niunia1.1995 03.05.19, 21:07 Dziewczyny jak wzbudzić zazdrość w mężu który wgl nie stara sie o zone, jest obojętny, liczy się tylko aby w domu było czysto i żebym córka się zajmowała... Jakieś pomysły??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katalonja Re: Zazdrość 03.05.19, 23:51 Taką ciekawą wypowiedź ostatnio słyszałam, że jeżeli mężczyzna oddala się od kobiety, zaniedbuje ją i jej potrzeby, nie dostrzega jej, to kobieta powinna oddalić się od tego mężczyzny dwukrotnie bardziej. Przykładów, jak to zrobić, można mnożyć. Jednym z nich jest znalezienie kochanka. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Zazdrość 04.05.19, 06:42 Sposób zbyt radykalny. Może na początek zacząć bardziej o siebie zadbać( fryzjer, kosmetyczka, nowe ciuchy, tajemnicze wyjście z koleżanką). Jeżeli to nie pomoże, to może otrzymanie jakiegoś pikantnego SMS-a, lub kwiatów z odpowiednią dedykacją( tu też pomoże przyjaciółka). Jeżeli i to nie pomoże - zmienić męża na inny egzemplarz( tego kwiatu jest pół światu). Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ale, ale... 04.05.19, 15:43 adria231 napisała: Jeżeli i to nie pomoże - zmienić męża na inny egzemplarz( tego kwiatu jest pół światu. ale ale... wiekszosc wybrakowana (jak mi przypomina moja Slubna) i latwo trafic z deszczu pod rynne... Odpowiedz Link Zgłoś
katikaaa Re: Zazdrość 06.05.19, 08:23 Tak to można sobie cały związek rozwalić a nie wzbudzić zazdrość. Moim zdaniem lepiej zająć się sobą i pokazać, że ma się też własne życie zamiast prosić sie o uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zazdrość 06.05.19, 09:04 ..po co komu wzbudzać zazdrość, Czy nie rzecz w zainteresowaniu., ? Zmień swój „sposób na małżeństwo” a zmieni ci się punkt widzenia, odniesienia.. Dużo stanowczej cierpliwości i majowych gorących nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Zazdrość 07.05.19, 15:33 kalllka napisała: > Dużo stanowczej cierpliwości i majowych gorących nocy. a daj spokój Maj w tym roku zimny i suchy... będzie słaby urodzaj Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zazdrość 12.05.19, 09:23 /Światowe/prognozy pogody to tez zwykle życzenia ogrodnikow /i kilkadziesiąt wybranych i dobrze zmiksowanych ujęć satelitów wyższych sfer/ Przesz wiadomo ze to piotrowe ,z magnetycznymi ekranami, polaryzują nam pogodę. a za pomocą kilku trików-przekleństw/ obecnie najmodniejsze to na ceha/ trasuja pogodowe fronty. Kiedyś przy programowaniu, to choć tlenek srebra czy inne przeciwmgielne świństwo musiało być rozpylone, a dzisiaj wystarczy nierejestrowana przez ludzkie zmysły fala, w „zimnym zakresie”,by depresja moc przesterowanej tradycyjne majowe noce w.. co tam któremu do główki przyjdzie. W każdym razie, dość już o tym, czas się trochę pobawić podczas gdy paru kolesi z północy i południa cuzamen i wspólnie poprawi middle. No to oliwka na skore i sir newton w głowę oraz buziaki, uściski, głaski, czy co tam sobie życzycie -k Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Jeżeli to, co piszesz w innym wątku 04.05.19, 16:10 nie jest zmyślone, to nawet nie myśl o wzbudzeniu zazdrości, bo do przemocy werbalnej dojdzie fizyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
katalonja Re: Zazdrość 12.05.19, 08:20 Przeczytałam w innym Twoim poście, że masz męża drania. W takim typku nie wzbudza się zazdrości, tylko od niego odchodzi. Jest to sprostowanie do mojej pierwszej wypowiedzi, którą uznaj za nieatualną. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
meka_panienska Re: Zazdrość 16.05.19, 14:23 A może opisz dokładnie sytuacje z tym mężem... Odpowiedz Link Zgłoś
101lulilaj90 Re: Zazdrość 14.11.19, 09:41 Moim zdaniem wzbudzanie zazdrości na siłę, jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwinka055 Re: Zazdrość 16.11.19, 16:41 najpierw odpowiedz sobie na pytanie, czy warto i jakie mogą być tego konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś