Dodaj do ulubionych

pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak uciec?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:39
Mam nie lada problem ktorego jestem swiadomy a nie potrafie go rozwiazac a
mianowicie zakochałem sie w 7 lat starszej kobiecie, zawsze czułem odraze do
seksu ze starszymi kobietami i w tym wypadku jest podobnie mimo iz ona jest
bardzo atrakcyjna ale niestety chyba jestem zakochany co mnie doprowadza do
furii bo nie potrafie odejsc od niej.

W domu mam piekło z tego powodu bo rodzice oraz rodzenstwo nigdy nie
zakceptuje kogos kto jest tak duzo odemnie starszy, z kolei ona mi cos
mamrocze o tym ze czas sie zwiazac na stałe i przed bogiem czyli pobrać.

Najgorsze jest to ze gdy ona do mnie dzwoni to w myslach mam ochote ja
porzadnie przekląc ale potem cos nie wiem co powoduje ze jednak sie z nią
spotykam, być moze powoduje to fakt ze ona jest troche znana w Polsce ale to
chyba nie przez to z nią jestem.

Poradzcie mi co by było najlepsze aby sie uwolnic od tej osoby ktora wysysa
ze mnie energie i mnie tak zniewoliła.

moze to jakies czary?
Obserwuj wątek
    • spaldi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:44
      Wybacz, ale chyba sporo kobiet sie oburzy:(
      Stara baba! To zbyt powazne oskarzenie, zastanow sie czy chcesz sluchac rad.
      • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:46
        chce posłuchac jakiej kolwiek rady bo byc moze akurat cokolwiek sprawi ze
        poczuje sie znowu wolny a nie jak obecnie omamiony i przykuty do kogos kto mnie
        wkurza.
        Niech sie oburzają dla mnie ktos tyle straszy jest poprostu starszy a ze
        jedynie co mi przychodzi myslac o niej to stara baba wiec tak to napisałem.
      • inezja21 Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:47
        31-letnia kobieta to stara baba? Czyli 44-letnia to już sarkofag???????
        • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:47
          dla mnie ona jest stara! za stara!!!

co mi radzisz?
          • inezja21 Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:57
            No tak,masz tyle lat co mój chłopak,a on ma mnie,młodszą o dwa lata.
            Ale przecież kobieta w tym wieku (31) jest chyba atrakcyjna? Zwłaszcza że skoro
            znana,to pewnie stać ją na dobre kosmetyki,dobrze kumam?
            • kochanica.francuza Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:58
              w wątku nie ma słowa prawdy...autor chciał nawrzucać trzydziestkom od starych
              bab i tyle.

mówię wam że to podpucha,do cholery
              • inezja21 Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:02
                tak myślisz? To głupio,że dałam sie wciągnąć...
                Swoja droga ja uwazam że kobiety 30-letnie są lepsze niż 20-tki...
                • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:06
                  nie słuchaj to nie podpucha, nie jestem jakims prowkowatorem jakich tu w
                  tygodniu wielu.
            • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:02
              ale jej cały wyglad dla mnie sie nie liczy bo ja szukam czegos na stałe, czasem
              mysle ze gdy jej dam w twarz to wtedy mi da spokój ale z drugiej strony jakos
              nie potrafie jej pobić.
              • Gość: sammarina Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:06
                kurde jestej jeszcze g.. niz myslalam. Jestes az takim tchorzem, ze chcesz
                urzyc przemocy, po to zeby cie uwolnila.
                Pokaz ze masz jaja i zdobadz sie na szczerosc.
                • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:17
                  Ale szczerosc nie pomaga , co juz nie daje rady i tam odchodze to namawia mnie
                  kilka krotnie na rozmowe na ktora sie w koncu godze i znowu mnie zniewala.

Manipulatorka ktora sie chyba boi samotności.
                  • meiga Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 03.11.04, 20:55
                    Hehehe, facet, jeśli twój post nie jest podpuchą, to jesteś żałosny -
                    "zniewoliła Cię". Hehehe, nie ma czegoś takiego. Poza tym - czytaj co piszesz,
                    bo momentami przeczysz sam sobie. Albo masz poważne problemy osobowościowe...
          • filut ....jak uciec? 01.11.04, 11:28
            Najlepiej w podskokach!!
            Powiedz jej, że minęło ci zauroczenie, a pozostała sympatia, ew. zaproponuj
            platoniczną przyjaźń. To będzie uczciwe!
            Tylko, czy będzie cię stać na takie wyznanie? *Przypuszczam, że wątpię* -
            jesteś z lekka niedojrzały psychicznie.
            Pamiętaj, że zerwanie nigdy nie bywa bezbolesne, a odpowiednich środków
            znieczulających jeszcze nie wynaleziono:(
    • Gość: sammarina Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:46
      chcesz teraz uciec?? To po kiego sie z nia wogole spotykales skoro od poczatku
      czules do niej niechec, a mowiac scislej odraze??
      Co mam Ci poradzic w tej sytuacji, chyba nic. Zastanow sie lepiej nad soba, po
      co to zaczynales i po co to ciagniesz. Nie zwalaj winy za Twoja sytuacje na
      czary. One nie istnieja! Masz klopot tylko i wylacznie w skutek Twojej glupoty.
      Przykro mi, że tak mowie ale to prawda.
      nie pozdro
      • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:50
        Byc moze własnie sam jstem winny ale cos mnie cholera nie puszcza , ok 6
        pierwszych randek moze i mi sie podobało ale potem juz było coraz gorzej.
        Wąłsnie chce to skonczyc i nie ciągnąc ale nie umiem, daje jej do zorzumienia
        ale nie pomaga.

Powiedz co jej powiedziec aby to ona mnie wykopała?
        • alpepe Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:52
          że zmajstrowałeś dziecko innej i musisz się żenić
          • spaldi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:53
            To swietny pomysl, popieram:)
            Wywali Cie na zbity pysk, masz to jak w banku!
            • alpepe Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:57
              ja mam zawsze świetne pomysły, szkoda tylko, ze nie wiem jak to przekuć na
              łatwą kasę :)))
              • spaldi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:01
                Geniusze maja to do siebie, ze zawsze brakuje im kasy.....na poczatku:)
                • alpepe Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:02
                  nie mów tego mnie, powiedz to mojemu mężowi :))) Geniusz, geniusza zawsze
                  pozna, co? ;)
                  • spaldi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:07
                    Z geniuszem nie da sie latwo (wspol)zyc, meza trzeba raczyc swoim genialnym
                    umyslem w ograniczonych dawkach:)
                    • alpepe Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:10
                      co też robię, kiedy on chce ze mną porozmawiać, ja serwuję mu ciało...
                      Najgorsze, że chyba nie jestem zbyt dobra w łóżku i po wszystkim on znów chce
                      rozmawiać, a kundalini leży zwinięty... :( Jeszczio raz niet...
                      • spaldi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:14
                        Mowa ciala jest istotna w kontaktach miedzyludzkich, nie przecze.
                        Moze maz laknie poruszac sie w meandrach Twojego Umyslu:)
                        Albo masz meza gawedziarza:) A kundalini zawsze mozna jakos stymulowac do pracy,
                        w koncu jego wysilek sie oplaci:)))))))
                        • alpepe Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:23
                          no to idę go postymulować :)))
                          • spaldi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:25
                            Najwyzsza pora, niech nie lezy tak bezczynnie:)))))))
                            • Gość: ama Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: 217.124.90.* 04.11.04, 11:07
                              genialna rozmowa :))))))))
          • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:53
            co ty nie uwierzy ale jesli juz to bez problemu sprawdzi.

Dzis udaje ze jestem chory wiec mam swiety spokój ale nie da sie ukrywac przez
            całe zycie.
            • spaldi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:58
              A ona to wplywowa jakas? Bo wyczuwam Twoj lek przed wyznaniem jej prawdy:)
              Moze Cie np.:zapuszkowac za gwalt czy przesadzam?

Odrazu chce zauwazyc: to tylko hipotetycznie.
              • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:05
                Nie jest wpływowa ale moze sie dowiedziec dosłownie wszystkiego wiesz jak to w
                tej warszawie jest gdy gdzies wystąpisz to odrazu poznajesz prawie wszystkich.

Pozatym głupio sie czuje gdy ona lezy na moim ramieniu wsrod ludzi.
                • spaldi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:11
                  Aha, wiec My ja znamy, tak? Powiedz o niej cos wiecej, znajac szczegoly dowiemy
                  sie na czym stoisz:)

Chyba wylazi ze mnie wscibska baba, nie pisz, jesli nie chcesz.
                  • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:15
                    jak juz pisałem to zadna super gwiazda , taka poprosty rozpoznawalna twarz:(
                    • Gość: kolega amadeusza Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:17
                      łże,to on na nią leci i jeszcze się chwali jej pozycją madialną i koneksjami!!!
                      • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:20
                        Nie prawda i nie jestes moim kolega!!
                        • Gość: kolega amadeusza Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:22
                          Kolegi się wypierasz!!!Następnym razem nie pożyczę ci kasy,jak będziesz chciał
                          zaprosić dziewczynę do kina!
        • laura.bellini Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:54
          > Wąłsnie chce to skonczyc i nie ciągnąc ale nie umiem, daje jej do zorzumienia
          > ale nie pomaga.

Daj jej to do przeczytania.
          • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:56
            probowałem juz i tego ale ona twierdzi ze tak kocha ze wszystko mi przebaczy
            itd.
            Dziwie jej sie ze tak sie przylepiła.
        • Gość: kamila Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:55
          Amadeuszu, abstrahując od tego, ze wydajesz sie byc nieodpowiedzialny- co stoi
          na przeszkodzie, bys w przejrzysty sposob kulturalnie powiedzial owej kobiecie,
          ze postanawiasz zakonczyc znajomosc, gdyz doszedles do wniosku, ze nie
          odpowiada Ci jednak ta roznica wieku?
          • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:00
            ona poprostu nie przyjmuje do wiadomosci tego i w kołko mnie uwodzi nie dajac
            mi nawet szansy na zapomnienie, w sumie to mnie tak jakby szantazuje ze cos tam
            gdzies tam zrobi itd.....

Gdy tylko wchodzimy nt. roznicy wieku to odrazu ze to nie to sie liczy i o
            wnetrzu mi zaczyna gadac.

Wyjazd by był dobry ale ja nie mam gdzie jechac.

Moze ją uderzyc i wtedy sie odczepi?
            • kochanica.francuza Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:06

>
              > Wyjazd by był dobry ale ja nie mam gdzie jechac.
              Najlepiej jedź na wieś i zamknij się w wychodku.Albo w chlewie.
              >
              > Moze ją uderzyc i wtedy sie odczepi?
              Albo odda i pobije.Ja bym tak zrobiła.;-)
              • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:09
                To jest naprawde dla mnie ciezkie i przykro mi ze tak kpisz z czyjegos problemu.
              • meiga Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 03.11.04, 21:00
                Ja też - nachajem po białych plecach :P, jak u Sienkiewicza :)))
        • Gość: sammarina Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:55
          powiedz jej to co nam wszystkim. " no wiec kochanie uwazam ze jestes stara baba
          i czuje obrzydzenie, gdy ide z toba do lozka"
          Za ten tekst na pewno Cie wykopie o ile nie wezwie najpiwerw ochrony albo nie
          poszczuje Cie psami (hihi)
          Jak sie glupio zachowales to chociaz miej odwage sprawe zakonczyc
          • laura.bellini Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 21:57
            Podpucha.... Albo wykorzystuje go sexualnie (no wiesz bzyka go :D)
            • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:10
              tez odnosze wrazenie ze ja fascynuje moje młode ciało. Seks jednak w jej
              wydaniu jest bardzo kiepski:)
              • laura.bellini Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:11
                Tez bym na jej miejscu zachowywala sie jak kloda.
                • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:13
                  dlaczego? niedosc ze sie poswiecam to jeszcze trzeba robic tak abym tego nie
                  znosił?
                  Seks jest w jej interesie.
                  • laura.bellini Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:19
                    Jak Cie czytam, to sobie mysle, chce miec tylko corke.
                    • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:22
                      dlaczego ? przeciez z synem sypiac nie bedziesz!! ja poprostu jestem chyba dla
                      kogo innego i stad moja złosc ze nie moge sie uwolnic od niej!!!!
                      Z inna byłbym normalny.
                      • laura.bellini Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 31.10.04, 22:28
                        A jakby byl idiota ?
                        • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:31
                          idiotą ale w jakim sensie? jesli w takim ze nie akcepotwał by stanu w ktorym
                          ktos jego umysł zniewolił to chyba ie było by sie co martwic
                          • Gość: koledzy amadeusza Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:32
                            my amadeusza też nie znosimy,bo straszny z niego baran i bufon.
                            ta kobita chciała go rozwinąć,to uciekł z krzykiem i teraz się na niej wyżywa.
                            • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:33
                              kolego spadaj jak cie prosze.
                              • Gość: koledzy amadeusza Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:35
                                amadeusz bądź poważny,to damy ci ostatnią szansę
                                • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:37
                                  nie chce szansy a tym bardziej kolezenstwa z wami.
                                  • Gość: koledzy amadeusza Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:47
                                    to do widzenia tylko żebyś potem nie skamlał
              • tomasdyg Re:Amadeusz - a może trójkąt cię uratuje? 01.11.04, 00:44
                Gość portalu: amadeusz napisał(a):
                > tez odnosze wrazenie ze ja fascynuje moje młode ciało. Seks jednak w jej
                > wydaniu jest bardzo kiepski:)

-No właśnie, może zaproponuj jej trójkąt, powiedz, że tylko tak chcesz się z
                nią kochać. Niech przyprowadzi jakąś swoją, ale o 10 lat młodszą koleżankę
                (skoro nie znosi twoich) jeśli się nie zniechęci, to w najgorszym razie, ty
                będziesz miał kobietę z młodszym ciałem i lepszy seks ;-))

• Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:08
            najpierw sie obrazi a potem odnowa bedzie to samo, było juz i takie zajscie,
            poprostu mysle zeby jej dac w twarz bo wtedy uzna ze jestem damskim bokserem
            ale z drugiej strony sie boje bo przeciez taki nie jestem.
        • mimi44 Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 04.11.04, 11:00
          Wiesz,szkoda mi przedewszystkim ciebie.Nie dorosłeś do zwiazku z kobieta nawet
          w twoim wieku.Daj jej spokój,nie marnuj jej czasu i miej szacunek do
          starszych!!!
    • kochanica.francuza Najlepiej się powieś 31.10.04, 21:54
      w wątku nie ma słowa prawdy...autor chciał nawrzucać trzydziestkom od starych
      bab i tyle.
      • alpepe Re: Najlepiej się powieś 31.10.04, 21:59
        oczywiście kochanica, że to podpucha, co nie przeszkadza się nam świetnie
        bawić :). Pozdrawiam ciepło, chciałabym napisać, jak e-mamy cieplutko, ale już
        widzę to piorunujące spojrzenie... ;)
        • kochanica.francuza Re: Najlepiej się powieś 31.10.04, 22:00
          alpepe napisał:

> oczywiście kochanica, że to podpucha, co nie przeszkadza się nam świetnie
          > bawić :). Pozdrawiam ciepło, chciałabym napisać, jak e-mamy cieplutko, ale już
          > widzę to piorunujące spojrzenie... ;)
          czyje?dzięki
      • Gość: amadeusz Re: Najlepiej się powieś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:12
        powies sie ty, niku nie chciałem nawrzucac tylko mam juz dośc bo ona mną
        manipuluje i nie pozwala sie uwolnic, zycze ci aby i ciebie kiedys jakis
        wiejski jozek tak omamił wtedy sie przekonasz jakie to ciezkie.
    • Gość: moon Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.10.04, 22:05
      A coz to jest za znana osoba ?
      • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:14
        nie jest to znadna gwiazda ale ma tam kilka epizodow i gdzies tam sie czasme
        pojawia, nie zmienia to faktu ze to sie dlamnie nie lcizy.
        • Gość: sammarina Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:16
          to jeszcze raz ci powiem: tchorz jestes o tyle
          boisz sie baby
          • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:19
            ale co ja mam jej powiedziec skoro kazda rozmowa po kłutni konczy sie słowami
            ktore sa wyciagniete z ksiazki "mezczni z marsa kobiety z wenus"
            odnosze wrazenie po przeczytaniu ze ona z tego bierze wiele trikow ktore sa
            naprawde trudne dla przecietnego mezczyzny.
            • Gość: sammarina Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:22
              to tez stosuj takie triki. poczytaj jeszcze troszke damskich magazynow i
              bedzieesz mal gotowy arsenal, co i kiedy mowic, jak sie zachowywac i tak dalej
              a czego ty sie tak w niej boisz, ze moze toba manipulowac jak jej sie tylko
              podoba?
              • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:26
                wszystkiego sie boje a najbardziej tego ze w kocnu ulegne i sie z nia ozenie a
                wtedy rodzina mnie znienawidzi, moich znajomych nie znosi wiec tez strace z
                nimi kontakt i pozostanie mi tylko siedzenie przy jej coraz starszej d... i
                pewnie depresja.

W ogole nie znosze uczucia o znawie miłosc przez nią tak mnie to wkurza ze
                człowiek staje prawie bezwładny.
                • Gość: sammarina Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:32
                  zacznij myslec samodzielnie. mam wrazenie, ze tego jeszcze nie potrafisz.
                  pewnie zyjesz na koszt rodzicow , moze sie jeszcze uczysz. ale do doroslego
                  zycia to ci jeszcze daleko. I przestan sie bac!!!!! bo na pewno sie wkopiesz
                  jeszcze bardziej, z drugiej strony nie rozumiem, jak mozna sie bac z kims byc i
                  bac sie od niego odejsc
                  brak mi szacunku do takich ludzi
                  • Gość: amadeusz Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:36
                    No moja sytłacja jest bardzo ciezka i skomplikowana, faktycznie zyje na koszt
                    rodzicow i raczej z nimi jest zwiazana moja przyszlosc finansowa wiec nie moge
                    sobie pozwolic na to ze bede bał sie wjesc do domu.
                    Uwaszasz ze jestem niedojrzały bo sie boje w kazdą strone? to nie strach ale
                    coś bog wie chyba tylko co, mysle czasami ze moze jakies tricki typu krew
                    misiaczkowa itd.

trace zmysły.
            • meiga Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 03.11.04, 21:06
              Hahaha, ale co Ty się martwisz? - wszak do przeciętności (przynajmniej
              emocjonalno - umysłowej) brakuje Ci jeszcze parę schodków (do góry, rzecz
              jasna). Ale ubaw jest jak za cara z twoim wątkiem :)))
    • glonik Stara to ona nie jest, 31.10.04, 22:21
      ale mądra też, skoro się z takim dupkiem, jak ty, zadaje.
      Ale raczej konfabulujesz, bo chciałbyś, a tu "stary, zniszczony murchel" ma cię
      w wielkim poważaniu.
      • Gość: amadeusz Re: Stara to ona nie jest, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:23
        Mozliwe ze ma mnie w "wielkiem powazaniu" i tylko sie bawi mną oraz moimi
        uczuciami, to tez juz mi przez mysl przeszło.
    • glonik A póki co, to podkształć się w ortografii n/t 31.10.04, 22:26
    • lenka.1 Powinienes isc do psychologa. 31.10.04, 22:47
      Ona wcale nie jest stara, i pewnie jest atrakcyjna. Roznica wieku tez nie jest
      kolosalna. Wymysliles sobie to, ze sie nie chce od Ciebie odczepic, i ze Toba
      mainpuluje, bo pewnie podswiadomie chcesz sie usprawiedliwic przed samym sobą z
      tego, ze jestes z kims interesownie. Cos w koncu z tego musisz miec. Moze ona
      daje Ci poczucie wlasnej atrakcyjnosci, w koncu ma dla Ciebie znaczenie, ze
      jest znana. O finansach - przemilcze, taktownie.

Idz do psychologa!
      Nauczy Cie mowic : "Nie!".

PS. Wydaje mi sie, ze jesli by w gre nie wchodzila roznica wieku, ale
      inny "mankament", moglbys wymyslic podobna historie. To tylko kwestia Twojej
      psychiki.
    • glonik Krew miesiączkowa?????? 31.10.04, 22:49
      Amamdeusz, połóż się, odpocznij...szklankę czegoś zimnego wypij, byle bez %, bo
      inaczej coś ci pęknie z wysiłku hmmmmm umysłowego.......
      • tomasdyg Re:Glonik- Krew miesiączkowa?????? 01.11.04, 00:28
        glonik napisała:
        Amamdeusz, połóż się, odpocznij...szklankę czegoś zimnego wypij, byle bez %, bo

-Nie śmiej się, może miał zły przepis na "Krwawą Mery". Zbyt mało % i nie to
        czerwone? To mogło zaszkodzić ;-))
    • Gość: stara baba Amadeusz troche cierpliwości!!!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 31.10.04, 23:01
      Jesli nie jest ta "baba" niedorozwinieta umysłowo, to spoko, jeszcze parę dni,
      najwyżej tygodni i sama ucieknie, bo nie sposób byc z takim jak Ty PALANTEM!!!
      Swoja droga, jak sie z nia kochasz (obrzydliwa starucha) to masz torsje, czy
      wytrysk?
    • nadal-jestem Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 01.11.04, 12:28
      He he , ale debil z ciebie , taki watek moze napisac tylko debil,
      moze zapytasz sie glosow , co masz robic :))
      • megww Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 01.11.04, 14:28
        Boshe, co to za idiota, proponuje psychiatrę, chociaż nie weim czy w Twoim
        przypadku jest w stani Ci pomoc, chyba już za późno
        • borsuczyca Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 01.11.04, 15:04
          psychiatria nie zajmuje się pier-do-łami, niech sobie kupi adidasy z
          odblaskowymi podeszwami i idzie na dyskę, tam może pozna kogoś kto go "wyleczy"
          • Gość: Kochas Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.sympatico.ca 01.11.04, 16:00
            Z ciebie taki Amadeusz jak z koziej d.... traba.

Jesli nie doceniasz starego instrumetu do grania to d... z ciebie nie muzyk.

Mozesz powiedziec mamusi, ze na starej smyczy mlody pies sie dobrze cwiczy.

Dodaj, ze ona tez jest dla ciebie nie tyle druga matka, co dobra sasiadka.
            Chyba slyszales o takim powiedzeniu: nie da ci ojciec nie da ci matka, tego co
            moze dac ci sasiadka - powtorz to mamie, a ona to zrozumie. Bracmi sie nie
            przejmuj - oni ci tylko zazdroszcza.

Z reszta sie pospiesz, bo masz tylko 5 do 7 lat, zeby mamie przyprowadzic
            wnuczka i wszystko bedzie w porzadku. Jak przegapisz ten okres do bedziesz
            musial chodzic do szpitala z probowka, zeby dac mamie wnuczka z probowki.

A ile ma lat Twoja mama?
    • winniepooh zawodowiec znowu w akcji :D 01.11.04, 17:09
      p.s. czy ty sie urodzies w roku przestepnym 29 lutego? pytam bo juz od
      dluzeszgo czasu- ponad rok - masz ciagle 24 lata. wypadaloby wiec 24 pomnozyc
      razy 4 aby otrzymac prawdziwy wiek zawodowca.
      • Gość: kejwin Re: zawodowiec znowu w akcji :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 09:40
        Zawodowiec istnieje na tym forum od niedawna wiec trudno wymagac aby w ciagu 8-
        9 miesiecy przybyło mu z 5 lat.
    • aleksa25 Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 01.11.04, 18:04
      Wiesz, znalam kiedys podobnego faceta jak ty. Mysle ze jestes
      niedowartosciowanym i niedojrzalym emocjonalnie facetem! Jak jakas starsza
      laska na ciebie poleciala, to czujesz sie wspaniale dowartosciowany i bardziej
      macho, jej chodzi tylko o seks i pewnie jest twoja sponsorka, znam te numery.
      Znudzial ci sie a teraz sie nam zalisz ze sie nie chce od ciebie sie odczepic.
      Stary, trzeba bylo myslec przedtem!!! i tak wiem, ze zaraz upatrzysz sobie
      nastepna starsza babke i tak bez konca. jestes zalosny!
      Wiesz, idz wez zimny prysznic a nie nam glowe zawracasz takimi banialukami!
    • Gość: lanvin Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 20:03
      Moze i jestem małolata i o życiu wiem niewiele, ale ty chyba wiesz jeszcze
      mniej. W sprawie seksu wypowiadać sie nie bede, bo sie nie znam ;). Co do spraw
      finansowych to chyba pora sie usamodzielnic. Wiem, że w Polce bezrobocie
      panuje, ale czy próbowałes szukac tej pracy? Wiadomo, że na koszt rodziców zyje
      sie latwiej, w koncu sama tak zyje z tym, że ja mam lat 16 a ty 25 ;). Skoro
      tak źle Ci z tą kobieta, nieodpowiada Ci jej wiek, ani wasz seks to co w niej
      jest takiego? Wydaje mi sie, że dobrym rozwiązaniem jest znalezienie pracy w
      innym mieście. Uwolnisz sie od tej kobiety (ktora stara wcale nie jest) i może
      nauczysz sie samodzielności. Pozdrawiam i dojrzałosci oraz odwagi życze, przyda
      Ci sie napewno =).
    • Gość: marek Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:01
      W sumie to ci sie nie dziwie bo jednak z racji wieku oraz doswiadczenia wiem ze
      20tka a 30tka to sporo roznica, atrakcyjna 30tka to rzadkośc.
    • Gość: ana_banana Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: 156.17.253.* 02.11.04, 14:56
      Drogi Amadeuszu,

skoro ty - mezczyzna nie potrafisz sobie poradzic ze stara 31-latka, to
      proponuje, co nastepuje:

1. zrob sobie z nia dziecko
      2. za namowa jej i rodzicow chajtnij sie z nia
      3. siedz pod pantoflem i oddawaj jej wszystkie swoje zarobione pieniadze
      4. uzalaj sie nad soba jakie to zycie masz spieprzone
      5. i nie zapomnij nas o tym informowac w nowych postach na tym forum. Zawsze
      tobie poradzimy. Facet bez jaj tez potrzebuje pomocy.
      A po 15 latach takiej meczarni, dowiesz sie, ze dodawala tobie lubczyka do kawy
      i uswiadomisz sobie, ze to byly czary. Taka magia milosci w wydaniu 31-letniej
      staruszki.

Z zyczeniami wszelkiej pomyslnosci - A.
    • Gość: monis Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:24
      31 latka to stara baba?
      • elfi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 04.11.04, 09:49
        Amadeuszu,

Cos mi sie wydaje ,ze jedynym problemem jest to ze ona jest starsza. Tylko
        dlatego chcesz uciekac. Skoro mogles sie w niej zakochac, nie mozesz czuc tylko
        odrazy. To bardzo szczeniackie zachowanie.

Ja tez mam chlopaka ktory jest mlodszy. Co prawda tylko 3 lata. Ale nie
        chcialabym zeby on myslal o mnie tak jak ty myslisz o swojej dziewczynie.
        Przykro by mi bylo.
        Lepiej odejdz od niej bo wogole jej nie szanujesz. A jesli masz problem to
        wyslij jej link do tego forum. Ona juz wiecej do ciebie nie zadzwoni.
        Gwarantuje ci to.
    • Gość: Alina Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.04, 09:59
      Ty ograniczony debilu, przez takich ludzi jak ty i twoja rodzinka polska to
      zacofany kraj, nie tolerancyjnych i ograniczonych ludzi, prostak
      • elfi Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie 04.11.04, 10:41
        BRAVO ALINA! TAK Z NIM TRZEBA JECHAC, BO NIE ZASLUZYL NA MILOSC.

Amadeuszu , poszukaj sobie dziewczyny w gimnazjum, coby tylko mlodsza byla.
    • Gość: Fuzzy Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.chello.pl 04.11.04, 23:25
      Co Ty z babciami sie zadajesz, hehehe...
      Pozdrawiam,
      Fuzzy
      • Gość: mały jasio krew misiaczkowa :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:57
        ty sam jesteś jakims eksponatem muzealnym, skad się w XXI wieku biorą ludzie
        którzy wierzą w takie zabobony? ze wsi jesteś? a laska musi być super - tak ci
        w głowie zawróciła, ze wymyślasz niestworzone rzeczy.
    • Gość: osa Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.bis.czestochowa.pl 05.11.04, 13:04
      Przepraszam, ale muszę to napisać.
      Jesteś Kretynem i większość uczestników tego forum pewnie podzieli moje zdanie-)
      • boski.zawodowiec no chłopak sie nieszczesliwie zakochał wiec czego? 05.11.04, 13:12
        czego chesz od niego? przepros go bo ja sadze ze on cierpi!!
      • Gość: jasio Re: pokochałem starą 31 letnią babe:(((( jak ucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:25
        > Kretynem i większość uczestników tego forum pewnie podzieli moje zdanie

To samo miałem napisać, osa
        • boski.zawodowiec człowieku ty nie wiesz jak wyglada zycie!!! 05.11.04, 13:25
          kretyni nie rozumieja własnie takich sytłacji
          • Gość: jasio sytłacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:33
            trudno uwierzyć że kobieta dorosła, mysląca i atrakcyjna chce takiego debila.
            raczej debil - kretyn wyobraża sobie że chciałby być z jakąś znana postacią a
            ona nic o nim nie wie a jeśli nawet go zna to ma gdzieś.
            • boski.zawodowiec no widocznie go chce bo tez sie zakochała 05.11.04, 13:42
              nie pojmujesz takich prostych spraw?
              • Gość: jasio Re: no widocznie go chce bo tez sie zakochała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:44
                eeeeee powtarzasz sie, robisz bokami
                • boski.zawodowiec Re: no widocznie go chce bo tez sie zakochała 05.11.04, 13:46
                  jakimi znowu bokami?
                  powtarzam sie bo domsylam sie jak jest i potrafie go zrozumiec.
                  • Gość: jasio Re: no widocznie go chce bo tez sie zakochała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:56
                    robić bokami: już sobie nie dawać rady
                    jaki jest: tępy, zabobonny kretyn powtarzający w kółko to samo, w dodatku nie
                    znający ortografii (może to akurat mało ważne, ale też minus i mówi coś o
                    poziomie intelektualnym).
                    • boski.zawodowiec Re: no widocznie go chce bo tez sie zakochała 05.11.04, 13:58
                      poziom intelektualny mam odpowiedni a to ze myle i jestem nowoczesny to moja
                      sprawa, przeciez takie zwiazki (stara z młodym) to przezytek była taka chwilowa
                      moda w latach 90tych ale mineła.
                      nie bede tłumaczył poraz setny skad sie biora moje błedy ortograficzne bo to
                      nie ma sensu.
                      • Gość: boski.zawodowiec Re: no widocznie go chce bo tez sie zakochała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:09
                        Moja sytłacja jest taka, że moge sie pohwalic tylko swoim wiekiem ktury i tak
                        zanirzam bo ani mondry ani pszystojny nie jestem. a kobiet sie boje i tylko
                        sobie tak mażę. zakohałem sie w jednej lasce kturej nie mogie miec i gdybym jom
                        spotkał, to bym jej pszynajmniej powiedział że jestem od niej muodszy, a co!
                        • boski.zawodowiec klon daruj sobie to nie to IP 05.11.04, 14:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka