Dodaj do ulubionych

W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:00
Ja lubie odwiedzac Reserved i Carry-zwłaszcza jak zrobia 50% a potem 70%
obniżkę.W Cubusie i w H&M tez czasem mozna coś ciekawego trafić.
A butki to w La Halle /But Hala/ i Daichman - w nim miedzy śmiesznymi
sezonowymi róznościami mozna trafic naewt fajne buty.W Kupieckich Domach
Towarowych pod pałacem tez sa niezłe ciuchy i średnie ceny.
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:01
      ebay.com
    • Gość: margie Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 30.11.04, 10:04
      No ja to kupuje ciuchy w Zara, Mango, Jackpot, Benetton, Esprit, w H&M sa
      szmaty na raz, do pierwszego prania. Bielizna to roznie, uwielbiam Palmersa,
      ale drogi jak cholera, ponczochy i rajstopy w Calzedonii, buty w Apii
      glownie....
      • grubaska20 Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? 30.11.04, 10:10
        ..no to gratuluję butów z api..:) szczytem moich możliwosći finansowych jest
        gino rossi..heheh:) pseudowłoskie polskie buciki:)ale dobrze sie noszą hehe:)
        no sporadycznie venezzia
        • miawalles Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? 30.11.04, 10:14
          ja nie kupuję drogich butów, bo nie mogę ich "znosić". a szkoda mi zawsze
          wyrzucać takich prawie nowych. za to nie oszczędzam na bieliźnie i garniturach
          do pracy:)
          • Gość: mm Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:17
            to tak jak i ja..i toreb drogich tez nie kupuję...bo co bedzie jak mi sie cos
            spodoba...a toreb mam pełną szafę..butów tez;-)
            • miawalles Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? 30.11.04, 10:19
              ja też:))
              torbebki rotują u mnie dość często. co buty, to nowa torebka:)
              • grubaska20 Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? 30.11.04, 10:27
                boże boże co za ból!! ostatnie cudo pociagneło mnie 320 zł.. ale obiecałam
                sobie, że do konca roku nie kupię już żadnej torebki! hehehhe:)
                • Gość: mm Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:30
                  no tez by mnie bolało :-P
        • Gość: margie Apia IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 30.11.04, 10:27
          wbrew pozorom, mozna kupic tam buty w cenie tych w Venezzi, natomiast jakosc
          jest nieporownywalnie wieksza- 2 lata gwarancji, to juz o czyms mowi. POza
          tym,jak dla mnie maja jedna zasadnicza zalete- nosze rozmiar 41 i nie zdarzylo
          mi sie zeby nie mieli w Apii mojego rozmiaru, co w Gino Rossi jest
          nieosiagalne. W ubieglym roku kupilam w Apii zamszowe kozaki za kolana za
          500pln i sciagli mi rozmiar z innego miasta specjalnie. Pokazcie mi sklep Gino
          Rossi, ktory to zrobi, o obsludze nie wspominajac....
    • kopov ja w miesnym:))nt 30.11.04, 10:11

• miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 10:11
        np. świńskie uszy?;)
        • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 10:24
          :)))) i kopyta zamiast butów:) a ogony zamiast krawatów czy szalików:)))
          • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 10:33
            Ty to jesteś oszczędny;)) powinieneś dogadać się z moim mężem;))
            • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 11:03
              jak się troche napije to rozdaje pieniadze, chyba sie nie nadaję:((((
              • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 11:07
                taaaak? a gdzie pijesz w weekend?;))
                • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 11:39
                  różnie :))) w piatki na brydżu a klubie:))))
                  • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 11:52
                    czyli jednak jesteś oszczędny - rozdajesz kasę w wąskim gronie znajomych:)
                    • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 12:04
                      na kartach nie rozdaje bo gł. faceci a ja tylko kobitkom rozdaję:)))))
                      • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 12:11
                        za majtki im wkładasz? tak za friko???;)
                        • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 12:27
                          nieeeee, one mówia kopov daj pare groszy i ja daję:)
                          • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 12:43
                            jejku, Kopov, to one Cię normalnie wykorzystują!!! skąd Ty takie koleżanki
                            wytrzasnąłeś?
                            • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 12:53
                              nie wiem, jak zaczynam rozdawać zawsze sie znajduja jak spod ziemi:)))))
                              • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 13:08
                                to niemiłe masz koleżanki:((
                                • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 13:09
                                  a ja się znimi nie koleguję, biora i znikają:(((((
                                  • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 13:16
                                    i Ty się tak dajesz wykorzystywac?!?! taki duży chłopak?!?! wstyd!!!;((
                                    i co? i nastepnym razem pojawiają się te same, czy inne?
                                    • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 13:28
                                      oj wykorzystywać, no róznie to jest raz te same raz nowe:)))))
                                      • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 13:33
                                        a, jeszcze z ciekawości spytam, gdzie Ty chadzasz, że spotykasz takie
                                        kobiety?;)) co?
                                        • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 14:22
                                          a róznie, po pubach, knajpach w piaskownicy:)
                                          • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 14:38
                                            no tak, pewnych nawyków nabiera się już od dziecka;)
                                            i nie czujesz się wykorzystany?
                                            • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 14:40
                                              nieeee, dlaczego?;)
                                              przecież tak jest w zyciu faceci daja kobiety biorą:)
                                              mówię oczywiście o pieniądzach:)
                                              • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 14:45
                                                ja tak nie mam:( ja daję i jak sobie nie wezmę, to nie dostaję nic. a jak
                                                uniosę się honorem i nie wezmę, to nie mam nic:((
                                                czasem wydaje mi się, że lepiej być kochanym, niż kochać. albo nie trzeba się
                                                było z egoistą wiązać.
                                                ps. ale mnie naszło buuuu. żalu mi się za dużo zebrało:(( sorki:(
                                                • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 15:00
                                                  weź od kogoś to Ci przejdzie:)
                                                  • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 15:02
                                                    ale ja nie chcę od kogoś:(
                                                    ide dzis po nową torebkę - może to pomoże (choć na chwilę):)))
                                                  • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 15:18
                                                    jak bedzie to torebka z czekoladkami to na pewno:)
                                                  • miawalles Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 15:23
                                                    czekoladki dokupię sobie dodatkowo:)albo lepiej - moje ulubione śliwki w
                                                    czekoladzie - mniam:)
      • Gość: mm Re: ja w miesnym:))nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:12
        u ciebie to zawsze inaczej ;-))
        jak to w miesnym?
        • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 10:25
          no ide i zawsze cos znajdę, ludzie w miesnym duzo rzeczy gubia:))))))
          • Gość: mm Re: ja w miesnym:))nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:26
            to chodz do kina tam tez sporo gubią a weselej;-))
            • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 10:58
              w mięsnym widac bycze penisy a w kinie tego niema:)
              eeee babskie majtki i to wszystko co mozna znaleźć w kinie:(
              • Gość: mm Re: ja w miesnym:))nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:29
                a tobie po licho byczy penis,co???;)))))))))))))))
                • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 12:56
                  klucze czesto gubię:)))))))
                  • Gość: mm Re: ja w miesnym:))nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:14
                    i co penisem drzwi otwierasz??? powaliło cię czy co?? ;-)))
                    • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 13:29
                      nieeeeeeeeeee, na breloczek do kluczy:)
                      • Gość: mm Re: ja w miesnym:))nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:30
                        qrdeee taki do koooolaaaaaaaaaaannn;-))))))))))
                        • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 14:23
                          ale klucze nie zginą:)))
                          • Gość: mm Re: ja w miesnym:))nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:33
                            ale mozesz sobie nogi poobcierac bo to chyba twarde jest..a nie śmierdzi?;-))
                            • kopov Re: ja w miesnym:))nt 30.11.04, 14:42
                              na taczce go wożę:) jak sie polakieruje to nie smierdzi:)
          • miawalles kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku:( nt 30.11.04, 10:34
            • kopov Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 11:03
              ja w mięsnym znalazłem rekawiczki:)
              • miawalles Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 11:07
                skórzane?:)
                • kopov Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 11:40
                  :)))no z futerkiem
                  • miawalles Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 11:53
                    przymierzałem takie rok temu. ciepłe były, fakt. ale wydawało mi się, że
                    trzymam ręcę w żywym króliku:(( brrr!!!
                    • kopov Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 12:06
                      a mnie sie to z fistingiem kojarzy i dla tego nie nosze:)))))))))))))
                      • miawalles Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 12:15
                        to prawda. mi też dziwnie było w tych rękawicach, choć pani zachwalała, że
                        ciepłe i na pewno łapki nie zmarzną;))
                        wolę wełniane:)) i ciepłe i z molestowaniem zwierząt się nie kojarzą;)
                        • kopov Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 12:29
                          :)))))))))
                          no dobra, powiem Ci, ze ja rękawic nie uzywam, moze tylko nan nartach?:)
                          • miawalles Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 12:45
                            ja uzywam od wczesnej jesieni do późnej wiosny. zmieniam tylko ich grubość:)
                            moje łapy są zawsze lodowate i muszę!!!
                            dobry z Ciebie narciarz? ja w tym roku pierwszy raz się wybieram. na naukę:)
                            • kopov Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 12:55
                              a moje sa zawsze ciepłe (ale nie spocone:))))))))))
                              radzę sobie;)
                              a gdzie chcesz jechać na naukę? nie boisz się ze cos się moze stać?;)
                              • miawalles Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 13:10
                                na razie tu w Polsce, Szczyrk może?
                                lekarz powiedział, że spokojnie mogę jechać. nic się nie stanie. nie bedę
                                przecież jeździć ekstremalnie:)
                                A Ty gdzie jeździsz? może polecisz jakieś miejsca?
                                • kopov Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 13:27
                                  jak chce się nauczyć, to poważnie polecam austrię, zapłacisz może trochę
                                  wiecej, ale nauczysz się i pojeździsz,
                                  trasy sa zróżnicowane więc radochę ma każdy, włoch nie lubię, we francji nie
                                  byłem ale też ponoć jest specyficznie.
                                  DO austrii jest najbliżej i nie ma nigdy niespodzianek:)
                                  każda miejscowość jest ok.
                                  • miawalles Re: kiedyś zostawiłam nowe szpilki w warzywniaku: 30.11.04, 13:54
                                    dzięki:))
                                    do Austrii chcieliśmy jechać w marcu, ale chyba nic z tego:(
    • six_a Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? 30.11.04, 10:48
      Mój ulubiony to Camaieu
      dalej: Carry, Kappahl, z rzadka Reserved :)
    • reniatoja Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? 30.11.04, 10:53
      Kiedys jakas znana osoba na pytanie "jaki pani ma samochod?" odpowiedziala -
      znaczy chce pan sie dowiedziec ile mam pieniędzy...
      • six_a Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? 30.11.04, 11:41
        tragedia, wszędzie jest masa bogatych ludzi, ale chyba tylko u nas biznesmen
        kupuje sobie autko, po którym dokładnie widać, na co go stać (dlatego potem w
        wywiadzie nie chce powiedzieć czym jeździ).
        Normalnie każdy by powiedział: jeżdżę takim a takim, bo mi się podoba.
        U nas: jeżdżę takim a takim, bo był najdroższy u dealera i miał autentycznie
        przyciemniane, a nie nalepki.
        :))))
    • boski.zawodowiec Lee, Levi`s, adidas, nike,puma,Vistula,Americanos 30.11.04, 12:58
      a z butami to roznie.
      • Gość: mm Re: Lee, Levi`s, adidas, nike,puma,Vistula,Americ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:14
        a ja wranglerki lubię ale tez lee nie pogardzę ;-))
        • six_a Re: Lee, Levi`s, adidas, nike,puma,Vistula,Americ 30.11.04, 13:46
          Mam jedne dż. Diverse (super są). Inne ich spodnie też.
          • Gość: mm Re: Lee, Levi`s, adidas, nike,puma,Vistula,Americ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:52
            lubię ładne dzinsiki..musze je obejrzeć:-)
            • six_a Re: Lee, Levi`s, adidas, nike,puma,Vistula,Americ 30.11.04, 13:54
              tylko nie wiem, jak w ich firmowym sklepie, bo swoje namierzyłam w Go Sport
              :)
              • Gość: mm Re: Lee, Levi`s, adidas, nike,puma,Vistula,Americ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:34
                jest taki w Galerii Mok :-)
                • six_a Re: Lee, Levi`s, adidas, nike,puma,Vistula,Americ 30.11.04, 14:56
                  :) no wiem, właśnie tam jeszcze nic diverse nie kupiłam, może w go sport jakieś
                  spady z poprzednich kolekcji, ale i tak fajne :)
    • Gość: Rafał Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.11.04, 15:16
      adidas i nike odpada.... juz wyrosłem z tego:) ciekawe kolekcje ma:Lee,
      Diesel, Zara, Cottonfield, 4YOU, Diverse, Puma ma ciekawe buty:)
    • Gość: lanvin Re: W jakich sklepach kupujecie swoje ubrania? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 16:14
      river island, espirit, puma, diesel, pepe jeans =)to ulubione i z tamtad mam
      najwiecej ciuchow pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka