zabolek27 23.09.04, 13:47 witam na forum:0 Mam pytanko jak najlepiej i lakim sposobem moge obliczyc sobie ten jeden dzien najbardziej plodny? Z gory dziekuje Zabolek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listek_a Re: Metoda naturalna 23.09.04, 14:32 Nie wiem, nie próbuję... życzę powodzenia, ale szanse na liczne potomstwo wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Metoda naturalna 23.09.04, 15:29 musisz dokładnie wiedzieć, kiedy masz owulację. Jeżeli mierzysz temp. codziennie, to najbardziej płodne dni powinny być Przed samym jej skokiem i pierwszy dzień podwyzszonej temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Metoda naturalna IP: *.aine.pl 23.09.04, 15:36 najbardziej płodne dni powinny być Przed samym jej skokiem i > pierwszy dzień podwyzszonej temperatury. hi hi hi... czyli w chwili jak to stwierdzisz to już nie jesteś najbardziej płodna.... bo to było WCZORAJ :-)))) Metody naturalne to najlepsza droga do wpadki. Pozdrawiam i zyczę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: Metoda naturalna 23.09.04, 15:40 skoro dziewczyna szuka najbardziej plodnego dnia, to moze chce zostac mamusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Metoda naturalna 23.09.04, 15:41 Nie nie- skacze temperatura i masz dzień bardzo płodny :) Ja stosuję tą metodę z powodzeniem 4 lata :) A moi znajomi dużo dłużej. Trzeba się trochę na tym poznać, żeby stosować :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś