Dodaj do ulubionych

czy facet potrafi kochać

IP: 2.4.STABLE* / 10.2.43.* 25.05.02, 15:22
Powiedzcie mi jak się objawia prawdziwa miłość mężczyzny do kobiety, bo powoli
zaczynam wątpić, że w ogóle jest to możliwe
Obserwuj wątek
    • Gość: elena Re: czy facet potrafi kochać IP: *.chello.pl 25.05.02, 15:36
      Nie potrafi, najwięcej na co go stać to całonocne bzykanie, potem raczy zjesc
      śniadanie przygotowane przez nia, wypić kawe i pójść sobie odespać noc,
      wieczorem idzie na piwo z kumplami, potem dzwoni do niej albo i nie. Milość to
      cos abstrakcyjnego i oni nie znaja tego slowa.
      • Gość: liloom a dlaczego by nie? IP: *.11.vie.surfer.at 25.05.02, 15:42
        Moj facet ma do mnie anielska cierpliwosc, daje mi luz i perswaduje
        ewentualne "babskie glupoty" (staram sie zrozumiec jego racje i ustepowac mu),
        stara sie spelniac moje mniejsze i wieksze marzenia, pamieta o waznych datach i
        zawsze wtedy jest przynajmniej kwiatek, dzwoni do pracy czy dobrze dojechalam i
        czy wszystko ok, akceptuje moja rodzine i kolezanki, nie wrzeszczy za kolosalne
        rachunki telefoniczne gdy sie zdarza, wyslucha zawsze, przytuli gdy trzeba itd
        itd. (na szczescie nie jest bez wad, bo kota zaglaskac na smierc to do kitu...)
        I MOWI ze kocha. Nie powiem wam po ilu latach!:)
        • lalka74 Re: a dlaczego by nie? 25.05.02, 16:16
          Mężczyźni kochają, ale często nie tak, jak my byśmy chciały. Ich miłość może
          czasem róznić się od tej z naszych marzeń. Ale to ciągle miłość.
        • Gość: Jolka Re: a dlaczego by nie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:32
          Gość portalu: liloom napisał(a):

> Moj facet ma do mnie anielska cierpliwosc, daje mi luz i perswaduje
          > ewentualne "babskie glupoty" (staram sie zrozumiec jego racje i ustepowac mu),
          > stara sie spelniac moje mniejsze i wieksze marzenia, pamieta o waznych datach i
          >
          > zawsze wtedy jest przynajmniej kwiatek, dzwoni do pracy czy dobrze dojechalam i
          >
          > czy wszystko ok, akceptuje moja rodzine i kolezanki, nie wrzeszczy za kolosalne
          >
          > rachunki telefoniczne gdy sie zdarza, wyslucha zawsze, przytuli gdy trzeba itd
          > itd. (na szczescie nie jest bez wad, bo kota zaglaskac na smierc to do kitu...)
          > I MOWI ze kocha. Nie powiem wam po ilu latach!:)

Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę to piękne :))
    • pastwa czy facet potrafi kochać 25.05.02, 17:30
      Gość portalu: xyz napisała:

> Powiedzcie mi jak się objawia prawdziwa miłość mężczyzny do kobiety, bo powoli
      > zaczynam wątpić, że w ogóle jest to możliwe.

Och, to jest nadzwyczaj rzadkie zdarzenie, podobno w dawnych czasach, ktoś to
      nawet naocznie zaobserwował. Taki zakochany facet unosił sie w ekstazie nad
      ziemia trzymając w jednej dłoni kwiat, a w drugiej kolorowy wisiorek, natomiast
      pokochana przez niego kobieta poczuła podobno nagły dreszcz nieziemskiej
      przyjemności.
      Niestety żaden szanowany kronikarz tego zjawiska nie odnotował :-(

Pastwa

• sfizofremia Re: czy facet potrafi kochać 25.05.02, 18:31
      Gość portalu: xyz napisał(a):

> Powiedzcie mi jak się objawia prawdziwa miłość mężczyzny do kobiety, bo powoli
      > zaczynam wątpić, że w ogóle jest to możliwe

ja ciem oswiece - to NIE jest mozliwe... raczej, tak mi sie wydaje...ale w sumie
      niegdy nic niewiadomo... wlasciwie zalezy to od natury czlowieka, a nie od
      plci... hmm.. niom.. chyba tak...
      • Gość: liloom Re: czy facet potrafi kochać IP: *.11.vie.surfer.at 25.05.02, 19:03
        schizofrenie masz kobito, ona o faceta pytala, widocznie kobiety jej nie
        intersuja nio:)
        pozdrawiam:)
        • sfizofremia Re: czy facet potrafi kochać 25.05.02, 19:40
          Gość portalu: liloom napisał(a):

> schizofrenie masz kobito, ona o faceta pytala, widocznie kobiety jej nie
          > intersuja nio:)
          > pozdrawiam:)

wiem :):)
          btw. ja mam urojoną schizofrenie niezroznicowaną , hehe :):)

• Gość: Częstoch Re: czy facet potrafi kochać IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 19:48
            Cóz za pytanie !

Przeżyłem ten stan kilkakrotnie , wiec coś wiem na ten temat .

Niestety , nie wszystkie kobiety doceniają fakt ,że są kochane :(

Ale wydaje mi się ,że w końcu odnalazłem taką , która to doceni ... :)

• Gość: fflorent Re: czy facet potrafi kochać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 20:24
              jasne, ze potrafi i to jeszcze jak!!!!!!!!!! czego i Tobie zycze...
              • Gość: tomek Re: czy facet potrafi kochać IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 26.05.02, 14:06
                Niestety potrafią.
                • lalka74 Re: czy facet potrafi kochać 26.05.02, 14:19
                  dlaczego niestety?
                  • Gość: Częstoch Re: czy facet potrafi kochać IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 18:25
                    lalka74 napisał(a):

> dlaczego niestety?

Otóż , gdy facet naprawdę kocha , myśli tylko o swojej jedynej i jest w stanie
                    dla niej zrobić przeróżne głupstwa , byle tylko ją zadowolić .

Dajmy na to ja , dawno temu ,dla pewnej kobiety o mało nie zostałem
                    alkoholikiem ... choć wódki nie cierpię .

Kobieta była bardzo "imprezowa" , potrzebowała mnie do towarzystwa , a "za
                    kołnierz" nie wylewała .

Kochałem ją , ale gdy po pewnym czasie ze mna zerwała , poczulem ulgę .

• lalka74 Re: czy facet potrafi kochać 26.05.02, 18:28
                      A co słychać z tą obecną?
                      • Gość: Częstoch Re: czy facet potrafi kochać IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 19:59
                        Jest cudowna !

Po raz pierwszy w życiu mam pewność , że dziewczyna traktuje związek ze mną
                        naprawdę poważnie i z całym zaangażowaniem .

To wspaniałe uczucie ! :)
    • Gość: Melba I to jeszcze jak! IP: *.chello.pl 26.05.02, 14:27
      Ale już zaanektowany przeze mnie!
    • Gość: ryża Re: czy facet potrafi kochać IP: *.lublin.mm.pl 26.05.02, 18:29
      Czasami bardziej niz kobieta. Objawia sie to skłonnością do głupich poświęceń
      i wybaczania różnych dzikich wybryków. Znam kilka takich przypadków klinicznych.
      • Gość: ixi Re: czy facet potrafi kochać IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.05.02, 19:23
        Potrafi - ale tylko siebie wyjątkowego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka