Dodaj do ulubionych

Nasturalne sposoby na usta

14.08.15, 16:25
aby były pełne i piękne znacie jakieś ? oprócz ostrzykiwania a w ogóle dlaczego to takie niesprawiedliwe,że niektórym natura poskąpiła pięknych ponętnych ust :(
Tylko nie piszcie mi tu ,że Was ten problem nie dotyczy bo doła złapię ;-)
Obserwuj wątek
    • varia1 Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 16:50
      Wujek Gugiel umarł i nic nie powiedzieli :(((
    • coffei.na Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 16:58
      pocieszę cię : mam ponętne duże usta ale idzie to w parze z tyłkiem!
      pomogłam???
    • six_a Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 18:24
      >oprócz ostrzykiwania a
      oszczyco?

>Tylko nie piszcie mi tu ,że Was ten problem nie dotyczy
      prawda jest taka, że problemy opisywane na forumku nawet mogłyby mnie dotyczyć, gdyby choć trochę mnie obchodziły.
      może kiedyś zaczną. nie należy tracić nadziei.
      • obrotowy a jak z wargami ? 14.08.15, 19:56
        - bo niektore maja, a niektore nie.

i tu widze tez niesprawiedliwosc (dziejowa).
    • coffei.na wieeeeeeeeem!!! 14.08.15, 19:02
      nawet teraz to spróbowałam!
      potrzebujesz :
      szklankę
      usta
      powietrze
      względnie...każdy to ma!
      przyłóż szklankę do ust i zasysaj! zasysaaaaaaaaaaj!!
      i co? wyszedł ci glonoladek???
      ty...albo to kutwa na odwrót było..jakoś...hmmm nie da sie :/
      sorry gupi pomys
    • dziala_nawalony Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 19:27
      margarytka.margarytka napisał(a):

> aby były pełne i piękne znacie jakieś ? oprócz ostrzykiwania a w ogóle dlacz
      > ego to takie niesprawiedliwe,że niektórym natura poskąpiła pięknych ponętnych

zdaje sie,ze moj sierzant z wojska musial cos w tej kwestii wiedziec, bo zwykl odpowiadac na wszelkie 'dlaczego,to niesprawiedliwe' jakos w ten sposob> ,..sluchajcie no, iksinski, jak to w zyciu ktos musi miec przeje##ne, no i na ciebie padlo, trudno masz pecha..<
      • taki-sobie-nick Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 20:36
        os w ten sposob>
        > ,..sluchajcie no, iksinski, jak to w zyciu ktos musi miec przeje##ne

No proszę Nawalony, jak się ładnie nauczyłeś wykropkowywać wulgaryzmy. :-P

Nie dotyczy mnie ten problem, dotyczą mnie znacznie poważniejsze. Zamienisz się autorko?
        • dziala_nawalony Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 21:31
          taki-sobie-nick napisała:
          >
          > Nie dotyczy mnie ten problem, dotyczą mnie znacznie poważniejsze. Zamienisz się
          > autorko?

Nikki, mam nadzieje,ze dajesz sobie rade z nimi? ,..moge sie nie martwic?
          • taki-sobie-nick Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 21:36

> Nikki, mam nadzieje,ze dajesz sobie rade z nimi? ,..moge sie nie martwic?

Nie za bardzo. A w niektórych aspektach wręcz wcale. Ale martwienie się nic nie da.
            • dziala_nawalony Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 21:41

>
              > > Nikki, mam nadzieje,ze dajesz sobie rade z nimi? ,..moge sie nie martwi
              > c?
              >
              > Nie za bardzo. A w niektórych aspektach wręcz wcale. Ale martwienie się nic nie
              > da.

hmm, to nie brzmi optymistycznie. Masz teraz kogos bliskiego przy sobie?
              ,.samotnosc w pewnych okolicznosciach jest dodatkowym ciezarem, wiem cos o tym.
              • taki-sobie-nick Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 21:53

>
                > hmm, to nie brzmi optymistycznie. Masz teraz kogos bliskiego przy sobie?

Nawalony, to nie jest teraz. Mam je całe życie. Staram się mieć (i zyskiwać nowe) osoby bliskie, na których mogę się oprzeć i które mnie akceptują - mam kilka, aż jestem z nimi za bardzo zżyta.

Ale takie rzeczy to tylko na priva albo osobiście (plus kamera sterowana zdalnie przez szanowną małżonkę :-P).
                • dziala_nawalony Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 22:08

>
                  > >
                  > > hmm, to nie brzmi optymistycznie. Masz teraz kogos bliskiego przy sobie
                  > ?
                  >
                  > Nawalony, to nie jest teraz. Mam je całe życie. Staram się mieć (i zyskiwać now
                  > e) osoby bliskie, na których mogę się oprzeć i które mnie akceptują - mam kilka
                  > , aż jestem z nimi za bardzo zżyta.

..Nikki kamien z serca mi zdjelas.
                  >
                  > Ale takie rzeczy to tylko na priva albo osobiście (plus kamera sterowana zdalni
                  > e przez szanowną małżonkę :-P).

,.a wiec jestem do dyspozycji,mam mnostwo czasu i ocean cieplych intencji,.,8)
                  po co kamera? to tylko przeszkadza i pozbawia komfortu, w kazdym razie,milo mi
                  bedzie porozmawiac z Toba,..8)
                  • taki-sobie-nick Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 22:13

> po co kamera?

no jak to, żebyśmy w bok nie skoczyli

ja nie mam boku, ale ty masz
                    • dziala_nawalony Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 23:26

>
                      > > po co kamera?
                      >
                      > no jak to, żebyśmy w bok nie skoczyli
                      >
                      > ja nie mam boku, ale ty masz

,..a tak, mam lewy i prawy, a ten ostatni szczegolnie ulubiony, bo na nim spie..8)
    • czoklitka Re: Nasturalne sposoby na usta 14.08.15, 22:40
      Przyprawy i sól powodują ich puchnięcie.
      Swojego czasu widziałam błyszczyki powiększające usta - poszukaj, może jeszcze są jakieś na rynku.
    • wirginia7 Re: Nasturalne sposoby na usta 15.09.15, 22:14
      W Japonii popularny jest takie dziwne narzędzie, który ma powiększać usta. Możesz je znaleźć w googlach. Niestety nie wiem, czy to naprawdę Ci pomoże.
      • martishia7 Re: Nasturalne sposoby na usta 16.09.15, 12:47
        Jeżeli masz na myśli ten przyrząd, o którym myślę, to on nie jest na usta, tylko na zmarszczki mimiczne chyba.
        Były takie błyszczyki kiedyś zawierające te same substancje, które są w ostrych papryczkach. Powodowały lekkie pieczenie i puchnięcie. Obawiam się, że poza medycyną estetyczną nie ma skutecznych recept.
    • piataziuta Re: Nasturalne sposoby na usta 15.09.15, 22:51
      oral
      • piataziuta Re: Nasturalne sposoby na usta 16.09.15, 12:13
        kurde, uśmierciłam wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka