IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 18:12
no nie zgadazm sie z toba, piotrus mimo niektorych prymitywnych textow jest
inetligenty i ma wiecej niz 28 lat , jego zycie to spam, robi to aby poczuc
sexualna przyjemnosc, jest tu od kilku lat i wykurzyl stad sporo forumowiczow
a zapenwiam cie ze nie jest to jedyne forum ktore chce przejac zobacz np
forum o 2 , domyslasz sie kto to zapoczatkowal , a piotrus jest nie uchwytny,
poblokowali wszystkie cafe w trojmiescie ale skoro mowisz e juz odblokowali
to zank dla piotruisa aby zaczal dziala, a jesli chcesz zobaczyc jaKie emocje
wywolal tu piotrus to poczytaj troche w archiwum, wpisz w wyszukiwarce "
piotrus' , jest to najabrdziej znana postac n aforum, budzi rozne emocje od
obrzydzenia po radosc swoich fanow, a piotrus narazie byl w uspieniu al
ezapewniam ze powroci
Obserwuj wątek
    • Gość: annagdańsk Re: to frumowicz z najmiejszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 19:28
      fiutkiem - chyba, że są tacy, co mają krótszego niż 4,6 cm !

Buhahahahahahaha
      • Gość: yytty Re: to frumowicz z najmiejszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:08
        no 30 cm bez przesady , a moze jakas kobiet aby sie wypowiedzial na ten temat?
        zadnych tu nie ma? ja zadaj roznei pytani en aforum gazety i kobiety tam
        odpowiadaja ze rocco sie im wizualnie nie podoba ale jet niezlym kochankiem,
        ale wiekszosc i tak go ni ezna, a ogladaliscie rocco invades poland? no j
        acaly czas siedze teraz z 10 kg ciezarkiem przywieszonym do penisa , a co do
        grubosci to wyprobuje jescze jedna metode pompowan, oto zni ebede normalnie
        pompowal tylko co chwila beda zmienial cisnienia raz super duze przez sekunde
        a potem zupelny brak i tak wkolko wtedy penis ma wieksze bodzcie i cyrkulacja
        krwi nie jest zatrzymana , ej a wiecie moze czemu nagle overnet mi zwolnik
        pobierania plikow? czy cos sie dzieje z ta siecia? mam neo 640 bez limitow a
        nagle mi z 80 kbs zwolnik do 10 kbs ale inne strony otwieraja si enormalnie
        czyli szybko , o co chodzi? wiecie moze gdzie ejst opis jak zaintaslowac dc
        ++ poprawnie bo sobie sciagnalem al enie wiemnie chce szukac mi nic nawet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka