego ondulacja z odcinka na odcinek była coraz bardziej groteskowa. Nieodżałowany jest za to książę Oberyn z zeszłego sezonu, to była fajna dupka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 14:56 nudzimisie_strasznie napisała: to był > a fajna dupka. > chyba fiutek był... Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 15:04 Nie przyjmuję tej odpowiedzi do wiadomości. Skup się i jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 15:09 tak testowałem czy jesteś choć trochę inna niż odpowiedź, którą akceptujesz... a wiesz...widziałem niedawno obiekt kobiecy wygolony ubrany i makijażowany na czarno w mini i glanach...seksitowsko ja obmacałem wzrokiem a ta zdjęła skórzaną kurtkę i wypięłą pierś z napisem "I hate men".. także ja nie wiem...zero tolerancji u kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 15:15 O tak, Oberyn był najlepszą dupką zdecydowanie. Było mi prawie smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 15:20 coś nie jarzę dziś... za dużo "tchnień homoseksualnych ważek" Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 16:23 co Wy, najlepszą dupką był Drogo oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 19:41 jak na mięśniaka to w sumie faktycznie był niezły grał tak dawno że zapomniałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 19:59 może mnie ktoś oświecić, co się stało smokoju? nażarł się czegoś nieświeżego na tej górze? czy może nalatał za dużo? i co to za pierdzionek kalesi rzuciła na glebę? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 20:08 smok był raniony podczas walki a pierścionek pewnie charakterystyczny dla niej, rzuciła bo wie że będą jej szukać, zostawiła ślad Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 20:28 aha. wiem, po co rzuciła pierdzionek, chodziło mi o to, czy on jakiś był specjalny, jak np. moneta aryi.. bo może coś przespałam na 9 odcinku..na pewno przespałam końcówkę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 20:38 sceniczny gadżet na potrzeby filmu, bo nie było tego w książce Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 14:47 Taki jakiś pyzaty jest a raczej był ten Jon. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 14:47 Biedulko, i co Ty teraz poczniesz? Herbatkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 14:55 Ty też zepsułaś mi dzień:/ takich rzeczy się na forum nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: popsuła mi dzień 16.06.15, 15:04 nie... dlaczego? najwyżej Cię wytnie forum..a swoją drogą nie masz wrażenie, że teraz się więcej pisze poza forum niż na forum... ? nie wydaje Ci się to podejrzanie dziwne? dziwne nie? Odpowiedz Link Zgłoś