Gość: Michał IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 10:42 Czasami wpadam w melancholie. Kiedys czytałem odpowiednie do tego stanu ducha novele Poego. A moze przełamac ten stan rzeczy i umówic sie z przyjacielem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Melancholia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:43 umów się z przyjacielem i pogadajcie o poezji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Melancholia IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 10:53 A ja mam nr GG 7700565 lubie rozmawiac o twórczości piszarzy angielskojezycznych np Conana Doyla i Gordona Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Melancholia IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 11:38 W tygodniu omówie sytuacje z kolega. 3-4 I odprowadzam Mame na lotnisko. Pozniej az strach pomyslec co bedzie:)))) Czyli do 3 I mozna sie spotkac Knajpa dowolna najlepiej tam gdzie mozna swojska napic i sie piwa i nie ma ciekawskich. Odp na GG Odpowiedz Link Zgłoś
strapiony9 Re: Melancholia 30.12.04, 11:40 GG jest dobre gdy brat nie zamyka sie z dziewuchą w pokoju. Priv! Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > W tygodniu omówie sytuacje z kolega. > 3-4 I odprowadzam Mame na lotnisko. > Pozniej az strach pomyslec co bedzie:)))) > Czyli do 3 I mozna sie spotkac > Knajpa dowolna najlepiej tam gdzie mozna swojska napic i sie piwa > i nie ma ciekawskich. > > Odp na GG Odpowiedz Link Zgłoś