02.11.04, 11:36
Wczoraj, jak zwykle kazdego pierwszego dnia miesiąca, matka zagoniła mnie do
kapieli. Oczywiście zawsze kapię się z moja ulubiona żólta, gumową kaczuszką -
ona umie pływac i przy niej czuję się bezpiecznie.
Ma juz z 10 lat, guma lekko sparciała ale pływała, no właśnie do wczoraj
pływała. Jak matka przyszła umyć mi głowę, musiałem zamknąć oczy, jak je
otworzyłem kaczki juz nie było.
Nie wiem czy teraz wejde do wanny bez kaczki, nie wiem czy inna da mi
poczucie bezpieczeństwa (nie umiem pływać) i w ogóle co sie stało? po
spuszczeniu wody, kaczki nie było, gdzie mogła sie zapodziać? a moze to matka
ja wyrzuciła żebym juz nie musiał się kapać z kaczką? poradźcie coś PLSSSSSSSS
Obserwuj wątek
    • Gość: Asik Re: kaczuszka IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.11.04, 11:41
      Czasami życie jest okrutne:-)
      Jesteś już dużym chłopcem. A, Ty powinieneś mieć teraz gdzieś w okolicy
      urodziny. Już 13 lat kończysz:-)
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 11:54
        a skąd Ty to wiesz?:))))))
        • Gość: Asik Re: kaczuszka IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.11.04, 16:31
          Zdradziłeś się kiedyś, że jesteś skorpion.
          A, gdzieś w tych okolicach one obchodzą urodziny:-)
          To kiedy?!
    • rezzz Re: kaczuszka 02.11.04, 11:43
      Widocznie kaczuszce ten zwiazek przestal odpowiadac i wyprowadzila sie. Teraz
      pewnie pluska sie z innym facetem. Musisz byc twardy, powodzenia.
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 11:57
        najbardziej się boje, ze rurami mogła spłynąć do wanny jakiegoś zboka i on np.
        nasadza ja sobie na fiutka (bo miała taka dziurke pod spodem)i w taki wulgarny
        sposób (machając fiutkiem) bawi się z nia:(((((
        • niedzwiedzica_sousie Re: kaczuszka 02.11.04, 12:01
          a skąd ten pomysł? może kaczuszka ma już pewne doświadczenia tego typu? :))
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:05
            a bo wiadomo co zboki moga zrobić? im tylko jedno w głowie:(
            kaczuszka nie ma doswiadczeń tego typu bo kapała sie tylko u mnie, a ja się w
            taki sposób nie zabawiam:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
        • rezzz Re: kaczuszka 02.11.04, 12:05
          Moze podswiadomie sama wlasnie do tego dazyla? To juz nie jest twoja kaczuszka,
          pogodz sie z tym.
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:08
            byłoby mi lżej gdybym do końca zrozumiał motywy kierujące jej ew. odpłynięciem?
            a moze zamieniła się w łabędzia????????
            • rezzz Re: kaczuszka 02.11.04, 12:29
              Nie zadreczaj sie, czasem tak po prostu jest. Nie musi od razu ktos byc winny,
              stalo sie i musisz to zaakceptowac.
              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:34
                boję się (jak pisałem poniżej) ze mogę nie przeżyć kapieli grudniowej (o ile
                się na nia zdecyduję bez kaczuszki?):(
                • rezzz Re: kaczuszka 02.11.04, 12:41
                  Presja czy szantaz nie rozwiaze problemu.
                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:44
                    .... tylko szczera rozmowa, dlatego jest mi potrzebna:))))))
    • Gość: Asik Re: kaczuszka IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.11.04, 11:46
      Za rzadko kąpiesz się i dlatego nie możesz nauczyć się pływać:-)
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 11:57
        postanowiłem zakładać takie specjalne rękawki do kapieli moze się nauczę?:)
    • pierozek_monika Re: kaczuszka 02.11.04, 11:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=10917431&a=10917431
      ta była dla Ugo, ale czy dopuszczasz możliwość przygranięcianowej kaczuszki
      kąpielowej?
      • Gość: Asik Re: kaczuszka IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.11.04, 11:56
        pierozek_monika napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=10917431&a=10917431
        > ta była dla Ugo, ale czy dopuszczasz możliwość przygranięcianowej kaczuszki
        > kąpielowej?

Najlepsza byłaby taka z bajorka. Wtedy mógłbyś też w kąpieli pobawić się z nią.
        A, z taką gumową dużo nie zdziałasz:-)))
        • pierozek_monika Re: kaczuszka 02.11.04, 12:00
          Uważaj Asik z radami, bo Ci TOZ wlepi karę za podżeganie do znęcenia się nad
          zwierzętami ;)
          • Gość: Asik Re: kaczuszka IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.11.04, 16:35
            A, czy ktoś mówi o znęcaniu się:-)Kaczuszka będzie zadowolona z tego, że z
            Kopovem będzie sobie pływać:-)))))Będą mogli przeprowadzić z nią wywiad i
            dowiedzieć się, że dobrze jej u Kopova. Kwa, kwa, kwa:-))))))
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 11:58
        no chyba nie mam wyjścia? coś będę musiał, ale czy ta też ma dziurke pod spodem?
        • pierozek_monika Re: kaczuszka 02.11.04, 12:03
          ma na grzbiecie, i tryska wodą jak wieloryb
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:05
            a gdzie ją mozna nabyć? i za ile?
            • pierozek_monika Re: kaczuszka 02.11.04, 12:09
              o to się nie martw, dostaniesz w paczce na poczcie.
              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:16
                z dziurką?
                • pierozek_monika Re: kaczuszka 02.11.04, 12:48
                  jak nie będzie dziurki, to ją zrobię, albo sam zrób gdzie wolisz.
                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:53
                    to moze zrób Ty co?
                    jamoge coś popsuć:(
        • niedzwiedzica_sousie Re: kaczuszka 02.11.04, 12:03
          kup sobie nadmuchiwaną niedźwiedzicę :)))))))))))))))))))
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:07
            a nie będzie za duza do wanny? i co jak futro zmoknie?
            słyszałem, ze niedźwiedzie poluja na łososie a i węgorzem nie pogardzą to
            troche sie boje:)
    • totempotem Re: kaczuszka 02.11.04, 11:57
      odeszła, bo chciałeś ją niecnie wykorzystać...kaczki to mądre som ;)
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 11:59
        pierdu pierdu, przez 12 lat nic jej nie zrobiłem złego? to jakie niecne
        wykorzystanie masz na mysli?
        • totempotem Re: kaczuszka 02.11.04, 12:08
          no właśnie Twoje pierwsze pytanie może sugerowac, że już miała tego dosyć i Cię
          rzuciła...tak bez słowa odchodzą tylko wykorzystywane kaczki ;)
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:10
            albo niezaspokojone?
            a co jesli matka wywaliła ja do smieci po sparciała guma zatykała odpływ?
            • totempotem Re: kaczuszka 02.11.04, 12:25
              a po co Ci taka sparciała kaczka ?
              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:30
                bo sie przywiązałem, i jeszcze to poczucie bezpieczeństwa, głupio by było nie
                wykapac sie w grudniu z powodu braku kaczuszki:(
        • Gość: komisarz Zawada Re: kaczuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:18
          Plączesz się w zeznaniach Kopov.
          Napisałeś, że kaczka ma 10 lat, to jak mogłeś nie robić jej krzywdy przez lat 12?
          Jak dla mnie jesteś głównym podejrzanym :)
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:22
            a jaka ja je krzywde mogłem zrobic ? pływała sobie i tyle, nieraz ja tylko
            zanurzyłem bo na filmie widziałem, jak kaczki nurkuja
            • Gość: komisarz Zawada Re: kaczuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:41
              Kopov, nie bój nic (na razie ;P): nie ma ciała, to nie ma zbrodni.
              No chyba że wyrośnie z Ciebie seryjny kaczkobójca, wtedy pewnie wpadniesz.
              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 12:45
                boję się, że juz wpadłem (nie ma ciała), ale nowa identyczna kaczka mogła by
                uratowac sytuację
                • Gość: komisarz Z. Re: kaczuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:58
                  Kopov z Tobą jak z dwunastolatkiem:
                  To BARDZO dobrze, że NIE ma ciała. Proces będzie poszlakowy, dostaniesz góra 5 lat.
                  NIE bierz kolejnej kaczuszki, nie powstzrymasz swojego instynktu kaczkobójcy i dalej no wiesz hmm.. nie chcę wiedzieć.
                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:03
                    to moze tym razem wezme kaczora?:) twoja znajomośc prawa cos mi mówi:)
                    • Gość: komisarz Z. Re: kaczuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:14
                      jak już kaczora, to weź dwa :/. prawo może i znam troszku, ale do sprawiedliwości to mi daleko.
                      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:17
                        dwa to będzie niesprawiedliwie, nie dość, że w wodzie to jeszcze przewaga
                        liczebna, moga mnie utopić?
                        e nic tak mi się skojarzyło tylko, sparwiedliwość jest rzecza względną:)
    • alpepe podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/t 02.11.04, 12:17
      • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:19
        a co na to córka? zgodzi się?
        czy kaczuszki dla dziewczynek też maja takie dziurki czy może cos innego?;)
        • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:21
          a, bo to taka kaczuszka przybłęda była, a mała woli się bawić konewką :)))
          Dziurkę ma, kaczuszka oczywiście, tylko, że malutką, bo to malutka kaczuszka.
          • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:25
            znaczy dzika???? czy podrzucona ta kaczuszka?
            a z konewka to lepiej uważaj;)
            • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:27
              dzika to nie, tyle, że nie wiadomo, co przeszła, może to kaczuszka z urazami? A
              z konewką uważam, ostatnio by się sąsiedzi wściekli, bo mała podlewała nia
              podłogę :)))
              • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:32
                a może jakas zarażona jak przybłęda? no nie wiem troche sie boje:)
                ja myslałem, ze mała się kapie z tz konewką, jak tylko leje wode na podłoge to
                1/2 biedy:))))))
                • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:37
                  e, jaka tam zarażona, w b. dobrym stanie, tylko zaniedbana psychicznie przez
                  córkę, która tylko mi każe się z ta kaczuszką na łonie kąpać.
                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:42
                    z kapielą na łonie uważaj, moze jakiś zboczeniec (jak juz pisałem) kąpał się z
                    nią dla odmiany na cz łonie? i co podzrucił Ci taka kaczkę? w srodku mogły
                    zostac plemniki albo inne mendy i co? chyc jak z kobyły torjańskiej na twoje
                    łono a pote to juz wiadomo albo córka ???????? o jezu a dawno te kaczka
                    podrzucili? albo tylko........e nie potopiły by sie chyba CO?
                    • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:48
                      Co, myślisz, że Piotruś podrzucił??? Kto by miał taki cienki człon?Chyba źle Ci
                      zaraklamowałam tę kaczkę, skoro wymyślasz takie Horrorgeschichten I pamiętaj,
                      drugie przykazanie!
                      • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:51
                        ja nie wiem bo tej dziurki nie widziałem, ja nie wymyslam to wszystko w trosce
                        o Twoje bezpieczeństwo, no wiesz licho nie spi jak mówią:)
                        a co mówi drugie przykazanie?
                        • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:52
                          spytaj gospodynię księdza :)
                          • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:54
                            myslisz, że po libacjach z kościelnym będzie wiedziała?
                            • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 12:55
                              myślę, że nawet Ty to wiesz ;)
                              • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:02
                                może i wiem, ale ta kolejność, tyle do zapamietania, czy chodzi o relacje
                                damsko-męskie?;)
                                • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:02
                                  bynajmniej nie, chyba, że Jezus była kobietą ;)
                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:04
                                    było nie było chodziła w sukience?;)
                                    • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:06
                                      Piłat też chodziła, ponoć sukienki są zdrowsze dla konewek :)))
                                      • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:11
                                        wiesz, ze w egipcie jeszcze parę lat temu, stały na ulicy takie pseudo konewki,
                                        i jak ktos miał grubszą potrzebę to kucał w sukience, robił co miał zrobić a
                                        woda w tych konewkach słuzyła za papier toaletowy - czy to odnośnie tego był
                                        Twój post?:)
                                        • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:12
                                          prawie, ale nie ciągnij mnie za język :0
                                          • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:14
                                            dobrze nie będę,
                                            nie lubisz byc ciagnieta?;)
                                            • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:18
                                              za język i włosy nie.
                                              • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:25
                                                a za piersiczki?:))))))))))))
                                                • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:30
                                                  od tego raczej większe nie będą, i jeszcze sie taki śmiałek nie znalazł, bo by
                                                  dostał z czółka :))))
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:32
                                                    a dziecko Cie nie ciągnęło podczas karmienia?:)
                                                    uważaj bo mozesz trafic na takiego z rogami i CIe czólko rozboli:)))))
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:35
                                                    nie ciągnęła, ssała a to różnica, spytaj mamy kopov. A na rogatą duszę to już
                                                    trafiłam, więc ostrzeżenie niepotrzebne :)
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:39
                                                    o.k.spytam, a ja pisałem nie o rogatej duszy tylko o rogatej głowie:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:40
                                                    WIEM
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:47
                                                    no i co Ty na to?
                                                    wyobrażasz sobie jak kogoś walisz z dyńki a tu jego róg wchodzi Ci w oko?
                                                    straszne nie boisz się?:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 13:53
                                                    jak sie to zdarzy, to Cię poinformuję, jak to jest. Co do stracha, to go nie
                                                    mam, z rogatymi się zwykle nie zadaję i prawdopodobieństwo spotkania jest małe,
                                                    a to, że mnie taki pociągnie, to już w ogóle nieprawdopodobne :D
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:05
                                                    a porwanie dla okupu?
                                                    porywają Cię, ciągną Ty takiego łobuza w momencie wzburzenia walisz z dyńki a
                                                    tu on sie okazuje rogaczem i co ? nie ma rzeczy niemożliwych:) fakt mało
                                                    prawdopodobne:)))))))))
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:09
                                                    kopov, ja w drugiej liceum to miałam 6 z matmy, a chyba wtedy był rachunek
                                                    prawdopodobieństwa. Zresztą, na wszelki wypadek zacznę może nosić kask?
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:19
                                                    :))) kask z osłona na oczy, oczy wiście:)))))))))))
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:21
                                                    oj, kopov, ja tam nie wiem, ale na swój wiek to nadpobudliwy jesteś, niby o
                                                    kaczuszce, a tu Ci się czego innego zachciewa :)
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:24
                                                    no nie następna, co Ty znowu masz na mysli?
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:25
                                                    znów chcesz pociągnąć...
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:35
                                                    przy dwuznacznych opdowiedziach muszę jakoś dochodzić sedna:)
                                                    ja nie jestem z tych ciagnących, ale no jakaś forma komunikowania się musi
                                                    być?:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:43
                                                    widzisz kopov, zdemaskowaleś się znów, bo dziecko nie rozumie drugiego dna :)
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:54
                                                    nie pisałem o drugim dnie tylko o sednie:) i dlaczego znowu? a poza tym ja sie
                                                    ne maskuję, to kobiety malują twarz żeby wygladac inaczej niż w
                                                    rzeczywistości:)))))
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 14:58
                                                    ja tam jestem piękna, nie maluję się, tylko muszę ciągle udowadniac, że i
                                                    mądra, bo tego nie widać, niestety...
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:01
                                                    jest jeden prosty sposób na pokazanie swojej madrości - zakłądasz wątek pt.
                                                    jakie było wasze IQ? bo moje 160, i juz jestes uznana za mądrą
                                                    p.s nie wierzę ze sie nie malujesz:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:10
                                                    czasem tuszuję rzęsy i maluję lekko usta, ale to tak z kompleksów, bo
                                                    wyczytałam, że zadbane kobiety się powinny malować.
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:17
                                                    a widzisz:)
                                                    w takim razie lubie zadbane kobiety:)))
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:28
                                                    juz idę umalowac usta ;)
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:34
                                                    chcesz się całować? czy popękały Ci na wietrze?
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:36
                                                    nie, żeby wyglądać na zadbaną ;)
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:37
                                                    a mówiłaś, ze zadbane się nie malują??????????
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:45
                                                    kopov, napisałam, że z powodu kompleksów wynikających z faktu wyczytania, iż
                                                    powinnością zadbanej kobiety jest malowanie się, czasem coś tam pomaluję :)
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:50
                                                    czy uważasz, mocno wymalowane prostytutki za kobiety zadbane?;)
                                                    to tak na marginesie:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:52
                                                    dla mnie zadbaną kobieta jest kobieta czysta i schludna i tyle. Prostytututki?
                                                    Myślisz, że klient poszedłby z niezadbaną?
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 15:58
                                                    a spotkałaś zadbaną? bo ja nie, przynajmniej te które widzi się na ulicy albo
                                                    przy drodze są mało atrakcyjne:(
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:06
                                                    ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, ale mój mąż mówi, że w Katowicach na
                                                    Bankowej stoją takie pokraki, że on musiałby być chyba nieprzytomnie pijany,
                                                    żeby z taką uprawiać seks. A co Ty tak o prostytutkach? Wybierasz się, ale Cie
                                                    brzydzą? To do agencji, albo lepiej postaw drinka małolacie na dyskotece, to
                                                    taka zrobi wszystko, może nie jak profesjonalistka, ale za to ciało młode i
                                                    pełne entuzjazmu, no i tanio.
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:09
                                                    nie wybieram się, ale mnie zainteresowałaś tymi małolatami za drinka:))))
                                                    z czego u nich tyle entuzjazmu?
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:10
                                                    z głupoty :)))
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:15
                                                    z tego to tylko młode ciało moze być:)))))))))))
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:16
                                                    ale powiedz, po co Ci inteligencja do ..., to może być dobre po-sunięcie :)
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:22
                                                    ja nic nie mówiłem o inteligencji??????????
                                                    ale trafiłaś, wolę mądrą brunetke niz barbie blondynkę:)
                                                    a po co? moze zeby umiała odpowiedzieć na proste pytania:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:42
                                                    ale po co pytać? Mówi się jak ma zrobić i tyle, nie ;)?
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:46
                                                    ? chyba nie? najpierw to trzeba zapytać o samopoczucie, bo jak kiepskie to moze
                                                    nie warto? potem o chłopaka, czy nie zazdrosny i w mordę nie przyleje, potem
                                                    mozna zadać zagadkę przyrodniczą:) i jak pierwsze lody zostana przełamane to
                                                    mozna przejść do meritum:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:47
                                                    aleś Ty yntelektualysta (to z przekąsem)
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:50
                                                    czytało sie to i owo:))))) to też z przekąsem;)))))))
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:52
                                                    no, no, z nauk o Ziemi nie wątpię :)Ale czy przez to seks jest lepszy?
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 16:57
                                                    :), seks,? zapewniam Cię, ze tak:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:00
                                                    nie mam pytań...
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:03
                                                    czyli co? doszlismy do sedna dyskusji?;)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:05
                                                    nie, bo namiarów nie podałeś i w ogóle, to wybrzydzasz, a to całkiem dobra
                                                    kaczuszka jest...
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:08
                                                    trochę sie boję tak publicznie podać tyle się teraz mówi o pedofilii przez
                                                    internet, masz pomysł jak by mozna to zrobić?
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:10
                                                    może ja wrzucę do Wisły i kaczka wypłynie Ci gdzieś w pobliżu i ją sobie
                                                    wyłowisz?
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:13
                                                    moze byc, ale boję się, ze ja w krakowie złowią:( albo smok wawelski pozre
                                                    pijąc wodę:)
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:19
                                                    no, to już nie wiem, może kiedyś Ci ją podrzucę, bo i tak wybieram sie do Wawy
                                                  • kopov Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:20
                                                    daj znac kiedy:)
                                                    spadam cześć
                                                  • alpepe Re: podaj namiary, to Ci wyślę kaczuszkę córki n/ 02.11.04, 17:21
                                                    bye
    • Gość: Fuzzy Re: kaczuszka IP: *.chello.pl 02.11.04, 13:03
      Hehehehe... a ja myslalem, ze wczoraj Mama zagonila Cie na cmetarz, no moze na
      Powazki w Warszawie, albo cmentarz Rakowicki w Krakowie, hehehe...

Pozdrawiam,
      Fuzzy
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:05
        a Ty chodzisz nie wykąpany miedzy ludzi?;)
        • Gość: Fuzzy Re: kaczuszka IP: *.chello.pl 02.11.04, 22:40
          Pewnie, widzisz Mama mnie juz nie myje, wiec nie moge sobie z tym dac rady!!!

Pozdrawiam,
          Fuzzy
    • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:25
      Ta twoja matka jest chyba okrutna,najpierw załatwiła któlika byś miał uszki do
      czapeczki a teraz kaczuszka.Uwazaj bo i ciebie coś spotka złego :-)))
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:29
        królika to ojcie załatwił a matka te uszy tylko skroiła i doszyła do czapki:)
        • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:32
          ojciec krolika matka kaczuszke...oj jednak miej oczy i uczy szroko otwarte ;-)))
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:34
            jak spie to czasmi wchodzę do skrzyni na pościel w tapczanie, zeby mnie nikt
            nie zaskoczył we śnie:)
            • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:37
              o matko bosko to jakis horror w tym twoim domu,nie udus sie tam w tej skrzyni i
              nie przytnij sobie czegoś... :-))
              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:40
                spokojnie sa otworki wywiercone z tyłu mozna oddychać, a niby co miałbym sobie
                przyciąć? włosy mam krótkie:)
                • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:44
                  uf jestem spokojniejsza...paluszki..paluszki mozesz sobie przyciąć ;-))
                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:49
                    nie martw się dłonie trzymam na ogół w kieszeniach:)))))
                    • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:03
                      Rozumiem ;-)))
                      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 14:06
                        dlaczego się smiejesz?;)
                        • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:09
                          A bo tak mi sie jakos to skojarzyło ;-)))
                          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 14:18
                            no ale konkretnie proszę:)
                            • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:20
                              Nieee ty jestes za mały chłopczyk na takie zabawy w ping-ponga kieszonkowego :-
                              )))
                              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 14:23
                                no tak cos czułem, że to jakieś pdchwytliwe uśmieszki były :))) i nie wstyd Ci
                                jako kobiecie?:)
                                • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:33
                                  bububu wstyd :-(
                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 14:37
                                    no właśnie, gdyby owca tu była bubu by nie pomogło, ale nie martw się nie podam
                                    Cie o molestowanie nieletnich:)
                                    a Ty ręce w kieszeniach nosisz czy w mufce?;)
                                    • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:42
                                      W kieszeniach ale od kurtki,jak mam zimne łapki to lubie je włożyc w kieszenie
                                      od spodni mojego pana,jakos tam ma zawsze ciepło ;-)
                                      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 14:52
                                        :)))) a ile jest w setach?:)))))))))))))
                                        • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:54
                                          czasem nie moge skończyć ;-)))
                                          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:02
                                            a jak zakłada stringi to gracie na nety czy nie?:))))))
                                            • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:04
                                              Wtedy zostaje grzanie rąk ;-))))))))))
                                              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:06
                                                w mufce?
                                                • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:07
                                                  Nie, o jedno zeberko od kaloryferka ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:18
                                                    grzałka ciagnie mniej energii:)))))trzeba dbać o srodowisko:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:22
                                                    No mozna nazwac to i grzałka,moze nawet lepiej brzmi ;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:25
                                                    ciekawe jakby wodę w akwarium podgrzewać taka grzałką czy by sie ryby nie
                                                    ugotowały?:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:27
                                                    Pewnie by sie uśmiały jak by ja zobaczyły ;)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:28
                                                    najbardziej piranie:)))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:30
                                                    uuuu ale by była jatka :-))))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:35
                                                    :) tania jatka albo końska jatka:)))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:51
                                                    Nie no... zeby od razu konska...ale na pewno krwawa :-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:59
                                                    końska jatka to taka, w której sprzedaje się koninę:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:10
                                                    Znowu żle skojarzyłam :-)))))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:16
                                                    juz widziałaś te wbijające się zęby w biednego konika? ach kobiety kobiety:
                                                    (((((((
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:19
                                                    Sama bym wbiła ;-)
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:24
                                                    zmień nick na "końska jatka" :)))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:26
                                                    ee.. nie podoba mi sie..za krwawe :-)))))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:30
                                                    to moze m&m - rozpuszcza się w ustach a nie w dłoni?:)))))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:32
                                                    :))))))))))),na dłoni to jedna forumowiczka chciała hodowac plemniki,bo pytała
                                                    ile zyją ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:35
                                                    :) ona nie chciała hodować tylko tę ręke gdzieś chyba wsadzała:)))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:38
                                                    wiem,tak sie z niej podsmiewam bo nie chciała napisac dlaczego pyta o to :-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:40
                                                    a widzisz, mozna by napisać, że chciała otworzyć podręczny bank spermy i to też
                                                    by nie było zgodne z prawdą, trzymajmy sie faktów zatem, kto następny?:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:42
                                                    Handel spermą na stadionie;-))))???????????
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:51
                                                    moze byc w bramie:)))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:57
                                                    smiejesz sie...??ostatnio chyba w wysokich obcasach wyczytałam ze w Anglii
                                                    lesbijki moga sobie zamówic spermę przez internet..jest dowożona do domu w
                                                    specjalnym słoiku i do tego strzykawka ...kobieta sama sie zapładnia.:-)
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 17:01
                                                    to to protestanckie wyuzdanie przekracza juz wszelkie granice, nie taniej
                                                    zamówic znajomego faceta który zrobi co trzeba w łazience nawet do strzykawki:)
                                                    i jeszcze odpowiednio zaaplikuje?
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:04
                                                    To są lesbijki w związkach partnerskich,chciałbys zeby ci ktoś zonę bzyknął :-)
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 17:06
                                                    myślałem, o strzykawce tak jak pisałaś i sperma nie była by zimna:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:09
                                                    aaaa żle przeczytałam
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 17:12
                                                    no i co Ty na takie rozwiązanie?
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:15
                                                    a nie wygodniej do słoika,szerszy;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 17:17
                                                    moze i tak ale potem moga sie przy aplikacji porozłazić po sciankach plemniki:)
                                                    spadam cze:)
    • Gość: marta uparta Re: kaczuszka IP: 217.153.168.* 02.11.04, 13:27
      Kopov, jestes duzym chlopcem, moze pora zaczac bawic sie czyms innym?
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:30
        a obiecane stringi?
        i nie przypominaj mi w każdym poscie, że juz jestem duzy:PPPPP
        na wałach byłaś?
        • Gość: marta uparta Re: kaczuszka IP: 217.153.168.* 02.11.04, 13:37
          kordonek mi sie poplatal, i tego. Na waly nie chodze, bo zimno, a ponadto
          ostatnio co sobota daje w gaz i niewiele pozytku ze mnie:)))
          A poza tym naprawde jestes juz duzy, skoro pomagasz pani od geografii w
          mapowni, to i z trauma kaczuszkowa sobie poradzisz:)))) Najlepiej zastosowac
          jakies szybkie ciecie, kup sobie Kalacha zabawkowego, albo jakas gre
          komputerowa i Ci przejdzie:))))
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 13:44
            ściemniasz z tym kordonkiem:PPPPPPP
            jakie zimno? u mnie cieplutko ja chodze cały czas w sandałach, a nad morzem
            podobno klimat jest zawsze łagodniejszy - to wpływ ciepłego prądu zatokowego:)
            cos tu kręcisz a poza tym dawno CIę nie było, to gdzie byłaś sie pytam?
    • mamalgosia Re: kaczuszka 02.11.04, 14:42
      Trzeba było kupić szampon "no more tears', to byś nie musiał zamykać oczu przy
      myciu głowy i znałbyś teraz losy kaczuszki.
      Poza tym zmień matkę, ta jest zbyt okrutna
      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 14:57
        a myslisz, ze kto kupuje kosmetyki w naszym domu? ja mam mytą głowę szarym
        mydłem:((((((((( bardzo szczypie zawsze tak miałem:(
        • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:58
          Włoski ci wyjda po szarym mydle i bzytko pachna i sa matowe,biedaku :-)
          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:05
            ze sa matowe to dobrze, czapka mi nie spada na wietrze (wieksze tarcie:))
            a że brzydko pachną a kto by mnie tam wąchał?, chyba tylko pies, a jemu nie
            przeszkadza:)
            • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:07
              CZyli szare mydło tez moze byc przydatne,weszki tez uciekają...ale ty ich nie
              masz to i problem z głowy :-))
              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:19
                a co to jest szampon i jak pachnie?
                • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:25
                  Przeciwieństwo szarego mydła. obficie pieni siema ładny kolor
                  np.morelowy,pieknie pachnie np.morelką,a "noł mor tirs" nie powoduje podraznien
                  i łezki nie lecą.Niech matka ci to kupi,wrecz zażadaj!!!!!!!!!!!!!!!! :-))
                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:27
                    czyli takie mydło co inaczej pachnie i się mocniej pieni?
                    to juz wiem - luksja nie nazywa i tylko królowe sie tym myja?
                    • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:29
                      No właśnie szare mydło inaczej:-))
                      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 15:36
                        a drogie to jest?
                        • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:51
                          eee nie a jesli nawet to co.. matka za swoje okrucienstwo jest ci cos
                          winna,nie?
                          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:01
                            ale on jest dobra dla mnie, po namydleniu spłukuje to mydło wodą:) nie zostawia
                            mi go na głowie
                            • Gość: mm kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:12
                              Ale zapierniczyła ci kaczuszkę ja tylko mydło ci naszło na oczki!!! Co juz nie
                              pamietasz,nie broń jej!!:-))))
                              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:17
                                moze kaczkę wir wessał ? najlepiej by było zbadac odciski ale kaczki nie ma:
                                ((((((
                                • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:21
                                  Jak by miał wir wessac to juz by to dawno zrobił....a innej zabaweczki nie
                                  masz...moze czym innym sie pobaw w kąpieli,co?:-)))))
                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:26
                                    mam, ale umiejaca pływac kaczka była dla mnie ostoją, w razie toniecia:)))))
                                    mam dinozaura z plastiku:(
                                    • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:30
                                      A dinozaury chyba nie pływają,musisz cos wymyslec bo swieta tuz tuz i Mikołaj
                                      ci nie przyniesie prezentu jak sie nie bedziesz kąpał i znów ci bedzie smutno :(
                                      • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:31
                                        ichtiozaury pływały:)
                                        • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:33
                                          skąd wiesz,widziałeś?
                                          • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:37
                                            nie, znaleźli ich odciski wśród fauny i flory wodnej to wg teorii dowodzi, ze
                                            zyły w wodzie, moze ktos widział ja nie:(
                                            • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:40
                                              aaaaa...no tak to pływały,spadam do domu,moze jakas kaczuszka mi wyszła z rury
                                              to ci jutro dam znać,moze to twoja lekko sparciała z dziurką ;-))))
                                              • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:42
                                                tylko jej nie zrób konskiej jatki:)
                                                • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:43
                                                  Nie jakze bym śmiała,po za tym to jest kaczuszka nie kaczor ;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:51
                                                    no to jej nie upiecz na obiad:)
                                                • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:44
                                                  Cholera czas przestawiony i po nocy bede sie błąkała ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 16:52
                                                    kup sobie podświetlany kompas:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:58
                                                    albo czapeczkę z latarką..jak maja górnicy ;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 17:02
                                                    tzw czołówkę:))))))) i psa przewodnika:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:05
                                                    Pies odpada, jestem alergik :((((
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 17:08
                                                    jest taka meksykańska rasa bez sierści:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:10
                                                    fuj ,widziałam takiego kota,paskudztwo,ble nie chcem :-)
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 17:14
                                                    to moze wąż przewodnik? co
                                                    sorry muszę się zawijać pzdr:))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:17
                                                    Ja sie zwijam od 30min,wąż moze byś ale ciepły ;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 02.11.04, 17:19
                                                    :)) ogrodowy z ciepłą wodą?:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:26
                                                    Hm..znów nie o tym myślałam;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 10:34
                                                    :)))) no chyba nie zimny, obleśny padalec????????
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:36
                                                    A dziendoberek :-),no nie...padalec odpada...myslałam o czyms krótszym,miłym w
                                                    dotyku i cieplutkim jak grzałka ;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 10:57
                                                    :) berek, :)
                                                    może jamniczek?:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:01
                                                    Ale mimi bo te długie sa za długie ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 11:03
                                                    chyba mimowie? - sie mówi poprawnie?:)))))))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:06
                                                    Miało być mini jamnik ;-))
                                                    Kaczuszka znalazła się??
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 11:08
                                                    takiego mini to mozna nie znaleźć, one się potrafia wkopac i zaklinować w norze:
                                                    (
                                                    a gdzie tam, kamień ( w zasadzie kaczka) w wodę:(((((((
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:12
                                                    Biedna samotna zaginiona kaczuszka:(
                                                    ale te duze sa brzydkie i ciagna jajka po chodniku ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 11:19
                                                    koło mnie jest jezioro, moze ją jakas rodzina kaczek przygarnęła, musze
                                                    sprawdzic po południu?
                                                    smiesznie wygladają takie wystajace z norki jajka:))))))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:33
                                                    ;-)))))))))))))))))) a skąd wiesz ze śmiesznie :-)
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 11:39
                                                    wyobraźnia:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:09
                                                    No tak..wyobraznia czsem podsuwa fajne obrazki ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 12:15
                                                    a co spodobało się?:)))))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:21
                                                    No pewnie..takie zamszowe jajeczka z norki...i wogóle jajeczka sa super ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 13:35
                                                    widzisz je oczyma wyobraźni czy to autopsja?:))))))
                                                    i dlaczego zamszowe???????????????
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:01
                                                    I jedno i..drugie :-P
                                                    No bo jamnik ma je chyba takie lekko pokryte meszkiem,nie???To jesli chodzi o
                                                    jamnika ;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 14:07
                                                    ??????oooooo to moze bysmy jakiego bloga stworzyli do spółki?:)))))))) ja daje
                                                    wyobraźnię Ty autopsję:))))
                                                    a skąd ja mam wiedzieć o meszku jamniczym?:))))))))) zreszta pewnie myslisz o
                                                    zamszu?:)))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:30
                                                    Moja kuzynka ma jamnika i stad wiem jakie ma ;-)
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 14:33
                                                    jajnika?
                                                    to nie musiałaś kuzynki męczyć:)))))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:37
                                                    JaMnika nie jaJnika ;-))
                                                    Skąd moge wiedzieć jakie kuzynka ma jajniki,napwno nie zamszowe ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 14:45
                                                    ah ta moja kurza ślepota:)
                                                    jak nie wiesz jakie zapytaj kuzyna:) on pewnie wie;) albo listonosza
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:48
                                                    A to puszczalska ta kuzynka..myslisz ze listonosz bedzie wiedział?;-)))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 14:53
                                                    a ty myslisz, ze nie?:))))
                                                    no to jednak najpierw zapytaj kuzyna, ot tak od niechcenia np. kuzynie mietku,
                                                    czy oprócz twoich zamszowych butów cos jeszcze jest równie miłego w dotyku? no
                                                    i zobaczysz co powie, byle nie powiedział jajka listonosza?;)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:02
                                                    Jazu ale to powinnam spytac kuzynkę czy oprócz zamszowych butów mietka jest
                                                    jeszcze równie coś miłego...skad mietek moze wiedziec ze listonosz ma
                                                    zamszowe....sami zboczeńcy w tej rodzinie ;-))))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 15:07
                                                    nie masz spytac mietka a nie kuzynkę, no wszystko bys popsuła pytając ją:)
                                                    jak mietek ma chwytne posladki to wie:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:11
                                                    No oki,ale co maja do tego pośladki mietka i do tego chwytne?
                                                    A ty masz jakie pośladki? ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 15:18
                                                    to nie słyszałaś, listonosz to lubi tez panów od czasu do czasu, więc
                                                    jak ,mietek jest na bezrobociu to jakos na benzynę musi mieć? nie? to skad ma?
                                                    na dzielnicy tylko listonosz obraca wieksza kasą, a mietek przeciez z domu nie
                                                    wychodzi?:)
                                                    jakie ja mam w sensie chwytne czy nie? czy w innym sensie?
                                                    dzieki kapielom comiesiecznym to jak niemowlaczek ale kaczki mi się nie udało
                                                    nigdy złapać:))))))))0
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:20
                                                    Znaczy niechwytne...:-)))))))))))))))))))))))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 15:26
                                                    qrD zbereźnico, to juz nawet niemowlaki, nie sa Ci obce?:)))))))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:42
                                                    Nie no az tak to nie jestem zboczona...ja tylko pytałam o pośladki bo nie wiem
                                                    co znaczy jak ktos ma chwytne,spytam swojego pana,ciekawe co odpowie? ;-))
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 15:46
                                                    co tam bedziesz pytać, rzuc wibrator i zobaczyśz:)))))
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:48
                                                    nie mam :((((
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 15:51
                                                    ;((( swieczkę?:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:55
                                                    już coś tu było ześwieczką...wyjść komuś nie mogła czy co?
                                                  • kopov Re: kaczuszka 03.11.04, 15:57
                                                    miał chwytne posladki:)))))))) i niedobór parafiny w organixmie:))))))) o
                                                    knocie nie wspomne:)
                                                  • Gość: mm Re: kaczuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:45
                                                    Mój pan detektyw Tomek powiedział ze...... jesli twoja stara kaczuszka była
                                                    sparciała to sie rozpuściła w gorącej wodzie,kopov matka chciała cie ugotować
                                                    czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka