lena_zet 31.01.05, 22:54 jeszcze dwa tygodnie do walentynek a tu już pytania, drogie panie co jej kupić?drogie panie co mu kupić? słabo się robi.Czy można temu jakoś zaradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolorski Re: Zaczynam się bać......... IP: *.aster.pl 31.01.05, 22:56 A moze wypisac w tym watku liste wszystkich prezentow: co dac, czego nie dac i komu a dlaczego to. I spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Zaczynam się bać......... 31.01.05, 22:56 ale tytuł wątku chyba nie przyciągnie zaciekawionych. Odpowiedz Link Zgłoś
midorii czy mozna temu jakos zaradzic? 31.01.05, 22:56 obawiam sie,ze jedynie nie wchodzac na forum.ten temat zdominuje najblizsze2 tygodnie:))ciekawy temat baaardzo;);) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: czy mozna temu jakos zaradzic? 31.01.05, 22:58 midorii napisała: > obawiam sie,ze jedynie nie wchodzac na forum.ten temat zdominuje najblizsze2 > tygodnie:))ciekawy temat baaardzo;);) ale ja nie umiem tutaj nie wchodzić :( ps. a nie wiesz co mogę mężowi mojemu kupić na walentynki? :PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: czy mozna temu jakos zaradzic? 31.01.05, 23:06 nie mow ,ze TY tez uległas modzie walentynkowej Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: czy mozna temu jakos zaradzic? 31.01.05, 23:08 ja nie chce myslec o tym co mam kupic,,powinnam mu wystarczyc za prezent..jak myslisz:))jakas ksiazke pewnie mu kupie i urocze w serduszka bokserki:))ale obciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolorski Re: czy mozna temu jakos zaradzic? IP: *.aster.pl 31.01.05, 23:10 A wiec ja chce zonie kupic na Walentynki zegarek CK. Gdzie go kupic i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: czy mozna temu jakos zaradzic? 31.01.05, 23:18 a ja dam mojemu buziaka :) nie mam za bardzo kasy, więc nic nie kupię :) Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: czy mozna temu jakos zaradzic? 31.01.05, 23:25 Lena dobre i to jak nie lepsze od tysiaca prezentow,,głupie świeto ,wprawdzie kazde swieto dobre do tego by sobie okazywac uczucie ale tak na zawołanie?? dobrze ze nie jest to świeto panstwowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolorski Re: czy mozna temu jakos zaradzic? IP: *.aster.pl 31.01.05, 23:30 To ja tez doloze gratisowego buziaka. Ale co z moim pomyslem na CK? Lena, boj sie jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: czy mozna temu jakos zaradzic? 31.01.05, 23:31 nie znam się na zegarkach.Kiedyś od chłopa dostałam bullovę-kupę kasy kosztowała i spieprzyła się po dwóch miesiącach :/ teraz korzystam z komórki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: czy mozna temu jakos zaradzic? 31.01.05, 23:33 hehe, znając mojego męża, to powie "przecież walentynki w maju chyba są" :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe na strach najlepsza seta ;-) 01.02.05, 10:16 a pomysłu na walentynki nie mam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: na strach najlepsza seta ;-) 01.02.05, 10:25 alpepe napisał: > a pomysłu na walentynki nie mam :-( my jesteśmy dla nich najlepszymi prezentami, nie?nie wiem czy jakakolwiek wytrzymałaby z tym moim chłopem dłużej niż 2 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: na strach najlepsza seta ;-) 01.02.05, 10:28 z moim ponoć wytrzymywały, ale tylko ja zostałam na posterunku, ciekawe, jak długo? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: na strach najlepsza seta ;-) 01.02.05, 10:33 alpepe napisał: > z moim ponoć wytrzymywały, ale tylko ja zostałam na posterunku, ciekawe, jak > długo? ;-) ja sobie "wzięłam" okaz nieprzetestowany, to nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Zaczynam sie˛ bac´......... 01.02.05, 10:21 proponuje potraktowac to pytanie jak to w stylu: "co robisz na sylwestra?" - czyli zagryz zeby i przeczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Zaczynam sie˛ bac´......... 01.02.05, 10:26 mamdylemat napisała: > proponuje potraktowac to pytanie jak to w stylu: "co robisz na sylwestra?" - > czyli zagryz zeby i przeczekaj. no, tak będzie trza zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iica Re: Zaczynam sie˛ bac´......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:53 mamdylemat napisała: > proponuje potraktowac to pytanie jak to w stylu: "co robisz na sylwestra?" - > czyli zagryz zeby i przeczekaj. tak, a potem przez dwa tygodnie będą wątki "co dostałyście na walentynki?"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm a Ty co kupujesz;-))))))))))))))))))))) ))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:25 :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a Ty co kupujesz;-))))))))))))))))))))) ))))) 01.02.05, 10:27 a nic :) przecież napisałm, że jestem dla niego najlepszym prezentem od życia :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: a Ty co kupujesz;-))))))))))))))))))))) )))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:29 to obwiąż się dużą,czerwoną kokardą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś