majka14 22.05.02, 12:07 Zachęcona watkiem o "starych pannach" proponuję temat o starych kawalerach. Niech sie zgłosza i powiedza, dlaczego nadal sa sami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? 22.05.02, 12:09 majka14 napisał(a): > > Zachęcona watkiem o "starych pannach" proponuję temat o starych > kawalerach. > Niech sie zgłosza i powiedza, dlaczego nadal sa sami. A po co mają się sami zgłaszać? Jest tu paru np. Tulipan. A to dlaczego jest ciągle sam widać doskonale na forum. Która wytrzymałaby takie traktowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re wierna 22.05.02, 12:21 wierna1 napisał(a): > majka14 napisał(a): > > > > > Zachęcona watkiem o "starych pannach" proponuję temat o starych > > kawalerach. > > Niech sie zgłosza i powiedza, dlaczego nadal sa sami. > > A po co mają się sami zgłaszać? Jest tu paru np. Tulipan. A to dlaczego jest > ciągle sam widać doskonale na forum. Która wytrzymałaby takie traktowanie? > wiedzialem ze musisz cos o mnie tutaj napisac, kilka wyjasnien: sam nie jestem i "takie traktowanie" lubi wiele kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:I wszystko jasne! 22.05.02, 12:22 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > majka14 napisał(a): > > > > > > > > Zachęcona watkiem o "starych pannach" proponuję temat o sta > rych > > > kawalerach. > > > Niech sie zgłosza i powiedza, dlaczego nadal sa sami. > > > > A po co mają się sami zgłaszać? Jest tu paru np. Tulipan. A to dlaczego je > st > > ciągle sam widać doskonale na forum. Która wytrzymałaby takie traktowanie? > > > > wiedzialem ze musisz cos o mnie tutaj napisac, kilka wyjasnien: sam nie jestem > i "takie traktowanie" lubi wiele kobiet > No i mamy teraz czarno na białym, jak w tym kawale o Salci i murzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Nie ma starych kawalerów 22.05.02, 12:12 Są tylko niezalezni i ceniący swobodę mężczyźni :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nie ma starych kawalerów 22.05.02, 12:15 matrek napisał(a): > Są tylko niezalezni i ceniący swobodę mężczyźni :) A co ze zrzędzeniem i dziwactwami? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Nie ma starych kawalerów 22.05.02, 12:23 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Są tylko niezalezni i ceniący swobodę mężczyźni :) > > A co ze zrzędzeniem i dziwactwami? A to stare panny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Nie ma starych kawalerów IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 19:30 spanie ma macie, bo lozko to marnotrastwo miejsca, wstawanie o piatej, chociaz sie nie musi, ale nie lubi sie spieszyc, wieszanie krawatow na trofeum mysliwskim dziadka, trzymanie wszystkich ubran w jednej skrzyni, nadanie imienia swojemu samochodowi, picie kawy przed snem, itd To od razu dziwactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: 62.233.139.* 22.05.02, 12:18 przykro mi, nie jestem starym kawalerem (ani mlodym), ale mam w pamieci kilku takich. Dziwactwa, zrzedzenie - to co napisala wierna - to wlasnie ich cechy. Nawet nie przypuszczalem, ze facet moze tak chciec miec zone (bo ze kobiety nad zycie pragna miec meza to juz wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Frisky 22.05.02, 12:24 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > przykro mi, nie jestem starym kawalerem (ani mlodym), ale mam w pamieci kilku > takich. Dziwactwa, zrzedzenie - to co napisala wierna - to wlasnie ich cechy. > Nawet nie przypuszczalem, ze facet moze tak chciec miec zone (bo ze kobiety nad > > zycie pragna miec meza to juz wiem). Kocham cię za to, że się ze mną chociaż raz zgodziłeś. Nieuregulowane życie płciowe - to jest to, co szkodzi facetom najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Wierna IP: 62.233.139.* 22.05.02, 12:26 Dzieki za porade. Ja tez miewam nieuregulowane zycie plciowe i nawet nie wiedzialem, ze to moj najgorszy wrog. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wierna 22.05.02, 12:32 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Dzieki za porade. Ja tez miewam nieuregulowane zycie plciowe i nawet nie > wiedzialem, ze to moj najgorszy wrog. To nie o to chodzi, bo mojemu mężowi w tym względzie też nie najlepiej się powodzi, ale jak długo nic to aż go skręca. To co z takim facetem, który kilka miesięcy nic? Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Wierna 22.05.02, 12:33 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Dzieki za porade. Ja tez miewam nieuregulowane zycie plciowe i nawet nie > wiedzialem, ze to moj najgorszy wrog. ... a wówczas ręka to twój najlepszy przyjaciel! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 12:53 Stary, to znaczy ile musi mieć lat??? Zaczynam się obawiać, że mi już mało brakuje do tego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: STARY KAWALER - ile ma lat IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:19 Gość portalu: Alex napisał(a): > Stary, to znaczy ile musi mieć lat??? > Dobre pytanie. Mam wujka (56 lat), samotnego i niezaleznego, hahaha. Zawsze jeszcze miał czas na załozenie rodziny, co weekend to inna dziewczyna, a teraz jest troche zgorzkniałym facetem. Samotność nie jest dla ludzi, w naturze naszej jest parowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: STARY KAWALER - ile ma lat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 13:31 Gość portalu: sylwia napisał(a): > Gość portalu: Alex napisał(a): > > Stary, to znaczy ile musi mieć lat??? > > > > Dobre pytanie. > > Mam wujka (56 lat), samotnego i niezaleznego, hahaha. > Zawsze jeszcze miał czas na załozenie rodziny, co weekend to inna > dziewczyna, a teraz jest troche zgorzkniałym facetem. > Samotność nie jest dla ludzi, w naturze naszej jest parowanie. No trochę mi jeszcze brakuje do wieku twojego wujka, ale u swoich niektórych kolegów zauważyłem pewną niepokojącą prawidłowość. Jak tylko stuknie im 30 to od razu ślub z reguły po krótkiej znajomości, co poźniej odbija się na związku. Mi też stuknie w tym roku i stąd moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: STARY KAWALER - ile ma lat 22.05.02, 18:37 Gość portalu: Alex napisał(a): < Jak tylko stuknie im 30 to od razu ślub z reguły po krótkiej znajomości, co poźniej odbija się na związku. Mi też stuknie w tym roku i stąd moje pytanie. > Jesteś w okresie, kiedy ludziki zakładają swoje gniazdka, masz czas. Stary kawaler (brzydkie określenie) to ktoś taki, kto przynajmniej ma 50 lat, choc wiekowo stary nie jest. Trudno takim ludziom załozyć rodzinę, za dużo maja swoich nawyków i przyzwyczajeń a za mało tolerancji dla słabostek drugiej osoby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek hi hi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 15:00 Fazy życia mężczyzny: Wiek Napoj: 17 piwo 25 wodka 35 szkocka 48 podwojna szkocka 66 tran Wiek Uwodzicielski tekst: 17 Moi starzy wyjechali na weekend. 25 Moja dziewczyna wyjechala na weekend. 35 Moja narzeczona wyjechala na weekend. 48 Moja zona wyjechala na weekend. 66 Moja zona nie zyje. Wiek Ulubiony sport: 17 seks 25 seks 35 seks 48 surfowanie po kanalach telewizji w tym miejscu niektórzy mają schabowy z kapustą 66 drzemka Wiek Definicja pomyslnej randki: 17 "jezyczek" 25 "sniadanie" 35 "Nie opoznila mojej godziny terapii." 48 "Nie musialem sie spotkac z jej dziecmi." 66 "Wrocilem do domu zywy." Wiek Ulubiona fantazja: 17 strzelic gola po gwizdku 25 seks w samolocie 35 stworzyc trojkacik 48 przejac firme 66 Szwajcarska pokojowka/Seksualny niewolnik pielegniarki Wiek Idealny Wiek aby sie ozenic: 17 25 25 35 35 48 48 66 66 17 Wiek Idealna randka: 17 Uniknac horroru przy placeniu. 25 "Podzielic czek zanim pojdziemy do mnie" 35 "Wpadnij do mnie." 48 "Wpadnij do mnie i cos ugotuj." 66 Seks w samolocie firmy, w drodze do Las Vegas. Fazy życia kobiety: Wiek Napoj: 17 Cooler alkoholowy 25 Biale wino 35 Czerwone wino 48 Dom Perignon 66 Kieliszek Jack'a Daniels'a z Napkin Wiek Wymowki na randke: 17 Musialam umyc wlosy. 25 Musialam umyc i wetrzec odzywke we wlosy. 35 Musialam ufarbowac wlosy. 48 Staszek musial ufarbowac mi wlosy. 66 Staszek musial ufarbowac mi peruke. Wiek Ulubiony sport: 17 zakupy 25 zakupy 35 zakupy 48 zakupy 66 zakupy Wiek Definicja udanej randki: 17 "McDonalds" 25 "Darmowy posilek" 35 "Diament" 48 "Wiekszy diament" 66 "Spokoj jak w piatek popoludniu" Wiek Ulubiona fantazja: 17 wysoki, przystojny brunet 25 wysoki, przystojny brunet z pieniedzmi 35 wysoki, przystojny brunet z pieniedzmi i z mozgiem 48 facet z wlosami 66 facet Wiek Idealny Wiek na zamazpojscie: 17 17 25 25 35 35 48 48 66 66 Wiek Idealna randka: 17 On proponuje zaplacic. 25 On placi. 35 On przygotowuje sniadanie nastepnego dnia rano. 48 Nastepnego dnia rano on przygotowuje sniadanie dla dzieci. 66 Jest w stanie przezuc sniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 19:17 Jesli 27 lat mnie kwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? 22.05.02, 19:41 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Jesli 27 lat mnie kwalifikuje. > Bardziej do starego dziecka:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 19:46 Ze co? Zem niby nie dojrzaly? Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? 22.05.02, 19:57 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Ze co? Zem niby nie dojrzaly? > Dojrzały, jeszcze jak dojrzały! Pełny rozkwit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 20:11 Oj, cos tu zlosliwosci mi tu prawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? 22.05.02, 20:16 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Oj, cos tu zlosliwosci mi tu prawisz.> Sorry, jeżeli tak to odebrałes, jestem daleka od obrażania kogokolwiek. Wstąpiłes na wątek o starych kawalerach, mając 27 lat, to przyznasz sam, że to bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: *.univ.szczecin.pl 22.05.02, 20:50 Wszystko jest wzgledne. A dzisiaj czuje sie wyjatkow staro. I nocke zarwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 00:41 No to ja rzucę moje 35 na szalę , i co ? Już , czy jeszcze nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? 23.05.02, 00:45 zdecydowanie jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: 213.195.132.* 23.05.02, 01:05 lalka74 napisał(a): > zdecydowanie jeszcze nie. Kamień spadł mi z serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? 23.05.02, 01:07 cieszę się, że chociaż tyle mogłam dla Ciebie zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.05.02, 19:59 lalka74 napisał(a): > zdecydowanie jeszcze nie. To ile mi jeszcze do spisania na straty zostało ? Tak z ciekawości pytam . Ale odpowiedzcie . Odpowiedz Link Zgłoś
boss102 Re: STARY KAWALER - SĄ TACY ??? 18.11.02, 14:28 echhhhhhhhhhhhh chetnie poznam takiego niezaleznego kawalera .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś