Gość: Kasica IP: *.ecofis.de 16.02.05, 16:23 macho i boski na forum kobiecym uprawiaja cos w rodzaju jeleni na rykowisku, ja sie poprostu poloze poed moje biorko w pracy i posmieje, bo chyba oszaleje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miawalles Re: ale jaja 16.02.05, 16:24 Kasica, bo się posikam ze śmiechu - hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!! juz ich widzę na rykowisku, a Ciebie pod biurkiem!!!!!!!!! no nie mogę!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ale jaja IP: *.ecofis.de 16.02.05, 16:25 a oni pewnie w domu siedza, kazdy w szlafroku i cieplych kapciach, wygladaja jak filip z konopii, a mamusia gotuje obiadek. ech te nasze ogierki! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale jaja 16.02.05, 16:26 Kasica - STOOOOOOOOOOP!!!!!!!!!!!!! bo oblałam klawiaturę!!!!!!!!!!!!! hahahahhaha!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ale jaja IP: *.ecofis.de 16.02.05, 16:30 ja tez sie posikam, bo margie do boskiego wyjechala "ty sieroto niedorobiona". Mistrzyni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ale jaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:24 :DDDDDDDDDDDDDDD co z tego wyniknie...poczekamy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: ale jaja 16.02.05, 16:32 A gdzie a gdzie, bo ja jak zwykle niezorientowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ale jaja IP: *.ecofis.de 16.02.05, 16:34 tam na watku chyba to widzialam o kobietach ze wsi. sama juz nie wiem, zanosze sie tylko ze smiechu, a w zasadzie musze isc do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: o dziewczynamch ze wsi - wątek boskiego nt 16.02.05, 16:35 Dobra to lecę tam, na dobry koniec dnia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: o dziewczynamch ze wsi - wątek boskiego nt 16.02.05, 16:42 Mnie to najbardzie zawsze rozwalają te wkrętki Boskiego, że "W Ameryce i Europie Zachodniej...". Chłopie, toż to jakieś kompleksy są. Odpowiedz Link Zgłoś