Dodaj do ulubionych

Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowczyni?

27.09.04, 19:56
Co byscie polecily ? :)))
Obserwuj wątek
    • tralalumpek Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 27.09.04, 20:00
      porsche
      male zgrabne niskie szybkie
      • charlie_x Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 27.09.04, 23:21
        tralalumpek napisała:

> porsche
        > male zgrabne niskie szybkie
        >
        _______

..mała rakieta dla 'małych' dziewczynek.W sam raz jak na
        początek...8)
        • tralalumpek Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 27.09.04, 23:23
          charlie_x napisał:

>
          >

>
          > ..mała rakieta dla 'małych' dziewczynek.W sam raz jak na
          > początek...8)
          >
          >

oczywiscie ze tak charlie, ogladala ostatnio zdjecia porsze po wypadku, to
          naprawde bezpieczne auto
          • charlie_x Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 27.09.04, 23:35
            tralalumpek napisała:
            > >
            > >
            >
            >
            > oczywiscie ze tak charlie, ogladala ostatnio zdjecia porsze po wypadku, to
            > naprawde bezpieczne auto
            ________

..to tak, bo mają skorupową budowę całego nadowzia z jakiegoś
            specjalnego włókna węglowego.Ja raczej myślałem o finansowym aspekcie..,bo ceny
            faktycznie- jak na polskie warunki są naprawdę iście kosmiczne.pozdrawiam.
    • Gość: Calvin Klein Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 20:06
      heh polecam taczke dwókołową :) przynajmniej nie bedziesz sie chwiała:) ...i
      ma miejsce na zakupy:)
    • boski.zawodowiec Ferrari Enzo polecam doskonałe do nauki jazdy 27.09.04, 20:07

• inezja21 Re: Ferrari Enzo polecam doskonałe do nauki jazdy 27.09.04, 20:10
        toyota yaris
        • Gość: pokrybala Re: Ferrari Enzo polecam doskonałe do nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:12
          Toyota OK, ale jeżeli kierowca jest początkujący, to przydałoby sie coś
          bezpieczniejszego. Proponuję małą toyote RAV
          • balbinia co wy tacy cyniczni..? 27.09.04, 20:18
            To moze dodam dla sprostowania: sredniej klasy, uzywane, male, niezbyt drogie.
            Szukam czegos na start, nieskomplikowanego i aby manewr parkowania nie zajmowal
            mi 10 minut. Za podanie srednich cen i kosztow z jakimi mozna liczyc bede
            wdzieczna.
            • serta :) 27.09.04, 20:31
              aaa ... bo oni tak zawsze :)
              to moze zwykle punto? ewentualnie mniejsze seicento? - zaraz Panowie sie
              odezwa,ze FIAT,to nie samochod,ale jestem zdania,ze dla kobiety,zwlaszcza na
              dzien dobry,to nie jest glupi pomysl.
            • Gość: chicarica Re: co wy tacy cyniczni..? IP: *.softlab.gda.pl 27.09.04, 20:41
              Ja mam używaną fiestę, jeżdżę od 2 miesięcy i sobie chwalę.
              • Gość: Aga Re: co wy tacy cyniczni..? IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 22:57
                A VW Polo? Też taki nieduży, zgrabny, kobiecy (jesli tak można nazwać
                samochód), w sam raz do miasta. Ale niestety nie wiem jak koszty :(
                • serta :) 27.09.04, 23:26
                  5-6 letni na pewno kupi mieszczac sie w 20 000 (polo)
            • Gość: Kolega Re: co wy tacy cyniczni..? IP: 194.246.107.* 28.09.04, 09:37
              Samochód klasy średniej to np. Ford Mondeo, ale chyba nie o taki wóz Ci
              chodziło.

Bardzo kobiecy samochód i bardzo fajny to Renault Clio II z silnikiem 1.2. Mało
              pali, cichy, dynamiczny, łatwy w manewrowaniu, świetny na jazdę po mieście, a w
              trasie też się świetnie sprawuje. Polecam.
    • remo29 Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 28.09.04, 00:58
      Dla początkującej kierowniczki polecam "Christine":
      www.fast-rewind.com/christine.htm :)
    • Gość: listek_a Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 07:19
      Ford Ka!!! Moje marzenie! Taki fajniutki ma ksztalt:))
      • manra Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 28.09.04, 09:16
        Mam fordziKA i mimo, że ma sporo zalet - części są koszmarnie drogie... a mój
        jest używany (ma już 7 lat...) więc potrzebuje napraw co jakiś czas. Śliczny,
        ale raczej drogi w utrzymaniu. Polecam jeśli nie narzekasz na brak środków :)
    • Gość: rene duże i bezpieczne auto IP: 212.160.172.* 28.09.04, 09:38
      Ja tam nienawidzę małych autek.
      Samochód powinien być bezpieczny, duży (a przynajmniej średni do jazdy
      miejskiej) i mieć mocny silnik (niekoniecznie do wyścigów, tylko sprawnego
      ruszania, wyprzedzania). Tylko w takim aucie można poczuć się pewnie i
      bezpiecznie.
      • Gość: Lekito Re: duże i bezpieczne auto IP: 62.181.160.* 28.09.04, 09:54
        Fiat 126p.
        • Gość: rene Re: duże i bezpieczne auto IP: 212.160.172.* 28.09.04, 12:59
          w sam raz dla kogoś, kto chce się szybko przesiąść na wózek inwalidzki...
    • niedzwiedzica_sousie Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 28.09.04, 09:58
      ja jestem wyznawczynią golfa, w każdej cenie kupisz (3.000-80.000), zależy
      jaki :))))
      choć gdybym miała nieograniczone możliwości finansowe wybrałabym pewnie to co
      prałat J. :)))
      • aureliana Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 28.09.04, 13:06
        eee, a mnie sie marzy chociazby nowa mikra...sliczne toto.
        chociaz nie wzgardzilabym nawet maluszkiem, ale kto by mi cokolwiek do
        prowadzenia oprocz roweru sprzedal..;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka