Dodaj do ulubionych

Długość okresu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:01
Proszę, podzielcie się info ntp
Miałam do trzydziestki 34-dniowy, a po - 37 i zastanawiam się czy jestem
jedyna ("taka dziwna?") Dziecka nie mam i mieć nie zamierzam.
Czy odnotowujecie takie zmiany w długości w związku z wiekiem?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: Długość okresu 21.11.04, 12:04
      Chodzi Ci zapewne o długość cyklu, a nie okresu. Ja mam circa 32 dni. PRzed i
      po trzydziestką, przed i po ciaży, od 14. roku zycia bez zmian.
      • Gość: PG Re: Długość okresu IP: *.aster.pl 22.11.04, 10:29
        Przed 30 - 28
        Po 30 - 32
        • maretina Re: Długość okresu 22.11.04, 10:41
          przed ciaza 30-32, po poronionej ciazy 27-29.
          no i sa bezbolesne miesiaczki:)
    • boski.zawodowiec dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 10:31
      w jakim celu, po co pracujesz lub masz meza? PO CO???
      • trzydziecha1 Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 10:41
        I co ? Teraż jesteś wstrząśniety? ;PPP
        • boski.zawodowiec Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 10:43
          wzburzony raczej bo nie rozumiem takich ludzi , i dopatruje sie tu proby
          oszustwa w sferze podatkowej czyli ze chca płacic mniej.

Pozatym kobieta ktora nigdy przenigdy nie chce miec dzieci to nie kobieta nawet
          w sesnie aby była kochanką.
          • trzydziecha1 Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 10:44
            Ty tak powaznie??? bez jaj Boski...
            • boski.zawodowiec Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 10:46
              akurat powaznie.
              • trzydziecha1 Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 11:04
                A ja myślałam, że łapiesz co podleci, byle californian blond do 25 :)))
                • boski.zawodowiec Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 11:07
                  toz ty nie znasz amerykanek one po 30 chca miec dzieci, kazda praktycznie i to
                  najlpiej trojke.
                  To ich urok w przeciwienstwie do głupich europejek ktore ida na wymarcie.
                  • trzydziecha1 Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 11:09
                    Ja sobie wypraszam.
                    Matka Polka ;PPP po trzydziestce. Europejka.
                    • boski.zawodowiec Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 11:10
                      ile dzieci na swicie? a ile w planach jeszcze?
                      • trzydziecha1 Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 11:14
                        1 śliiiiczny synuś (po tatusiu). A marzy mi się jeszcze córeczka - królewna!
                        • boski.zawodowiec Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 11:17
                          no to szybko dopuki jeszcze jestes płodna bo mamy przyrost naturalny na
                          poziomie 1,2 a zeby utryzmac obecny stan ludnosci trzeba minimum 2,13.

Zrobic za meza? jestem w stanie poswiecic swoj materiał genetyczny dla dobra
                          europy!
                          • trzydziecha1 Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 11:22
                            Mówisz, ze zamkniesz oczy, zaciśniesz zęby i poswięcisz się niczym królowa dla
                            dobra Królestwa...godne podziwu, doprawdy.
                            Ale ja nie muszę się aż tak śpieszyć, do klimakterium jeszcze kupa czasu...
                            • boski.zawodowiec nie bede zamykał oczu , poprostu podaruje swoje 22.11.04, 13:55
                              cudowne geny twemu dziecku.
                          • bzz_bzz Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 12:00
                            Wiesz, nasz rząd niebardzo jakoś się stara o zwiększenie przyryostu
                            naturalnego. I ja Ci powiem, że mam jedzno dziecko (przez przypadek - nie ze
                            chcenia) i chciałabym drugie, to jak zajde - wyskrobę, bo mnie po prostu na nie
                            nie stać. Sory za hardcore, ale "nasza" Polska doprowadza mnie do pasji...
                            • boski.zawodowiec rozumiem cie BZZ 22.11.04, 13:57
                              Dokładnie cie rozumiem i włanie podtrzeba prawicowych rzadow ale nie jakiegos
                              AWS, czy LPR tylko PiS -PO bo oni mowia o tym głosno ze to jest problem,
                              Kaczynski juz powołał grupe ludzi w Warszawie aby jaki plan przedstawiła bo tam
                              ubytek jest przerazajacy.
                              W europie tez rzadzy niesocjalistow(wyjatek Szwecja) wypowiadaja wojne spadkowi
                              urodzen.
                              Najwiekszym wrogiem sa socjalisci promujacy tylko homoseksualizm.
                              • bzz_bzz Re: rozumiem cie BZZ 22.11.04, 15:47
                                Heh, myślałam, że skoczysz na mnie po tej mojej wypowiedzi. Dzięki za
                                zrozumienie. :)
                  • yeney Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 13:00
                    Wiesz, żeby mieć dzieci trzeba jeszcze mieć na dzieci. A w naszym kraju to raczej rodzinom sie zabiera niż daje : skraca macierzyński, wyrzuca z pracy po wychowawczym, zabiera zasiłek ktory dawniej przyslugiwał za urodzenie każdego dziecka, zabiera rodzinne. Chyba tylko jak ktoś jest pewny jutra to ma odwage decydowac się na dziecko. W Ameryce jest inne podejście do rodziny, więcej sie zarabia i to zupełnie inne realia .... nawet nie porównuj do tej naszej polskiej biedy...
                    • boski.zawodowiec Re: dziecka nie zamierzas zmiec to po co zyjesz? 22.11.04, 14:01
                      Własnie o tym pisąłem do BZZ , ale to nie tylko stan portfela ma wływ ale takze
                      władza oraz osrodki ktore prmouja pewien model rodziny.
                      W europie kroluja socjalisci ktorzy robia wszystko aby tylko temu kościołowi
                      dowalic i stad promocja homo, promocja aborcji w sytłacji nawet gdy kobiete
                      stac, od najmłodszych lat nauczanie i wpajanie jak ma wygladac rodzina itp.
                      Europe zachodnia doprowadziło to na skraj bo potrzebuja rak do pracy,
                      eksperymanty z robotnikami z trzeciego swiata lub krajow arabskich zakonczyły
                      sie totalną kleska z ktorej tylko przybyło duzo naowych problemow.

Potrzeba w całej europie zmainy rzadow na prawicowe ale nie takie jakies LPR
                      tylko na taka prawdziwą centro prawice.
    • trzydziecha1 Re: Długość okresu 22.11.04, 10:44
      Do ciąży: 32-34, po dziecku i po 30-tce 30-32. Młodnieję????
    • bzz_bzz Re: Długość okresu 22.11.04, 12:02
      Jacie! Prawie wszystkie powyżej 30 dni! A mój trwa ok 26. Ja się tak nie
      bawię...
      • Gość: margie Re: Długość okresu IP: *.bpoint.pl / 217.11.141.* 22.11.04, 13:13
      • Gość: margie Re: Długość okresu IP: *.bpoint.pl / 217.11.141.* 22.11.04, 13:15
        a ja cale zycie 24-30. Odkad zaczelam braz pigulki- co 28:)Ale jak je
        odstawilam, to podczas tego 1,5 roku bez co 26-28 dni.... A mam 17 lat po 30-
        stce:)
    • Gość: obierzyna niektore baby myslą.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:46
      ...ze jak forum ma w nazwie kobiete to mozna o wszystkim pisac, nawet o
      najintymniejszych sprawach. a potem facetom to czytajacym po powroce z pracy
      do domu odchodzi apetyt na wszystko...
      • trzydziecha1 Re: niektore baby myslą.... 22.11.04, 12:55
        A nikt ich nie zmusza do czytania. Przepraszam, czy nawet tutaj mam sie
        zastanawiać, CZY PANOM ŚWIATA ODPOWADA TEMATYKA, O KTÓREJ PISZĘ? G... mie
        obchodzi, jak się Kowalski poczuje czytając taki czy inny post.
        Okres ludzka rzecz. Chyba, ze kobieta nie człowiek?
        Niektórzy faceci piszą tu o sr..niu, j..nu i innych, moim zdaniem duzo bardziej
        obrzydliwych rzeczach, i nie przejmują się, że mi i innym babkom się niedobrze
        robi.
        • Gość: obierzyna Re: niektore baby myslą.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:00
          jesli niektorzy pisza o sraniu to napewno jest to wymysl i prowokacja. okres ma
          kazda. a to niedbanie o to, co sobie ktos inny pomysli, przenosi sie tez do
          reala, np. panie wrzucaja zuzyte podpaski bez zawijania w papier. dla mnie,
          jako kobiety jest to ohydne, a co dopiero dla mezczyzn.
          • trzydziecha1 Re: niektore baby myslą.... 22.11.04, 13:08
            Trudno to tak przenosić na całkoształt zachować. Dla mnie takie zachowanie JEST
            NIEDOPUSZCZALNE.
          • trzydziecha1 To jest ohydne 22.11.04, 13:17
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17891364
            i autor ma w d... czy nas to wkurza czy nie.
            Obierzyna, napisałabym Ci to na priva, ale nie mam jak. Pytam się w dobrej
            wierze i nie żeby Ci dowalić: Coś Ty taka zgryźliwa się zrobiła? Życie kopie
            czasami okrutnie, ale nie sposób dowalać za to wszystkim dookoła...
          • bzz_bzz Re: niektore baby myslą.... 22.11.04, 15:49
            Obierzyna, czy Ty aby nie masz okresu? :D
      • Gość: Yk Re: niektore baby myslą.... IP: *.aster.pl 22.11.04, 12:56
        A niech nie czytają! Albo niech z pracy nie wracają!
        Napisz jak często masz i tyle, nie zawracaj sobie głowy facetami.
        Ja 34.
    • Gość: mm Re: Długość okresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:17
      nie,mam cały czas 28 dni...czasem raz w roku co 30-32...a tak to raczej
      regularnie :),spytaj lekarza co on na to.
    • Gość: sisy Re: Długość okresu IP: *.chello.pl 28.11.04, 17:28
      Ja mam 18 lat i okres mam co 22 dni !? dziwne mi sie to wydaje,ale mam juz tak
      od dluższego czasu, a dawniej zdażalo mi sie miec okres 2 razy w miesiącu! nie
      wiem czy powinnam zgłościć się z tym do lekarza?
    • Gość: dolly Re: Długość okresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:00
      zawsze a mam 37 lat 27-28 dni , czasami sie przyspiesza lub opóźnia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka