Dodaj do ulubionych

Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!!!!!!!

25.02.05, 11:34
Mam pięknego półrocznego syna, to była wpadka, bylismy razem zaledwie kilka
miesiecy, zdradzała mnie z swoim bylym chłopakiem, nie zastanawiałem się
zostawiłem ją. Po pewnym czasie okazalo sie ze jest w ciązy, i że ja jestem
ojcem.
Urodziła wspaniałego Patryka...............................................
Kilka dni temu dowiedziałem się, że podczas
ciąży uprawiała sex z innymi mężczyznami. Na samą myśl o tym rzygać mi się
chce, jak można tak się zeszmacić i do tego dziecko.
Przecież wiedziała o tym że jest w ciąży i dawała dupy kolesiom....nie wiem
co mam robić, dłużej tej mysli nie zniose.....
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: to podpucha? nt 25.02.05, 11:36

• niedzwiedzica_sousie Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 11:37
      ja to nawet jak się z własnym osobistym mężem migdalę, to mi tak trochę
      dziwnie, że tak przy dziecku :)))))))))))
      a jeszcze na dodatek kot siedzi bykiem i się gapi. dramat :)))))))))
      • Gość: Kasica Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.ecofis.de 25.02.05, 11:41
        sodoma z gomora, panie!
    • nihiru Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 11:43
      Na forum społeczeństwo też wrzuciłeś ten wątek. To podpucha czy po prostu
      jesteś masochistą?
      • souldrummer Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 12:01
        Dlaczego reagujecie tak agresywnie? Jan nie wiem co mam robić, myśle o
        najgorszych rzeczach, czy waszym zdaniem jej zachowanie było......brak mi słow,
        naprawde
        • Gość: Marija Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.chello.pl 25.02.05, 12:22
          O co Ci kurcze chodzi????????Nei slyszalam zeby sex wczasie ciazy byl zakazany,
          a skoro nie byliscie ze soba to nawet nei mozesz sie czepiac ze cie zdradzla.
          A ty miales od czasu jak sie dowiedizales ze ona jest w ciazy inne?
          Tylko mi nei mow ze to co innego
        • nihiru Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 13:47
          Nie agresywnie, tylko jak widzę że wszem i wokół "chwalisz się" swoim
          nieszczęściem, to podchodzę do sprawy dość sceptycznie, no nie?
          Tak mi się wydaje, że jakby Ci się to naprawdę przytrafiło, to nie
          rozpowiadałbyś tego na dwóch wątkach. Wietrzę raczej prowokację w stylu "te
          baby są takie wredne".
    • Gość: rs Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:37
      souldrummer napisał:

Kilka dni temu dowiedziałem się, że podczas
      > ciąży uprawiała sex z innymi mężczyznami. Na samą myśl o tym rzygać mi się
      > chce, jak można tak się zeszmacić i do tego dziecko.

nie wiedzialam, ze uprawianie sexu w ciazy jest szmaceniem...
      a sex juz po urodzeniu tez jest szmaceniem dziecka..????
    • cnjry Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 12:40
      Jesli to jest naprawde twoj syn to mozesz zrobic dwie zeczy.
      Wszystko zalezy czy ten drugi mial swiadomosc tego co robi jesli mial to dla
      mnie jest jedno rozwiazanie wycieczka do lasu z delkwentem, moze taraz juz za
      pozno bo wiosna idzie i zaczynaja sie ludzie krecic i zwiezyna nie jest juz tak
      glodna.
      Co zrobisz z matka twojego syna to juz twoja sprawa czy potrafisz wybaczyc i co
      do niej czujesz.
      Przepraszam jesli kogos urazilem swoja wypowiedzia ale nie ma wybaczam drugiemu
      facetowi wtrrgniecia na moj teren, ja nigdy nie spalem z kobieta innego faceta
      mam takie zasady.
      Pozdrawiam
    • Gość: ijs Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:49
      nie ona pierwsza i nie ostatnia. Moze szukała ewentualnych kandydatów którym by
      mogła wmówić że sa ojcami.
      • souldrummer Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 13:13
        Marija, to sobie wyobraz ze jestes w brzuchu 7-9 miesiecznej matki, i co jakis
        czas łono twojej matki obmywa obca sperma....dla normalnej kobiety sex to
        sprawa intymna tym bardziej jesli nosi w sobie dziecko, przeciez tu chodi tez o
        zdrowie.....a ty RS zrób sobie Rachunek Sumienia
        • swastika [...] 25.02.05, 13:49
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Marija Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.chello.pl 25.02.05, 20:46
          9 m-cy to rzeczywiscie ciut za pozno..., no albo za wczesnie oczywiscie
    • lena_zet Re: tak to jest 25.02.05, 13:53
      jak się bzyka z dziewczynami po dyskotekach!Nie wiesz kto to jest ale
      podu.pczyć ci się chciało, to teraz cierp.Znam wiele takich par i co
      najśmieszniejsze, to te dziewczyny są bardziej szanowane niż niejedna porządna.
      • souldrummer Re: tak to jest 25.02.05, 14:10
        Kto się bzykał? To ta Szmata mnie zdradziła i ją zostawiłem, kazdy normalny
        koles postąpił by podobnie, nie moge zniesc mysli że jestesci tak wyzute z
        ludzkich uczuc i pozwalacie sie szmacic nawet majac dziecko w swoim łonie, TAK
        TRUDNO JEST ZREZYGNOWAC Z SEXU na jakis czas??? łatwiej było by nam budowac
        jakikolwiek związek, gdyby uszanowała siebie i moje dziecko
        • kobieta_na_pasach Re: tak to jest 25.02.05, 14:15
          a jak sie z nia zabawiales to nie przeszkadzalo ci, ze jest taka chetna? cierp
          cialo jak ci sie chcialo. na drugi raz mysl glowa a nie fiutem.
          • Gość: ninka Re: kobieta na pasach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:56
            Nie wiem ile masz lat laluniu a jedno jest pewne ze jak na kobiete bo sadze ze
            to prawda ze nia jestes ? Ale jestes do granic wulgarna.Gdybym była twoim
            dzieckiem spaliłabym sie ze wstydu
        • lena_zet Re: tak to jest 25.02.05, 14:22
          nie próbuj się tłumaczyć!znalazłeś sobie szmatę i liczyłeś na to, że nagle
          będzie ci wierna?jesteś głupi i tyle, a dziewczynie zwisasz i życia sobie
          używa.I tyle.
        • rachela180 Re: tak to jest 27.02.05, 12:29
          Zaraz zaraz. Nie rozumiem. Czemu miała się nie kochać w ciąży? Orgazm służy
          matce i dziecku - tak przynajmniej stoi w podręczniku biologii :)))) jeśli z
          Tobą nie była, to dlaczego uważasz że Cię zdradziła?

Podpucha, moje panie :)
    • alpepe dziecko zeszmacić???? Odbiło Ci? 25.02.05, 14:07
    • carpisa Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 14:09
      w kazdym razie dała zycie TWOJEMU DZIECKU i z tego powodu powinienes ją
      szanować, mimo wszystko.
      wg ciebie sie zeszmacila, ale dla malego Patryka zawsze będzie matką, którą
      będzie kochał.

w momencie, gdy jest dziecko, nasze uczucia schodzą na dalszy plan i
      najwazniejszym staje sie to, by bylo szczesliwie.

i nie uwazam, ze robisz ze swego nieszczescia show
      i dziwie sie tym wszystkim ludziom, ktorym sie wydaje, ze sa najmądrzejsi na swiecie
      • souldrummer Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 14:15
        Jak można szanowac kobietę, która robi z siebie szmatę, wszyscy moi znajomi za
        taką własnie ją uważają....jestesmy dorosłymi ludzmi, zdajemy sobie sprawe z
        konsekwencji naszych posunięć.....Patryk jest dla mnie najważniejszy i wiem że
        będe dobrym ojcem, tylko czy ona zasłużyła być jego matką???
        • kobieta_na_pasach Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 14:16
          souldrummer napisał:

> Jak można szanowac kobietę, która robi z siebie szmatę, wszyscy moi znajomi
          za
          > taką własnie ją uważają....jestesmy dorosłymi ludzmi, zdajemy sobie sprawe z
          > konsekwencji naszych posunięć.....Patryk jest dla mnie najważniejszy i wiem
          że
          > będe dobrym ojcem, tylko czy ona zasłużyła być jego matką???

trzeba sobie bylo wybrac inna kobiete na matke twojego dziecka. nie jeczalbys
          teraz.
          • alpepe Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 14:17
            świetnie napisane
            • kobieta_na_pasach do bzykania byla dobra, na matke juz sie nie 25.02.05, 14:30
              nadaje...ale mysle ze to chyba faktycznie podpucha
        • niedzwiedzica_sousie Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 14:17
          bazujesz na zdaniu znajomych? to powodzenia....
          • katarzyna_przybyla Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 14:31
            Jejku, nie rozumiem cie facet, wolałbyś żeby usuneła albo co?
    • Gość: kiss Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:51
      Człowieku ty się jej czepiaj, że ci waliła rogi a nie że miała seks z ludźmi
      będąc wolną kobieta. Co z tego, że była w ciąży? Ja bym chętnie bzyknął laskę w
      ciąży, fajny widok. A ty od razu szmata. To duzo szmat by było bo dużo lasek
      odnawia sobie dziurki u starych chłopaków.
      Jak się lubi towary które dają wyuzdany seks dobrej jakości to trzeba pamiętać
      że będzie jej za mało z tobą jednym.
      • souldrummer Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 15:03
        "niezła z ciebie Ci..", tak o tobie Kiss mówiła twoja laska gdy ja dupcyłem w
        samochodzie, a ty pod domem czekałes bo kluczy zapomniałes
        • Gość: kiss Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:32
          coś ci się popieprzyło. Ja mam zawsze klucze a w samochodzie to mi twoja matka
          laskę robiła. Ach ci chłopcy, kompletny brak logiki.
      • cnjry Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 15:12
        @kiss Lepiej zeby ta twoja chceci ci przeszla bzykniecia kogos laski w ciazy.
        Jesli nie to nie zdziw sie ze jakas Rodzina zrobi sobie z toba wyprawe do lasu.
        Obys sie nie przekonal
        • Gość: kiss Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:50
          a swoją żonę jak będzie w ciązy mogę? Albo samotną laskę porzucona jak w
          historii powyżej to pozwolisz? To tylko tak teoretycznie. Od lat jestem
          monogamistą.
          • cnjry Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 16:23
            @kiss Twoja zona jet twoja kobieta i nic mi do tego.
            Mam bardzo glebokie poczucie wiezi rodzinnej i nie pozwole na to aby np: moja
            siostra znalazla sie w roli porzuconej lub samotnej.
            Trzeba zanac umiar i miec wlasne zasady rozumiem ze dla niektorych moga one byc
            zby ostre.
            Staram sie myslec co moze bys skutkiem moich dzialn, nie chce aby ktokolwiek
            cierpial z mojego powodu ale tylko wtedy gdy nie podeptal moich zasad i wartosci.
    • grecz Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 15:01
      brdziej cie boli fakt zdrady czy to ze ona spodziewala sie dziecka...bo bedac w
      ciazy mona seks uprawiac (do jakiegos czasu)...bo z twojego postu to nie wiem
      co cie bardziej boli,tak czesto piszesz o tym dziecku
      • souldrummer Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 15:06
        Czy poszedłbyś do łóżka z laską, która jest w ciąży z innym facetem??? to mnie
        najbardziej boli...
        • grecz Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 15:28
          a ty nie widzisz sygnaturki ze ja to baba?qrcze...bo az zaczne pisac jak co
          poniektorzy ze bywaja tu ludzie nie umiejacy czytac...
          a wracajac do sprawy to ciaza byla widoczna?poza tym podobno niektorych facetow
          kręci kobieta w ciazy..słyszalam o prostytutce ktora pracowala w agecji
          towarzyskiej i miala o wiele wiecej klientow(oczywiscie nie porownuje tu nikogo
          do prostytutek)!
    • Gość: Beti Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:46
      Ty proboj o tym zapomniec a nie rozpamietuj,zrob to dla waszego syna........a
      swoja droga to ja bedac w ciazy mialam najwieksza chcice na sex:-)))))))
    • Gość: Ewa Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: 193.111.233.* 25.02.05, 15:47
      ciąza nie przeszkada w upraiwaniu mlosci, wiec o co ci chodzi? co cie obrzydza?
      • souldrummer Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 16:14
        Takie baby jak wy mnie obrzydzają, jesli kazda z Was odda się obcemu facetowi w
        czasie ciąży, i nie widzi w tym problemu, dla mnie to tak jak z tą ku.. z
        burdelu
        • Gość: aska Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:42
          obrzydliwy to ty sam jestes i w dodatku egoistycznie myslacy!wcale cie
          nie pozdrawiam.
        • Gość: Kuba Re: do souldrummer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:48
          Facet a daj sobie spokoj z tymi durnymi babami a ta ktora ci przypisuje dziecko
          olej i zyj sobie spoko.Zobacz ile tego chłamu chodzi po ulicach.Każda ci odpowie
          że jest chętna.Teraz najlepiej zyc w wolnym zwiazku.Jak sie nie podoba to fru za
          drzwi.
          • Gość: aska Re: do souldrummer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:58
            to samo mozna zrobic z wami facetami!!!!!!malo do czego sie nadajecie!
            • souldrummer Re: do souldrummer 25.02.05, 17:47
              Zastanówcie sie nad konsekwencjami, czy zawsze masz pewnosc?
              Jesli zaraziła sie kiłą w trakcie ciąży, to dziecko rodzi sie z wrodzoną kiłą,
              kaleczy je na całe życie....
              Jednym słowem rodzisz chore dziecko, z powodu głupoty swojej mamy?,
              podwyższonego libido?, jak sobie to wytłumaczysz widząc jego cierpienie,
              udzwigniesz tą odpowiedzialność nosząc wine całe życie?

największym sku..synstwem jest to że twoje dziecko płąci za twoją głupotę.....

• grecz Re: do souldrummer 25.02.05, 17:50
                na litość boską!!kiła?!o czym ty człowieku myślisz?coroba jest najważniejsza?
                jak bedzie chore to już kochać nie będziesz?
                • souldrummer Re: do souldrummer 25.02.05, 18:04
                  umiesz czytać??
                  zawsze bede kochał swoje dziecko, do tego stopnia że nie darowałbym sobie tego
                  ze jest chore z mojej głupoty, bo mi sie zadupczyc chciało, albo jej dac dupy.
                  9 miesiecy w życiu kobiety to niewiele, moze ograniczyc swoje kontakty sexualne
                  z "innymi zyczliwymi panami", którzy zazwyczaj cos z sobą noszą
                • Gość: aska Re: do souldrummer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:07
                  facet ma guza mozgu
        • Gość: Beti do souldrummera IP: *.hcg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:26
          wyluzuj chlopie i nie obrazaj....jesli to bylo do mnie to pisalam o moim
          mezu,ale tu akurat to nie bylo istotne,chodzilo o fakt.........
    • Gość: kristi Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 25.02.05, 19:01
      a skąd ty masz pewność że to w ogóle twoje dziecko? przecież zdradzała cię jak
      byliście razem, no nie? nie gorączkuj się, tylko ustal fakty.
    • Gość: Marija Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.chello.pl 25.02.05, 20:53
      Gdzies wczesniej napisales ze wszyscy lacznie z Toba maja ja za szmate, to po
      co z nia byles? Chyba nie "zeszmacila sie " w trakcie zwiazku z Toba? W sumie
      to jakos nei wspolczuje takim facetom, ( przed momentem czytalam podobny
      watek ). Tylko dzicku, ktore bedzie musialo cale zycie patrzec jak jego ojcie
      pomiata matka, dzieci widza takie rzeczy i poniej ucza sie chorych wzorow
      relacji miedzyludzkich
    • Gość: yeti kurestwo Panie kuerstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:48
    • bukfa Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 25.02.05, 22:04
      nie rozumiem w czym problem - sam piszesz ze ja rzuciles, wiec nie bedac z toba
      w zwiazku miala prawo do wlasnego zycia seksualnego, no nie? majac kochankow
      nie zdradzala ciebie, bo nie byliscie wtedy razem, wiec skad ten jad i
      wyzywanie od szmat? nie masz prawa wtracac sie w zycie intymne wolnej osoby
      ktora nie jest twoja partnerka. I czy kobieta w ciazy przestaje byc kobieta i
      istota seksualna? bynajmniej. wrecz przeciwnie, u wielu ciezarnych libido
      wzrasta, no i nie ma strachu przed ciaza :) dziwnych masz znajomych ze tak
      wszyscy potepiaja dziewczyne. a moze uwazasz ze seks jest z natury "brudny i
      zly"? jesli tak to wspolczuje.
    • Gość: [] strzel sobie w głowe i rozwal na połowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 22:06
      • Gość: ja Re: strzel sobie w głowe i rozwal na połowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 22:10
        Widze ze dyzurny burak zmienil serwer proxy
        • Gość: [] strzelaj a nie pie rdol IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 22:15
          • Gość: ja Re: strzelaj a nie pie rdol IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 22:28
            Nie mam zwyczaju marnowac cennej amunicji, bo to nie jest moj problem tylko
            tworcy tego tematu
            • souldrummer Re: strzelaj a nie pie rdol 26.02.05, 15:39
              Przyznaje się, wątek zmyślony...

• souldrummer Zamyslony 26.02.05, 15:48
                Wnioski przerzażające....na szczęście to tylko "wirtualna oczywistość"
    • diabel.tasmanski dodatkowe odpowiedzi 27.02.05, 12:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=21008316
    • Gość: tasiejka Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:40
      Ludzie wy jesteście nienormali, kobiety zwłaszcza. Jaka matka, przyszła matka
      puszcza sie z innymi ok ma ochotę to niech to robi z ojcem dziecka a jeśli tak
      sie składa że nie są razem to może niech poczeka aż będzie sdama ze swoim
      ciałem bez dzidziusia w środku bo robi kuku ojcu dziecka, sprawia mu ból który
      zostanie w nim na całe życie i jest szmata najwieksza z mozliwych świadomie
      rani w najgorszy sposób, a skoro ktoś nie rozumie całej ohydy tego zajścia to
      cóż.... wszyscy mozecie ustawić sie do niej w kolejce
      a poza tym nie rozumiem tych wszystkich wolnych kobiet, feministek i innych
      nawiedzonych co z was za matki będa lub już są (zgroza) skoronie ma dla was nic
      złego w takim zachowaniu podobno jestesmy troche wyżej niz inne żyjatka więc
      umiemy panować nad swoimi odruchami.... no cóż podobno
      dziecko to twój skarbek, jedyna pozytywna "rzecz", która została po tym związku
      i tego sie trzymaj, wychowaj swojego dzidziusia tak aby umiało dostrzec granice
      tam gdzie powinna byc ona zachowana
      Powodzenia
      • souldrummer Re: Uprawiała sex z innym, nosząc moje dziecko!!! 27.02.05, 13:51
        emama
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=21010304&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka