Dodaj do ulubionych

szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach:

05.10.04, 12:51
Wiek- 20-25 lat
Wzrost- 165-175
Waga- 45-60kg.
Oczy- Niebieskie
Włosy- Blond
Długosc włosow- do ramion
Figura- Typ modelki lub taka w sam raz
Biodra- srednie byle nie za duze
Piersi- B-C
Nogi- smukłe , długie i bez celulitu
Szyja- długa
Wyszkształecnie- Wyzsze
Wykonywany zawod-Stanowiska kierownicze lub dyrektor firmy , ew. studentka
Charakter- Ciepła miła w domu a poza domem niedostepna oraz egoistka
Sex- uwielbiajaca wszystkie pozycje, seks analny, po hiszpansku,
po francusku, seks w trojke wraz z inna kobietą.
Gotowanie- Nie potrafiaca
Sprzatanie- Lubiaca czystosc
Pranie- Potrafiaca
Zaintersowania- Kochajaca wycieczki po najlepszych kurortach oraz
osrodkach wypoczynkowych na swiecie i potrafiaca na to sama
zarobic, motoryzacja, moda, uduchowiona ale nie do przesady
,pieniadze.
Nie Lubiaca- Podrywaczy, Turkow, Czarnych, Arabow, Zazdrosnikow, Dresiarzy
,Gejow,Taniego szpanu, złotych naszyjnikow, Zonatych,

O mnie
Wzrost- 194cm
Waga- 99kg
Oczy- Niebieskie
Włosy- Ciemne
Sylwetka- Przecietna budowa ciała
Charakter- xxxxxxxx
Zainteresowania- xxxxxxxx
Gotowanie- Nie lubie
Sprzatanie- Nie lubie ale pilnuje porzadku
Pranie- Nie prałem nigdy

czekam na foto oferty
Obserwuj wątek
    • maretina Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 12:54
      ojejku, ale jakas dziewczyna bedzie "szczesliwa":D
      • facetciacho to mozesz byc ty! 05.10.04, 12:56
        • maretina Re: to mozesz byc ty! 05.10.04, 12:57
          bron boze. meza juz mam;) jest super zatem na zmiane sie nie decyduje;)
          • facetciacho Re: to mozesz byc ty! 05.10.04, 12:58
            Zapomniałem dodac ze zamezne odpadają:)
            • Gość: kohol Re: to mozesz byc ty! IP: *.crowley.pl 05.10.04, 13:11
              facetciacho napisał:

> Zapomniałem dodac ze zamezne odpadają:)

A przeciez piszesz, że szukasz żony!
              Ty się zdecyduj, chłopie, niezdecydowani to najczęściej odpadają w przedbiegach!
              • facetciacho Re: to mozesz byc ty! 05.10.04, 13:13
                Zamezne czyli zony innych mezczyzn wiec jestem zdecydowany na wolną.
                • Gość: kohol Re: to mozesz byc ty! IP: *.crowley.pl 05.10.04, 13:26
                  facetciacho napisał:

> Zamezne czyli zony innych mezczyzn wiec jestem zdecydowany na wolną.

Nie dość, że niezdecydowany, to niekonsekwentny i niekonkretny.
                  Widzę, że muszę Ci wszystko łopatologicznie wytłumaczyć, ale nic to, rozumiem,
                  że nie wszyscy zdają sobie sprawę ze swoich ograniczeń.
                  Piszesz wyraźnie "Szukam kobiety/żony". O ile jestem w stanie zrozumieć, ze
                  szukasz kobiety, to gdy Ci piszę, że szukasz żony - wykrecasz się, ze nie
                  szukasz _czyjejś_ żony (czyli nie jesteś precyzyjny w określaniu swoich
                  potrzeb). Dalej więc nie wiem, czyjej żony szukasz, skoro nie "czyjejś" -
                  pewnie swojej. Czyli co, zaginęła Ci?
                  Beznadzieja, Kolego, au revoir!
                  • facetciacho Re: to mozesz byc ty! 05.10.04, 13:26
                    szukam kandydatki na zone z ktora sie wczesniej bede spotykał.
    • lena_zienkiewicz Re: o 05.10.04, 12:57
      kurwa, tylko 5 podpunktów mi pasuje :/ co ja teraz zrobię :(
      • maretina Re: o 05.10.04, 12:58
        lena_zienkiewicz napisała:

> kurwa, tylko 5 podpunktów mi pasuje :/ co ja teraz zrobię :(

reszte sobie wmow, ze masz,kazdy uwierzy:)
      • facetciacho wymien które . 05.10.04, 12:59
        Moze akurat jakies kluczowe?
        • lena_zienkiewicz Re: dobra 05.10.04, 13:01
          1,9,12,13,14 (ale nie w całości ten podpunkt).
          • facetciacho hmm a masz zdjecie? 05.10.04, 13:03
            • lena_zienkiewicz Re: hmm a masz zdjecie? 05.10.04, 13:03
              no , ale mam celullitis na dupie
              • facetciacho przeslij zdjecie to pomyslimy 05.10.04, 13:05
                a i moze zapomnimy o celulicie
                • maretina Re: przeslij zdjecie to pomyslimy 05.10.04, 13:08
                  facetciacho napisał:

> a i moze zapomnimy o celulicie

myslalam, ze opiszesz "zapomnimy o dupie":DD
                  • facetciacho Re: przeslij zdjecie to pomyslimy 05.10.04, 13:10
                    moze zapomnimy kto wie.
                • lena_zienkiewicz Re: a co zrobimy 05.10.04, 13:09
                  z analem i seksem w trójkę?
                  • facetciacho Re: a co zrobimy 05.10.04, 13:10
                    mysle ze to polubisz dosc szybko przy mnie.
                    • lena_zienkiewicz Re: a co zrobimy 05.10.04, 13:12
                      ale ja mam hemoroidy!Ja może bym polubiła, ale tobie by moje hemoroidy nie
                      przeszkadzały?A co z faktem, że nie jestem blondynką i nie mam niebieskich oczu?
                      • facetciacho tylko i wyłacznie zdjecie tu pomoze 05.10.04, 13:14
                        adres widoczny
                        • lena_zienkiewicz Re: tylko i wyłacznie zdjecie tu pomoze 05.10.04, 13:16
                          czyj adres?
                          • facetciacho facetciacho@gazeta.pl -moj adres 05.10.04, 13:17
                            • lena_zienkiewicz Re: ja, zapomniałabym! 05.10.04, 13:18
                              też tuman ze mnie!Zapomniałam się spytać jakie są twoje dochody, bo biednym to
                              ja dupy nie daję.
                              • facetciacho dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie puszczam 05.10.04, 13:21
                                Pierw zdjecie
                                • lena_zienkiewicz Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:30
                                  biednym zdjęć też nie rozsyłam, zwariowałeś?Poza tym widzę, że bardzo szybko
                                  schodzisz z wymagań :D
                                  • facetciacho Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:32
                                    trzeba zaryzykowac kto wie ,kto wie.
                                    Nie schodze z wymagan bo gdy zobcze to moge sie juz nie odezwac:)
                                    • lena_zienkiewicz Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:35
                                      no a co z tą kasą?
                                      • facetciacho Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:37
                                        Mam ci wyciag z konta przesłac?
                                        • lena_zienkiewicz Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:38
                                          wysyłaj
                                          • facetciacho Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:39
                                            Tak sie bogaczy nie łapie, to pierwszy krok aby zwiali.

Wymiania towarowa ty zdjecie pierwsza a ja potem
                                            • lena_zienkiewicz Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:41
                                              przecież już ci pisałam, że biedakom zdjęć nie rozsyłam.Nie mam pewności co do
                                              twojego stany konta to zdjęcia nie będzie.
                                              • facetciacho Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:44
                                                A ja nie mam pewnosci czy sie nie wystrasze jak zobacze twoje zdjecie:)
                                                • lena_zienkiewicz Re: dochody-xxxxxx ja tez sie z byle kim nie pusz 05.10.04, 13:45
                                                  gwarantuje facet, że jak zobaczysz moje zdjęcie to cały tydzień spędzisz na
                                                  onanizowaniu się.Dawaj stan konta
                                                  • facetciacho hmm ale wyslesz na 100%? 05.10.04, 13:47
                                                  • lena_zienkiewicz Re: nie wyślę na 100% 05.10.04, 13:49
                                                    bo jak mi kasa nie przypasuje to ci powiem: spadaj
                                                  • facetciacho Re: nie wyślę na 100% 05.10.04, 13:50
                                                    AKCJE- około 750tys zł
                                                    KONTO- 450 tys zł
                                                    Samochodu, Domu oraz mieszkania nie wliczam.
                                                  • lena_zienkiewicz Re: nie wyślę na 100% 05.10.04, 13:53
                                                    to po co szukasz takiej co miałaby robić sama na siebie?
                                                  • facetciacho Re: nie wyślę na 100% 05.10.04, 13:53
                                                    Bo nie chce stracic wszystkiego tylko dzielic przez pół.

Wyslij!
                                                  • lena_zienkiewicz Re: nie wyślę na 100% 05.10.04, 13:54
                                                    przecież istnieją prawne sposoby umożliwiające podział na pół a nie utratę
                                                    wszystkiego
                                                  • facetciacho Re: nie wyślę na 100% 05.10.04, 13:58
                                                    Nie chodzi o taką strate ale o strate w sensie ze z miłosci bede jej fundował
                                                    wszystko i mi w koncu braknie:)
                                                    A we dwojke starczy na długo:)
                                                  • lena_zienkiewicz Re: nie wyślę na 100% 05.10.04, 13:59
                                                    żyjąc z samego procentu by ci nie brakło.Sam nie wiesz czego szukasz
                                                  • facetciacho Re: nie wyślę na 100% 05.10.04, 14:02
                                                    oblicz % a nie wyjda zadne kokosy, no zastanawiam sie nad pomnazaniem na
                                                    giełdzie.

Wiem czego chce i szukam tego usilnie:)

Wysłałas?
                      • maretina Re: a co zrobimy 05.10.04, 13:14
                        lena_zienkiewicz napisała:

> ale ja mam hemoroidy!Ja może bym polubiła, ale tobie by moje hemoroidy nie
                        > przeszkadzały?A co z faktem, że nie jestem blondynką i nie mam niebieskich
                        oczu
                        lena ja Ci pozycze!:)
          • pierozek_monika a mnie się zgadza tylko 05.10.04, 13:04
            "szyja - długa"........
            • facetciacho tylko jedno? 05.10.04, 13:05
      • Gość: marik do lena_ zienkiewicz IP: *.ld.euro-net.pl 05.10.04, 16:04
        Oj pośmiałam sie dzieki Tobie a taki kiepski miałam dzień.!!!
    • Gość: Calvin Klein Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.10.04, 13:01
      hmm ciekawe:) wiek 20 lat i wyższe wykształcenie.... chłopie co Ty masz za
      wymagania... najpierw troszke pomyśl, zanim coś napiszesz... Powodzenia w
      poszukiwaniu;)
      • facetciacho studiujaca czyli jakby juz wyzsze. 05.10.04, 13:04
        W wieku 20 lat sie przewaznie jakies studia ropozczyna ......chłopie
        • maretina Re: studiujaca czyli jakby juz wyzsze. 05.10.04, 13:05
          facetciacho napisał:

> W wieku 20 lat sie przewaznie jakies studia ropozczyna ......chłopie
          nawet nie wiesz ilu ludzi zaczyna a nie konczy:D
          • facetciacho Re: studiujaca czyli jakby juz wyzsze. 05.10.04, 13:06
            Mam nadzieje ze ta skonczy.
    • maretina najpierw Ty pokaz swoje zdjecie 05.10.04, 13:15
      wtedy sie okaze, czy oplaa sie wysylac cos na Twoja skrzynke;))))
      • facetciacho opłaca sie ale jednak wy pierwsze slijcie 05.10.04, 13:16
    • Gość: trzydziecha Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: 213.17.175.* 05.10.04, 13:17
      no nie moge chyba sie urżne z rozpaczy ;((( Nie kwalifikuje sie za cholerę.
      Facet, Ty chcesz gwiazdki z nieba....
      Najbardziej podoba mi się wiek 20-25 ale zawód: dyrektor ("Mój mąż, proszę
      pana, jest z zawodu DYREKTOREM!") oraz "Kochajaca wycieczki po najlepszych
      kurortach oraz osrodkach wypoczynkowych na swiecie i POTRAFIĄCA NA TO SAMA
      ZAROBIĆ, hehehe Obawiam się, ze te nieliczne (aktorki, modelki, są już zajęte i
      to niestety - przez NADZIANYCH biznesmenów, sportowców itepe)Bo piękne kobiety
      tak już mają, że wiążą się z władzą i pieniędzmi, nawet jeśli same umieja
      zarabiać. Chyba że .... szukasz sponsorki???
      • facetciacho sponsoring odpada ,ja jestem wyjatkowy 05.10.04, 13:20
        wiec mysle ze wiele z tych niby zajetych by sie zawiesiło na mym ramieniu.

ty pewnie tez ale nick trzydziecha troche nie ten tego.
        • Gość: trzydziecha Re: sponsoring odpada ,ja jestem wyjatkowy IP: 213.17.175.* 05.10.04, 13:35
          ehehe ja poza konkursem, odpuszczę sobie ten casting ;)
          A co do twojej wyjatkowości: na razie w niczym jej nie objawiłes, no chyba ze
          wyjatkowo naiwny jestes rzucajac to ogłoszenie na forum i licząc na liczny
          odzew.
          A tak nawiasem mówiąc, to i tak wiem że to podpucha...
          • facetciacho Re: sponsoring odpada ,ja jestem wyjatkowy 05.10.04, 13:36
            dlaczego wiesz ze podpucha? Jestem samoptnym ponoc przystojnym jak twierdza
            niektore kobiety ,szarmanckim facetem ktory szuka swojej drugiej
            połowki.Wiekszosc mozliwosci wyczerpałm i pozostał mi internet.
            • Gość: trzydziecha Re: sponsoring odpada ,ja jestem wyjatkowy IP: 213.17.175.* 05.10.04, 13:52
              Taaaa tak dużo pięknych kobiet WIESZA Ci sie na ramieniu, a Ty wyczerpałeś
              wszytkie możliwości i pozostał Ci internet, ciekawe...ciekawe... jak któraś da
              juz Ci się na to złapać, to na pewno nie bedzie dyrektorem.... głupota jej na
              to nie pozwoli.hehehe
              • facetciacho Re: sponsoring odpada ,ja jestem wyjatkowy 05.10.04, 13:57
                :))
              • facetciacho ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 13:58
                • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 14:19
                  A jak najczęściej? Na drzewie? Na prysznicu? Na klamce? Na lince czy żyłce?
                  Moze na pasku od Gucciego :)
                  PS. Interesuje mnie jeden szczegół twojej ankiety...Jak to jest po hiszpańsku,
                  bo ja niedouczona jestem..
                  • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 14:28
                    Wiec wieszaja sie na ramieniu:)

A teraz opis wiec lezysz na plecach ja podchodze ze swoim rozpalonym ciepłym
                    penisem/członkiem i klekam na kolanach układajac je obok twoich bioder,
                    nastepnie swego juz goracego penisa umieszczam pomiedzy twymi piersiami a ty je
                    przyciskasz do sibie przez co uciska mojego penisa:) poruszam soba do momentu
                    uwolnienia całego jogurto poemidzy piersiami a w skrajnych przypadkach na
                    twojej twarzy.

Fajne nie?
                    • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 14:38
                      Na tobie się wieszają.... na żyłce? Na łańcuchu pewnie je ciągasz...
                      Wow! Nie wiedziałam ze to specjalność muchomacho ibero.
                      Ale u mnie niewykonalne ;( ze wzgledów technicznych
                      • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 14:47
                        Na szyji:)
                        muchomacho ibero to nie wiem czy to nawet robia mimo iz taka nazwa jest ale
                        skes jest dosc przyjemny.

Masz az tak małe piersi? wiesz jesli masz przynajmniej B to wystarczy
                        • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 14:59
                          B wystarczy? Tzn, twoj jest tak mały??? :)))0
                          • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:02
                            a odrazu mały , własnie jest gruby wiec gdy mocno przycisne twoje cyce to
                            powinny go objac z obu stron i mozna działac.

nauczyc cie?
                            • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:07
                              CYCE to zadużo powiedziane !!! o rrrany turlam się ze śmiechu....
                              No dobra a masz magistra, zeby stać sie ciałem pedagogicznym?
                              • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:13
                                Za rok bede magister a do tej pory to po wejscu w cibie bede chyba jakims
                                magistrem bo jak kumam to jestes po studiach prawda?
                                • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:17

Rektorem nie jestem, magisterki ci nie załatwię ;(
                                  Nie wiedziałam, że interesuje cie sponsoring intelekttualny hehehe
                                  Nie wiedziałam tez, że seks ze mną nobilituje.... Musze się mojego faceta
                                  zapytac, czy czuje się YNTELYGENCJĄ przez to że się ciupciamy....
                                  • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:20
                                    Z magisterka sobie sam poradze:)
                                    Pewnie wiedzy nigdy za mało:)
                                    Własnie chce sie przekonac czy nobilituje, czest cie maz ciupcia?
                                    • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:24
                                      Nie skarżę sie. ale to akurat nie twoj interes!
                                      • kochanica.francuza Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:25
                                        Mówię ci,że on ma małego i chce go sobie przedłużyć moim lamborghini...
                                        • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:30
                                          mam odpowiedniego a twoje lamborghini sprawi ze bede miał gigantycznego
                                          • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:42
                                            I po tym cie poznałam B! :)))
                                            • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:44
                                              bo tym ze po lamborghini mi urosnie?
                                              • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:51
                                                Taaa mniej więcej. Jak długo bedziesz pisał maużeństwo??? Od razu wiadomo hehehe
                                                • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:53
                                                  to jak sie to pisze poprawnie?

kiedy sie bedziemy kochac?
                                                  • kochanica.francuza Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:54
                                                    facetciacho napisał:

> to jak sie to pisze poprawnie?
                                                    które?robisz błędy w zasadzie w każdym poście,więc o który ci chodzi?hehe
                                                  • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:59
                                                    mauzenstwo
                                                  • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:56
                                                    No ty mnie chcesz uczyć po francusku, z po polsku nie potrafisz? I co, mam
                                                    uwierzyć w tę magisterkę o własnych siłach za rok?

A co, juz masz wrażenie ze znalazłeś drugą połówkę ? Ja w szoku jestem no kurde
                                                    jeszcze w życiu nie udało mi się tak szybko zakochać faceta w sobie ;)))
                                                  • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 16:00
                                                    Ja sie nie zakochałem , ja chce zostawic w tobie slad po sobie:))))

warto bedzie jak w raju ty bedziesz ewa ja adam:)
                                                  • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 16:05
                                                    To ty jestes Facet z Misją Zapylania Świata :)
                                                    A alimenty płacisz na te ślady, co po tobie zostaja?
                                                    Spadam, na ra, Boski, miło było...
                                                  • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 16:08
                                                    Wezmiesz tabletki aby było na luzie:)
                                      • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:30
                                        Jesli mi to zdradzisz to cie naucze francuza w wydaniu polish
                                        • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:41
                                          Polish czyli dobrze wypolerowany ???
                                          • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:45
                                            tak wypolerowany ale i taki pachnacy:))

gdzie mam skonczyc w ustach czy na dekoldzie?
                                            • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:48
                                              A co to jest dekold?
                                              • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 15:54
                                                dekolt to czesc poemidzy twymi małymi ptasiorkami(czytaj cyc) a szyją:)

no chyba ze wolisz gdzie indziej aby skonczył?
                                                • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 15:58
                                                  Ptasiorek to mały pisiorek (ptaszek, fiutek, ogonek, pałeczka, kutasik, wężyk)
                                                  powinienes wiedzieć najlepiej!
                                                  A małe piersi (byle nie wiszące i okrągłe czyli to co mam) to cycuszki!!!
                                                  • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 16:01
                                                    a ja lubie je nazywac ptasiorkami.

Daj possac:)))
                                                    zobaczysz nawet maz tak nie umie jak ja poczujesz sie o piec lat młodsza:)
                                                  • Gość: trzydziecha Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) IP: 213.17.175.* 05.10.04, 16:07
                                                    hahaha ale masz wyczucie !!!!
                                                    Jakbyś ze staruszką rozmawiał, DZIĘKI
                                                  • facetciacho Re: ps. ale wieszaja sie jednka na moj widok:) 05.10.04, 16:09
                                                    to tak celowo zeby cie podniecic do granic mozliwosci:)))
                                                    dobra poczujesz sie o 10 lat młodziej ok?
    • listek_a Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 13:20
      Bozeeeee, jaki smieszny post hahhhahahahah
      • facetciacho oferta matrimonialna smieszna???? 05.10.04, 13:22
        • maretina Re: oferta matrimonialna smieszna???? 05.10.04, 13:23
          to moze nam powiesz ( bo w swojej ofercie pominales uczucia, emocje itd....)
          czym dla Ciebie jest malzenstwo? jaki masz charakter i jaki charakter powinna
          miec zona?:))))))
          • facetciacho Re: oferta matrimonialna smieszna???? 05.10.04, 13:26
            Mauzenstwo jest dlamnie zwiazkiem opartym na adoracji, uczuciu, łozku oraz
            sympati.
            Charakter wybranki opisałem moj jest top secret ale naprawde nie byle jaki
            jestem.
            • Gość: zainteresowana Re: oferta matrimonialna smieszna???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:54
              wspaniałym ezczyzna:)
        • listek_a Re: oferta matrimonialna smieszna???? 05.10.04, 13:46
          jak to jest powazna oferta to jestes baaaardzo delikatnie mowiac dziwny i
          naiwny. Ty sie ciesz jak ktorakolwiek sie Toba zainteresuje!!
          • facetciacho dlaczego? 05.10.04, 13:47
            uwazasz ze jestem dziwny?
            • lena_zienkiewicz Re: dlaczego? 05.10.04, 13:49
              eeeeetam dziwny odrazu.Poprostu jesteś boski :P
            • listek_a Re: dlaczego? 05.10.04, 13:51
              przeczytaj jeszcze raz swoj post i znajdziesz opdowiedz.
              • facetciacho Re: dlaczego? 05.10.04, 13:52
                Wydaje mi sie ze napisałem wszystko jak nalezy:)
                • listek_a Re: dlaczego? 05.10.04, 14:00
                  dobra jestes wspaniały.Powodzenia.
                  • facetciacho Re: dlaczego? 05.10.04, 14:03
                    Dziekuje:)) podoba ci sie?
                    • listek_a Re: dlaczego? 05.10.04, 14:10
                      pewnie
                      • facetciacho Re: dlaczego? 05.10.04, 14:11
                        wiec składaj oferte bo 4 na skrzynce juz są!!!!!!:)))
                        • listek_a Re: dlaczego? 05.10.04, 14:21
                          Oferte to najwyzej na pszenice moge zlozyc!
                          • facetciacho Re: dlaczego? 05.10.04, 14:29
                            a składaj jesli bedzie atrakcyjna to i nad tym pomyslimy:)
    • Gość: anka Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.its.waw.pl 05.10.04, 13:33
      wszystko sie zgadza. Ale niestety Ty nie spełniasz moich oczekiwań :)))
      • facetciacho w kotrym punkcie nie spełniam? 05.10.04, 13:34
        • Gość: anka Re: w kotrym punkcie nie spełniam? IP: *.its.waw.pl 05.10.04, 13:53
          np. nie interesuje mnie ,,przeciętna budowa ciała" wole <<nieprzeciętną. poza
          tym u faceta ważne jest poczucie humoru, zakładam, że je masz, sądząc po twoich
          wpisach... no ale mój drogi, z odkurzaczem musiałbyś się przeprosić i czasami
          coś ugotować. wskazane są również umiejętności takie jak masaż czy umiejętność
          odgadywania moich pragnień, zaznaczam nie tylko erotycznych.:::))) Ale
          najważniejsze to jest to czy jesteś monogamistą. jeśli nie od razu odpadasz. i
          co Ty na to?
          • facetciacho Re: w kotrym punkcie nie spełniam? 05.10.04, 13:57
            Jestem monogamiczny, nadprzecietna budowe moge zdobyc w ciagu roku, odkurzacz
            to zalezy jaki model:) jesli ten z TV Shopu co sam jezdzi po domu to czemu
            nie?:))
            Gotowanie odpada bo nie potrafie a i chyba by mnie nie dało sie nauczyc tego,
            wg. mnie to takie meczace.
            Odgadywanie pragnien hmmm zalezy jesli nie bedziesz utrudniac to czemu nie?
            Masaz nie bardzo ale przciez sa takie salony:))) wiec nie powinno byc problemu.
            • lena_zienkiewicz Re: kurde, ciacho 05.10.04, 13:59
              nic nie rozumiem, kręcisz jak cholera.Piszesz, że jesteś monogamiczny ale
              dupczyć to się z dwiema na raz chcesz
              • facetciacho Re: kurde, ciacho 05.10.04, 14:01
                bo to bedzie seks przy mojej ukochanej wiec moja rozkosz bedzie i jej rozkoszą:)
            • Gość: anka Re: w kotrym punkcie nie spełniam? IP: *.its.waw.pl 05.10.04, 14:18
              duzo musiałbyś się nauczyć... no ale może masz inne plusy? szkoda, że nie masz
              wyższego wykształcenia, to dostałbyś za to kilka punktów..
              • facetciacho Re: w kotrym punkcie nie spełniam? 05.10.04, 14:25
                Mam prawie wyzsze , wyzsze bede miał za rok:)
    • megww Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 13:38
      chyba zapomniałeś o czymś, podaj swój wiek, bo....a zreszta i yak mi nie
      pasujesz nawet bez tego wieku
      • facetciacho 25, co ci nie pasuje? 05.10.04, 13:40
        • megww Re: 25, co ci nie pasuje? 05.10.04, 13:58
          ta duża ilość xxxxxxxxxxxx
          • facetciacho Re: 25, co ci nie pasuje? 05.10.04, 13:59
            bo to czastka tajemniczosci jaka zostawiam na spotkanie w cztery oczy, gdybym
            teraz napisał nie było by niespodzianki:)
    • Gość: Gala Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.pixs.philips.com 05.10.04, 13:39
      hahahaha!!! ubawilam się naprawdę nieźle!! proszę bardzo: możesz mieć różne
      wymagania i preferencje względem przyszlej żony, ale nie uważasz, ze wiek -
      wskazany przez Ciebie 20-25 lat - i stanowisko kierownicze (w podtekście:
      kobieta dużo zarabiająca) "ździebko" się wykluczają?? Ponadto wskazaleś
      wyksztalcenie wyższe, ale ani slowa o inteligencji. Gratulacje - chcesz mieć
      piekną, "wyksztalconą" lalę. Pewnie - grunt, że będzie umiala zaspokoić Cię
      każdym rodzajem seksu, umiejetność rozmowy, życia w malżeństwie, pójścia na
      kompromisitd. już nie jest - dla Ciebie - taka istotna...
      • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 13:43
        Moze pracowac u swojego taty:)
        Inteligencja to jest sprawa oczywista i myslałem ze nie musze juz tego
        wymieniac:)
        Jest istotna ale i mysle ze po jakims czasie sie dogadamy jesli by były
        trudnosci:)

Pasujesz do opisu?
        • kochanica.francuza dlaczego trzydziecha odpada? 05.10.04, 13:53
          Francuz rok temu mi powiedział,że jak mam 29,to jestem jeszcze
          dziewczyna...zacofańcu.
          • facetciacho Re: dlaczego trzydziecha odpada? 05.10.04, 14:00
            No bo francuz pewnie miał 40-50 lat.
            Gdy bede w takim wieku to pewnie tez bede nazywał 30 dziewczynami a teraz to
            chyba nie bardzo z taką panią bym umiał wychodzic na ulice:)
            • kochanica.francuza Re: dlaczego trzydziecha odpada? 05.10.04, 14:16
              facetciacho napisał:

> No bo francuz pewnie miał 40-50 lat.
              34 miał,ćwoku.
              > Gdy bede w takim wieku to pewnie tez bede nazywał 30 dziewczynami a teraz to
              > chyba nie bardzo z taką panią bym umiał wychodzic na ulice:)
              a ty masz 14 i jesteś pryszczatym prawiczkiem,hehehehehe
              • facetciacho Re: dlaczego trzydziecha odpada? 05.10.04, 14:23
                No to moze wygladasz dziewczeco:)))

Masz faktycznie to lamborghini?
            • Gość: anka Re: dlaczego trzydziecha odpada? IP: *.its.waw.pl 05.10.04, 14:23
              kazdy prawdziwy facet, nie ważne w jakim jest on wieku wie, że najalepszy wiek
              dla kobiety to jest właśnie 30. nie obrażaj 30 - tek, bo jesli kiedys taką
              spotkasz będziesz wiedzialą jak bardzo się myliłes. ja nie ma trzydziestki ale
              uważam, że wszytsko co najlepsze to przede mną
              • facetciacho Re: dlaczego trzydziecha odpada? 05.10.04, 14:24
                NIe obrazam:) tylko sueruje ze gdy sam dojde do takiego weiku to bede lubił
                pewnie takie:)

Wszysto co najlepsze i u mego boku prawda?
          • jsolt bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 14:55
            jest za młody - która dojrzała i doświadczona kobieta miałaby ochotę chłopczyka
            uczyć, co się robi z siusiakiem ???:)) A tak, takiej młódce wsadzi i wyjmie jak
            bułkę paryską a dziecko będzie się cieszyć:)
            • facetciacho Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 14:57
              a zbys sie nie zdiwił były i takie ale jednak seks z nimi jest delikatnie
              mowiac nuzacy i senny, zero dziwnosci i hard-core.
              • jsolt Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:03
                facetciacho napisał:

> a zbys sie nie zdiwił były i takie ale jednak seks z nimi jest delikatnie
                > mowiac nuzacy i senny, zero dziwnosci i hard-core.

'nie zdziwiłA' - ja jestem ona, i powiem ci że dopiero niedawno, po 25 roku
                życia, zaczęłam rozumieć o co chodzi z tym seksem, tak dobrze jak teraz to
                nigdy nie było! Wiem czego chcę i dokładnie to robię! Ale wszystko zależy od
                tego z kim i co was łączy, więc wierzę, że trafiałeś na kłody, niezależnie od
                wieku.
                • facetciacho Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:05
                  Mi bys nie sprostała:)) jestem pewny zebys wymiekła dosc szybko i prosiła o
                  chwile wytchnienia.
                  Czy ja wiem czy one były "kłodaste" chyba nie tylko to juz nie to ciało nie ten
                  wdziek , pewnie za kilka lat juz mi te szczegoły nie beda przeszkadzac jak sie
                  postarzeje.
                  • jsolt Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:07
                    facetciacho napisał:

> Mi bys nie sprostała:)) jestem pewny zebys wymiekła dosc szybko i prosiła o
                    > chwile wytchnienia.
                    > Czy ja wiem czy one były "kłodaste" chyba nie tylko to juz nie to ciało nie
                    ten
                    >
                    > wdziek , pewnie za kilka lat juz mi te szczegoły nie beda przeszkadzac jak
                    sie
                    > postarzeje.

skarbie, maraton 8-godzinny to moja specjalność, ja nigdy nie proszę o chwilę
                    wytchnienia, ale cóż, jestem dla ciebie za stara :)))
                    • facetciacho Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:09
                      juz widze jakbys wytrzymała 8 godzin:))))))))) zapewne z 45 minutowymi
                      przerwami co godzine:))
                      Wiesz to zalezy bo jesli twe ciało jeszcze nie zwiotczało to czemu nie?
                      • jsolt Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:20
                        facetciacho napisał:

> juz widze jakbys wytrzymała 8 godzin:))))))))) zapewne z 45 minutowymi
                        > przerwami co godzine:))
                        > Wiesz to zalezy bo jesli twe ciało jeszcze nie zwiotczało to czemu nie?

ostatni weekend: przerwy ok. 10 minutowe, przez 5,5 godz., potem musiał iść do
                        pracy buuuuuuuuuuuuuuuu :))))
                        ciało nie, mózg mi chyba wiotczeje od bzykania :)))
                        • facetciacho Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:21
                          a ile miał wytryskow? bo jesli tak bez upuszczenia to bez sensu , wg. mnie
                          powinien sie 2-3 razy oproznic i od nowa:)
                          Ciało tez potrafi zwiotczec i sie robi takie pomarszczone całe, a jakie jest
                          twoje? i czy przedewszystkim masz pupe bez celulitu?
                          • jsolt Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:26
                            facetciacho napisał:

> a ile miał wytryskow? bo jesli tak bez upuszczenia to bez sensu , wg. mnie
                            > powinien sie 2-3 razy oproznic i od nowa:)
                            > Ciało tez potrafi zwiotczec i sie robi takie pomarszczone całe, a jakie jest
                            > twoje? i czy przedewszystkim masz pupe bez celulitu?

uważasz, że po wytrysku odpocząłby w ciągu rzeczonych 10 minut??? słonko,
                            prawdziwy facet popuszcza dopiero jak kobieta mu wymięknie!!
                            Oczywiście, że bez cellulitu, w ogóle miodzio i brzoskwinka:))
                            • facetciacho Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:33
                              Mam nadzieje ze nie pomaracznowa skorka przy tej brzoskwince i miodziku.
                              Nie czuł bym frajdy z dojezdzania kobiety na maksa bo to nie o to chodzi ,
                              chodzi o to zeby przyzyła cos czego nie zapomni a ze mna wlasnie tak jest i
                              srednio trwa to takłasnie poł nocy lub dnia mysle ze gdzies około 4-5 godzin.

pokaz sie to ci moze dogodze:)))))
                              • jsolt Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:36
                                facetciacho napisał:

> Mam nadzieje ze nie pomaracznowa skorka przy tej brzoskwince i miodziku.
                                > Nie czuł bym frajdy z dojezdzania kobiety na maksa bo to nie o to chodzi ,
                                > chodzi o to zeby przyzyła cos czego nie zapomni a ze mna wlasnie tak jest i
                                > srednio trwa to takłasnie poł nocy lub dnia mysle ze gdzies około 4-5 godzin.
                                >
                                > pokaz sie to ci moze dogodze:)))))

nie tylko dojeżdżać można przez tyle godzin, niektórzy wiedzą jak zrobić użytek
                                z innych części ciała niż ta oczywista...
                                pół dnia to ja nie mogę bo muszę chodzić do roboty (oczywiście kierownicze
                                stanowisko i full hajsu :)
                                pokazać mam siebie, czy samochód???
                                • facetciacho Re: bo on do pięt trzydziechom nie dorasta... 05.10.04, 15:39
                                  wszystko pokaz:))) lubie takie dyrektorki:) szczegolnie wejsc pod biurko i
                                  robic to gdy ona pracuje:))))
                                  Ja wiem ze nie jedna czesc ciała i o tym własnie pisze ja krzystam z 3 dzirek z
                                  10 palcow z kilku miejsc na ktorych tez mozna to zrobic oraz jeszcze paru
                                  takich tam szczegołow:))

slij na maila:)))
    • blanchet Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 14:50
      chyba wiesz że oferta Twojej osoby jest nietrafiona??!!! zero informacji
      odnoście Twojego statusu!!!!
      • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 14:53
        bo to własnie jest niespodzianka tylko ta jedyna bedzie mogła sie przekonac
        jaki mam status i co oferuje.

Warto!!
        • kochanica.francuza Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 14:55
          facetciacho napisał:

> bo to własnie jest niespodzianka tylko ta jedyna bedzie mogła sie przekonac
          > jaki mam status i co oferuje.
          >
          > Warto!!
          napisał rolnik małorolny z Pcimia Dolnego*,nudząc się po nakarmieniu swej
          jedynej kury

*bez obrazy dla Pcimia
          • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 14:55
            kochasz mnie kochanico?
            • kochanica.francuza Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 14:59
              facetciacho napisał:

> kochasz mnie kochanico?
              za co?
              • kochanica.francuza Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycznie) 05.10.04, 15:01
                a co do kolegi ciacha:jednym z moich wymagań,jako właścicielki lamborghini,jest
                poprawne posługiwanie się językiem ojczystym ,w tym jego ortografią
                • facetciacho Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:03
                  co tam ortografia liczy sie wnetrze.......... lamborghini
                  • jsolt Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:06
                    facetciacho napisał:

> co tam ortografia liczy sie wnetrze.......... lamborghini

ale ty za dużo ważysz do takiego auta, zrzuć z 15 kg to może koleżanka cię
                    przewiezie .
                    • facetciacho Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:07
                      wga jest idealna , to nie trabant aby sie miał złamac:)
                  • kochanica.francuza Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:07
                    facetciacho napisał:

> co tam ortografia liczy sie wnetrze.......... lamborghini
                    więc mówię:jak będziesz pisał nieortograficznie,to tego wnętrza nie zobaczysz,jasne?
                    • facetciacho Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:09
                      ale po co mi Polski we Włoskim samochodzie?
                      • kochanica.francuza Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:14
                        facetciacho napisał:

> ale po co mi Polski we Włoskim samochodzie?
                        znów błąd ortograficzny!
                        bo jako właścicielka i "przewozicielka" jestem Polką i purystką językową
                        i takie stawiam warunki
                        ćwicz ortografię nie podskakuj bo ci nawet przed nosem nie przejadę
                        • facetciacho Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:16
                          to dlaczego masz nick kochanica.francuza a nie kochanica.polaka?
                          • kochanica.francuza Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:17
                            facetciacho napisał:

> to dlaczego masz nick kochanica.francuza a nie kochanica.polaka?
                            bo to ja jestem Polka a nie mój kochanek
                            • facetciacho Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:18
                              no to co ten francoz do cholery robi w tym nicku?
                              chyba ze chodzi o seks francuski?
                              • kochanica.francuza Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:22
                                facetciacho napisał:

> no to co ten francoz do cholery robi w tym nicku?
                                > chyba ze chodzi o seks francuski?
                                cóż za prostak z ciebie.coś jeszcze wiesz o Francji,czy tylko z seksem
                                francuskim ci się kojarzy?
                                a co robi Francuz?ja,Polka,jestem kochanicą Francuza,obywatela Republiki
                                Francuskiej.
                                Dotarło,żłobie?
                                • facetciacho Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:34
                                  dlaczego jestes taka wulgarna?
                                  teraz juz dotarło a powiedz czy on posługuje sie idealnie jezykiem polskim? bo
                                  jesli ne to odemnie tez wymagac tego nie mozesz:)))

pozadam cie:)
                                  • kochanica.francuza Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:46
                                    facetciacho napisał:

> dlaczego jestes taka wulgarna?

ja????

> teraz juz dotarło a powiedz czy on posługuje sie idealnie jezykiem polskim?
                                    >napisałam OJCZYSTYM ,prawda?
                                    1.Ojczyzną Polaka jest Polska.
                                    2.Ojczyzną Francuza jest Francja
                                    3.Językiem OJCZYSTYM Francuza jest język francuski.
                                    4.Tak,posługuje się.
                                    • facetciacho Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:50
                                      A skad wiesz ze moja ojczyzna zapisana w paszporcie jest polska?
                                      chyba cie musze wyprowadzic z błedu:)
                              • jsolt Re: Pozdrawiam jsolt oraz trzydziechę (alfabetycz 05.10.04, 15:23
                                facetciacho napisał:

> no to co ten francoz do cholery robi w tym nicku?
                                > chyba ze chodzi o seks francuski?

francuz jest w..., nie tylko w nicku...
                                a ortografia to dlatego, że jednak mózg jest najistotniejszą strefą erogenną
                                kobiety (kobiety, nie 20-letniego przedszkolaka) :)))
                                • facetciacho mozg bo ciało jest w erozji? 05.10.04, 15:35
                                  mam 25 lat:))))) ja wiem ze mozg bo ciało przewaznie jest w glebokiej erozji:))
                                  • jsolt Re: mozg bo ciało jest w erozji? 05.10.04, 15:39
                                    facetciacho napisał:

> mam 25 lat:))))) ja wiem ze mozg bo ciało przewaznie jest w glebokiej
                                    erozji:))

jak stymulacja mózgu nastąpi odpowiednia to wtedy ciało jest w eksplozji
                                    z kretynami nie da się kochać, niestety :)
                                    • facetciacho Re: mozg bo ciało jest w erozji? 05.10.04, 15:46
                                      a to ja bym chyba podołał skarbie:)))) nawt twe ciało by nie ekspolowowało a
                                      wybuchło:)))

kiedy sie chcesz kochac?
                                      • jsolt Re: mozg bo ciało jest w erozji? 05.10.04, 16:00
                                        facetciacho napisał:

> a to ja bym chyba podołał skarbie:)))) nawt twe ciało by nie ekspolowowało a
                                        > wybuchło:)))
                                        >
                                        > kiedy sie chcesz kochac?

zaraz, moment, teraz idę na papierosa, bo ja też lubię przed...:))
                                        • facetciacho Re: mozg bo ciało jest w erozji? 05.10.04, 16:03
                                          lize cie ktos teraz tam gdzie powinienem byc ja?
              • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:03
                za to ze jestem taki słodki dla ciebie.
    • Gość: Natasha Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.fnet.pl 05.10.04, 14:57
      Spełniam prawie wszystkie, ale jakoś nie jestem zainteresowana...
      • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 14:58
        To lepiej badz bo inaczej grozi ci staro panienstwo.
        Taki facet trafia sie raz na 1000 lat!
        • jsolt Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 14:58
          facetciacho napisał:

> To lepiej badz bo inaczej grozi ci staro panienstwo.
          > Taki facet trafia sie raz na 1000 lat!

i bogu dzięki !! :)))))
          • Gość: Natasha Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.fnet.pl 05.10.04, 15:02
            Staropanieństwo mi nie grozi, uwierz mi:)A Ty wydajesz się strasznie
            zarozumiały i chyba za bardzo wymagający... Ciekawe, co Ty masz do
            zaoferowania...?
            • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:06
              Bardzo duzo i jestem zdania ze o wiele wiecej niz wiekszosc mezczyzn na tym
              swiecie.
              • Gość: Natasha Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.fnet.pl 05.10.04, 15:08
                Wymień proszę chociaż 7 przykladów tego, co jesteś w stanie zaoferować.
                • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:11
                  Uroda
                  Wdziek
                  Klasa
                  Pieniadz(ale wole jej pieniadz)
                  Poczucie bezpieczenstwa
                  To ze bedzie sie czuła wyrozniona ze ona moze miec takiego
                  Rozrywka
                  Seks na najwyzszym poziomie

wystarczy?
                  • megww Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:16
                    dla mnie troszke za mało, ale może któraś się skusi:))))
                    • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:17
                      no to co ty bys jeszcze chciała?
                      • megww Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:21
                        dużo, dużo więcej :))
                        • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:22
                          jeden przykład prosze:)
                          • megww Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:25
                            przyjażń, zaufanie, (nie mówię o wierności bo po co) i takie tam szczególiki:)
                            • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:36
                              moge byc przyjacielem.
                              zaufanie? mozna mi ufac:)

i co jeszcze?
                              • kochanica.francuza ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 15:48
                                facetciacho napisał:

> moge byc przyjacielem.
                                > zaufanie? mozna mi ufac:)
                                >
                                o tak: uf,uf
                                • facetciacho Re: ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 15:51
                                  bedziemy sie uf uf uf ac przez kilka godzin a potem porposisz abym został twym
                                  osobistym kochankiem na wieki:)
                                  • jsolt Re: ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 16:01
                                    facetciacho napisał:

> bedziemy sie uf uf uf ac przez kilka godzin a potem porposisz abym został
                                    twym
                                    > osobistym kochankiem na wieki:)

no co ty, ona nie prosi, to ją proszą, błagają, skamlą !!!!!
                                    • facetciacho Re: ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 16:04
                                      mnie poprosi bo takiego jak ja znalesc bardzo ciezko jestem poprostu ponad
                                      przecietny:))

kochajmy sie w 5tke ja i kilka pan z forum:)
                                    • kochanica.francuza Re: ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 16:30
                                      jsolt napisała:

>
                                      > no co ty, ona nie prosi, to ją proszą, błagają, skamlą !!!!!

o macierzy moja - ?????
                                  • kochanica.francuza Re: ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 16:08
                                    facetciacho napisał:

> bedziemy sie uf uf uf ac przez kilka godzin a potem porposisz abym został twym
                                    > osobistym kochankiem na wieki:)
                                    buahahahahahahahahaha
                                    • facetciacho Re: ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 16:10
                                      ja tez cie kocham skarbie:))
                                • megww Re: ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 18:01
                                  ja chyba też;)
                                  • megww Re: ja ci chyba za-ufam 05.10.04, 18:04
                                    :))) to miało być do kwestii zaufania:)))))
                              • megww Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 17:52
                                jeszcze uczucie:)))
                                • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 06.10.04, 11:14
                                  kochasz mnie?
                                  • megww Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 06.10.04, 21:58
                                    dokładnie tak samo jak Ty mnie:)
          • megww facetciacho warto? 05.10.04, 15:03
            ale warto dla Twojego statusy czy dla Twojej osoby? bo nic szczególnego w
            punktach Ciebie dotyczacych nie zauważyłam, no może oprócz zarozumialstwa:)
            • facetciacho Re: facetciacho warto? 05.10.04, 15:07
              warto dla cało kształtu jest wszystko co prawdziwy ideał miec powinien
              • megww Re: facetciacho warto? 05.10.04, 15:09
                hahahah,ale się uśmiałam, ideałów nie ma niestety, wygineły razem z
                dinozaurami, i niesłyszałam żeby się jakiś uchował, więc nie możesz nim być
                • facetciacho Re: facetciacho warto? 05.10.04, 15:12
                  ale jestem:)
                  • megww Re: facetciacho warto? 05.10.04, 15:15
                    i sam siebie tez bardzo lubisz?
                    • facetciacho Re: facetciacho warto? 05.10.04, 15:17
                      lubie:)
                      • megww Re: facetciacho warto? 05.10.04, 15:22
                        i sam sobie też sie podobasz?:)
                        • facetciacho Re: facetciacho warto? 05.10.04, 15:36
                          patrzac w lustro uwazam ze widze czlowieka o ładnej twarzy:)
                          • megww Re: facetciacho warto? 05.10.04, 17:55
                            to brzmi bardzo narcystycznie:)
          • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:06
            bogu dzieki? to lepiej brac byle co niz supermena? czy czujesz sie za słąba
            aby mi dorownac?
    • Gość: lill Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.238.83.10.adsl.inetia.pl 05.10.04, 15:09
      cholera.... mam ciemne włosy...
      • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:12
        wiesz zalezy jesli nie sa brzydko zafarbowane to mozna ten punkt pominac:)
        • Gość: lill Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.238.83.10.adsl.inetia.pl 05.10.04, 15:14
          tak? moje życie znów nabiera kolorów :P
          • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:17
            jasne wysyłaj fote na mego maila:)
            • Gość: lill Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.238.83.10.adsl.inetia.pl 05.10.04, 15:29
              takie "ciacho", z tyloma zaletami poszukuje kobiety/żony na forum?

hm.... :))))

mało wiarygodne...
              zupełnie nie kuszące :)
              ale powodzenia, kibicuję stworzonemu przez Ciebie związkowi pełnemu
              szczęśliwośći po kres dni! :)))))
              • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:37
                ja ci radze walcz i włacz sie do rywalizacji bo warto:)
                • Gość: lill Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.238.83.10.adsl.inetia.pl 05.10.04, 15:40
                  to akurat muszę przyznać:))) podoba mi się jak głupotą można wciągnąć
                  forumowiczki w dyskusje:)))

sama się łapię .. cholera! :)
                  • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:47
                    juz sie złapałas teraz tylko sie musisz pokazac:)
    • Gość: niedoinformowana? po hiszpansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:44
      ja mam jedno pytanie - jak to jest po hiszpansku?? no po francusku to wiem, ale
      ta hiszpania... Hmm... a sa jeszcze inne "panstwowe"?? prosze o szybka odp.
      • facetciacho po chinsku jeszcze jest ale to jest nieciekawe 05.10.04, 15:49
        hispzanka polega na umeiszczeniu penisa pomiedzy pierisami a partnerka tego
        penisa własnie tymi piersiami sciska , nastepnie pan czyli ja rusza sie jakby
        uprawiał normlany stosunek i sie spuszcza.
        Chisnkie polega na długo trwałym seksie bez tzw. orgazmu czyli ruchamy sie i na
        koncu ubieramy nie czerpiac prawie z tego korzysci.
      • kochanica.francuza Francuzi nazywają "po hiszpańsku" 05.10.04, 15:50
        to,co u nas się nazywa "po francusku"
        Polecam:Andrzej Mleczko "kamasutra dla ubogich" - tam jest wiele pozycji
        "narodowych",a nawet regionalne (np.wielkopolska)
        • facetciacho nie prawda!!! hiszpana francoz to co innego 05.10.04, 15:52
          no chyba ze jacys nie doinformowani hiszpanie:))
          • kochanica.francuza Kolego nie pisze się FRANCOZ 05.10.04, 15:53
            facetciacho napisał:

> no chyba ze jacys nie doinformowani hiszpanie:))
            ani "nie doinformowany"
            • facetciacho Re: Kolego nie pisze się FRANCOZ 05.10.04, 15:55
              co sie tak słonko ortografi czepiasz? liczy sie wewnetrzny przekaz a ten nas
              połaczył:))
    • bulterier Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 15:56
      facetciacho napisał:

czesc panieciacho...jakos nick mnie przyciagnal to przegalopowalam po wpisach.
      skoro pytasz odpowiadam wg modelu
      > Wiek- 20-25 lat, ja lat 22, mowia, ze mlodziej wygladam
      > Wzrost- 165-175, ja 173 cm bez obcasow, w obcasach nawet ponad 180
      > Waga- 45-60kg., ja 57 kg, po jedzeniu 58
      > Oczy- Niebieskie, ja w zaleznosci od szkiel kontaktowych akurat
      zalozonych
      > Włosy- Blond, w zaleznosci od peruki, w oryginale dluzsze
      > Długosc włosow- do ramion
      > Figura- Typ modelki lub taka w sam raz, ja- taka w sam raz
      > Biodra- srednie byle nie za duze, ja- idealne kobiece
      > Piersi- B-C, ja- pasuje
      > Nogi- smukłe , długie i bez celulitu, ja- pasuje
      > Szyja- długa, ja- sredniodluga, pasuje
      > Wyszkształecnie- Wyzsze, xxxxxxxxxxxx
      > Wykonywany zawod-Stanowiska kierownicze lub dyrektor firmy , ew. studentka,
      ja- pasuje

> Charakter- Ciepła miła w domu a poza domem niedostepna oraz egoistka,
      ja- pasuje
      > Sex- uwielbiajaca wszystkie pozycje, seks analny, po hiszpansku,
      > po francusku, seks w trojke wraz z inna kobietą.ja- sex z
      kobieta moze byc, w trojke nie pasuje chyba ze kobiety
      > Gotowanie- Nie potrafiaca, jak chcesz panieciacho-pasuje, palcem nie
      rusze
      > Sprzatanie- Lubiaca czystosc, ja- bez przesady, ale generalnie czysto
      jest
      > Pranie- Potrafiaca,
      > Zaintersowania- Kochajaca wycieczki po najlepszych kurortach oraz
      > osrodkach wypoczynkowych na swiecie i potrafiaca na to sama
      > zarobic, motoryzacja, moda, uduchowiona ale nie do przesady
      > ,pieniadze.ja- naturalnie, ze pasuje
      > Nie Lubiaca- Podrywaczy, Turkow, Czarnych, Arabow, Zazdrosnikow, Dresiarzy
      > ,Gejow,Taniego szpanu, złotych naszyjnikow, Zonatych, ja
      pasuje
      >

jezeli panieciacho dorzucisz jeszcze kilka punktow zapewniam cie, ze bedzie
      pasowalo i wiek i wieloletnie doswiadczenie w pracy na stanowisku dyrektora i
      wlasny jacht i cala reszta
      > O mnie
      > Wzrost- 194cm, a obcasy nosisz?
      > Waga- 99kg, troches gruby, ale zapoznam cie z montignac'iem
      > Oczy- Niebieskie, nie przeszkadza
      > Włosy- Ciemne, nie przeszkadza
      > Sylwetka- Przecietna budowa ciała, co to znaczy przecietna? masz
      muskuly?
      > Charakter- xxxxxxxx, no to taki jak moj
      > Zainteresowania- xxxxxxxx, tez mam duzo, mysle, ze zrozumiemy sie
      > Gotowanie- Nie lubie, nauczysz sie, jesc w koncu trzeba
      > Sprzatanie- Nie lubie ale pilnuje porzadku, pilnuj pilnuj,
      > Pranie- Nie prałem nigdy, >
      >
      > czekam na foto oferty- ja- zaraz zamieszcze tylko znajde w necie

no i zobacz ciachopan jak nam ladnie nasze horoskopy wychodza. wszystko ok,
      zdjecie tez bedzie ...tylko ja mam malutki, malusienki problemik. w sumie, nie
      wiem czy dam sobie z nim rade..

skoro nie prales nigdy to- ciacho- zycia nie znasz, do seksu sie nie nadajesz,
      na kolacje nie zaprosisz, nosisz tupecik a oczy masz na pewno szare a z zawodu
      jestes szoferem szmajdzinskiego.

:)

pamietaj. kto szuka ten znajduje nawet takie ciacho jak ty, czego tobie
      panciacho mimo wszystko zycze :)

bulterierka

• facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 16:06
        dziekuje skarbie:))

ps. slij zdjecie to i poradzimy cos razem:)))
    • Gość: mm Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:59
      A nie za dużo ważysz??? I chyba jestes flejtuch,nie znosze takich,i nie masz
      zainteresowań,do tego jestes erotomanem,po za tym jestes śmieszny.Kup sobie
      lalke w sexshopie,ona spełni twe nie wygórowane wymagania. :-))
      • facetciacho Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: 05.10.04, 16:06
        nie wiesz co dobre zapewne gustujesz w jakis siuskach bez wyrazu.
    • Gość: ona szkoda ze sie nie nadaje IP: *.238.88.159.adsl.inetia.pl 06.10.04, 14:41
      Wiek- 30 lat
      Wzrost- 165
      Waga- 55
      Oczy- brazowe
      Włosy- Blond
      Długosc włosow- do ramion
      Figura- taka w sam raz
      Biodra- srednie
      Piersi- C
      Nogi- smukłe , i bez celulitu
      Szyja- srednia
      Wyszkształecnie- Wyzsze
      Wykonywany zawod-prawnik
      Charakter- Ciepła miła pewna siebie zdecydowana
      Sex- uwielbiajaca wszystkie pozycje, seks analny, po hiszpansku,
      po francusku,
      Gotowanie- lubiaca
      Sprzatanie- Lubiaca czystosc
      Pranie- nie cierpie prasowania tez
      Zaintersowania- uwielbiam sport
      Nie Lubiaca- Dresiarzy
      ,Gejow,Taniego szpanu, złotych naszyjnikow,

ale przeciez nie ma ideałów
    • Gość: falka Re: szukam kobiety/zony, oto kryteria w punktach: IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.10.04, 21:56
      ale się uśmiałam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka