Dodaj do ulubionych

boje sie hiv czy to juz paranoja?

25.06.15, 22:32
Jakiś czas temu niecały miesiąć miałam krótką znajomość łóżkową z facetem. Przed seksem oczywiście poprosiłam o badania co było nietypowe bo sie zszokował ale zrobiliśmy na hiv, hcv oraz kiłę ujemne i moje i jego. Jednak czytałam teraz jakiś artykuł o okienku serologicznym i ze tak naprawde te testy jednorazowe nie sa miarodajne bo mogl byc w tym okienku. Mam zamiar powtorzyc test po 6tyg. Dodam, ze kondomy byly ale raz sie zeslizgnelo nie wiem czy cos sie przelalo. I tak schizuje sie i schizuje. Nie jestem zadnym trolem, czytam to forum sporadycznie. Myslicie ze juz popadlam w paranoje i powinnam sie zrelaksowac? przeciez ludzie seks bez badan uprawiaja i sie nie przejmuja a ja wariuje...
Obserwuj wątek
    • kura_wuja Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 25.06.15, 22:38
      Mysle, ze powinnas sie zrelaksowac. W zwiazku z tym dla ralaksu odwiedz watek pt "Co Was najbardziej na świecie stresuje?" na tymze forum.
      • mariuszg2 Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 25.06.15, 22:50
        kura_wuja napisała:

> Mysle, ze powinnas sie zrelaksowac. W zwiazku z tym dla ralaksu odwiedz watek p
        > t "Co Was najbardziej na świecie stresuje?" na tymze forum.

co???? powinna założyć wątek "jak najlepiej zestresować faceta"... albo "fantastyka stosowana"... w życiu bym nie przeleciał kobiety, która każe mi iść się badać na hiv przed... i to po krótkiej znajomości... nie....kazał bym jej iść do psychoginekologa wyznania mojżeszowego
    • znana.jako.ggigus bardzo interesujący trollizm 25.06.15, 22:48
      odczekałaś na wyniki, a potem hop do łóżka? Albo dziś kawa i test, a jutro seks?
      • znana.jako.ggigus paranoi i relaksu nie da się pogodzić 25.06.15, 22:52
        odczekaj obowiązkowy czas i idź na anonimowe testy. Idź oddaj krew, to ci też zrobią testy.
        Będzie dobrze.
      • mariuszg2 Re: bardzo interesujący trollizm 25.06.15, 22:53
        znana.jako.ggigus napisała:

> Albo dziś kawa i test, a jutro seks
        > ?
        >

to ma sens.... kawa na podniesienie ciśnienia ...seks na obniżenia... nie wspomniałaś o nocy... nocy świętojańskiej...hallelujah...
        • znana.jako.ggigus i oto niechcący wyszedł mi sensowny post 25.06.15, 22:56

• mariuszg2 nikt się tego nie spodziewał 25.06.15, 23:05

• znana.jako.ggigus i ja najmniej 25.06.15, 23:07
              Ale to Ty wycisnąłeś sens z moich słów. Bez Ciebie nie odniosłabym tego sukcesu.
              Jesteś jego ojcem.
              • mariuszg2 Re: i ja najmniej 25.06.15, 23:12

> Jesteś jego ojcem.

dobra...jestem na to przygotowany.. nie pierwszy i nie ostatni raz... jakie masz oczekiwania alimentacyjne?
                • mariuszg2 Re: i ja najmniej 25.06.15, 23:12
                  miesięcznie...w PLN
                • znana.jako.ggigus proponuję odczekać 25.06.15, 23:13
                  bo suckes ma wielu ojców.
                  Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
                  • mariuszg2 Re: proponuję odczekać 25.06.15, 23:17

> bo suckes ma wielu ojców.

u cór Koryntu

> Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
                    >

przoszę???? że jaskółka??? .... orzeł, jastrząb, sokół...gepard...o w ten deseń proszę...
                    • znana.jako.ggigus gepard?? 25.06.15, 23:19
                      ale żeby tak dynamicznie?? o tej porze?
                      • mariuszg2 Re: gepard?? 25.06.15, 23:22
                        ok...dla Ciebie miś...kiciuś.... kluseczek po prostu
                        • znana.jako.ggigus miś, sokół i sukces 25.06.15, 23:25
                          a w tle gepard.
                          Ty chcesz, żebym zwariowała.
                          • mariuszg2 Re: miś, sokół i sukces 25.06.15, 23:39

> Ty chcesz, żebym zwariowała.

o tak ... pragnę tego ... w imię miłości...
    • facettt teras povinnas sex powturzyc. 25.06.15, 23:23
      nie ma jusz zadnego ryzyka.
      • znana.jako.ggigus i kolejny sensowny post 25.06.15, 23:25

• leptosom Re: teras povinnas sex powturzyc. 27.06.15, 09:41
        nie ma jusz zadnego ryzyka.

??? a ryzyko zajścia w ciążę? poród to ryzyko śmierci!
        • facettt aaa... w tym wzgledzie... 27.06.15, 22:43
          leptosom napisał:
          poród to ryzyko śmierci!

aaa... w tym wzgledzie...
          - to zadne ryzyko - to pewnosc.
          kazdy nowo narodzony tez kiedys umrze...
          - po co z gory skazywac czlowieka na smierc ?
    • paco_lopez Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 26.06.15, 09:21
      za jakiś czas rozniesie się , że każesz najpierw robić chłopakom badania i po balu będzie. Zsunęła się ja piórkuje chyba sucha byłaś albo za dużą sobie nabył. No i w ogóle złoty chłopak, że się tak dał po lekarzech ganiać zanim cię w ręce dostał. Prawdziwy skarb. Gumy nie umie porządnie założyć.
    • lled Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 26.06.15, 14:30
      mimo ze sie seksuje bardzo rzadko w otatnich latach, ale gdyby mi panienka wyjechala o testy zanim pojdzie sie do lozka to poprostu bym zrezygnowal z takiej panny. wolal bym udusic sobie recznie kurczaka niz miec w glowie podczas seksu te testy. to jest taki turn off. nawet wiekszy niz panna z dziarami (co jest moim zdaniem obrzydliwe).
      nawet jezeli byli byscie w zwiazku to takie testy na rozkaz sa kompletnym wylaczeniem. a zreszta jak sama napisalas byla to tylko krotka znajomosc lozkowa. wychodzi na to ze ten facet byl widocznie strasznie zdesperowany.
      a co sie mialo przelac? z bykiem spalas?
      • leptosom Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 27.06.15, 09:43
        wolałbym... ...niz miec w glowie podczas seksu te testy

te wszystkie testy w głowie pozwoliłyby ci niemal dowolnie przedłużyć stosunek

• thelma333.3 Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 28.06.15, 17:15
        "to poprostu bym zrezygnowal z takiej panny."
        i bardzo dobrze; zaoszczedzisz dziewczynie niepotrzebnych stresow
        a moze prawiczkiem jestes i nie masz zadnych doswiadczen za soba, ze wiesz ze jestes czysty?
        a nie, przepraszam, Ty pewnie tylko z 'czystymi' spales;
        ta z hotelu jednorazowa tez byla czysta?
        porazka; skad sie tacy ludzie biora to nie wiem; ciemnota
    • facet_on_line Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 26.06.15, 15:14
      i prawidłowo postąpiłaś popieram w 100% po cholerę masz sie narażać na HIVa mało to tego dziadostwa wystarczy ze facet po pijaku bzyknie zarażona osobę bez gumy i problem na całe życie
    • lorelailee Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 26.06.15, 18:51
      hm, ja robilam badania z moim bylym - na poczatku znajomosci jak zamierzalismy ze soba sypiac, i nie uzywac gumek/ albo i uzywac sporadzycznie/ poszlismy oboje, zrobilismy badania, licho nie spi- a oboje nie bylismy cnotliwy przed - ja uwazam ze takie badanie jest wskazane, chociaz jakby to miala byc jednorazowa czy tez przelotna znajomosc to nie chcialsby mi sie fatygowac :) albo juz raczej- wolalabym nie ryzykowac. Dzis tylu ludzi podrozuje, po roznych zakatkach swiata, wielu facetow korzysta z platnego seksu - nawet glupia chlamydie mozna zlapac i okaze sie bedziesz miec powiklania... w Polsce nadal to jakies tabu, ale moim zdaniem nawet bedac w stalym zwiazku mozna sobie raz na jakis czas zafundowac badania - podobno najwiecej kobiet ktore zarazone sa hiv to wierne zony macho z krajow latino - tam facet normalnie ie sypie na prawo i lewo, z ku...mi i innymi pannami, a potem w domu sypia z zona bez kondoma, i - wierna katolicka zona pewnego dnia sie budzi z hiv.
    • minasz Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 27.06.15, 00:40
      hivem nie jest tak latwo sie zarazic w innym razie 90 % populaci bylaby nosicielami :)
    • akle2 Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 27.06.15, 15:50
      A co Ci szkodzi pójść się przebadać? Na Twoim miejscu zrobiłabym też testy wirusowo-wątrobowe i hpv, może rzeczywiście coś Cię zżera i to co innego, niż myślisz.
      • 123chmura123 Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 28.06.15, 00:40
        Na HPV byłam szczepiona Silgardem(wiem, ze nie chroni przed wszystkim ale wystarczy cytologia raz w roku), HBV miałam również szczepienie, HCV mieliśmy wspolnie badania, podobnie kiła i hiv. I tak troche zle napisałam bo miał być z tego powazny zwiazek ale facet okazal sie po prostu dupkiem wiec cale szczescie ze sie badalismy. W poniedzilek pojde raz jeszcze zrobic na HIV ale mielismy testy 4generacji czyli czytalam ze u nich okienko diagnostyczne 20dni wiec spoko. I jeszcze facet sie ociagal uff jak dobrze ze mu zrobilam testy tego akurat jestem pewna. Teraz poznalam faceta narazie sie kolegujemy i powiedzialam o sytuacji to mowi ze dla niego tez zawsze badania to podstawa i bardzo madrze postapilam, a o dupku zapomne he will bot press me :). W kazdym razie uspokoilam sie ze okienko diagnostyczne to tylko 20 dni, a nie pol roku
    • lorelailee Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 27.06.15, 17:17
      dziala_nawalony napisał:

> lorelailee napisała:
      >
      > >, a potem w domu sypia z zona bez kondoma, i - wierna katolicka zon
      > > a pewnego dnia sie budzi z hiv.
      >
      >
      > ..no, a niewiernej wyzwolonej ateistce sperma splywa po udach,za to ja chroni
      > wszechmocny genderyzm i wlasna samoswiadomosc.

niewierna ateistka uzywa kondoma bo jej tego KK nie zabrania- znowu lekcje nie oodrobione widze.
      • dziala_nawalony Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 27.06.15, 22:04
        lorelailee napisała:

> dziala_nawalony napisał:
        >
        > > lorelailee napisała:
        > >
        > > >, a potem w domu sypia z zona bez kondoma, i - wierna katolicka zon
        > > > a pewnego dnia sie budzi z hiv.
        > >
        > >
        > > ..no, a niewiernej wyzwolonej ateistce sperma splywa po udach,za to ja ch
        > roni
        > > wszechmocny genderyzm i wlasna samoswiadomosc.
        >
        > niewierna ateistka uzywa kondoma bo jej tego KK nie zabrania- znowu lekcje nie
        > oodrobione widze.

charmant enfant !!??..ma bonne amie,..et puis,comme on trouve toujours plus de atheese que de raison,otoz odrobione te, ktore sam sobie wybieram, tylko wartosciowe, bzdetami nie zaprzatam sobie glowy.
      • dziala_nawalony Re: boje sie hiv czy to juz paranoja? 27.06.15, 23:06
        lorelailee napisała:

> dziala_nawalony napisał:
        >
        > /.../ i wlasna samoswiadomosc.
        >
        > niewierna ateistka uzywa kondoma bo jej tego KK nie zabrania- znowu lekcje nie
        > oodrobione widze.

masz problem ze zrozumieniem, prostych dwoch slow? te powyzej.. se-la-vi !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka