Gość: BASIA IP: *.pl 11.06.02, 22:21 JAK CZESTO SIE ONANIZUJECIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: ja codziennie IP: *.pl 11.06.02, 22:33 paw_dady napisał(a): > najbardziej lubie w toalecie zenskiej A TY JESTES NAJGLUPSZYM UCZESTNIKIEM TEGO FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady zawsze naj 11.06.02, 22:34 > A TY JESTES NAJGLUPSZYM UCZESTNIKIEM TEGO FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o zla kobieta sie odezwala? do koszul niewiasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zawsze naj IP: *.pl 11.06.02, 22:36 paw_dady napisał(a): > > A TY JESTES NAJGLUPSZYM UCZESTNIKIEM TEGO > FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > o zla kobieta sie odezwala? do koszul niewiasto! A TY DO MAJTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: zawsze naj 11.06.02, 22:40 > A TY DO MAJTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! chetnie a nosisz stringi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell A ty Ewo jak czesto sie onanizujesz??? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: A ty Ewo jak czesto sie onanizujesz??? IP: *.pl 11.06.02, 22:38 Gość portalu: Nell napisał(a): RAZ NA MIESIAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Ewo, chlopa zmien, a sie nie onanizuj:))))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 22:39 Gość portalu: EWA napisał(a): > Gość portalu: Nell napisał(a): > > RAZ NA MIESIAC Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: A ty Ewo jak czesto sie onanizujesz??? 11.06.02, 22:44 Gość portalu: EWA napisał(a): > Gość portalu: Nell napisał(a): > > RAZ NA MIESIAC Regularnie, zawsze tego samego dnia na dzwiek budzika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda A ja tam lubie... IP: *.nyc.rr.com 11.06.02, 22:44 jak mnie moj luby 'onanizuje' ;-)))) Co zrobic, leniuch ze mnie, zreszta, razem weselej :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: ONANIZM IP: *.pl 11.06.02, 22:53 A JA CZASAMI LUBIE, NOWE DOZNANIA, I NIE MAM WIBRATORA, NIGDY BYM SOBIE CZEGOS TAKIEGO NIE WSADZILA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: ONANIZM IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 22:56 Gość portalu: EWA napisał(a): > A JA CZASAMI LUBIE, NOWE DOZNANIA, I NIE MAM WIBRATORA, NIGDY BYM SOBIE CZEGOS > TAKIEGO NIE WSADZILA A fuuuuuuj- to narzedzie szatana!!!!!! A te rozowe to najgorsze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: ONANIZM IP: *.nyc.rr.com 11.06.02, 23:12 > A fuuuuuuj- to narzedzie szatana!!!!!! A te rozowe to najgorsze!!!!! A te z taka fikusna plastikowa nasadka to juz w ogole, albo te z wibrujacym jajeczkiem, to nawet szkoda gadac, mowie Ci ! Eeeeee.. znaczy sie, sasiadka mi mowila, nie zebym ja.. tego....eeee.... ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek GOGA IP: *.pl 11.06.02, 23:38 Musisz wiecej trenowac to zakwasy znikna! To jest jak sport . trzeba zwiekszac dawke i nie mozna przestawac bo sie wychodzi z formy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom proponuje zawody IP: *.11.vie.surfer.at 11.06.02, 23:58 i opowiedzcie kto wygral. kryterium dowolne. nagrode kazdy kupuje sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady jako nagroda puszka 12.06.02, 00:00 zawartos zalezy od fundatorki. lilum ;o) Odpowiedz Link Zgłoś