Dodaj do ulubionych

Czy jest jakaś naturalna metoda,aby opóźnićWytrysk

IP: 82.160.57.* 27.10.04, 00:40
?? tzn żeby członek jak najdłużej się znajdował w pochwie,żeby mógł wytrzymać
jak najdłużej nie obawiając się szybkiego wytrysku??!! czy da się tak?? czy
to zależy od częstości stosunków? czy od faceta?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Czy jest jakaś naturalna metoda,aby opóźnićWy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:50
      Od faceta
    • Gość: szyszka16 Chłopak Mnie Prosił Żebym Się O To Zapytała=))))) IP: 82.160.57.* 27.10.04, 11:55
      • Gość: mm Re: Chłopak Mnie Prosił Żebym Się O To Zapytała=) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:15
        Niech ten chłopak wejdzie na forum dla facetów ...i sam spyta,ale jest taka
        mozliwosc ...musi sie tego nauczyć.:-)
        • Gość: tete Re: Chłopak Mnie Prosił Żebym Się O To Zapytała=) IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 12:28
          zależy od wszystkiego. Starsze panie wiedzą, że w takich przypadkach musisz
          szyszko najpierw mu odessać tzn uprawiać miłóść francuską. Po krótkim zwisie
          powstanie on na nowo i będzie gotów. Możesz też namówić go by myślał w trakcie
          o czymś co go nie podnieca - małżeństwie, dzieciach, teściowej czy muzyce
          klasycznej (zakładam, że jest fanem HH/rap). Jeśli do tego dodasz
          podszczypywanie go po jajkach to masz problem z głowy.
          • Gość: mm Re: Chłopak Mnie Prosił Żebym Się O To Zapytała=) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:46
            aaaale dowcipne
    • kopov kropelka - kropeleczka na czubeczku i juz 27.10.04, 12:52
      wszystko w porządeczku:)))))
      • Gość: tete Re: kropelka - kropeleczka na czubeczku i juz IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 12:56
        Lignokainy?
        • Gość: tete Re: kropelka - kropeleczka na czubeczku i juz IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 13:06
          No dobra na poważnie najlepszym sposobem na opóźnienie dla nasto jest
          stosunek/samogwałt/francuz przed. WW Lignokaina też ale tylko gdy on ma
          prezerwatywę. Inaczej Ty też stracisz czucie
          • kopov Re: kropelka - kropeleczka na czubeczku i juz 27.10.04, 13:12
            na poważnie to miałem na mysli klej -kropelka:))))
          • Gość: mm Re: kropelka - kropeleczka na czubeczku i juz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:21
            małolat jestes jak takie bzdury wypisujesz,przed randka walisz konia..nie tedy
            metoda do wydłuzenia stosunku...albo masz take lekkie podejscie do seksu.
            • Gość: mm kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:22
              • Gość: tete Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 13:28
                no jasne, że do mnie. Ale ja wymieniłem 3 stosunek/samogwałt/francuz. Do wyboru
                do koloru. Oczywiście są inne sposoby ale wymagają troche starań ze strony
                faceta i nie wierzę, że jakiś nasto mógłby je zastosować. Dlatego nie pisałem
                choć są to metody profesjonalne polecane przez seksuologów. Napisz coś, może
                się okaże, że nie znam a ja chętnie się uczę :-)
                • Gość: mm Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:37
                  najprostszy to troche sie wycofac i zatrzymac w biegu ;-)) jak juz czujesz
                  ze.....dochodzisz,działa i żadna filozofia !!! ;-))
              • kopov Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete 27.10.04, 13:29

• Gość: tete Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 13:38
                  Gość portalu: mm napisał(a):
                  > małolat jestes jak takie bzdury wypisujesz,przed randka walisz konia..nie
                  tedy
                  > metoda do wydłuzenia stosunku...albo masz take lekkie podejscie do seksu.

P.S.
                  1."Walenie konia" jak to opisałeś nie jest niczym nienormalnym skoro robi to
                  wielu panów do późnego wieku
                  2.Jakie lekkie podejście?! Kiedy nie kończysz po 5 minutach to jakie lekkie
                  podejście?! Zapytaj kobiety czy woli dłużej czy krócej. Wszystko mylisz
                  • Gość: mm Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:43
                    Przed randką..tylko to miałam na myśli.lekkie nie miałam na mysli myk i
                    już..ale czessto nastolatkowie podchodza do seksu lekko łatwo i przyjemnie,a to
                    nie jest tak.Oczywiscie ze kobieta woli dłuzej,przeciez nia jestem :-))
                    • Gość: tete Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 13:57
                      aha OK. Nie jestem gó..arzem ani nastolatkiem dzięki Bogu. Tak w ogóle to juz
                      miałem napisać szyszce że jeszcze za młoda ale się powstrzymałem
                      • Gość: tete Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 14:02
                        Podobno jest dojrzała. Najwyżej jak zaliczy wpadkę to dojrzeje jeszcze szybciej
                        • Gość: tete Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 14:03
                          A wykształcenie jak widać po Begerowej nie jest najważniejsze
                          • Gość: mm Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:17
                            Begerowa w tym roku zdała mature i poszła na studia,pnie sie w góre.. ;-)))co
                            do szyszki widac dziewczyna ciekawa tego świata.
                          • Gość: mm Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:18
                            No to co bedziesz ćwiczył;)???
                            • Gość: tete Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 16:00
                              no właśnie tak jak piszesz. To jest to co polecają seksuolodzy choć chyba
                              wzorowali się na tantrycznych technikach seksualnych. W każdym razie ja
                              najpierw czytałem o tym w książkach o jodze buddyjskiej. Można dojść do takiego
                              wyczucia, że czuje się nasionka 2,3 ruchy przed ich dojściem do czubka i
                              bezpiecznie to robić nawet w dni płodne bez gumki. Ale to zajmuje trochę czasu
                              i absolutnie nie wierzę, że 16-18 latek nauczy sie tego szybciej niż w rok, no
                              moooooże pół
                              • Gość: mm Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:16
                                Nie wiem czy wogóle by chciał o tym słuchać,chyba by musiał miec bardzo powazne
                                podejscie do seksu.Czytałam ze męzczyzni moga miec orgazm bez wytrysku...to tez
                                cos z buddyzmu..chodzi o niemarnowanie nasienia.Ale czy to mozliwe?
                                • alpepe Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete 27.10.04, 16:17
                                  możliwe, tyle, że to wyższa szkoła jazdy :)))
                                  • Gość: mm Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:20
                                    Znasz takiego gościa?
                                    • alpepe Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete 27.10.04, 16:27
                                      jednego znałam, ale to był świr :)Może to o to chodzi, że tylko świrom wychodzi?
                                      • Gość: mm Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:37
                                        A moze udawał...bo to podobno długo trzeba ćwiczyć?
                                        • alpepe Re: kopov to nie do ciebie było tylko do tete 27.10.04, 16:40
                                          nie nie, to był niessamowity facet!!!Tyle, że świr.
    • Gość: bolo opóźnienie czy lepszy WIELOKROTNY orgazm?? IP: *.crowley.pl 27.10.04, 17:55
      można opóźniać. ale czemu nie pójść w kierunku orgazmu wielokrotnego.
    • Gość: bolo orgazm wielokrotny IP: *.crowley.pl 27.10.04, 18:00
      w tym celu przed nadchodzącym orgazmem silnie zacisnąć mięśnie (lub dla nowicjuszy mocno ucisnąć palcami) miejsce między odbytem a jądrami. przebiega tam kanał. blokując nie dopuszczamy do wytrysku co pozwala SZYBCIEJ dojść do siebie :) po orgazmie i .....zacząć na nowo :)
      to nie orgazm zabiera energię lecz ubytek spermy. proste.
      • Gość: tete Re: orgazm wielokrotny IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.10.04, 20:11
        potwierdzam ale bez przesady. To nie znaczy, że robi się perpetum mobile ale na
        pewno nie walisz się na plecy kończąc akcję chrapaniem. Natomiast nie wszystkie
        kobiety lubia taką łapankę. bo jeśli słuchac medycyny chińskiej to mężczyzna
        może utracić nasienie:
        4x wiosną 3 latem 2 jesienią i raz zimą. Ma to związek z tym, że zimą energia
        schodzi głębiej do organizmu stąd nasienie jest bardziej
        esencjonalne/energetyczne. Stąd jesienne dzieci danego faceta moga być zdrowsze
        niż płodzone wiosną/latem
        No więc normalny stosunek 1-4 razy na kwartał to może się nie wszystkim
        podobać. No ale niekoniecznie trzeba się kierować medycyną chińską
        • Gość: .................. Re: orgazm wielokrotny IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.10.04, 02:16
          Moze zainteresuj sie wibratorkiem. On ponoc moze najdluzej.
    • grogreg Re: Czy jest jakaś naturalna metoda,aby opóźnićWy 28.10.04, 08:15
      rwgularne stosunki sa oczywiscie doskonala metoda na opoznienie wystrysku.
      tylko istnieje ryzyko wpadniecia w rutyna i z samym wzwodem moze byc problem.

z naturalnych metod polecam wizualizacje. gdy juz sie dochodzi nalezy sobie
      przypomniec zdarzenie, ktore wiazalo sie z bardzo intensywnymi, nie do konca
      przyjemnymi doznaniami fizycznymi. np. kapiel w lodowatym gorskim potoku.

z metod nienaturalnych. sa prezerwaty zawierajace zewnetrzny srodek
      przeciwbolowy (nie pamietam nazwy, jest na opakowaniach powinna byc podana).
      efekt murowany.
      • Gość: tete Re: Czy jest jakaś naturalna metoda,aby opóźnićWy IP: w3cache.* / *.2-0.pl 28.10.04, 09:57
        no niekoniecznie te nieprzyjemne wyobrażenia. Można się po prostu skupić na
        czymś innym. Mucha na ścianie, dodawanie... Człowiek robi z siebie bezdusznego
        robota byleby kobieta była zadowolona :-). Może gdyby Polki były brzydsze od
        Niemek nie byłoby problemu :-)
      • Gość: spontaniczny magiczna gumeczka IP: *.crowley.pl 28.10.04, 11:36
        Kiedyś w jakims sexszopie kupiłem prezerwatywę produkcji amerykańskiej w której
        myślałem, że końca nie bedzie.Aż mnie lędźwia rozbolały a partnerka wierzyć nie
        chciała że tyle można.Żałuje ale nie pamiętem nazwy tej gumki bo z
        przyjemnością bym z niej jeszcze nie raz skorzystał.
        Popytaj to sie sprawdza..daje długą przyjemnośc kobiecie i męzczyźnie.Co do
        metod bardziej naturalnych gdy czuję ,że szczytowanie się zbliża zmieniam
        pozycję na Jeżdźca i wtedy mój fistaszek odpoczywa nieco nie tracąc twardości.
        Tego typu kombinacje pozwolą wam w pałni i długo rozkoszowac się soba i
        wspólnie dojśc do orgazmu
        powodzenia
        • Gość: mm Re: magiczna gumeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:29
          Ty myśl jak ta gumka sie nazywała,co? ;-))))
          • fiu-fiu Re: magiczna gumeczka 28.10.04, 14:01
            zaloz mu taka ciasna, albo u nasady zaloz mu recepturke zlozona na 2 lub cztery. Potem
            napisz jak bylo.
            • Gość: tete Re: magiczna gumeczka IP: w3cache.* / *.2-0.pl 28.10.04, 19:44
              no na jeźdźca faktycznie można dłużej a i orgazm pochwowy murowany przy
              jednoczesnym pieszczeniu sutek. O prezerwatywach po dłuższym treningu jak ww.
              można zapomnieć
      • Gość: bolo polecam inny sposób... IP: *.crowley.pl 28.10.04, 21:28
        będąc w "środku" i w okolicach naszego orgazmu nie żadnych energicznych wykonujemy ruchów "przód-tył". lecz delikatne bądź silniejsze ruchy okrężne. główka penisa drażni wówczas dość silnie ujście macicy. po spokojnym wysunięciu w tył i wykonywaniu ruchów okrężnych można drażnić całą wewnętrzną powierzchnię pochwy,. może niektórym uda się pobudzać punkt G ? :))
        pozdrawiam. więcej inwencji. granica naszych przyjemności zależy tylko on nas. i wzajemnego uczucia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka