balbinia 27.09.04, 19:56 Co byscie polecily ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 27.09.04, 20:00 porsche male zgrabne niskie szybkie Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 27.09.04, 23:21 tralalumpek napisała: > porsche > male zgrabne niskie szybkie > _______ ..mała rakieta dla 'małych' dziewczynek.W sam raz jak na początek...8) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 27.09.04, 23:23 charlie_x napisał: > > > > ..mała rakieta dla 'małych' dziewczynek.W sam raz jak na > początek...8) > > oczywiscie ze tak charlie, ogladala ostatnio zdjecia porsze po wypadku, to naprawde bezpieczne auto Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 27.09.04, 23:35 tralalumpek napisała: > > > > > > > oczywiscie ze tak charlie, ogladala ostatnio zdjecia porsze po wypadku, to > naprawde bezpieczne auto ________ ..to tak, bo mają skorupową budowę całego nadowzia z jakiegoś specjalnego włókna węglowego.Ja raczej myślałem o finansowym aspekcie..,bo ceny faktycznie- jak na polskie warunki są naprawdę iście kosmiczne.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 20:06 heh polecam taczke dwókołową :) przynajmniej nie bedziesz sie chwiała:) ...i ma miejsce na zakupy:) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Ferrari Enzo polecam doskonałe do nauki jazdy 27.09.04, 20:10 toyota yaris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: Ferrari Enzo polecam doskonałe do nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:12 Toyota OK, ale jeżeli kierowca jest początkujący, to przydałoby sie coś bezpieczniejszego. Proponuję małą toyote RAV Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia co wy tacy cyniczni..? 27.09.04, 20:18 To moze dodam dla sprostowania: sredniej klasy, uzywane, male, niezbyt drogie. Szukam czegos na start, nieskomplikowanego i aby manewr parkowania nie zajmowal mi 10 minut. Za podanie srednich cen i kosztow z jakimi mozna liczyc bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 27.09.04, 20:31 aaa ... bo oni tak zawsze :) to moze zwykle punto? ewentualnie mniejsze seicento? - zaraz Panowie sie odezwa,ze FIAT,to nie samochod,ale jestem zdania,ze dla kobiety,zwlaszcza na dzien dobry,to nie jest glupi pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: co wy tacy cyniczni..? IP: *.softlab.gda.pl 27.09.04, 20:41 Ja mam używaną fiestę, jeżdżę od 2 miesięcy i sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: co wy tacy cyniczni..? IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 22:57 A VW Polo? Też taki nieduży, zgrabny, kobiecy (jesli tak można nazwać samochód), w sam raz do miasta. Ale niestety nie wiem jak koszty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: co wy tacy cyniczni..? IP: 194.246.107.* 28.09.04, 09:37 Samochód klasy średniej to np. Ford Mondeo, ale chyba nie o taki wóz Ci chodziło. Bardzo kobiecy samochód i bardzo fajny to Renault Clio II z silnikiem 1.2. Mało pali, cichy, dynamiczny, łatwy w manewrowaniu, świetny na jazdę po mieście, a w trasie też się świetnie sprawuje. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 28.09.04, 00:58 Dla początkującej kierowniczki polecam "Christine": www.fast-rewind.com/christine.htm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 07:19 Ford Ka!!! Moje marzenie! Taki fajniutki ma ksztalt:)) Odpowiedz Link Zgłoś
manra Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 28.09.04, 09:16 Mam fordziKA i mimo, że ma sporo zalet - części są koszmarnie drogie... a mój jest używany (ma już 7 lat...) więc potrzebuje napraw co jakiś czas. Śliczny, ale raczej drogi w utrzymaniu. Polecam jeśli nie narzekasz na brak środków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene duże i bezpieczne auto IP: 212.160.172.* 28.09.04, 09:38 Ja tam nienawidzę małych autek. Samochód powinien być bezpieczny, duży (a przynajmniej średni do jazdy miejskiej) i mieć mocny silnik (niekoniecznie do wyścigów, tylko sprawnego ruszania, wyprzedzania). Tylko w takim aucie można poczuć się pewnie i bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: duże i bezpieczne auto IP: 62.181.160.* 28.09.04, 09:54 Fiat 126p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: duże i bezpieczne auto IP: 212.160.172.* 28.09.04, 12:59 w sam raz dla kogoś, kto chce się szybko przesiąść na wózek inwalidzki... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 28.09.04, 09:58 ja jestem wyznawczynią golfa, w każdej cenie kupisz (3.000-80.000), zależy jaki :)))) choć gdybym miała nieograniczone możliwości finansowe wybrałabym pewnie to co prałat J. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Fajne zgrabne autko dla poczatkujacej kierowc 28.09.04, 13:06 eee, a mnie sie marzy chociazby nowa mikra...sliczne toto. chociaz nie wzgardzilabym nawet maluszkiem, ale kto by mi cokolwiek do prowadzenia oprocz roweru sprzedal..;( Odpowiedz Link Zgłoś