Dodaj do ulubionych

Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:39
Cholera jasna!Wujek,dziany, ginekolog z wlasna praktyka i wspoludzialowiec w
jednej z wiekszych prywatnych przychodni w moim miescie moglby sie bardziej
rzucic. W koncu jestem jego jedyna chrzesniaczka. Mam zal do niego o tak
male wspomozenie mnie na nowej drodze zycia...:(
Obserwuj wątek
    • niuniek6 Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 21.09.04, 14:58
      Najlepiej to od kogos brac.
      A tym co np maja malo to sie wydaje ze jak juz ktos ma kilka razy tyle na reke
      to juz nie ma co z pieniedzmi robic. A to tak nie jest. Moze kiedys sama to
      przezyjesz to zrozumiesz. Ale biedny bogatego nigdy nie zrozumie.
      • Gość: Roksana Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:08
        Oj przestan bo glupoty opowiadasz. Jak stac go na miesieczny wakacyjny wyjazd
        ze swoja czteroosobowa rodzina po wyepkach Pacyfiki, to moglby byc bardziej
        chojny dla mnie, w koncu slub koscielny ma sie z eguly 111 raz. Naprawde,
        liczylam na cos kolo 10-12 tys a dostalam 6.
        • Gość: motxxx Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: 62.233.200.* 21.09.04, 15:12
          6 tyś czy 600 zł?
        • pierozek_monika ale *6000 PLN* ????? 21.09.04, 15:23
          strasznie dużo!
        • niuniek6 No wlasnie. Ludzie pisza ze jak kogos stac.... 21.09.04, 15:24
          Ludzie pisza ze jak kogos stac na wyjazd gdzies to stac go tez na co innego.
          Skad wiesz ze go na te wysepki lekko bylo stac?... jakby go tak bylo lekko stac
          na ten wyjazd na wysepki pacyfiku to by nie pojechal na te wysepki tylko
          dolozycl troszke i w jakies jescze lepsze miejsce pojechal.
        • Gość: obierzyna ja uwazam ze powinien ci kupic co najmniej auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:29
          • Gość: Roksana Re: ja uwazam ze powinien ci kupic co najmniej au IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:31
            Bez przesady. ale powiedzialam mu, przed cala uroczystoscia ile mnie to
            wszystko wynioslo. mialam nadzieje, ze z jego podarunku 3/4 kosztow organizacji
            wesela i slubu mi sie zwroci.
            • istota_rzeczy Re: ja uwazam ze powinien ci kupic co najmniej au 22.09.04, 10:06
              po co wyprawialas wesele?zeby teraz do konca zycia ubolewac ile ono kosztowalo?
              nikt ci nie powiedzial ze z prezentow NIGDY ci sie nie zwroci? naiwne to twoje
              myslenie...
              • Gość: ;-) ;-) ;-) Re: ja uwazam ze powinien ci kupic co najmniej au IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.09.04, 21:05
                ale ty materialistką jesteś . Umiesz liczyć ? To licz na siebie .
            • Gość: annak Re: ja uwazam ze powinien ci kupic co najmniej au IP: *.its.waw.pl 27.09.04, 11:33
              jesli wypawiając wesele sądzisz, że powinnas dosatć tyle żeby się zwrócił to
              trzeba zaprosić tylko nadzaną rodzinke. a 6 tys. od chestnego do i tak za dużo.
              podziekuj za tyle. a to, że liczyłąs na więcej, t tówj problem. niektórzy przez
              całe życie licza, że wygrają w totka... i do kogo mają mieć pretensję? też do
              chestnego? w głowie ci się przewróciło.
          • jantoni.jajcorz Oczywiście!!! 24.09.04, 16:30
            Minimum Jaguara:)))
        • sunday CHojny...? Chyba chojrak... 21.09.04, 16:10
          > to moglby byc bardziej chojny dla mnie,

Żart wymyśliłaś sobie przedni, ale nawet w żartach ortografia obowiązuje... :)
          • Gość: Roksana Re: CHojny...? Chyba chojrak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:14
            A Ty jesteś małostkowa i wcale sobie tego nie wymyśliłam!
            • maretina Re: CHojny...? Chyba chojrak... 21.09.04, 17:07
              powiem krociutko: jestes bardziej pierdolnieta niz renata beger. zarob sobie
              kase. pomylilas chrzestnego ze sponsorem.
              • Gość: eliza Re: CHojny...? Chyba chojrak... IP: *.rene.com.pl 21.09.04, 17:35
                nie ona nie mówi chrzestny tylko chrzesny...
          • inezja21 Re: Łódź chojny. 21.09.04, 17:38
            Jest taka dzielnica w Łodzi - Chojny.Może to się tam odbyło:):)
        • a444 Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 22.09.04, 08:06
          Na Twoim miejscu głęboko bym się zastanowiła nad sobą.
        • Gość: marzena Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 16:13
          jak bym dostała od kogoś 6 tysięcy to bym sie w dupe pietami klepała.
    • Gość: obierzyna skad mial wiedziec, kiedy cie trzymal do chrztu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:11
      ze wyrosniesz na taką idiotke? wstyd mu pewnie teraz to i sie nie wysila.
      • Gość: Roksana Re: skad mial wiedziec, kiedy cie trzymal do chrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:17
        Sama jestes idiotka, ze tak latwo mnie oceniasz.
        • Gość: obierzyna Re: skad mial wiedziec, kiedy cie trzymal do chrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:22
          no, niestety, caly czas brniesz we wlasnej glupocie. czy doprawdy nie widzisz
          niczego stosownego zakladajac taki watek?
    • devil1981 Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 21.09.04, 15:12
      Buahahha! Ale roszczenia! Zarób sobie sama...Nie miał obowiązku Ci dawać nawet
      tylu.
      • Gość: Roksana Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:15
        Gdyby byl biedny jak mysz koscielna to moglby mi dac paczke landrynek. ale on
        ma forse, wiec moglby by miec wiekszy gest. Ja na jego miejscu bylabym bardziej
        chojna.
        • Gość: Kasia Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:25
          Akurat!
        • Gość: Justa Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:57
          Według mnie pomyliłaś własny ślub z pracą zarobkową. Wesele to okazja, by
          wspólnie z najbliższymi dzielić się tym, że ktoś jest szczęśliwy i zaczyna nowe
          życie. Po Twoim stosunku widać,że nie za bardzo cenisz sobie towarzystwo
          życzliwych ludzi- raczej traktujesz ich jak sponsorów (jak określił to jeden z
          przedmówców). Jesteś puściutka jak piłeczka, współczuję szczerze. I jeszcze
          wpadłaś z tym na forum- żałosne tak się przyznawać do własnych upośledzeń.
    • sweetytweety Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 21.09.04, 15:18
      A ja nic o chrzestnego nie dostalam :)
    • eskim0ska Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 21.09.04, 15:18
      To co jest zdobywane wlasna praca ... jest bardziej szanowane. I nie rozumiem..
      bralas slub tylko dla prezentow?
      • Gość: Roksana Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:22
        Slub bralam z milosci, a chrzestnemu powiedzialam ile mnie wynioslo wesele i
        slub, jeszcze przed uroczystoscia. Liczylam na jego dobre serce, mialam
        nadzieje, ze chociarz 3/4 mi sie zwroci z jego prezentu.
    • Gość: Roksana Chrzestnego, sorry za blad. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:19
    • Gość: Kasia Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:26
      Żal mi Ciebie! Po prostu żal...
    • Gość: marta uparta Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: 217.153.168.* 21.09.04, 15:27
      Ja tez wolalabym przehulac kase na wysepkach Pacyfiku, niz dawac darmozjadom.
      Przynajmniej wiem, ze to ja przehulalam.
      • Gość: Roksana Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:29
        Bo jestes sknera, wspolczuje twoim chrzesniaka , jesli masz. pewnie ciocia
        kupila nudna ksiazke za 40 zl z okazji komunii, to jest zalosne!
        • Gość: Kasia Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:35
          A uważasz, że co nalezy kupić z okazji komunii? Jezu!!!! W życiu nie czytałam
          głupszych, bardziej egoistycznych i dziecinnych wypowiedzi niż Twoje! Masz może
          jeszcze jakiś argument za tym, że należało Ci się 10 - 12 tys złotych z okazji
          ślubu?
          Bo tak naprawdę to nic, absolutnie NIC Ci się nie należy tylko dlatego, że
          jesteś! To, że ludzie obdarowują się prezentami jest wyłącznie ich dobrą wolą a
          nie obowiązkiem. Postu tak pustej dziewuchy dawno nie czytałam!
        • Gość: eliza Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.rene.com.pl 21.09.04, 17:38
          dziewczyno naucz się poprawnej polszczyzny
          chrzesny
          chrzesniaką
          itd.
        • Gość: mala Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 16:00
          chora materialistka z ciebie...chrzestny ma bo...SOBIE ZAROBIL!!!! Idz do pracy
          i zarabiaj a nie zeruj na kims ty pasozycie!!!! Twoj slub to ty płacisz i
          pokrywasz koszty!!!!
    • Gość: eliza Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.ct.com.pl 21.09.04, 15:30
      Jestes żałosna, nie cierpię takich osób, które myślą że każdy kto ma pieniądze
      powiniem utrzymywac conajmniej połowe tego świata. Owszem miło jest się dzielic
      z innymi i twój wujek jak sama napisałas ma z kim, ma swoją rodzinę prawda?
      Uważam że nie masz wstydu i honoru, jeżeli nie widzisz nic niestosownego w
      swoich żalach. Najlepiej tylko brać od innych, to naprawde żenujące...
      • Gość: Roksana Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:35
        Wiesz, jestes bezczelna, nie znasz mnie, a oceniasz. Jakbym ja miala takie
        pieniadze jakimi dysponuje moj chrzestny to napewno w analogicznej sytuacjji
        wiecej bym sypnela mlodej parze na sam poczatek nowego zycia.
        • Gość: eliza Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.ct.com.pl 21.09.04, 15:41
          Mysle, że ty jestes bardziej bezczelna zgłaszając pretensje do nie swoich
          pieniędzy. Zresztą po tym co napisałas pewne cechy twojej osobowosci sa jasne:)
        • Gość: wkurzony Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.man.polbox.pl 24.09.04, 11:58
          dlaczego nie dop....sz się do swoich rodziców, tesciów itd. to oni i wy młodzi
          powinniście przejąć finansową stronę tego przedsięwziecia! NO kuran ale
          roszczenia ma ta gówniara! przecież te 6 tys. to kupa kasy! dlaczego ten facet
          ma ci cokolwiek sponsorować, dlaczego?? on nic nie musi i ciesz się , ze
          takiemu dnu w ogóle cos dał!
    • Gość: maja Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.devs.futuro.pl 21.09.04, 15:31
      a moze ma kase dla siebie i najblizszej rodziny (zona , dzieci) a nie dla rozwydrzonych
      zachlannych panien, moze cie po prostu nie lubi, albo poznal sie na tobie ze nie on a jego kasa
      sie dla ciebie liczy, wcale sie mu nie dziwie, ja tez wole wydawac kase na siebie i meza niz na
      ludzi wokolo,
    • Gość: eliza nie stać cie na wesele? przyjęcie! IP: *.ct.com.pl 21.09.04, 15:37
      Oczekiwałaś, że wujek wyprawi ci wesele? Śmiechu warte... Jeśli kogoś nie stac
      na wesele to zawsze może zrobic przyjęcie weselne.
      • Gość: Roksana Re: nie stać cie na wesele? przyjęcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:43
        Bylo mnie stac na wesele, to znaczy bylo Nas stac(maz), bo samej nie. co nie
        zmienia faktu, ze jestem rozgoryzona postawa wujka. A taki byl calusny na
        weselu, kochany wujo....jakbym wiedziala, ze mi tak malo da, to bym specjalnie
        nie zamawiala jego ulubionych zimnych nozek (glownie na golonce) tylko bym
        zlecila aby zimne nozki zrobili z jakis charapeci, ktore byly potrzebne na
        wywar rosolowy.
        • Gość: Organika Re: nie stać cie na wesele? przyjęcie! IP: 194.146.248.* 21.09.04, 20:47
          >jakbym wiedziala, ze mi tak malo da<

O rany julek!!!
          6000 zł. to jest MAŁO?
          Nawet na kogos bardzo dobrze zarabiającego to jest bardzo dużo. Dał ci duzo
          więcej niż daje się przeciętnie, dlatego dał aż tak dużo że albo cię lubi albo
          uznał, że tyle powinien.
          A ty zamiast to docenic to jeszcze narzekasz?
    • Gość: go Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.cs.vu.nl 21.09.04, 15:43
      ty to na serio?
      • Gość: go Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.cs.vu.nl 21.09.04, 15:44
        acha, przeczytalam wlasnie post o nozkach i juz wiem, ze nie..
        • Gość: aga people!obudźcie się IP: 217.153.60.* 21.09.04, 15:48
          people!
          przeciez dziewczyna (?) żarty sobie urządza; po pierwszym zdaniu się
          zorientowałam. Prowokator/ka!
          • Gość: Kasia Re: people!obudźcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:49
            A le przynajmniej jej można nawciskać z czystym sumieniem :))))))))
            • Gość: aga Re: people!obudźcie się IP: 217.153.60.* 21.09.04, 15:51
              chyba że tak...
              ale moze lepiej nie reagować, albo napisać że rzeczywiście mało jej wujek dał...
              • Gość: Kasia Re: people!obudźcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:57
                Tak między nami mówiąc to faktycznie wujek się nie popisał! Tak olać chrzestną
                córkę! W końcu chrzestnego wybiera się po to aby utrzymywał dziecko co nie?
                Ależ cham z niego!
            • eskim0ska Re: people!obudźcie się 21.09.04, 15:54
              Myslisz ze nie ma glupich ludzi? :->
              • Gość: aga Re: people!obudźcie się i do Roksany! IP: 217.153.60.* 21.09.04, 15:57
                Wiem że są
                ale jestem pewna ze to prowokacja.

Roksana powiedz że żartujesz!!!
                • Gość: Roksana Re: people!obudźcie się i do Roksany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:01
                  Wcale nie żartuję! Jestem wściekła na tego sknerę i na Was, bo mnie nie
                  rozumiecie!
                  • Gość: aga Re: people!obudźcie się i do Roksany! IP: 217.153.60.* 21.09.04, 16:03
                    Ja Cię doskonale rozumiem, biedactwo.
                    Też mi sie niestety wesele nie zwróciło...chlip, chlip!
              • Gość: Kasia Re: people!obudźcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:58
                To nie jest głupota! To jest piramidalna głupota, większa niż ustawa
                przewiduje! Jeśli to prawda to współczuję wujciowi!
          • Gość: Anusia nóżki IP: 217.153.18.* 21.09.04, 16:05
            ale tekst o nozkach byl boski:-))
    • Gość: aga trele morele IP: 217.153.60.* 21.09.04, 16:08
      • Gość: Roksana Re: trele morele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:12
        A już myśloałam, że chociaż Ty mnie rozumiesz! Sama jesteś trele morele!
    • sunday Pomóżmy Roksanie! Zróbmy jej zrzutkę! 21.09.04, 16:44
      Niech zwrócą się jej koszty wesela! Niech też pojedzie na "wysepki Pacyfiku",
      jak jej "dziany wujek, ginekolog, współudziałowiec", który nie umiał się znaleźć!

Tylko... co będziemy zrzucali Roksanie?
      • Gość: Kasia Re: Pomóżmy Roksanie! Zróbmy jej zrzutkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:55
        Proponuję zacząc od tych nóżek w galarecie. KIażdy kupuje jedną nogę wieprzową
        i wysyła w paczce. Tylko adres jest potrzebny!
        • sunday Re: Pomóżmy Roksanie! Zróbmy jej zrzutkę! 21.09.04, 16:58
          > Proponuję zacząc od tych nóżek w galarecie. KIażdy kupuje jedną nogę
          > wieprzową i wysyła w paczce. Tylko adres jest potrzebny!

Doskonały pomysł. Ja wyślę dwa wiadra galarety,
          żeby miała do czego wrzucać nogi z Waszych paczek.
          • Gość: Kasia Re: Pomóżmy Roksanie! Zróbmy jej zrzutkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:58
            A jak się jej zetnie po drodze?
            • glonik Re: Pomóżmy Roksanie! Zróbmy jej zrzutkę! 21.09.04, 17:05
              Gość portalu: Kasia napisał(a):

> A jak się jej zetnie po drodze?

Już jej się ścięło. W mózgu. A ścięte białko, wiadomo, nie pracuje, oj nie...
            • sunday to tylko 100 słoiczków... 21.09.04, 17:05
              Gość portalu: Kasia napisał(a):

> A jak się jej zetnie po drodze?

Nuuu, galareta chyba powinna być nieco ścięta...? To będzie tak ze 100 słoiczków:
              www.zmkrotoszyn.pl/produkty/optymal/ojpg32.jpg
              No dobrze, napełnię jej te dwa wiadra... i co ja potem zrobie z tyloma pustymi
              słoiczkami!? Może je też wysłać Roksanie, w osobnej paczce? Ale myć już ich nie
              będę, co to, to nie!
    • Gość: Kasia Roksana dawaj adres to Cię wspomożemy! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:55
      • Gość: mimi Tylko tyle? IP: *.echostar.pl 21.09.04, 17:11
        Roksana, oczekiwalas 12 tys? Cienka jestes co to jest dzisiaj 12 tys co bys z tym zrobila, ja tyle
        dostaje na imieniny.
    • ruda_szczurka Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 21.09.04, 17:09
      Gość portalu: Roksana napisał(a):

> Cholera jasna!Wujek,dziany, ginekolog z wlasna praktyka i wspoludzialowiec w
      > jednej z wiekszych prywatnych przychodni w moim miescie moglby sie bardziej
      > rzucic. W koncu jestem jego jedyna chrzesniaczka. Mam zal do niego o tak
      > male wspomozenie mnie na nowej drodze zycia...:(

Moze jak drugi raz wyjdziesz za maz to da więcej! ;)
      • Gość: baba Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.acn.waw.pl 21.09.04, 18:11

To jest straszne.
        Bogaci w ogole z natury sa skapi.
        Przeciez mlode malzenstwo potrzebuje nie tylko na wesele, ale i jakis
        przyzwoity dom powinno dostac, a jak ma to dobry samochod.
        Naprawde Twoi rodzice nie popisali sie wybierajac sknere :-(
    • Gość: ANIA DEBILKO ROKSANO !!!!!!!!!!!! IP: *.aine.pl 21.09.04, 19:20
      Szkoda, że nie masz chrzestnego psychiatry. Wtedy może opłaciłby Ci darmowe
      leczenie resztek Twojego mózgu.
    • listek_a Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 21.09.04, 21:06
      To tylko o to chodzilo? Zeby przyszedl na wesele dac kase? oj nieladnie!
    • listek_a Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 21.09.04, 21:08
      Własnie przeczytalam ile on Ci dal!! Czy Tobie na glowe padlo????????????????
      Niektorzy rok musza pracowac zeby miec to co ty w jeden wieczor dostalas!!
    • Gość: Stanislaw Zawadzki Co za plytki i glupi babsztyl ktory za maz wyszedl IP: *.gazeta.pl / *.org 22.09.04, 01:45
      w celu zdobycia prezetow.

A moze lepiej sie pocieszyc ze on przyszedl na slub zeby z toba przezyc tak
      wazny dla ciebie dzien?

Wstydz sie kobieto!
    • Gość: Mikołaj Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:02
      Jak Cie nie potraficie zarobić na "nową drogę zycia" to trzeba bylo nie brac
      ślubu. A nie rozgladać się za sponsorami. Obciach!!!
    • losiu4 Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 22.09.04, 07:18
      i tak dał za dużo :) a w ogóle to wszystkiego najlepszego na nowej drodze
      zycia :)

Pozdrawiam

Losiu
      • reniatoja Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 22.09.04, 09:04
        I tak za duzo? Dostac 1500 € to za duzo? To GRUBO za duzo, facet mial
        niewiarygodny gest moim zdaniem. W zycziu nie dostałąm od nikogo takiego
        prezentu i nawet nie wiem, czy przyjęłabym, gdyby ktoś chciał mi dać. Nieee,
        ten wątek to jakiś żart. Niesmaczny żart.
        • losiu4 Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 22.09.04, 10:02
          reniatoja napisała:

> Nieee, ten wątek to jakiś żart. Niesmaczny żart.

też mi się wydaje, ze żart, ale czy niesmaczny? Może... chociaz z drugiej
          strony patrząc.. mam w dalszej rodzinie osóbkę (też płci żeńskiej) która
          podobnie się zachowuje, więc nic mnie juz nie dziwi

Pozdrawiam

Losiu
    • reniatoja Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( 22.09.04, 07:49
      Nie moge uwierzyc, ze ktos napisal to na serio. Wyliczac chrzestnemu ile
      wynosilo wesele? Oczekiwac, ze bedzie finansowal 3/4 tego? OCzekiwac tyle, a
      costec tyle i miec zal? Kurde, mogl ci obrus kupic, albo zelazko i co wtedy byz
      zrobila? Mam nadzieje, ze to zart, bo jak nie, to jestes niewiarygodną idiotka
      bez zadnej godnosci. Po prostu brakuje mi slow, bo mozna miec jakis tam zal,
      czuc sie zawiedzonym, ale pisac o tym na forum, zakladac z gory ile mi sie
      nalezy na prezent tylko za to, ze jestem jakas pieprzona chrześniaczka?
      Kobieto, zastanow sie nad swoja postawa w zyciu.

P.S. Co Ty dalas komukolwiek?
      • Gość: EG Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:48
        Też mi się wydaje, że wątek Roksany to "podpucha". Doświadczenie uczy jednak,
        że często życie przerasta kabaret więc niewykluczone, że ten prymityw jest
        autentyczny!
      • Gość: Roksana Ty zaklamana falszywa babo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:11
        Jestes zaklamana na maxa lub bylas chwilowo niepoczytalna jak pisalas o tym, ze
        nigdy bys nie wziela 6 tys pln lub 1, 5 tys Euro. Co z was za ludzie? Wszyscy
        po mnie jezdza, tacy jestescie bez skazy??? Wszyscy uczciwi, skromni, szkoda
        tylko, ze nasze panstwo wyglada tak a, a nie inaczej, wiec nie pierdzielcie
        glupot mi tu.
        • reniatoja Re: Ty zaklamana falszywa babo!!! 24.09.04, 22:18
          Gość portalu: Roksana napisał(a):

> Jestes zaklamana na maxa lub bylas chwilowo niepoczytalna jak pisalas o tym,
          ze
          >
          > nigdy bys nie wziela 6 tys pln lub 1, 5 tys Euro.

Ponieważ jestes wobec mnie bardzo niegrzeczna, ja również nie zamierzam sie z
          toba certolic. Zatem po pierwsze naucz się czytc. Nigdzie nie napisłam, że
          nigdy nie wziełabym takiej sumy. Napisałam, że >NIE WIEM< CZY BYM >PRZYJĘŁA<
          taki prezent. Otóz mam zwyczaj przyjmowac prezenty, a nie brac, a po drugie,
          choć może nie mieści się to w twojej główce pełnej siana, ale normalni ludzie
          przymując coś od kogoś chcą kiedyś w przyszłosci zrewanżować się za czyjąs
          hojnosć mniej więcej podobnym podarunkiem. JAko, że nie stac mnie na robienie
          komukolwiek takich prezentów, również nie oczekuje, że ktokolwiek ędzie dla
          mnie aż tak szczodry i nie wiem też, czy miałabym ochote przyjmowac na siebie
          taki dług wdzięczności. Dotarło do twojej tępej pały co mówie? JAk nie, to
          przeczytaj jeszcze kilka razy, zanim znowu otworzysz japę. W ogóle zastanawiaj
          się w zyciu co mówisz i jak się zachowujesz.

Co z was za ludzie? Wszyscy
          >
          > po mnie jezdza, tacy jestescie bez skazy???

Nikt nie jest bez skazy, ale ty prezentujesz wyjatkowo odrażającą postawę
          życiową.

> Wszyscy uczciwi, skromni, szkoda
          > tylko, ze nasze panstwo wyglada tak a, a nie inaczej, wiec nie pierdzielcie
          > glupot mi tu.

Pierdzielisz to ty nam tu. Nie mam pojecia po co w to wszystko mieszasz
          państwo, głupia jesteś i ograniczona i tyle.
    • Gość: kuku Re: Dostalam malo od chrzesnego z okazji slubu:( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 08:56
      może Cię nie lubi, bo jesteś od małego rozpuszczona jak dziadowski bicz, skoro
      masz takie podejście do sprawy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka