Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:32 Boże mój, co za palant z tego Pieczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weronika Re: Krzysztof Pieczyński, aktor IP: *.autocom.pl 01.12.04, 23:31 Krzysztof Pieczyński jest artystą. Chyba nie wszyscy rozumieją co to oznacza. Nie można mieć o to do nich pretensji.Gdybyśmy wszyscy byli na tym samym poziomie rowoju byłoby nudno. Samotność, pragnienie miłości i czułości często powoduje, że w tym "świecie" ludziom nie chce się po protstu odkryć prawd, tak jest łatwiej.Liczy się tylko miłość, ale rozumiem, że łatwiej jest o tym nie chcieć wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: Krzysztof Pieczyński, aktor 19.12.04, 11:15 Pieczyński to cholernie wrażliwy i utalentowany mężczyzna. Ma piekną duszę...Sposób w który pisze powala na kolana szczerością, otwartością.Po prostu pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Krzysztof Pieczyński, aktor 19.12.04, 11:58 Znalam kogos kto osobiscie dosc dobrze go zna. Facet nie ma w sobie zadnej pozy, podobno tak samo sie zachowuje wobec kogos, kto moze mu zycie ulatwic, jak do pani sprzataczki po spotkaniu autorskim - tak samo uprzejmy i prostolinijny. Dla mnie to facet z prawdziwa klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Krzysztof Pieczyński, aktor IP: *.tel167.petrotel.pl 19.12.04, 12:15 przestancie, dziewczeta! wrazliwy? artysta? i co z tego? zgadza sie z Jackiem, z wywiadu wychodzi, ze to hmmm... dziwny czlowiek dosyc... Mleczo tez artysta. i co? klasa sama w sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Krzysztof Pieczyński, aktor IP: *.tel167.petrotel.pl 19.12.04, 12:16 Mleczko, sorry za literowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: Krzysztof Pieczyński, aktor 21.12.04, 22:43 Dlaczegóż to mamy przestać???Forum jest po to aby każdy mógł wyrażać własną opinie. Według mnie Pieczyński jest wrażliwym, utalentowanym i cholernie inteligentnym facetem. Dla Ciebie Mleczko to facet z klasą a dla mnie Pieczyński. I kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
nadal-jestem Re: Krzysztof Pieczyński, aktor 21.12.04, 23:13 Pieczynski jest spoko , wiec wara od niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda Re: Krzysztof Pieczyński, aktor IP: *.onlink.net 26.12.04, 04:26 nie z Pieczynskiego palant tylko z tych dwoch skrobipior bo o czym wlasciwie ten wywiad? O co chcieli zapytac? Czego chcieli sie dowiedziec? To taka gadka - szmatka o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Krzysztof Pieczyński, aktor IP: *.tel167.petrotel.pl 26.12.04, 09:45 o raaany, Swietlicki i Dyduch - palanci? no coz, kwestia gustu. ja uwielbiam ich wredne poczucie humory oraz ironiczne i zlosliwe komentarze. widocznie przez to jestem tendencyjna w ocenie wywiadu :D przeczytalam jeszcze raz artykul. niestety, ale takie blabla p. Pieczynskiego kreci chyba tylko licealistki. 'mezczyzna subtelny'? o nie, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
4444ela Re: Krzysztof Pieczyński, aktor 10.07.05, 21:29 krzysztof pieczynski szuka ideału i nigdy go nie znajdzie.wrażliwy poeta zawsze kocha nieszczęśliwie, lub stale dąży do czekoś, czego nigdy nie osiągnie. Dla mnie jest doskonały w każdy,m calu, ale ja patrze na niego przez szklany ekran i czytam jego mysli przelane pa papier. tak wyobrażam sobie ideał, ale myslę że w rzeczywistości okazałby się człowiekem takim jak większość z nas. Choc z drugiej strony myślę, że sa w nim pełne pokłady wrażliwości, prawdy,dobroci i miłości, tego czego wielu ludziom brakuje. Może jest ANIOŁEM, który ma do wypełnienia na ziemi jakąś piękną misję...Wszak nikt ze zwykłych śmiertelników nie ma takich oczu... Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: Krzysztof Pieczyński, aktor 10.07.05, 22:24 nie ogladam m wiec nie wiem jak sie tam prezentuje, ale widzialam go w paru filmach amerykanskich wiec twierdze raczej ze jest człowiekiem sukcesu,, po artykule jeszcze moge stwierdzic ze jest bohaterem romantycznym ;))) fajny facet sie zdaje i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Krzysztof Pieczyński, aktor IP: *.LKSnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:45 ahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra1 Re: Krzysztof Pieczyński, aktor 09.06.05, 22:51 Sam jesteś palant Jacek!Nie znasz tego człowieka więc proszę nie rób z siebie wyroczni i powstrzymaj się od takich komentarzy.Chyba że nie dorosłeś do tego by zrozumieć to o czym mówi pan K. Odpowiedz Link Zgłoś