Dodaj do ulubionych

ktos podesłał mi fotke zawodowca, FAJNY:)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:31
tj. ja wiem kto ale tak sie tylko chciałam podzielic tym z wami.
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: ktos podesłał mi fotke zawodowca, FAJNY:) 05.11.04, 10:33
      ja tez chce, zeby mi ktos podeslal, ciekawe czy naprawde taki boski!
    • lena_zienkiewicz Re: ja to w ogóle jestem w szoku 05.11.04, 10:37
      że on wszystkim zdjęcia swoje rozsyła.Bez obrazy, ale według mnie to chore :/
      • grzecznagrzeszna Re: ja to w ogóle jestem w szoku 05.11.04, 10:39
        Biedaczek ma kompleksy, szuka poklasku.
      • boski.zawodowiec wysłałem wczoraj tylko..................... 05.11.04, 10:42
        do trzydziechy ktora mi jako pierwsz fotke przesłała oraz do dzieczyny ktora
        sporo watkow załozyła i tak prosiła ze sie az zgodziłem a ze jej host mowił o
        niej wszystko to nie miałem jakichs obaw ze niewiadomo co sie stanie.

Pozatym w sumie zdjecie poszło do 4-5 osob a ze np. kilka osob sciągneło gdy
        juz im pokazałem z powodu tych błagan to nie moja wina.
        • trzydziecha1 Re: wysłałem wczoraj tylko..................... 05.11.04, 10:43
          Ja nikomu nie wysyłam cudzych zdjeć bez zgody. Howgh
          • pierozek_monika Re: wysłałem wczoraj tylko..................... 05.11.04, 10:45
            no ja wysłałam do dwóch osób, ale się przyznałam, przeprosiłam, i dostałam
            rozgrzeszenie od Boskiego.
            • boski.zawodowiec pamietam spowiadałas sie corko 05.11.04, 10:46
              espioritus santos , rozgrzeszam cie
          • boski.zawodowiec no a moze to ty załozyłąs ten watek:) 05.11.04, 10:46

• trzydziecha1 Re: no a moze to ty załozyłąs ten watek:) 05.11.04, 10:47
              Nie ja. Po cholerę? Wiesz, że do mnie to nie pasuje.
              • boski.zawodowiec nie znam cie az tak:) 05.11.04, 10:49

• trzydziecha1 Re: nie znam cie az tak:) 05.11.04, 10:50
                  To cienki z ciebie psycholog :)
                  • boski.zawodowiec nie mozna kogos rozszyforwac po kilku postach 05.11.04, 10:51
                    na to potrzeba czasu
                    • trzydziecha1 Re: nie mozna kogos rozszyforwac po kilku postach 05.11.04, 10:53
                      A mi wystarczy kilknaście postów ;))
                      • boski.zawodowiec i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 10:55

• trzydziecha1 Re: i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 11:02
                          Zachowam dla siebi
                          • boski.zawodowiec Re: i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 11:04
                            powiedz koniecznie:)
                            • trzydziecha1 Re: i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 11:06
                              eeeee tam. Młodyś i tyle. Tak w streszczeniu.
                              • boski.zawodowiec Re: i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 11:07
                                młady ale dojrzały
                                • trzydziecha1 Re: i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 11:08
                                  Fizycznie tak. I co z tego ? ;)
                                  • boski.zawodowiec Re: i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 11:10
                                    no nic tylko chce to usłyszec bo kazdy tak lubi jak sie go zachwala.
                                    • trzydziecha1 Re: i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 11:23
                                      Włąsnie dlatego nic nie piszę, bo jeszcze bys sie rozczarował...;P
                                      • boski.zawodowiec Re: i jakie wnioski wyciagasz co do mojej osoby? 05.11.04, 11:23
                                        tak tak jasne:)
        • Gość: ... Re: wysłałem wczoraj tylko..................... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 11:22
          ja nie rozwsłałam fotki zawodowca. już mówiłam że mozna liczyć na moja dyskrecje
          • boski.zawodowiec czyli nie ty i nie trzydziecha wiec kto? 05.11.04, 11:24
            moze lena?

... a ty mi sie kiedy pokazesz?
            • lena_zienkiewicz Re: nie ja, kochany 05.11.04, 11:25
              nikomu nie wysłałam, ale teraz widzę, że nie ma sensu trzymać twoich zdjęć w
              tajemnicy skoro 15% forumowiczów ma twoje zdjęcie.Tylko pytanie, które?
              • boski.zawodowiec pokaz sie a ci zdradze słonko ty moje:) 05.11.04, 11:27

• lena_zienkiewicz Re: pokaz sie a ci zdradze słonko ty moje:) 05.11.04, 11:28
                  chyba żartujesz, nie wyślę ci.Przekonałąm się, że nie można liczyć na twoją
                  dyskrecję, tak więc zapomnij :)
                  • trzydziecha1 Re: pokaz sie a ci zdradze słonko ty moje:) 05.11.04, 11:29
                    No ładnie.... nieźle Boski nieźle, oddaj fotkę!
                    • boski.zawodowiec ja nic nie zroibłem nigdy wiec nie oddam:) 05.11.04, 11:32

• trzydziecha1 Re: pokaz sie a ci zdradze słonko ty moje:) 05.11.04, 11:34
                      Aha....praw autorskich nie masz! Wywalaj do kosza! a z kosza w niebyt dysku
                      twardego!
                      • boski.zawodowiec nie boj sie o zdjecia bo ich nikt nie zobaczy 05.11.04, 11:36
                        przeciez nie pokaze nikomu ze koresponduje ze starsza kobieta:)
                        • trzydziecha1 Re: nie boj sie o zdjecia bo ich nikt nie zobaczy 05.11.04, 11:40
                          Jak cie znam, pochwalisz się wszystkim kolegom z klasy....
                          • boski.zawodowiec z jakiej klasy? gdzie kiedy? po co? 05.11.04, 11:41
                            wiesz wole jednak sie chwali młodszymi stare to jedynie tak dla kaprysu biore:)
                            • trzydziecha1 Re: z jakiej klasy? gdzie kiedy? po co? 05.11.04, 11:45
                              Młodymi chwalą sie staruchy po 40tce. starymi szczeniaki po 20stce. Nie
                              wiesz??? ;)) Nie sciemniaj...
                              • boski.zawodowiec czasy sie zmieniły teraz jest inaczej 05.11.04, 11:47
                                po 20 chwala sie laskami po 40 wszystkim co młodsze:)
                                • trzydziecha1 pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 11:52
                                  czym sie tak chwalisz przed klasą... hehehe
                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 11:54
                                    chwale sie przed kolegami gdy mam przyjemnosc byc podziwianym przez jakąs laske
                                    tak do 25 lat.

Wiesz ludzie dziwnie patrza gdy sie człowiek usmiecha do kobiety starszej.
                                    • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 11:56
                                      Biedaczek! Stąd twoje problemy? Przez twoje skłonności? Spotyka ciebie
                                      ostracyzm ze strony kolegów... rozumiem.
                                      • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 11:59
                                        ja nie mam takich skłonności:) to ze sie tu wygłupiam nie oznacza ze mam pociąg
                                        do takich.
                                        Poprostu wiem ze panie w takim wieku wmawiaja w koło ze cuzją sie lepiej od
                                        20tek i ze sa lepsze od 20 wiec nie wiele trzeba aby wybuchły a wtedy jest
                                        smiesznie:)
                                        • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:00
                                          Nie tłumacz się, synku... Mamuncia wybaczy ;PPPPPPPP
                                          • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:02
                                            a przeciez ja sie nie tłumacz a amuncia gdyby wiedizała ze dyskutuje ze
                                            starszymi paniami to by chyba mi po głowie dała.
                                            • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:03
                                              hahahaha.... Ok synciu, ok. spoko... nie powiem...
                                              • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:04
                                                wiem ze masz chcice ale no wybacz no co ja bym miał z tobą robic? przeciez
                                                chyba bym sie ze smiechu nie mogł skupic w tym łozu bo tak by mi było wesoło ze
                                                obok lezy starsza pani:)
                                                • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:09
                                                  Czułbys się jak szofer p. Daisy?? ubaw po pachy :)))
                                                  No nie szczyp się, wyluzuj MISIU.... mama sie nie dowie ;PPP
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:12
                                                    czułbym sie jak jakis idiot niespełna rozumu i raczej jako ten wykorzystywany ,
                                                    ja wiem ze ty dazysz do kopulacji ze mną:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:14
                                                    A co to KOPULACJA? Czy to cos, co robisz z kobietą i trwa 3 sekundy ???:)))
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:16
                                                    wiem ze chcesz wchłonac mojego penisa ale tak pomysl czy nie czułabys sie z tym
                                                    zle ze kogos wykorzystałas kogos młodego i pieknego, niewinnego:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:18
                                                    A znasz to uczucie? Wygląda na to, że nie jest ci obce :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:20
                                                    nie znam ale potrafie sobie je wyobrazic i nie rozumiem kobiet ktore uprwiaja z
                                                    radościa prostytucje.
                                                    Przeciez to okropne , ja jesli juz to 100000 PLN to minumum za zwykły seks.
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:31
                                                    Wiedziałam, Boski, że można cie kupić... z czystej złośliwości poczekam jeszcze
                                                    20 lat i zapłacę te 10000tys...Wtedy to dopiero bedzie frajda!!!
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:36
                                                    100000 tys a nie 10000 ale wtedy to chyba bym juz krzykał sobie milion :)

Kazdego mozna kupic, paradoksalnie ale czytałem gdzies jakis artykuł ze
                                                    przecietna kobiete na zachodzie mozna "kupic" do łozka juz za 5 tys. USD czyli
                                                    18 tys. złotych czyli stosunkowo jak na tamte zarobki niewiele wiec pewnie
                                                    wiele wiele polek juz za 5000tys. złotych by mozna było zaciągnąc do łózka.

Z bogatymi i znanymi zapewne jest inaczej ale tez pewnie maja jakas cene:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:46
                                                    No nie, wtedy ty tez bedziesz staruch po 40stce, wiec miliona nie dam za
                                                    cholerę :)))) Zrobię to tylko zeby ci dop...ć (złośliwa jestem wiem)
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:51
                                                    po 40 mezczyna wyglada lux:)
                                                    a ile jestes skłonna dac w tej chwili? dajesz 100tys?
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:53
                                                    Nie cierpię na syndrom niedopieszczenia, sorry ale u mnie zbytu nie znajdziesz:)
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 12:54
                                                    a przeciez ja nie szukam tylko skoro wchodzisz na ten temat wiec ja go
                                                    kontynłowałem:)

ale chetnie bys chciała mnie "dotknąc" prawda, przyznajs ie choc raz szczerze:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:00
                                                    ???? Nie widziałam reszty, sorry, może jesteś opasłym prosiaczkiem?
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:02
                                                    no mam zupełnie normlana budowe ciała nie jestem prosiak wiec teraz sie
                                                    chcesz "dyndac"?
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:04
                                                    Bossski nie bądź nudny, to najgorszy grzech u faceta :))
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:05
                                                    nie jestem nudny tylko zastanawiam sie dlaczego mi nie zaproponujesz wprost aby
                                                    cie przeleciał:)))
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:15
                                                    Bo ja niesmiała kobieta jestem ;))))
                                                    No dobra: przelec mnie, przeleć mnie!!! ale na kreche, bo kasy nie mam
                                                    ostatnio....
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:17
                                                    no ja widze ze ty sie tak bawisz i po ciuchutku coraz dalej , potem moze
                                                    przejdziemy na maila nastepnie jakies nowe fotki, potem ze maz cie wkurza,
                                                    nastepnie ze moze bysmy sie kiedys spotakli tak pogadac tylko, nastepnie seks.

Po co komplikowac, robieraj sie i podaj adres:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:22
                                                    Widze, ze doświadczenie przez ciebie przemawia :)
                                                    TY TAK ZA DARMO? CHORY JESTES?
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:23
                                                    Ja tego nie robie tylkow iem jak to wszystko wyglada:)

ile mi chcesz zapłacic?
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:28
                                                    Zero zero i pół grosza :)
                                                    Jeszcze nie muszę nikomu płacić, boski, w ogóle gupio sie ten watek rozwija,
                                                    idź czaruj salony, papa.
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:29
                                                    jakie salony znowu złotko?

ps. nie znasz sie na zartach?
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:32
                                                    Salony Toyoty :)))
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:37
                                                    ja sobie dyskutuje z wami dwiema (kto wie moze jedna i druga to jedna osoba)
                                                    pisze co mi przyjdzie na mysl nie zastanawiajac sie nawet dogłebnie nad tym.

to sa zarty od a do z ale musze poweidziec otwarcie i szczerze ze naprawde skes
                                                    z starszymi damami mnie nie interesuje:)
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:39
                                                    Całe szczęście, bo nie miałbyś szans...;PP
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:42
                                                    tzn. szanse bym miał ale nie chce
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:44
                                                    Nie miałbyś...nie!
                                                    Za bardzo skoncentrowany jesteś na SWOICH potrzebach... tj. cienki bolek byłby
                                                    z ciebie, ze się tak brutalnie wyrażę...
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:48
                                                    jak cienki bolek, ja ci gwarantuje ze na seksie sie znam i ze potrafie wszystko
                                                    co tylko mozna sobie wyobrazic:)
                                                    uwazasz ze bym sie spuscil i wyszedł? to po co wogle cos zaczynac jesli ma sie
                                                    tak skonczyc.
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:49
                                                    W gadaniu to jestes dobry ....Mówić o sobie można wszystko...
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:50
                                                    pewnie ze tak auto reklama to podstawa , ale tez wiem swoje i wiem co mi
                                                    dzieczyny mowiła nawet w chwili gdy mnie nienawidziły:)
                                                    nie potrafiły skłamac co do tego.
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:51
                                                    Buahahahahaha!!!
                                                    Woody Allen w chwili rozstania do narzeczonej: "A wszystkie orgazmy UDAWAŁEM!"
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:53
                                                    no włąsnie a one mowiły ze było najlepiej tylko ze charakter mam poj.......
                                                  • trzydziecha1 Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 13:59
                                                    Chciały cie pocieszyc biedaku.... Trudno kogoś dołowac w chwili rozstania...
                                                  • boski.zawodowiec Re: pewnie, wiesz lepiej... 05.11.04, 14:02
                                                    a ty swoje cały czas, ja wiem ze moge do kazdej byłej wrocic w kazdej chwili i
                                                    ze zostane przyjety nawet gdyby ona kogos miała.

WIEM TO
                  • boski.zawodowiec kiedy sie przekonałaś? no kiedy i gdzie? 05.11.04, 11:31
                    lenka nie zmyslaj bo cie nie zawiodłem ani razu:)
                    • lena_zienkiewicz Re: kiedy sie przekonałaś? no kiedy i gdzie? 05.11.04, 11:32
                      dobrze wiesz, że nie o mnie chodzi....
                      • boski.zawodowiec no to o kogo? napisz bo chce usłyszec:) 05.11.04, 11:33

• lena_zienkiewicz Re: no to o kogo? napisz bo chce usłyszec:) 05.11.04, 11:39
                          nie chcę nikogo oczerniać boski.Na twoje życzenie mogę napisać, ale może lepiej
                          na skrzynkę?
                          • boski.zawodowiec pisz koniecznie bo naprawde nie wiem:) 05.11.04, 11:40

• Gość: ... Re: czyli nie ty i nie trzydziecha wiec kto? IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 11:44
              nie wiem kto, napewno nie ja
              Już Ci mówiłam że nie mam zdjęcia
            • Gość: ... Re: czyli nie ty i nie trzydziecha wiec kto? IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 11:44
              wyślij mi na skrzynkę jeszcze zdjęcie Twojej boskiej aury, napewno takie
              masz;)))))))))))
              • boski.zawodowiec niestety nie mam:) 05.11.04, 11:46
                ale jesli ty cos wyslesz to sie pomysli i o aurze:)

jakim modelem toytoy sie wozisz:)
                • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 11:49
                  nie woże się niestety toyotą:((
                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 11:52
                    ale od czasu do czasu sie chyba dadza ci sie przejechac?

wiesz nie chcac abys msylała ze cie szpiegowałem czy cos ale host anwa kieruje
                    do dealera toyoty:)
                    • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 12:03
                      wiem że to wskazuje na dealera:)
                      Powiem Ci że mam gdzieś to czy dadzą mi sie przejechać, nie jara mnie to:)
                      • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 12:05
                        Nie lubisz samochodow?
                        Ja tam lubie:)
                        • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 12:09
                          ja też, ale nie ma odpowiednich warunków żeby je przetestować:)
                          • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 12:10
                            a ktory byc wybrała ze swojego salonu?

Ja lexusa sportowego:)
                            • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 12:21
                              w salonie w którym pracuje nie ma sportowego lexusa:))))
                              powiem Ci że niebardzo podobają mi się toyoty:)
                              • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 12:23
                                wiec pewnie Mercedes, Audi lub BMW?

Wnioskuje jakos tak ze nie lubisz tej pracy i traktujesz ja jak zło konieczne,
                                zgadłem?
                                • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 12:30
                                  > wiec pewnie Mercedes, Audi lub BMW?- zdecydownie nie:)

> Wnioskuje jakos tak ze nie lubisz tej pracy i traktujesz ja jak zło
                                  konieczne,
                                  > zgadłem?- zgadłeś
                                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 12:33
                                    to co ci sie podoba ?
                                    wiesz gdy mezczyna wie co sie podoba to potrafi odczytac z jaka kobieta ma do
                                    czynienia:))

siedzisz w biurze czy jestes od sprzedazy?
                                    • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 12:36
                                      ostatnio nie sprzedaje, ale tak naprawde to sama nie wiem co robie
                                      A z tego co mi się podoba:
                                      Klasa B: mitsubishi colt:))))
                                      C- meganeII
                                      D- peugeot 407, limuzyna 607
                                      • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 12:39
                                        czyli jestes taka od wsyzstkiego tak jakby:)

kobieta w limuzynie 607 widok raczej ciezko spotykany ale juz wiem ze podobają
                                        ci sie samochody małe oraz takie ktorych jest mało:)

wiec sadze ze jestes dosc tajemnicza i nieufna z charakteru:)
                                        • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 12:45
                                          nie baw sie w psychologa:)
                                          • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 12:46
                                            dlaczego?
                                            • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 12:47
                                              bo tego nie lubie:)
                                              • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 12:52
                                                ale ty tajemnicza jestes:)

a co lubisz?
                                                • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 12:56
                                                  zbyt ogólne:)
                                                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 13:01
                                                    a czy lubisz seks?
                                                  • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 13:03
                                                    Boski Zawodowiec jak zwykle o seksie. Pogadaj sobie z Leną i Trzydziechą. Na
                                                    forum bez przesady, to są zbyt intymne tematy
                                                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 13:05
                                                    ale to tylko forum miejsce anonimowe choc w sumie gdyby sie pewnie uparł to bym
                                                    cie zobaczył w salonie:))
                                                  • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 13:05
                                                    już niedługo Boski, mam nadzieje:)
                                                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 13:10
                                                    masz nadzieje ze cie niedługo zobacze?
                                                  • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 13:14
                                                    czy ja powiedzialam cos takiego? zamierzam stad isc w cholere
                                                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 13:15
                                                    wiec sie w przyszłym tygodniu wybiore i zakamufluje :)))

cieszysz sie ze cie zobacze??
                                                  • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 13:19
                                                    zebym tylko nie umarła z wrazenia jak sobacze taka boskosc:))))))))) serce mi
                                                    moze nie wytrzymac;)
                                                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 13:20
                                                    zakochasz sie:)

jestes wolna?
                                                  • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 13:22
                                                    no nie wiem jak to jest zobaczyc tak boska istote;)
                                                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 13:24
                                                    oniesmiele cie ale czy wolna jestes? bo to kluczowe zagadnienie bo jesli masz
                                                    meza to jest problem:)
                                                  • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 13:36
                                                    nie lubisz zamężnych;)))))))?
                                                  • boski.zawodowiec Re: niestety nie mam:) 05.11.04, 13:38
                                                    no ale na co mi zamezna? wiesz jakie to trudne ile trzeba sie ukrywac i kłąmac,
                                                    same kłopoty ktore prowadza do tego ze znika pozadanie:))

jestes zamezna?
                                                  • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 13:40
                                                    nie i na całe szczęście;))))))))
                                                  • Gość: ... Re: niestety nie mam:) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 05.11.04, 13:41
                                                    Boski załóż inny wątek bo niewygodnie sie pisze
                                                  • boski.zawodowiec teraz ty załoz bo beda mnie znowu o spam 05.11.04, 13:43
                                                    posadzac:)
                                                    napisz ze ci sie podobam:)
    • boski.zawodowiec podaj kto ci wysłał 05.11.04, 10:43

• lena_zienkiewicz Re: boski, pytanie mam 05.11.04, 11:16
      tylko nie ściemniaj.Które zdjęcie przesyłasz dziewczynom? :)
      • boski.zawodowiec prawdziwe:) ty widziałas dwa wiec musisz zgadywac 05.11.04, 11:17

• lena_zienkiewicz Re: prawdziwe:) ty widziałas dwa wiec musisz zgad 05.11.04, 11:18
          prawdziwe?
    • lena_zienkiewicz Re: forumowa 05.11.04, 11:18
      jakie włosy ma?Kolor, o kolor chodzi.
      • boski.zawodowiec forumowa nie mow jak sie lena pokaze to sie dowie 05.11.04, 11:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka