derff 15.03.18, 11:35 www.youtube.com/watch?v=kDgqgQZ_IuY Jestem pod wrażeniem ale on była niesamowita i tragiczna zarazem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derff Re: Obejrzałem film "Dalida" 15.03.18, 12:02 www.youtube.com/watch?v=Oa__Lw6X7B0 A znacie to??? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Obejrzałem film "Dalida" 16.03.18, 20:55 Beth Hart - Love Is A Lie (Official Music Video) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Obejrzałem film "Dalida" 16.03.18, 20:59 Beth Hart - Get Your Shit Together Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood To chyba wystarczy ... 16.03.18, 21:03 Beth & Joe - I'd Rather Go Blind - Live in Amsterdam Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: To chyba wystarczy ... 16.03.18, 21:59 ach, ta pani jest doskonała! www.bing.com/videos/search?q=black+cofee&&view=detail&mid=D2FCF1AC492521695DB7D2FCF1AC492521695DB7&&FORM=VRDGAR Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: To chyba wystarczy ... 16.03.18, 22:09 piataziuta napisała: > ach, ta pani jest doskonała! Zadraszczasz? Ja gotów byłbym się ponownie urodzić taką kobietą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: To chyba wystarczy ... 16.03.18, 22:15 Nie zazdraszczam, podziwiam. Gdybyśmy pracowali od dzieciństwa, moglibyśmy być taką kobietą. Znaczy ja. Ty miałbyś dużo łatwiej, bo śpiewających facetów jest kilkukrotnie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: To chyba wystarczy ... 17.03.18, 08:41 Ona niestety była nieszczęśliwa całe życie choć miała urodę sławę pieniądze i w końcu popełniła samobójstwo. Tacy ludzie jak ona są bardziej wrażliwi i cierpią z powodów które większość nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: To chyba wystarczy ... 17.03.18, 09:07 ,.. jej piosenki,ani ona sama nigdy do mnie nie przemawialy, nie mnie jednak ja oceniac,muzycznie to nie moja bajka, a film (nie widziałem)zapewne jak zawsze w przypadku znanych samobojcow probuje tanimi chwytami epatować trudna do rzetelnego zweryfikowania historyjka o pani, której nikt nie dogodzil i nie rozumiał, lacznie z nia sama na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: To chyba wystarczy ... 17.03.18, 11:55 derff napisał: > Ona niestety była nieszczęśliwa całe życie choć miała urodę sławę pieniądze i w > końcu popełniła samobójstwo. O co chodzi z tą urodą, sławą i pieniędzmi? Że niby są wyznacznikami szczęścia? Nie, nie są, nie były i nie będą. > Tacy ludzie jak ona są bardziej wrażliwi i cierpi > ą z powodów które większość nie rozumie. Jacy ludzie? To nie wrażliwość doprowadza ludzi do samobójstwa - to może być np. genetyczna skłonność do depresji. Odpowiedz Link Zgłoś