Dodaj do ulubionych

POLSKA KOBIETA2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:07
------------------------------------------------------------------------------
--
czemu w Polsce kobiety wygladaja jak gó..?zaraz powiem czemu tak
mysle,zobaczcie jak malo kobiet cwiczy na silowni czy uprwia jakis inny
sport,ok jesli dziewczyna mam farta i urodzi sie zgrabna to do 25 roku nic
niemusi robic i jest ok ale po tym okresie nawet jesli kiedys byla zgrabna to
teraz zaczyna obrastac tłusczem,na duipie robi sie celulitis i tylko ryj
pozostaje ładny ,jedyne co niktóre kobiety robia to stosuja diete ale za h...
boja sie czy sa tak leniwe niechca cwiczyc i zaczynaja wygladac jak szmaty po
30 r zycie,a jesli w tym czacie kobieta urodzi bachoa to wyglada juz o 10 lat
starzej,a wiec kobiety oprócz diet i kremów cwiczcie,zobaczcie ze w usa kazda
młoda kobieta uprawia sport

Obserwuj wątek
    • Gość: xy2 powiem ci po twojemu IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.02.05, 19:11
      poerdolisz straszne głupoty. dziecko odmładza kobiete po 30 kutasie
      • diabel.tasmanski akurat odmładza 16.02.05, 19:27
        zazwyczaj kobiety po ciąży ważą znacznie więcej niż przed.
        No ale jeżeli uważasz że tłuszcz odmładza to twoja sprawa i twoj gust
        • Gość: .................. Re: akurat odmładza IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 19:29
          Ale to juz zupelnie inny temat. Ciaza dotyczy przeciez wszystkich
          kobiet, nie tylko Polek.
          • diabel.tasmanski Re: akurat odmładza 16.02.05, 19:35
            temat także poruszany w wątku
        • Gość: xy2 Re: akurat odmładza IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.02.05, 19:32
          głupoty gadasz. mam koleżankę, która ma dokladnie 29 lat i po dziecku wygląda
          pięknie. zawsze byla ładna a teraz wyglada jeszcze lepiej. schudła, bo chodzi
          na aerobik, przez całą ciąże uzywała kosmetyków na rozstewpy itd. tłuszcz
          zgubiła bardzo szybko
          • diabel.tasmanski Re: akurat odmładza 16.02.05, 19:35
            i na podstawie jednego przypadku będziesz uogólniać ?
            Ja napisałem "zazwyczaj"
            I prawdą jest że w większości przypadków po porodzie z kobiet robią się tłuste
            babska
            • Gość: xy2 Re: akurat odmładza IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.02.05, 19:38
              przeciez to wszystko zalezy od kobiety czy chce dbac o siebie i od męzczyzny
              który jest przy niej
              • diabel.tasmanski Re: akurat odmładza 16.02.05, 19:42
                A co tycie kobiet ma wspólnego z tym czy facet jest przy niej?
                Mnie się wydaję ze to zalezy od tego ile wciąga żarcia.
                • Gość: xy2 Re: akurat odmładza IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.02.05, 19:45
                  nie kazda kobieta w ciazy tyje. niektórym tylko rosnie brzuch- ale nie kazda ma
                  takie szczeście.
                  nie uwazasz ze kobiecie w ciazy jest łatwiej jak ma czułego mezczyzne koło
                  siebie?
                  nei sadze zebys byl az tak niedojrzaly wiec ta dyskusja jest chyba zbedna.
                  • diabel.tasmanski Re: akurat odmładza 16.02.05, 19:50
                    łatwiej pewnie jej jest, a właściwie wygodniej.
                    Facet u boku nie jset jednak argumentem w odpowiedzi na pytanie dlaczego kobiety
                    po ciąży tyją.
                    Tyją zarówno samotne matki jak i szczęśliwe mężatki. Więc to nie jest kwestia
                    faceta u boku.
                    • Gość: xy2 Re: akurat odmładza IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.02.05, 19:51
                      po ciązy tyja, skąd takie głupoty?
                      • diabel.tasmanski Re: akurat odmładza 16.02.05, 19:56
                        Z obserwacji. Jestem wystarczająco spostrzegawczy
                        • Gość: xy2 chyba niewystarczajaco IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.02.05, 19:58
    • Gość: Magda Re: Żle trafiłeś :)) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.02.05, 19:13
      Chodzę regularnie na basen i muszę Ci powiedzieć, że 70% osób to kobiety. Kiedy
      jeździłam konno w mojej 10-cio osobowej grupie były same dziewczyny.
      Prawda jest taka, że nam kobietom wylicza się każdą fałdkę i zmarszczkę,
      natomiast facet z zaawansowaną lustrzycą to standart.
      Na basenie, w siłowni nie napotkasz otyłego faceta, bo otyły facet nic sobie z
      tego nie robi, natomiast od każdej kobiety wymaga się od razu figury modelki
      • Gość: Majka Re: Żle trafiłeś :)) IP: *.chello.pl 16.02.05, 19:32
        Masz racje Magda!!!
        Wszedzie, tj. na aerobicu, basenie, silowni, kursach tanca; sa same kobiety!
        OK, kilku facetow można spotkac na silowni, ale oni sa zazwyczaj super zadbani;
        na basenie tez troche, ale dlaczego tak trudno namowic faceta na kurs
        tanca!!!???
        A wiekszosc takich zakompleksionych gburow jak aa sami nic ze soba nie robia i
        potrafia tylko wymagac!
        • Gość: Magda Re: Dodam tylko :)) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.02.05, 19:43
          Gość portalu: Majka napisał(a):

> OK, kilku facetow można spotkac na silowni, ale oni sa zazwyczaj super
          zadbani;
          Dokładnie :) Ostatnio na basenie "pływało" koło mnie (tarasując cały tor dla
          siebie) 4 zadbanych bysiów. Chyba przyszli odmoczyć sobie odciski, bo kiedy ja
          robiłam 15-stą nawrotkę panowie robili drugą :))
    • pinup błagam 16.02.05, 19:20
      błagam laski! olejcie ten wątek. proszę was nie odpowiadajcie na wątki palantów
      którzy robią z forum gó...o.
      • Gość: .................. Re: błagam IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 19:24
        Moze mi jeszcze powiesz co "kazda" kobieta w USA cwiczy.
        • Gość: kev ja wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:31
          głównie ćwiczy chipsy, pizze, hamburgery, 4 l coli dziennie i przekładanie
          zwałów tłuszczu
          • Gość: .................. Re: ja wiem IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 19:36
            No wlasnie, sa tez takie ktore zafascynowane sa jedzeniem i gimnastyka
            jest im zupelnie nie w glowie. Facet widocznie jest slepo zakochany w
            USA i dlatego "kazda" Amerykanka musi byc cacy.
    • diabel.tasmanski wiele prawdy w tym co napisałeś/aś 16.02.05, 19:24
    • Gość: efffka do aa IP: *.chello.pl 16.02.05, 19:37
      a co ty masz do polskich kobiet i tak jestesmy uznawane za najladniejsze w
      europie, chyba nie bez powodu!!!
      moze spojrz na sasiadki niemki!!!:P
      • Gość: .................. Re: do aa IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 19:40
        Ja bym powiedzial za jedne z najladniejszych.
        • Gość: efffka Re: do aa IP: *.chello.pl 16.02.05, 19:42
          hehehe dyplomatyczna odpowiedz:)
          a ktore sa jeszcze tak piekne???
          • Gość: .................. Re: do aa IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 19:48
            Spodziewalem sie ze bedziesz dociekala tej pieknosci. Otoz pieknosc
            kobiet rozlana jest na wszystkie kobiety. To glownie od nas mezczyzn
            zalezy jak umiemy na was patrzec. Mnie sie np. podobaja kobiety
            wszedzie, w Europie, Ameryce Polnocnej i Poludniowej. Azjatki niektore
            sa tez mocno urocze.
      • Gość: łańcuchowy Re: do aa IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 19:45
        Kto Ci tak powiedział? Enrique Iglesias?
    • Gość: anka Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:50
      Chamsko się wyraziłeś, ale niestety masz racje. Tylko, że nie kobiety, a spora
      część kobiet. Nie chce im się dbać o siebie, wolą chipsy niż ćwiczenia a po
      30tce to już tragedia. Teraz, jak nastała moda na "kobiece" kształty, to każda
      grubaska dumnie się obnosi ze swoim tłuszczem. Aha - ale w USA jest jeszcze
      gorzej, tylu gubasek nigdzie nie ma.
      • diabel.tasmanski Re: POLSKA KOBIETA2 16.02.05, 19:59
        No to prawda w USA to grubasaów jest najwięcej. Niedawno w gazecie byl artykuł o
        najzgrabniejszych francuskach i wspominali tam o grubych amerykankach :)
    • Gość: expert BZDURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:51
      po 1 kobieta po porodzie dostaje zmarszczek od skurczow porodowych ,po 2 jej
      pochwa robi sie " rozwleczona " { to jeden z powodow ze mezowie szukaja sobie
      swiezych kochanke na boku } po 3 powstaje po porodzie celuliti sna dupie i
      udach i cwiczeni aniestyt nie pomoga na to, jest jescze wiele innych negatywow
      ale nie chce mie si ewymieniac ,faceci najlepiej wiedza jak to jest po porodzie
      kobiety, al enie chca wam robic przykrosci , anie wincie mnei ze wam prawde
      powiem bo co chcecie zyc w kłamstwie?
      • Gość: łańcuchowy Re: BZDURA IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 19:54
        Pisząc o tym robimy Wam taki dobry uczynek.
        • Gość: łańcuchowy dlaczego prawdziwy aa zostal zabanowany a siur ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:56
          e?
          • Gość: łańcuchowy Re: dlaczego prawdziwy aa zostal zabanowany a si IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 20:00
            Ten prawdziwy z v.pl. Nie znam żadnego siura ani AA.
            • Gość: siur [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:02
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: łańcuchowy Re: dlaczego prawdziwy aa zostal zabanowany a si IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 20:09
                Co mi wsadzisz? Swój wibratorek?
      • Gość: xy2 Re: BZDURA IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.02.05, 19:55
        i wlasnie przez takich jak ty kobiety boja sie miec dzieci
        • Gość: maciej Re: BZDURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:59
          hej on m asporo racji serio, kobiety sa same sobie winne bo jak urodz adziecko
          to niedosc ze wygladaj ajak pokraki to jeszcze zajmuja sie tylko bachorem wiec
          ni edziw ze faceci szukaja mlodszych zadbanych kochanek na boku i czesto
          zostaiaja zonki ,ja tak zrobilem bo moj asie roztyla po porodzie, dostal
          acelulitis, podczas sexu czulem jakbym uderzal w proznie fuj, niechce miec ju
          zdzieci z moja nowa
          • Gość: xy2 nie miej wogóle dzieci bo jestes potworem IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.02.05, 20:01
            • Gość: aa tak jak i kobieta po porodzie si epotworem staje : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:03
              aa
          • Gość: mika Re: BZDURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:24
            Tak się składa, że większość kobiet w wieku 20 paru lat ma dziecko, więc Twoim
            zdaniem one wszystkie są niezgrabne i nieatrakcyjne?
            To czy sie o siebie dba, czy nie nie zależy od wieku oraz ilości potomstwa,
            wiesz mi.
            Mimo wszystko niektórym wypowiadającym sie tu panom gratuluję poziomu
            inteligencji...
            :D :D :D :D
    • Gość: pajdeczka a powiedzcie czemu wiekszosc durnych postow jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:54
      spod neo plus ip?
    • beatach1 Re: POLSKA KOBIETA2 16.02.05, 19:56
      " - Byles kiedys w Stanach?
      - Nie...
      - No wlasnie... A ja znam kogos kto byl i opowiedzial mi to i owo... "
      ("Chlopak nie placza" dla tych co nie wiedza ;P )

No to proponuje zrobic sobie wycieczke do Stanow i poderwac sobie taka
      dziewczyne. A tak juz nie zartujac, to USWIADAMIAM Ciebie, ze co druga
      Amerykanka jest otyla !!!

A na swoje usprawiedliwienie dodam, ze chodze (conajmniej) 3x w tyg. na
      fitness. Dbam o siebie i jestem zadowolona ze swojego cialka ;).

Milego wieczoru
      Bias z Prieny
      (VI / V w. p.n.e.)
      • Gość: pan edek Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:00
        a takiej wielorodce to pozostaje juz chyba tylko kon i wibrator hehe
      • Gość: irek Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:01
        nie wiem czy to regula ale mojej po porodzie nogi sie pokrzywily
        • beatach1 NEOPLUS jak zawsze ma zachwiania.... 16.02.05, 20:03

• Gość: .................. Re: NEOPLUS jak zawsze ma zachwiania.... IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 20:12
            W USA az 60% ludzi ma nadwage, wiec podawanie USA jako wzorca
            zgrabnosci czy zadbania, raczej nie pasuje.
      • Gość: JULIA Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:44
        Poczekaj aa czas szybko leci już niedługo Ty będziesz potykał się o swój brzuch
        i w lusterku będziesz szukał swojego fiutka nie będziesz zawsze piekny i młody.
    • beatach1 Re: POLSKA KOBIETA2 16.02.05, 20:14
      "Memory five..., i wszystko jasne..."

Bias z Prieny
      (VI / V w. p.n.e.)
    • Gość: Toula Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 05:41
      Co za kompletny , tepy , niewychowany , nieokrzesany , niedojrzały imbecyl
      poruszył ten temat? Przez takich gnojów jak ty kobiety boją się mieć dzieci
      wiesz? A zdajesz sobie sprawe , że ublizasz także swojej matce? I czy twój
      ojciec was zostawił dla młodszej? Stąd ten uraz? Ile ty masz wogóle lat cieciu
      skoro nawet nie wiesz , że USA to społeczeństwo z największą chyba ilością
      ludzi z nadwagą! I jasne , że kobieta po porodzie zajmuje się dzieckiem bo kto
      ma to robić wy??????? Faceci? Umiecie tylko zmachać dzieciaka a potem niech
      kobieta się męczy sama! I co ma taka babka zrobić ? Zostawic dzieciaka w pizdu
      samego i leciec na aerobik z obawa , że nie bedzie się podobać swojemu
      facetowi???? Nie no rozbroiłes mnie swoja głupotą , hahaha , a potem
      pytania ,,dlaczego polki wolą cudzoziemców?'' hahaha , jesteś gościu tak
      wybitnie głupi , że nie wiem czy się śmiać czy płakać... Wez ty lepiej
      wyswiadcz wszystkim przysługe i idz się utop , bo przyszłosci i tak zadnej nie
      masz z takim podejściem . Rodziny nigdy nie założysz.
      • Gość: aa Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:05
        za namawianie do samobojstwa grozi do 5 lat ...
        • Gość: .................. Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.dialup.sprint-canada.net 17.02.05, 18:57
          Toula fajnie cie zjechala. Podoba mi sie taka kobieta.
          • Gość: Toula Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:01
            Szczerze mówiąc nie powinnam była zniżać się do jego poziomu ale nie mogłam się
            powstrzymać , nerwy wzięły górę . Dzięki , pozdrawiam.
            • Gość: .................. Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.dialup.sprint-canada.net 17.02.05, 19:10
              Czasem trzeba sie dopasowac i znizyc nawet. Bez znizenia pewnie by
              do goscia nie dotarlo, chociaz troche watpie czy zrozumial co mu
              powiedzialas.Rowniez pozdrawiam
              • Gość: Toula Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:18
                Musze zaznaczyć jeszcze , że sama osobiście nie mam dzieci , a na aerobik
                chodze 5 razy w tygodniu. Owszem jestem ładna , zgrabna itd. ale wiecie co ?
                Faceci? Jest mi naprawde wyjątkowo ciężko znalezć pożądnego gościa !!!
                Zaczepiaja na chodniku , zapraszają , walą komplementy (niektóre texty są tak
                dobitne , że nie podam przykładu bo to wstyd i chańba) i cooo? Po co to
                wszystko? Pewnie po to żeby mnie przelecieć! A miłość? Gdzie się podziała? Więc
                o co wam wszystkim chodzi? Gruba zle bo to tamto , zgrabna i ładna tylko na
                numerek , ja kompletnie tego nie rozumiem!!! Wytłumaczy mi to ktoś?
                • Gość: .................. Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.dialup.sprint-canada.net 17.02.05, 19:45
                  Z pewnoscia nie wszyscy faceci zaczepiaja ciebie na chodniku i z
                  pewnoscia nie kazdy ciebie widzi tylko i wylacznie na numerek. Ci ktorzy
                  zaczepiaja ciebie na ulicy i wala komplementy pewnie im glownie chodzi
                  o przelecenie, zaliczenie i zapomnienie.Nie moge sie wypowiadac zbytnio
                  o swiecie obecnym meskim w Polsce, bo po pierwsze tam nie mieszkam i
                  nie znam blizej sprawy. Jednak moge ci z pewnoscia powiedziec ze
                  mnie np. nigdy kobieta nie interesowala tylko i wylacznie na raz, lub
                  inaczej mowiac, pojsc z nia do lozka bez uczucia do niej.Wszystkie "swoje"
                  kobiety kochalem i wciaz kocham. Dzisiaj juz jestem zonaty. Komplementy
                  kieruje czasem pod adres zony i pewnie wiesz dlaczego tylko i wylacznie
                  pod jej adres.Jestem tez pewien ze ciebie taksamo ktorys zauwazy,pokocha,
                  doceni w calosci twoja kobiecosc, ktos, o kim z pewnoscia bedziesz
                  chciala powiedziec ze jest twoj.
    • Gość: Toula Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:22
      Dzięki wielkie , tez mam taką nadzieje . Tylko , że bardzo żadko mozna spotkać
      takiego faceta jak Ty , pozdrawiam.
    • magic00 Re: POLSKA KOBIETA2 17.02.05, 22:56
      czemu w Polsce kobiety wygladaja jak gó..?zaraz powiem czemu tak
      > mysle,zobaczcie jak malo kobiet cwiczy na silowni czy uprwia jakis inny
      > sport,ok jesli dziewczyna mam farta i urodzi sie zgrabna to do 25 roku nic
      > niemusi robic i jest ok ale po tym okresie nawet jesli kiedys byla zgrabna to
      > teraz zaczyna obrastac tłusczem,na duipie robi sie celulitis i tylko ryj
      > pozostaje ładny ,

No i wielkie gó.. z tego, że wszycy nie są piękni.
      Zadowolenie z życia to coś więcej niż brak zmarszczek i celulitu.
    • Gość: corgan w czasie ferii dzieci się nudzą... IP: *.zigzag.pl 17.02.05, 22:59
      trza było wyjechać w góry i mózg dotlenić a nie tylko ciągle siedzieć przed
      komputerem...
      • Gość: weronika Re: w czasie ferii dzieci się nudzą... IP: *.bredband.comhem.se 17.02.05, 23:32
        Kobiety sa piekne natomiast mezczyzni polscy???Pozal sie boze. Ci mlodzi to
        jeszcze jeszcze ale ci po 40 ce? Widelcem bym nie tknela.
    • Gość: GROSZEK Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 18.02.05, 18:51
      jezeli uwazasz ze polki sa grube to przyjedz do Irlandii
    • Gość: aa Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:07
      a ile cm ma przecietna pochwa?
      • Gość: doktore Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:11
        Pochwa jest elastyczna i dpoasuje się do każdego kutasika
    • Gość: Beti Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:22
      panowie jak zwykle staneli na wysokosci zadania......zmieszac z blotem ,jakie
      to proste
    • Gość: Mighty Jaymz Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.pl 20.02.05, 14:02
      Uwaga 1) Przestaję się dziwić, dlaczego kobiety wypowiadają się o polskich
      "mężczyznach" z pogardą
      Uwaga 2) Czy ty kiedykolwiek byłeś w USA ??
      • octopussy Re: POLSKA KOBIETA2 20.02.05, 16:14
        Co za kretynski poziom wypowiedzi co nie ktorych 'PANOW'. Ja urodzilam swojego
        synka w wieku 24 lat - cesarka , bo tak musialo byc. To prawda po narodzinach
        mojego dziecka bardzo duzo zmienilo sie w moim zyciu. I tutaj bardzo chce
        podziekowac mojemu mezowi ktory zawsze byl przy mnie. Nie narzekal na to ze
        przytylam tylko zapisal mnie na silownie. I zamiast uganiac sie za jakas nowa
        mlodka, zajal sie naszym synkiem kiedy ja bylam na silowni. Zajelo mi miesiac
        czasu by wcisnac sie znowu do moich jeansow. I takich facetow wam zycze.
        Szanujcie sie kobiety !!!!!
        • Gość: @@@@ Re:to nie PANOWIE to dupki żołędne hi hi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:25
    • Gość: Boska Aga Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.cable.mindspring.com 20.02.05, 17:30
      To samo dotyczy kolesi takich jak ty brzuszyska im od piwska i schaboszczakow
      rosna i za grosz samokrytyki naogladaja sie playboya na kanapie przed tv i tyle
      z nich pozytku.Ja mieszkam w USA i uwiez mi Polki sa zgrabne ladne i subtelne
      chyba nie byles nigdy w Stanach i za duzo telewizji radze wyjsc do klubu!
      • Gość: .................. Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.dialup.sprint-canada.net 20.02.05, 19:49
        Nie rozumiem dlaczego tu ciagle o tych Stanach sie gada. Rozumiem
        milosc wiekszosci Polakow do USA (pewnie po odstaniu w kolejce za
        wiza)chca sie niektorzy wynagrodzic za to. Widzi sie w Ameryce bardzo
        urocze kobiety, dbajace o siebie, jak tez i mocno niechlujne mozna
        spotkac (fryzjera nie widziala od lat, nawet sie poczesac jej nie chce, na
        wielkiej dupie nosi byle jeans przetarty lub kupiony w sklepie z drugiej
        reki itp.) Jak juz wczesniej napisalem 60% Amerykanow ma nadwage (nie
        znam stosunku mezczyzn do kobiet w tej relacji, ale wydaje sie on byc
        polowiczny). Statystyka w tym przypadku mowi sama za siebie. Podawanie
        wiec Amerykanek za wzor pieknosci i zadbania kobietjako ogolu, dla mnie
        osobiscie jest kpina tego ktory tak robi. Coz, facet widocznie nie
        widzial Ameryki, a Hollywood i jego kobiety musial niestety zobaczyc
        w TV, bo ten swiat sam sie wprasza do pokazywania siebie i swoich
        "pieknosci" wszelakiego rodzaju.
    • Gość: HEH Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:49
      ale sie kobiety bronia przed faktami , po co rodzicie te bekarty i za kilka lat
      placzecie ze moglyscie ne rodzic co, tluste dupy, rozjechane ci..k i kilo
      makijarzuna ryju, oto polska kobieta, idealny peni sma 14 cm i z takim
      rozmiarem u normalnej kobiety ni epowinno byc problemu z odczuciami a u
      rozjechanej bleeeeeee
      • Gość: .................. Re: POLSKA KOBIETA2 IP: *.dialup.sprint-canada.net 20.02.05, 23:35
        Moze te idealne penisy juz zostaw dla kazdej kobiety z osobna do
        oceniania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka