Gość: skwarka IP: *.talnet.pl 17.04.02, 14:36 Mam dylemat. Otóż, ze względów higienicznych, wiem, że gacie należałoby prasować (przede wszystkim w kroku). Ale mi się nie chce , a mąż również nie żąda (czy nierząda?). Kto z was prasuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angelos Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: 157.25.121.* 17.04.02, 14:38 Wyprasuj mu gacie, jak będą na nim. Chociaż myślę że mu się może to nie spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.wcp.pl 17.04.02, 14:44 prasować? ze względów higienicznych? chyba o czymś nie wiem, oświećcie mnie, pliz... a może "z kantem czy na okrągło?"... PS. moja znajoma, owszem, prasowała gacie swojemu facetowi: żeby było mu głupio się przed obcą rozebrać. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.talnet.pl 17.04.02, 14:48 Gość portalu: ptasia napisał(a): > prasować? ze względów higienicznych? chyba o czymś nie wiem, oświećcie mnie, > pliz... > a może "z kantem czy na okrągło?"... > PS. moja znajoma, owszem, prasowała gacie swojemu facetowi: żeby było mu głupio > > się przed obcą rozebrać. :-)))) Bieliznę piorę w 40st. Żeby pozbyć się ewentualnych intruzów należaloby je potraktować żelazkiem, czyli wyższą temperaturą, i to szczególnie w kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 14:51 Nie uwazasz , ze twoje gatki nalezaloby potraktowac jakims kwasem dla dezynfekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.talnet.pl 17.04.02, 14:54 mario2 napisał(a): > Nie uwazasz , ze twoje gatki nalezaloby potraktowac jakims kwasem dla > dezynfekcji? Nie sądzę, bo używam higienicznych wkładek (w przeciwieństwie do Ciebie). Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 15:10 Uzywasz tez masci na odciski - na mozgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.wcp.pl 17.04.02, 14:53 > Bieliznę piorę w 40st. Żeby pozbyć się ewentualnych intruzów należaloby je > potraktować żelazkiem, czyli wyższą temperaturą, i to szczególnie w kroku. no to ja się obcych pozbywam wyłącznie w zaciszu pralki w ciepełku 60st. A może tak: Nasze Małe Domowe Archiwum X, poradnik A-Z. P: prasowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.talnet.pl 17.04.02, 15:04 Gość portalu: ptasia napisał(a): > > Bieliznę piorę w 40st. Żeby pozbyć się ewentualnych intruzów należaloby je > > > potraktować żelazkiem, czyli wyższą temperaturą, i to szczególnie w kroku. > > no to ja się obcych pozbywam wyłącznie w zaciszu pralki w ciepełku 60st. > A może tak: Nasze Małe Domowe Archiwum X, poradnik A-Z. P: prasowanie... 60 to za mało. Podobno juchy nie giną. Poza tym gumki nie wytrzymują temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.wcp.pl 17.04.02, 17:22 juchy to bakterie, tzn. obcy? z moimi gumkami na 60st nic się nie dzieje. obcy jak będą chcieli, to i tak zostaną... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Angelos IP: *.talnet.pl 17.04.02, 14:52 Gość portalu: Angelos napisał(a): > Wyprasuj mu gacie, jak będą na nim. Chociaż myślę że mu się może to nie > spodobać. Za długo by trwało. Czasami tych gaci jest kilkanaście par do prasowania. Organizacyjne niewykonalne. Bo jak to sobie wyobrażasz, mąż stoi, ja na nim prasuję, a on zmienia co chwilę. Bez sensu! Poza tym musiałabym kupić specjalne żelazko do prasowania w pionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: 195.117.23.* 17.04.02, 15:05 to chyba najbardziej pojebane pytanie jakie w zyciu slyszalem. nigdy w zyciu nie prasowalem sobie gaci ani w kroku ani nigdzie indziej i nie mialem zadnych problemow higienicznych. chyba od tych reklam detergentow macie nierowno pod sufitem na punkcie przesadnej higieny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Pablo IP: *.talnet.pl 17.04.02, 15:08 Gość portalu: pablo napisał(a): > to chyba najbardziej pojebane pytanie jakie w zyciu slyszalem. nigdy w zyciu > nie prasowalem sobie gaci ani w kroku ani nigdzie indziej i nie mialem zadnych > problemow higienicznych. chyba od tych reklam detergentow macie nierowno pod > sufitem na punkcie przesadnej higieny. Spoko, moja babcia prasowała, moja matka prasuje to i ja myślałam, że będę prasować. A reklam proszków kiedyś nie było. A gacie to się prasuje na desce lub stole, nie w kroku, bo boli. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pablo 17.04.02, 15:12 Ty, a moze to Ty wyprasowalas sobie jedyna u Ciebie falde na mozgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Zobacz Mario IP: *.talnet.pl 17.04.02, 15:25 Taki głupi wątek, a zobacz, jakie ma wzięcie. Na niektóre twoje nawet pies z kulawą nogą nie zareagował. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zobacz Mario 17.04.02, 15:38 Masz racje- zwabiasz sobie podobnych, w tym mnie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Zobacz Mario IP: *.talnet.pl 18.04.02, 09:04 mario2 napisał(a): > Masz racje- zwabiasz sobie podobnych, w tym mnie :o)) Czy to jest komplement dla mnie, czy dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
sir_psycho_sexy Re: Pablo 17.04.02, 15:26 Gość portalu: skwarka napisał(a): >A gacie to się prasuje na desce lub stole, nie w kroku, bo boli. spojrz zatem na tytul watku twojego autorstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Sir coś tam IP: *.talnet.pl 17.04.02, 15:31 sir_psycho_sexy napisał(a): > Gość portalu: skwarka napisał(a): > >A gacie to się prasuje na desce lub stole, nie w kroku, bo boli. > spojrz zatem na tytul watku twojego autorstwa > Wiem, wiem. Już dawno się zorientowałam, ha, ha. > Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 15:26 forum kobieta widać, ze sie rozwija pod wzlędem prasowania; rękawy, gacie ciekawe co bedzie następne może kondomy? Czy przed założeniem nalezy je uprzednio wyprasować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.talnet.pl 17.04.02, 15:28 lena8 napisał(a): > forum kobieta widać, ze sie rozwija pod wzlędem prasowania; rękawy, gacie > ciekawe co bedzie następne może kondomy? Czy przed założeniem nalezy je > uprzednio wyprasować? Nie, no przestań! I Ty przeciwko mnie? Chciałam trochę rozładować sytuację, bo robiło się nudno i poważnie. A co, założyć jakiś tragiczny wątek? Nie sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 15:37 Nie no co Ty ja przeciwko Tobie? wiesz jak bardzo cenię Twoje posty. Stwierdziłam tylko, że forum sie rozwija a jak się rozwinie to będzie mozna je ładnie wyprasować , mamy juz przeciez doswiadczenie w tych sprawach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.talnet.pl 17.04.02, 15:44 lena8 napisał(a): > Nie no co Ty ja przeciwko Tobie? wiesz jak bardzo cenię Twoje posty. > Stwierdziłam tylko, że forum sie rozwija a jak się rozwinie to będzie mozna je > ładnie wyprasować , mamy juz przeciez doswiadczenie w tych sprawach:)) A, przepraszam. Zapomniałam, że ty należysz do stadka Mario i zadziobiesz każdą w jego obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 15:58 Mario to kogucik, jego fanki to kurki to w takim razie kim ty jesteś?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka2 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.ath.spark.net.gr 17.04.02, 17:29 skwara nie malpuj!! juz lenka probowala zmalpowac gowno od maria i co jej z tego wyszlo? teraz ty wyjezdzasz z prasowaniem? chcesz konkurowac z 160 postami ktore uzbieraly sie w odpowiedzi na moje rekawy??? Never!!! Wymysl cos o praniu podpasek to moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.lublin.mm.pl 17.04.02, 17:36 Ja prasuje majtki. Na desce. Nie wiem czy w celach higienicznych ale ja bardzo lubię prasowac . Włąxczam sobie tv i prasuje wszystko co jest , także majtki. Najlepiej mi sie prasowało przy Ally McBeal. Majtki prasuje z rozpedu a takze po to , żeby mi sie ładnie składały w kosteczke ( a potem ta kostęczke wrzucam do szafki i ulego skłębieniu wraz z innymi rzeczami). Jedni chodzą i sprzątaja a ja sobie prasuę. Na studiach najlepiej mi sie uczyulo przy prasowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 18:30 Boże... jakim ja jestem leniem - nie prasuję gaci w kroku, nie prasuję generalnie nic jeśli nie jestem zmuszona groźbą strasznych konsekwencji... nie cierpię też odkurzać.... ostatnio uśmiecham się w tych dwóch tematach do pewnego pana, któremu serduszko mięknie na moje zielone oczy... ale wie, że jest wykorzystywany i czasem na mnie nafuka... Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 mireleczko! 17.04.02, 19:55 Gość portalu: mirelka2 napisał(a): > skwara nie malpuj!! juz lenka probowala zmalpowac gowno od maria i co jej z > tego wyszlo? teraz ty wyjezdzasz z prasowaniem? chcesz konkurowac z 160 postami > > ktore uzbieraly sie w odpowiedzi na moje rekawy??? Never!!! Wymysl cos o praniu > > podpasek to moze.... "zmałpować gówno od Maria" możesz mi to stwierdzenie chociaż troszeczkę objaśnić i jakbyś była taka uprzejma to jeszcze powiedz co mi z tego wyszła bo ja za ch..a nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka2 Re: mireleczko! IP: *.ath.spark.net.gr 17.04.02, 20:47 lena8 napisał(a): > Gość portalu: mirelka2 napisał(a): > > > skwara nie malpuj!! juz lenka probowala zmalpowac gowno od maria i co jej > z > > tego wyszlo? teraz ty wyjezdzasz z prasowaniem? chcesz konkurowac z 160 po > stami > > > > ktore uzbieraly sie w odpowiedzi na moje rekawy??? Never!!! Wymysl cos o p > raniu > > > > podpasek to moze.... > > > "zmałpować gówno od Maria" możesz mi to stwierdzenie chociaż troszeczkę objaśni > ć > i jakbyś była taka uprzejma to jeszcze powiedz co mi z tego wyszła bo ja za ch. > .a > nie wiem o co chodzi. > Lenka ja cie strasznie ale naprawde bardzo mocno przepraszam, chodzilo mi o ode do stolca ktora usilowala pisac niejaka lewa a nie ty, jeszcze raz wielkie sorry naprawde, pomylilam nicki sorry, dupa ze mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: mireleczko! 17.04.02, 20:51 spoko przeprosiny przyjęte:)) Nie wiedziałam o co chodzi z tym gównem bo zazwyczaj pamiętam co piszę , pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.talnet.pl 18.04.02, 09:08 Gość portalu: mirelka2 napisał(a): > skwara nie malpuj!! juz lenka probowala zmalpowac gowno od maria i co jej z > tego wyszlo? teraz ty wyjezdzasz z prasowaniem? chcesz konkurowac z 160 postami > > ktore uzbieraly sie w odpowiedzi na moje rekawy??? Never!!! Wymysl cos o praniu > > podpasek to moze.... Mirelko, masz problemy z odczytywaniem intencji. To nie jest małpowanie, tylko naigrawanie się. Nie nawidzę naśladownictwa w żadnej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.talnet.pl 18.04.02, 09:06 lena8 napisał(a): > Mario to kogucik, jego fanki to kurki to w takim razie kim ty jesteś?:)) Wg chińskiego horoskopu TYGRYSEM, więc uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 18.04.02, 09:13 teraz zaczełam sie bać, jestem bezbronną owieczką:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 20:10 Czy Was baby cycki bola? Ja juz nie wiem. Dajcie sie obmacywac Viperowi, na pewno sie ucieszy. Nie bedzie musial konika bic! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 20:16 Mario Ty jasnowidz czy co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 20:29 Nie- ale na trzezwo widze wszystko inaczej :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 20:39 To Ty dzisiaj trzeźwy jesteś:)) ja właśnie jestem na odwyku:)) znaczy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 23:27 juz nie jestem trzezwy :o)) Spoznilas sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
viper40 Re: Lena 18.04.02, 09:14 lena8 napisał(a): > Mario Ty jasnowidz czy co?:)) On nie jasnowidz, tylko myśli, że jak sam się musi obsługiwać to inni mają tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: Czy prasujecie gacie w kroku? 17.04.02, 23:22 Kochani, smiejcie sie, smiejcie. Moj przyjaciel, lewitujacy lewicowiec, tez sie smial do czasu, az go los pokaral stanowiskiem z inwentarzem, czyli sluzbowym mieszkaniem ze sluzaca. A sluzaca specjalizowala sie w zaprasowywaniu skarpetek pana w kancik. I co wy na to? Zalozyc nowy watek? Dobranoc aniolki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Czy prasujecie gacie w kroku? IP: *.lublin.mm.pl 18.04.02, 12:39 Ja przepraszam!!! Tez prasuje skarpetki. Powody wyjaśniłam w poście powyżej. za chwile zaczne myslec , że nie jestem normalna...:-((((( Z wyrazami szacunku Małpa Odpowiedz Link Zgłoś
anty-mario2 mario 18.04.02, 16:48 >Nie uwazasz , ze twoje gatki nalezaloby potraktowac jakims kwasem dla dezynfekcji? z wlasnego doswiadczenia to mowisz? >Uzywasz tez masci na odciski - na mozgu? tobie zadna masc nie pomoze >Ty, a moze to Ty wyprasowalas sobie jedyna u Ciebie falde na mozgu? ty nie masz nawet jednej >Czy Was baby cycki bola? Ja juz nie wiem. Dajcie sie obmacywac Viperowi, na >pewno sie ucieszy. Nie bedzie musial konika bic! glupota pomieszana z wulgarnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
mirelka2 Re: mario 18.04.02, 17:19 anty-mario2 napisał(a): > >Nie uwazasz , ze twoje gatki nalezaloby potraktowac jakims kwasem dla > dezynfekcji? > z wlasnego doswiadczenia to mowisz? > > >Uzywasz tez masci na odciski - na mozgu? > tobie zadna masc nie pomoze > > >Ty, a moze to Ty wyprasowalas sobie jedyna u Ciebie falde na mozgu? > ty nie masz nawet jednej > > >Czy Was baby cycki bola? Ja juz nie wiem. Dajcie sie obmacywac Viperowi, na > > >pewno sie ucieszy. Nie bedzie musial konika bic! > glupota pomieszana z wulgarnoscia Fantastyczne komentarze. Fantastyczne. Dziekujemy, prosimy o wiecej :)) Odpowiedz Link Zgłoś