kwik 20.05.02, 09:13 najlepsze życzenia imieninowe dla Sawy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 nie ma cos takiego jak poniedzialek... 20.05.02, 09:17 wiec kwik nie wprowadzaj ludzi... znaczy sie bagna w blad... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik może i tak 20.05.02, 09:18 ale za to jest Sawa, np. sawa komsi komsi komsi kom sa. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aaaaaa... nie... no. sawa to oczywiscie... 20.05.02, 09:25 to taka fajna brunetka... miszka pod szesdziesiatymdziewiatym... czasami wpadam i mowie...: hej sawa... egeszmege??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czarlee 20.05.02, 09:27 bukowski27 napisał(a): > to taka fajna brunetka... miszka pod szesdziesiatymdziewiatym... czasami wpadam > i mowie...: hej sawa... egeszmege??? a ta sawa to tak naprawdę miszka, radziecki bobsleista, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 yyy... o w morde kwik!!! nie gadaj... 20.05.02, 09:29 to ja ide umyc rece... a tak dobrze gotowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik współczuję czarlee 20.05.02, 09:35 ale obok miszki mieszka przecież krystyna. pod 96. czy ona też dobrze gotuje? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kochani 20.05.02, 09:46 zejdźcie z sawy, bo wars powita was... a wiecie jaki on jest, co nie? a Ty, czarli, to tylko powtarzasz, że 'nie ma takie coś, jak...' i jeszcze, że 'jest lądek, lądek zdrój'... i ja się qrde czuję, jakbym żyła w jakimś matrixie. no co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su 20.05.02, 09:48 nie ma takie coś, jak matrix, jest za to lądek, lądek zdrój. witam, su. (jak tam wiatraczki i pieseczki?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwik 20.05.02, 09:53 kwik napisał(a): > nie ma takie coś, jak matrix, jest za to lądek, lądek zdrój. wszyscy żyjemy w lądku? > witam, su. (jak tam wiatraczki i pieseczki?:)))) dzień dobry :) pieseczki, jak to pieseczki, a do wiatraków nie mam już zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik obwarzanki z odpustu 20.05.02, 09:55 > wszyscy żyjemy w lądku? na lądzie. oprócz mnie, ja krążę wysoko. > pieseczki, jak to pieseczki, a do wiatraków nie mam już zdrowia... to tradycyjnie: na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume miotła z chrustu 20.05.02, 09:57 kwik napisał(a): > na lądzie. oprócz mnie, ja krążę wysoko. Ty już nie lewituj, bo z tą lewizną to nigdy nie wiadomo > to tradycyjnie: na zdrowie! taajes Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pierścionki z mają 20.05.02, 09:58 > Ty już nie lewituj, bo z tą lewizną to nigdy nie wiadomo już wiadomo. było wczoraj w TV. > taajes no! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume albo z makową panienką 20.05.02, 10:01 kwik napisał(a): > już wiadomo. było wczoraj w TV. a Ty dalej swoje? > no! zdrowie wiartaków, chorągiewek i kurków na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a z guciem to chyba nie było? :))) 20.05.02, 10:05 > a Ty dalej swoje? jak zwykle. mam to we krwi. > zdrowie wiartaków, chorągiewek i kurków na dachu i kostki klinkierowej. czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ni wianka ni posagu ci... 20.05.02, 10:03 u mnie... ni pierścionka... ale ja jestem - oto mam chwilę na pograsowanie... malutką co prawda, zaraz wpadnie tu ten mały, beżawy i skończy się dobre... jestem molestowana.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik cześć agick 20.05.02, 10:06 > jestem molestowana.... su, pomóż agick, jakiś pozew może? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik..!! 20.05.02, 10:10 tak, tak, tak !!! padłam ofiarą mobbingu.... a dodatkowo muszę do pracy przychodzić.... w następnym wcieleiu prosę o dwie fałdy mniej na móżgu - będę długopisy skręcać w zakładzie pracy chronionej i będzie gicior.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik AGICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.02, 10:14 ciiiiiiiiiiiiii. ydorius skręca długopisy...ciiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ydorius? 20.05.02, 10:30 hej y. a z golymi babami tez wkrecasz? takie wiesz... ubrana-rozebrana-ubrana- rozebrana... wczoraj nie bylem w o. a mialem byc... zamowienie dalej aktualne??? bo ja traktuje ze tak. suzume... nie am cos takiego jak matrix... za to jest kastruks i polluks... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius bukoweskee. 20.05.02, 11:33 Słuchaj tylko te z gołymi babami... Nie zaraz, nie tylko. Czasem także takie z panoramą Drezna, czy coś. Takie pstryk: w pełnym słońcu, pstryk: zburzone nalotami. Mówię Ci super zabawa. Skręcam dwa na godzinę, bo się człowiek nie może powstrzymać: a to wieża Eiffla, a to Kreml, a to Colosseum... Choć nie, z tym Colosseum to inaczej, bo ono dziwnie wygląda zbudowane... Zamówienie podtrzymuję jak najbardziej. Gdybyś trafił taki całkiem zielony z napisem "original", to by było zaise super. Ale pewnie tam takiego nie ma. Inne o głębokiej zieleni też są fajne. Ale gdyby nie było to taki Fruko Schulz robi całkiem niezły... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bukowski 20.05.02, 15:42 bukowski27 napisał(a): > suzume... nie am cos takiego jak matrix... za to jest kastruks i polluks... i halluks Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 adzik. czolem... na koniu jezdzilas??? 20.05.02, 10:31 na tych mazurach.... tralalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: bukoś..!!!! 20.05.02, 11:01 siure, że jeżdziłam i było miło.... na boże ciało jadę znowu... la la... pyszny bimber gospodarz pędzi....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen ad rem 20.05.02, 11:07 U mnie w kalendarzu stoi jak wół: Bazylego i Bernarda. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik cześć ellen 20.05.02, 11:11 remont skończony, mam nadzieję. a jak się udały tańce na terakocie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 czesc ellen... to mi cos przypomnialo... 20.05.02, 11:15 adzik... to fajnie sioe masz... tylko mi alta nie porysuj... a fotele sie rozklada ciagnac ta galke po lewej a nie po prawej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: czesc ellen... to mi cos przypomnialo... IP: *.ewave.at 20.05.02, 11:36 A tutaj mamy swieto!!!!!!! W PONIEDZIALEK1 Odpowiedz Link Zgłoś
ellen cześć kwik 20.05.02, 11:53 Terakota oczywiście do wymiany, piruety w szpilkach nie służyły jej. Ale to się dobrze składa, mam znów okazję spotkać pana glazurnika, co miał ręce jak bochny chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: cześć kwik 20.05.02, 12:02 > dobrze składa, mam znów okazję spotkać pana glazurnika, co miał ręce jak bochny > > chleba. razowiec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a bagniacy 20.05.02, 14:32 gdzie się podziali? mam tu dla Was dużo wody. niegazowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a bagniacy 20.05.02, 14:34 som, som.... tu som i po wóde tfu... wode przyjszli.... chluśnij no siostrzyczko.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a bagniacy 20.05.02, 14:37 plasticzer oszczywiście.... szkło mnie się stłukło - a taka ta musztardówa była fajowa..... no lej, lej - nie żałuj.... zara ide na grochówkę do św alberta.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a bagniacy 20.05.02, 14:40 > no lej, lej - nie żałuj.... nie żałuję, po prostu do tego plasticzera cała weszła. poczekaj. skoczę po drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a bagniacy 20.05.02, 14:42 he, he... wiedziałam który plasticzer przytargać - najlepszy wzięłam, ten po 5 litrowej wodzie mineralnej...... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a bagniacy 20.05.02, 14:43 he, he, po wczorajszej zabawie pomyliłaś plasticzer...ten jest od płynu do spryskiwaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a bagniacy 20.05.02, 14:49 ią, iiiią, iąąąąąąąa, iąąąąąąąąaa, zmykać, my do szpitala.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 oj dziewczyny... 20.05.02, 14:43 to po co przelelwacie jak cala wchodzi???? troche techniki i sie gubicie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: oj dziewczyny... 20.05.02, 14:45 > to po co przelelwacie jak cala wchodzi???? troche techniki i sie gubicie... kurna, b. to jest bagno przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: oj dziewczyny... 20.05.02, 14:48 to co, jedną w drugą wsadzić..?? tego no... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 adzik... wez no mow w druga... 20.05.02, 14:55 strone... plyenm do spryskiwaczy zionie... tak do bardzo swietny pomysl... wsadzic jedna w druga... kwik pokaze jak... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no way 20.05.02, 14:57 a ja myślę, że to czarlee nam pokaże. on jest specjalistą od spraw trudnych. a nawet, że tak powiem, niemożliwych. i technikum skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 co mam wam pokazac??? 20.05.02, 15:00 no\rmalnie biore 10 zeta za performance... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aaaaa... to w porzo... 20.05.02, 15:10 ale mam tylko zestaw junior: 1 duzy, 1 sredni, 1 maly + patelnia i zestaw nozy gratis... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wiano. czy ty sie kwik juz wogoie nie znasz 20.05.02, 15:14 na tradycjach i zwyczajach kawalersko-panienskich??? ja sie nieznasz to ci moge wstepnie pare pokazac... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a czy 20.05.02, 15:16 wiano to od wianka? przyznaję się bez bicia, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wianka dla yanka... 20.05.02, 15:17 niewazne zreszta... co wy mi tyu kapitanie zbaczacie z rozmowy... pijemy czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wiązanka dla janka 20.05.02, 15:19 pijemy, ale załatw jakieś szkło bo tu ino pojemniki po rozpałce do grilla się ostały.. kurna..ale świństwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik taaaaaaaaaaaaaaaa 20.05.02, 15:21 najbardziej lubię pić ze słoików po kiszonych ogórkach, taaaaa., to moje ulubione zajęcie. ale sprzed ilu lat? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: o w mordeczkę..... 20.05.02, 15:24 czarls, poważnie skończyłeś technikum....??????? o jejku jejku.... nie wiedziałam, że my ttakiego mądrego człowieka mamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: albo 20.05.02, 15:36 na prawo chodził ... ale się zmęczył i poszedł na lewo.... i został hydraulikiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 he he... 20.05.02, 15:41 no. ni etrafilas... niestety niestety... ale podpowiem ci... tu chodzi o szkole techniczna... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: he he... 20.05.02, 15:46 Technikum o specjalizacji "Jak kijem gruszki w sadzie obijać"..? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a propos wody niegaz 20.05.02, 15:45 za późno, kwik, za późno - i tak nam woda sodowa uderza :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no i co malolaty... 20.05.02, 15:54 nie wiecie co??? no nie wiecie... to wam i nie powiem... niech moje technikum zostanei owiane nimbem tajemnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: i ni co... 20.05.02, 15:58 oj tam czarli, szpanujesz tym technikum i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ale nie ma mowy... nawet mnie nie proscie... 20.05.02, 16:01 nawet mnie nie naciskacjcie... nie powiem nic... ani slowa... ani mrumru... no przeciez wiecei ze jakbym mogl tobym powiedzial... no powaznie... nie proscie mnie... i tak juz za duzo powiedzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ale nie ma mowy... nawet mnie nie proscie... 20.05.02, 16:03 bukowski27 napisał(a): > nawet mnie nie naciskacjcie... nie powiem nic... ani slowa... ani mrumru... no > przeciez wiecei ze jakbym mogl tobym powiedzial... no powaznie... nie proscie > mnie... i tak juz za duzo powiedzialem... "ty mnie nie naciskaj, bo się w sobie zamknę"? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobra, dobra, nie z nami te numery buki.... 20.05.02, 16:05 skończyłeś kurs haftu i szydełkowania przy kółku gospodyń wiejskich w sterławkach małych a szpanujesz, że technikum.... widziałam Cię na tym kursie - ja się uczyłam kleić pierogi i robić kopytka.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: oczywiście 20.05.02, 16:01 kwik napisał(a): > i diplodoki tańczą wokół:) tam to była soda z wodą, a mówię o wodzie z sodą :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: oczywiście 20.05.02, 16:05 kwik napisał(a): > mówisz o mojej biednej nodze? :)))) na nogie to altacet :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: oczywiście 20.05.02, 16:05 > na nogie to altacet :))) jak apteczka pofrunęła to i soda się nada.:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: oczywiście 20.05.02, 16:08 kwik napisał(a): > > na nogie to altacet :))) > jak apteczka pofrunęła to i soda się nada.:)))))))))) > to tzra było uskrzydlone alwaysy z apteczki wyjąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: oczywiście 20.05.02, 16:09 był tylko red bull + woda. niegazowana :)) podobno alkohol źle wpływa na zrastanie kości. trzymajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie ma sprawy 20.05.02, 16:08 tymczasem biorę moje kule i oddalam się z miejsca zdarzenia. na razie Odpowiedz Link Zgłoś
wasia su, to ten ból głowy, za dużo p____ (n/txt) 20.05.02, 16:10 suzume napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
wasia b. ciekawy wątek, jeszcze nie byłam :-))) (n/txt) 20.05.02, 16:20 suzume napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
wasia sobota czy niedziela, dla mnie wsio radno (n/txt) 20.05.02, 16:22 wasia napisał(a): > suzume napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 npdobra skoro nalegacie... 20.05.02, 16:29 to jestem technik mechanik gornik. ide do domu. czolem. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia sobota, przyślę SMSa z godziną (nr ten sam?) (n/t) 20.05.02, 16:33 suzume napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś