Dodaj do ulubionych

Było o stringach teraz o stockingach

IP: 157.25.84.* 16.05.02, 12:25
No właśnie jak podobają się wam pończochy (ja nie trawie kobiecych podkolanówek
bee). Te samonośne i z paskiem. Czy te z paskiem zakładacie na majty (ale jak
się wtedy z nich szybko wyswobodzić w toalecie tak żeby się w te paski nie
zaplątać) czy pod.
Obserwuj wątek
    • wierna1 Re: Ale nuda, jak w polskim filmie 16.05.02, 12:47
      Rajstopy przerabialiśmy w zeszłym tygodniu. Może coś o szydełkowaniu?
      • Gość: ciekawy Nie chodzi mi o rajstopy IP: 157.25.84.* 16.05.02, 12:58
        Chcę pewnej dziewczynie zrobić prezent (i kupić fajną bieliznę) tylko nie wiem
        czy jak jej kupię klasyczne (z paskiem) pończochy to czy jej będzie to
        odpowiadało (czy nie lepiej kupić samonośne, ale one nie są tak seksy jak
        klasyczne z paskiem). Dlatego prosiłem o odpowiedź na praktyczne pytanie, ale
        jak widzę koleżanka nie ma w tym temacie doświadczenia. A to czy ktoś woli
        rajstopy od pończoch to mnie nie interesuje, chcę poznać zdanie kogoś kto
        używał i jednych i drugich albo przynajmniej może na ten temat powiedzieć coś
        praktycznego.
        • Gość: S. Re: Nie chodzi mi o rajstopy IP: 134.65.212.* 16.05.02, 17:42
          Bardziej sexi są te klasyczne, ale faktycznie nieco niewygodne. Samonośne dają
          swobodę nakładania i zdejmowania innych części garderoby. I też robią
          wrażenie ;)
        • _mirek_ Re: Nie chodzi mi o rajstopy 17.05.02, 09:03
          Witam, moja żona jest stałą "nosicielką pończoch" więc podzielę się jej
          doświadczeniemi. No cóż, pończochy samonośne są faktycznie łatwiejsze w
          noszeniu i nadają się do noszenia nawet pod bardzo krótkie spódniczki. Ale
          rzeczywiście brak im tego czegoś co mają pończochy noszone do pasa. Jeśli
          zechcesz swojej wybrance zakupić takowe wraz z pasem to pamiętaj, żeby zarówno
          pas jak i pończochy były z najwyższej półki. W przeciwnym razie Twoja Pani może
          się zniechęcić do ich noszenia (będą się zsuwać, skręcać, itp.). Niestety dobre
          pończochy do pasa są drogie i trudno dostępne. Jeśli chciałbyś kupić klasyczne
          pończochy nylonowe FF lub RHT to niestety pozostaje tylko internet. Pozdrawiam
          i życzę powodzenia w zakupach.
          P.S. A szkoda, że tak niewiele kobiet docenia magię pończoch....
      • matrek Re: Ale nuda, jak w polskim filmie 16.05.02, 17:59
        wierna1 napisał(a):

> Rajstopy przerabialiśmy w zeszłym tygodniu. Może coś o szydełkowaniu?

Właśnie - uwiel;biam cerować :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka