16.11.21, 18:11
Cześć. Kobiety, dziewczyny, potrzebuje waszej pomocy.
Koło roku temu poznałem super dziewczynę, ale szybko powiedziała że możemy zostać przyjaciółmi. Jest zajebista i gra w gry więc zostaliśmy kumplami. Od tamtej pory często do mnie wpada pograć albo pooglądać film i pogadać. Z pół roku temu poszliśmy do pubu na drinka i flirtowalismy i jak chciałem ją pocałować to ona powiedziała że jak jeszcze raz spróbuje czegokolwiek to koniec przyjaźni. Ok. No ale cały czas się spotykaliśmy i było fajnie, oczywiście już nic nie robiłem w stronę wyjścia z friendzone. No I w tamtym tygodniu poszliśmy znów na drinka, było miło, pogadaliśmy o byłych i znów flirtowalismy ale nic już nie robiłem, a i ona się pytała jakie dziewczyny mi się podobają itp i pokazywaliśmy zdjęcia byłych. Moje byłe dziewczyny miały wszystkie krótkie włosy i rude, kręcą mnie krótkie włosy ogółem i jej powiedziałem. No i ona wczoraj napisała że wpadnie na chwilę i nie poznałem jej bo obcięła długie blond włosy i je pofarbowała na rudo. Zawsze mówiła że kocha swoje włosy a tutaj takie coś. Oczywiście wygląda obłędnie ale wcześniej też wyglądała zajebiście. Powiedziała też że przechodzi na wegetarianizm bo ja jestem wegetarianem a wcześniej mówiła że nie wie co by się musiało stać żeby zrezygnowala ze schabowego . Nie wiem co o tym myśleć, czy ona zmieniła zdanie? Nie wiem czy próbować coś bo nie chcę żeby znów mi powiedziała żebym spadal. Jak mogę delikatnie wybadać czy się jej odmieniło i może się jej spodobałem jednak? Nigdy jej się nie zapytałem żeby coś zmieniła w sobie
Obserwuj wątek
    • karola150119120 Re: Sygnały? 17.11.21, 17:30
      Ile Ty masz lat ? Bo z Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze jestes na poziomie gimnazjum.
      Podoba Ci sie, wiec doszukujesz sie jakis ukrytych znakow, to nie ma nic do rzeczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka