meduza4 20.01.06, 12:05 Przez dwa tygodnie zasuwałam jak bury osiołek za siebie i za koleżankę na zwolnieniu. Ale zwolnienie się na dniu dzisiejszym kończy, a ja przez weekend zamierzam leżeć do góry tyłkiem i oddawać się jakiemuś miłemu hobby :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 12:06 Też miałam oddawać się miłemu hobby ale niestety-wirusy zaatakowały...:( Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 12:09 Racja...po takim maratonie się należy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 12:11 No i oczywiście będę się mogła poświęcić w przyszłym tygodniu podrywaniu mojego ulubionego kolegi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 12:27 Na razie widzę tylko moje podstępy a nie postępy. Ale zobaczymy, przy takich warunkach jakie panowały to niewiele mogłam zdziałać ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dyrdymaron Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 12:42 meduza4 napisała: > zamierzam leżeć do góry tyłkiem i oddawać się jakiemuś miłemu hobby :-DDD - hmm, na leżąco z ponętnym tyłeczkiem do góry odawać się miłemu Hobby ? Ciekawe imię ma ten Hobby. Jakiej jest narodowości ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 12:43 Och, drogi kolego! Nadinterpretacja mojej wypowiedzi... Być może myślałam o czytaniu lub słuchaniu muzyki ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dyrdymaron Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 12:48 meduza4 napisała: > Och, drogi kolego! > Nadinterpretacja mojej wypowiedzi... Być może myślałam o czytaniu lub słuchaniu > muzyki ;-PPP Och, droga koleżanko, nie ma się co wstydzić, że przydałby się miły Hobby. Przeciż szkoda wystawiać tyłeczek do góry na darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 12:59 No to może chociaż przyjdzie jakiś miły Hobbit, jak się jakichś bzdur w tych książkach naczytam :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dyrdymaron Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 13:15 meduza4 napisała: > No to może chociaż przyjdzie jakiś miły Hobbit, jak się jakichś bzdur w tych > książkach naczytam :-DDD Hmm, jak ugotujesz pierogi, to możę zmienię weekendowe plany :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 13:03 Tylko nie róbcie tego na mrozie;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 13:07 Ależ ja tylko chciałam sobie przez weekend poleniuchować... i to wcale nie na mrozie ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Ale jestem padnięta :-( 20.01.06, 15:12 meduza4 napisała: A ja przez weekend zamierzam leżeć do góry tyłkiem i oddawać się jakiemuś miłemu hobby :-DDD > Bardzo obiecujaca poza... A odpowiednie do niej hobby tez podzielam :) Odpowiedz Link Zgłoś