Gość: mała IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 17:26 Dziewczyny czy zawsze macie orgazm podczas stosunku. Ja osiągam tylko orgazm łechtaczkowy, czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: .............orgazm............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:31 to jest jakis inny niz lechtaczkowy? cos mi sie wydaje ze ten inny orgazm jest wymyslony, zeby nas kobiet nie zalamac dokumentnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: .............orgazm............... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 17:32 też mam taka nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: .............orgazm............... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:32 wszystko jest normalne co zdarza sie normalnym osobom :) a co do orgazmu, to czasami dziewczyny nie maja go wcale, czasami tylko lechtaczkowy, a czasami pochwowy, ale to mniejszosc - tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: .............orgazm............... IP: *.comnet.krakow.pl 12.11.04, 17:36 A ja mam taki i taki.Chodź przez długi okres czasu wogóle pochwowy się u mnie nie pojawial.Ale to chyba zależy od budowy kobiety i od jej nastawienia w czasie zbliżenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do 0000 Re: .............orgazm............... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 17:37 A w jakiej pozycji osiagasz orgazm pochwowy? Spróbuję dzisiaj kochać sie w takiej z moim facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Do 0000 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 17:39 A w jakiej pozycji osiagasz orgazm pochwowy? Spróbuję dzisiaj kochać sie w takiej z moim facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: Do 0000 IP: *.comnet.krakow.pl 12.11.04, 17:46 Ja najlepszy osiagam jak leżę na nim.Na siedąco też.Ale jak leże na nim to jest moja pochwa najbardziej pobudzona Odpowiedz Link Zgłoś