Dodaj do ulubionych

SZUKAM FACETA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:52
Właśnie szukam faceta, w wieku powyzej 27 lat, ktory lubi chodzic do kina,
lubi tanczyc, chodzi do kosciola i jest katolikiem i naprawde wierzy w Boga i
jego moc, lubi rozmawiac na rozne tematy, takiego po prostu normalnego.
ktorego pokocham a on pokocha mnie . wierze ze jak odpowiednia osoba
przeczyta ten tekst poczuje, zeby do mnie napisac. kocham zyc i chce czuc, ze
zyje, ale jakby nie patrzec brakuje mi tej drugiej polowki. Wiec jesli jestes
z okolic Torunia i chcialbys poznac taka osobke jak ja, napisz swoje namiary,
a ja do ciebie napisze!
Obserwuj wątek
    • edzia-fredzia Re: SZUKAM FACETA 21.12.04, 12:26
      Oddalabym Ci mojego ale to antychryst straszny - ale poza tym calkiem
      przyjemny :)
    • boski.zawodowiec do kina lubia chodzic skąpcy wiec nie szukaj ich 21.12.04, 13:16
      ze skąpcem to nie zycia tylko wieczna walka o byt.
    • remo29 Re: SZUKAM FACETA 21.12.04, 13:25
      No masz! Kandydat jak marzenie - można go znaleźć w Toruniu ul. Żwirki i Wigury 80. Ma na imię Tadziu. Napisz do niego do roboty maila radio@radiomaryja.pl i jakby co powołaj się na mnie.
    • Gość: yzek Re: SZUKAM FACETA IP: *.crowley.pl 21.12.04, 13:26
      Cafe Gazeta jest o 2 kliknięcia stąd :)

Y.
    • druga_strona Re: SZUKAM FACETA 21.12.04, 14:57
      Chyba nie to forum :-)

Chociaż gdyby nie jen ... no dwa szczegóły to prawie ja. ;-)
    • stephanie_s Re: SZUKAM FACETA 21.12.04, 16:17
      i szukasz go na forum..tylko pogratulowac wyobrazni..poza tym ten kto szuka nie
      znajdzie bo Ci co szukają jawią sie żałosnymi...
      • crashoverride24 Re: SZUKAM FACETA 21.12.04, 16:51
        kazdy sposob na szukanie jest dobry, ja poznalem moja obecna dziewczyne przez
        czat.
        • Gość: I M A T Re: SZUKAM FACETA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:51
          Tez tak uważam, bo związek i szczęście w nim zalezy od ludzi, którzy go tworzą
          a nie miejsca w którym się poznali. Pd imion ich ników tez nie zalezy, ale od
          ich wartości i cech charakteru.
          Takie cechy ma pewien pan, ale on mieszka w Warszawie:))To do autorki postu.
          Ale nie ograniczaj się do miasta, ono niewazne , wazni sa ludzie!
          Wesołych śnieznych świąt:) no i tego pana:))
          • maretina Re: SZUKAM FACETA 21.12.04, 18:58
            Gość portalu: I M A T napisał(a):

> Tez tak uważam, bo związek i szczęście w nim zalezy od ludzi, którzy go
            tworzą
            > a nie miejsca w którym się poznali. Pd imion ich ników tez nie zalezy, ale od
            > ich wartości i cech charakteru.
            > Takie cechy ma pewien pan, ale on mieszka w Warszawie:))To do autorki postu.
            > Ale nie ograniczaj się do miasta, ono niewazne , wazni sa ludzie!
            > Wesołych śnieznych świąt:) no i tego pana:))
            no wlasnie:)
            ja poznalam mojego meza wlasnie na forum gazety!;) nie bylismy z jednego
            miasta... ja w wawrszawie on w olsztynie. a jednak!:)
            • Gość: I M A T Re: Gratulacje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:14
              A ile juz jestescie razem? I jakie to było forum? Kobieta?
              Ja zagladam na fora od czasu doczasu. Stalym bywalcem nie jestem. Ale lubie
              romozy i ciekawych ludzi:))Lubie tez pisac:))
              Pozdrawiam i wesołego karpia zycze oraz rozebranego Mikołaja z duzym workiem
              prezentów no i najładniejszej choinki w lesie!!:))))))))))))))))))
              • maretina Re: Gratulacje!! 21.12.04, 19:55
                w grudniu za niecale dwa tygodnie bedzie rowno dwa lata od cywilnego a w
                kwietniu bedzie 2 lata od koscielnego:)
                pobralismy sie po 10 miesiacach znajomosci:)))
                poznalismy sie na forum aktualnosci przy okazji dyskusji o lowcach skor, moj
                maz jako nieliczny z lekarzy nie wieszal psow na dziennikarzy, za to ze
                ujawinili proceder. na mnie to zrobilo kolosalne wrazenie, bo wtedy bylam
                dziennikarzem;).
                napisal meila, ja odpisalam itak sie zaczelo, potem spotkanie poszlo!:)
                wesolych swiat!:)
              • Gość: .................. Re: Gratulacje!! IP: *.dialup.sprint-canada.net 23.12.04, 03:31
                Z tym wesolym karpiem to ci sie udalo. Chcialbym wiedziec dlaczego
                niby ten karp ma byc wesoly? Czyzby na widok stojacaj z nozem
                kucharki nad nim?
                • Gość: I M A T Re: Gratulacje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:34
                  Nie, wesoly karp pływający w wannie:)
                  Dlatego karpie mam w wannie a nie na stole. Na stole mam pstrąga, łososia. I
                  leszczyka:)
            • Gość: Truskawka Maretina, gratulacje!!! IP: *.kki.krakow.pl 23.12.04, 16:07
              Ja nie wiedziałam, że twoje wizyty na forum się tak owocnie skończyły! To jak
              będzie córeczka to Gazeta albo Agora, co? Heheh.
    • Gość: mszczuj Re: SZUKAM FACETA IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 21.12.04, 17:00
      no facetowi to wiem co doradzić - najlepszym miejscem na rwanie fantastycznych
      kobiet jest biblioteka Uniwersytetu Warszawskiego (piękne, mądre, z tym czymś) -
      duży wybór... Ale co ma taka kobitka robić... może zacznij chodzić do
      biblioteki to ktoś Cię zauważy?
      Pozdrawiam
      M
      • Gość: baki Re: SZUKAM FACETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:46
        Chetnie,ale nie bedziemy chodzic do kościoła:) a jesteś ruda?????
    • nikt_inny Re: SZUKAM FACETA 23.12.04, 14:18
      a wiesz.. że religia kalolcka jest w wielu miejscach niezgodna z Biblią.. ? ;)
      • Gość: *** Re: SZUKAM FACETA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:36
        Wszystko zalezy od interpretacji.
        To jak z wierszem, a tam gdzie jest wiele symboli i przypowiesci nie trudno w
        interpretacji o pomyłke. I dlatego nie kazdy to pojmuje, bo Biblie pojmuje sie
        sercem a nie rozumem. Rozum jest za mały...
        • Gość: beta Re: SZUKAM FACETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 15:24
          zdadzam sie z Tobą.
          • Gość: Truskawka Re: SZUKAM FACETA IP: *.kki.krakow.pl 23.12.04, 16:02
            A tu parę wątków temu był jakiś 27-latek doktorant, co myśli, że się spóźnił.
            Może by z nim? Całkiem sensowny się wydawał.
    • Gość: Albano Boczello Re: SZUKAM FACETA IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 23.12.04, 20:33
      Ale ma Pani wymagania. Tacy juz dawno poumierali ich juz na świecie nie ma bo w
      tym wieku! Ja na Pani miejscu to bym rozejrzał się za jakimś klasztorem(no ale
      do tego trzeba mieć powołanie) tylko nie wiem czy takowe Pani ma to radze się o
      nie gorąco i zarliwie modlic.Można tez ucztć się żyć w samotności ale do tego
      trzeba samozaparcia i dużo wytrwałości i ciężkiej pracy nad soba
      Zyczę powodzenia w wyborze trafnej decyzji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka