Gość: xyz IP: 2.4.STABLE* / 10.2.43.* 25.05.02, 15:22 Powiedzcie mi jak się objawia prawdziwa miłość mężczyzny do kobiety, bo powoli zaczynam wątpić, że w ogóle jest to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elena Re: czy facet potrafi kochać IP: *.chello.pl 25.05.02, 15:36 Nie potrafi, najwięcej na co go stać to całonocne bzykanie, potem raczy zjesc śniadanie przygotowane przez nia, wypić kawe i pójść sobie odespać noc, wieczorem idzie na piwo z kumplami, potem dzwoni do niej albo i nie. Milość to cos abstrakcyjnego i oni nie znaja tego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom a dlaczego by nie? IP: *.11.vie.surfer.at 25.05.02, 15:42 Moj facet ma do mnie anielska cierpliwosc, daje mi luz i perswaduje ewentualne "babskie glupoty" (staram sie zrozumiec jego racje i ustepowac mu), stara sie spelniac moje mniejsze i wieksze marzenia, pamieta o waznych datach i zawsze wtedy jest przynajmniej kwiatek, dzwoni do pracy czy dobrze dojechalam i czy wszystko ok, akceptuje moja rodzine i kolezanki, nie wrzeszczy za kolosalne rachunki telefoniczne gdy sie zdarza, wyslucha zawsze, przytuli gdy trzeba itd itd. (na szczescie nie jest bez wad, bo kota zaglaskac na smierc to do kitu...) I MOWI ze kocha. Nie powiem wam po ilu latach!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: a dlaczego by nie? 25.05.02, 16:16 Mężczyźni kochają, ale często nie tak, jak my byśmy chciały. Ich miłość może czasem róznić się od tej z naszych marzeń. Ale to ciągle miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: a dlaczego by nie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:32 Gość portalu: liloom napisał(a): > Moj facet ma do mnie anielska cierpliwosc, daje mi luz i perswaduje > ewentualne "babskie glupoty" (staram sie zrozumiec jego racje i ustepowac mu), > stara sie spelniac moje mniejsze i wieksze marzenia, pamieta o waznych datach i > > zawsze wtedy jest przynajmniej kwiatek, dzwoni do pracy czy dobrze dojechalam i > > czy wszystko ok, akceptuje moja rodzine i kolezanki, nie wrzeszczy za kolosalne > > rachunki telefoniczne gdy sie zdarza, wyslucha zawsze, przytuli gdy trzeba itd > itd. (na szczescie nie jest bez wad, bo kota zaglaskac na smierc to do kitu...) > I MOWI ze kocha. Nie powiem wam po ilu latach!:) Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę to piękne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa czy facet potrafi kochać 25.05.02, 17:30 Gość portalu: xyz napisała: > Powiedzcie mi jak się objawia prawdziwa miłość mężczyzny do kobiety, bo powoli > zaczynam wątpić, że w ogóle jest to możliwe. Och, to jest nadzwyczaj rzadkie zdarzenie, podobno w dawnych czasach, ktoś to nawet naocznie zaobserwował. Taki zakochany facet unosił sie w ekstazie nad ziemia trzymając w jednej dłoni kwiat, a w drugiej kolorowy wisiorek, natomiast pokochana przez niego kobieta poczuła podobno nagły dreszcz nieziemskiej przyjemności. Niestety żaden szanowany kronikarz tego zjawiska nie odnotował :-( Pastwa Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: czy facet potrafi kochać 25.05.02, 18:31 Gość portalu: xyz napisał(a): > Powiedzcie mi jak się objawia prawdziwa miłość mężczyzny do kobiety, bo powoli > zaczynam wątpić, że w ogóle jest to możliwe ja ciem oswiece - to NIE jest mozliwe... raczej, tak mi sie wydaje...ale w sumie niegdy nic niewiadomo... wlasciwie zalezy to od natury czlowieka, a nie od plci... hmm.. niom.. chyba tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: czy facet potrafi kochać IP: *.11.vie.surfer.at 25.05.02, 19:03 schizofrenie masz kobito, ona o faceta pytala, widocznie kobiety jej nie intersuja nio:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: czy facet potrafi kochać 25.05.02, 19:40 Gość portalu: liloom napisał(a): > schizofrenie masz kobito, ona o faceta pytala, widocznie kobiety jej nie > intersuja nio:) > pozdrawiam:) wiem :):) btw. ja mam urojoną schizofrenie niezroznicowaną , hehe :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstoch Re: czy facet potrafi kochać IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 19:48 Cóz za pytanie ! Przeżyłem ten stan kilkakrotnie , wiec coś wiem na ten temat . Niestety , nie wszystkie kobiety doceniają fakt ,że są kochane :( Ale wydaje mi się ,że w końcu odnalazłem taką , która to doceni ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fflorent Re: czy facet potrafi kochać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 20:24 jasne, ze potrafi i to jeszcze jak!!!!!!!!!! czego i Tobie zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: czy facet potrafi kochać IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 26.05.02, 14:06 Niestety potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstoch Re: czy facet potrafi kochać IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 18:25 lalka74 napisał(a): > dlaczego niestety? Otóż , gdy facet naprawdę kocha , myśli tylko o swojej jedynej i jest w stanie dla niej zrobić przeróżne głupstwa , byle tylko ją zadowolić . Dajmy na to ja , dawno temu ,dla pewnej kobiety o mało nie zostałem alkoholikiem ... choć wódki nie cierpię . Kobieta była bardzo "imprezowa" , potrzebowała mnie do towarzystwa , a "za kołnierz" nie wylewała . Kochałem ją , ale gdy po pewnym czasie ze mna zerwała , poczulem ulgę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstoch Re: czy facet potrafi kochać IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 19:59 Jest cudowna ! Po raz pierwszy w życiu mam pewność , że dziewczyna traktuje związek ze mną naprawdę poważnie i z całym zaangażowaniem . To wspaniałe uczucie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba I to jeszcze jak! IP: *.chello.pl 26.05.02, 14:27 Ale już zaanektowany przeze mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: czy facet potrafi kochać IP: *.lublin.mm.pl 26.05.02, 18:29 Czasami bardziej niz kobieta. Objawia sie to skłonnością do głupich poświęceń i wybaczania różnych dzikich wybryków. Znam kilka takich przypadków klinicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: czy facet potrafi kochać IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.05.02, 19:23 Potrafi - ale tylko siebie wyjątkowego. Odpowiedz Link Zgłoś