matrek 29.05.02, 13:54 Wszyscy pracują, czy co ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 13:54 matrek napisał(a): > Wszyscy pracują, czy co ? :) tak, baaaaaaaaaaaaardzo ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 13:55 Oooo matrek!!!!! A ja już myślałam że wszyscy wyjechali już sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 13:56 jakie pusto..... pracują aż mi główki odskakują... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:02 agick napisał(a): > jakie pusto..... > pracują aż mi główki odskakują... Nie pisz lepiej takich rzeczy, bo mam sprośne myśli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:04 nie ładnie maltrek, nie ładnie chłopczyku.... a fe...! idź teraz umyj buzie i łapki zimną wodą i przyjdź tutaj - będziemy psalmy śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:06 agick napisał(a): > nie ładnie maltrek, nie ładnie chłopczyku.... > a fe...! > > idź teraz umyj buzie i łapki zimną wodą i przyjdź tutaj - będziemy psalmy śpiew > ać. Psalmy to ja śpiewalem, jak byłem ministrantem, ale napisz mi, skąd Ty wiesz, o czym ja myślę ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:09 agick jest ufolem, z kosmosu, tam gdzie fruwają wszystkie myśli Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:13 Eee tam, a już myślalem, że dyskusja rozwinie sie w przyjemnym kierunku. Zabieram swoje zabawki i idę do innej piaskownicy popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:19 a ten nie jest przyjemny..?? proszę mnie nakierować zatem na ten przyjmny bo widać straciłam sterowność...:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:21 agick napisał(a): > a ten nie jest przyjemny..?? > proszę mnie nakierować zatem na ten przyjmny bo widać straciłam sterowność...:) A o czym mamy rozmawiać, o kątowni ? :) OK, już w tej chwili uznaję to za przyjemne :P Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:28 oj tam... to takie powiedzenie na pytanie skąd coś się wie... a skąd wiem jakie masz myśli..? nie wiem, zakładam.... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:32 agick napisał(a): > oj tam... to takie powiedzenie na pytanie skąd coś się wie... > > a skąd wiem jakie masz myśli..? nie wiem, zakładam.... Najciekawsze jest to, że przyszło Ci do głowy akurat to co powinno. Nie ja niczego nie sugeruję, absolutnie ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:13 Melduję się posłusznie obywatelu Matreku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:15 kini napisał(a): > Melduję się posłusznie obywatelu Matreku!!! Mówcie mi Piszczyk... Piszczyk, obywatelko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: No i co tu tak pusto ?! IP: *.ewave.at 29.05.02, 14:47 A ja musze siedziec w moim biurze az do poniedzialku.BUUUUUUUUUU!!!Zastepstwo mam za szefa.Na urlop pojechal.I jeszcze swoja robote odwalam.A nad woda slonko swieci!Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.................................. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:48 Gość portalu: Vika napisał(a): > A ja musze siedziec w moim biurze az do poniedzialku.BUUUUUUUUUU!!!Zastepstwo > mam za szefa.Na urlop pojechal.I jeszcze swoja robote odwalam.A nad woda slonko > > swieci!Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.................................. Jakie słonko??? Gdzie???!!! Ty z Afryki piszesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 14:59 eeeetamu mnie udaje że świeci raz świeci raz nie w chowanego się z nami bawi, mam tylko nadzieję że przez te dni będzie świecić... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:00 Też mam nadzieję. W końcu jadę w piątek na weselicho! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:01 Ale ci fajnie, ja tez chcę!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:02 lastka napisał(a): > Ale ci fajnie, ja tez chcę!!!!!!!!!!! To sama se zrób, hłe, hłe! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:03 No co ty! Albo...hm to może i nie jest taki zły pomysł no, pomyślę... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:04 lastka napisał(a): > No co ty! Albo...hm to może i nie jest taki zły pomysł no, pomyślę... No cóż... Hmmmm... Nie ukrywam, że liczę na zaproszenie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:08 Będę czekać z niecierpliwością! Masz chociaż kogoś na widoku? Tzn. chłopa? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:15 No jednego to ja mam od 7 lat ale może za drugim się obejrzę, a co od przybytku głowa nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:17 lastka napisał(a): > No jednego to ja mam od 7 lat ale może za drugim się obejrzę, a co od przybytku > > głowa nie boli! Pewnie! Wybór towarów zwiększa konkurencję! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: No i co tu tak pusto ?! 29.05.02, 15:04 wcale nie aż tak pusto - zgłaszam się Odpowiedz Link Zgłoś