williebrown
16.11.21, 18:11
Cześć. Kobiety, dziewczyny, potrzebuje waszej pomocy.
Koło roku temu poznałem super dziewczynę, ale szybko powiedziała że możemy zostać przyjaciółmi. Jest zajebista i gra w gry więc zostaliśmy kumplami. Od tamtej pory często do mnie wpada pograć albo pooglądać film i pogadać. Z pół roku temu poszliśmy do pubu na drinka i flirtowalismy i jak chciałem ją pocałować to ona powiedziała że jak jeszcze raz spróbuje czegokolwiek to koniec przyjaźni. Ok. No ale cały czas się spotykaliśmy i było fajnie, oczywiście już nic nie robiłem w stronę wyjścia z friendzone. No I w tamtym tygodniu poszliśmy znów na drinka, było miło, pogadaliśmy o byłych i znów flirtowalismy ale nic już nie robiłem, a i ona się pytała jakie dziewczyny mi się podobają itp i pokazywaliśmy zdjęcia byłych. Moje byłe dziewczyny miały wszystkie krótkie włosy i rude, kręcą mnie krótkie włosy ogółem i jej powiedziałem. No i ona wczoraj napisała że wpadnie na chwilę i nie poznałem jej bo obcięła długie blond włosy i je pofarbowała na rudo. Zawsze mówiła że kocha swoje włosy a tutaj takie coś. Oczywiście wygląda obłędnie ale wcześniej też wyglądała zajebiście. Powiedziała też że przechodzi na wegetarianizm bo ja jestem wegetarianem a wcześniej mówiła że nie wie co by się musiało stać żeby zrezygnowala ze schabowego . Nie wiem co o tym myśleć, czy ona zmieniła zdanie? Nie wiem czy próbować coś bo nie chcę żeby znów mi powiedziała żebym spadal. Jak mogę delikatnie wybadać czy się jej odmieniło i może się jej spodobałem jednak? Nigdy jej się nie zapytałem żeby coś zmieniła w sobie